Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Yrkeskängor/stövlar, utan skydd

Personligt skydd så att du kan jobba säkert med buller, damm, fall och heta arbeten. Ahlsells sortiment för personligt skydd omfattar hörselskydd, fallskydd, skor, kläder, handskar, ögonskydd, avspärrning och andningsskydd.

Visar 1 till 20 av 44

 • Yrkessko Helly Hansen 78231 Oslo Soft Toe BOA
  Yrkessko Helly Hansen 78231 Oslo Soft Toe BOA
  Oslo Soft Toe BOA ser ut och känns som en träningssko, men är utrustad med en ESD- och greppcertifierad yttersula med gummi/nitril. Från Oslo-skokonceptet kombinerar vi ett modernt utseende med lätta material och användbarhet!
  Mer info
  13 Varianter
 • Gummistövel Grubs Supersport
  Gummistövel Grubs Supersport
  Supersport är en varm och mycket bekväm arbets- och sportstövel. Vibram Multi Sport sula med stötabsorberande Duralite mellansula. Snedskuret ventilerande skaft i neopren och löstagbar innersula i 6 mm nitrocell. För fritid och arbete vid kyla inom lätt industri, serviceyrken etc.
  Mer info
  11 Varianter
 • Gummistövel Monitor Clip
  Gummistövel Monitor Clip
  Gummistövel som är lämplig för arbete och fritid.
  Mer info
  13 Varianter
 • Yrkeskänga Sievi 12854 GT 57
  Yrkeskänga Sievi 12854 GT 57
  Smidig vattentät yrkeskänga med GORE-TEX. 100% vattentät men andas, överlägsen komfort i varierande förhållanden.
  Mer info
  11 Varianter
 • Känga Meindl MFS Wide
  Känga Meindl MFS Wide
  Dovre MFS Wide är en lägre variant av Meindls storsäljande jaktmodell. Det är en mycket stabil, vridstyv, bekväm och rymlig jakt- och vandrarkänga med GORE-TEX. Modellen är lämplig för tuffare vandringar och mycket packning/utrustning. Fodrad med GORE-TEX Performance Comfort Footwear för 100% vattentäthet och god andning. Vridstyv och sidostabil - håller foten på plats i alla lägen.
  Mer info
  13 Varianter
 • Yrkeskänga Sievi Aurora 12137
  Yrkeskänga Sievi Aurora 12137
  En varm och bekväm ankelmodell med GripStep friktionssula. I sulkonstruktionen GripStep förenas friktionsegenskaperna hos PU och TR-gummi för maximering av greppet. Det varma ullteddyfodret och den lösa filtsulan med värmeisolerande aluminiumskikt håller kvar värmen i skon och kylan ute. Snörning och dragkedja.
  Mer info
  9 Varianter
 • Yrkeskänga Blundstone 510
  Yrkeskänga Blundstone 510
  Svart impregnerat skinn, utan stålhätta. Kraftig elastisk resår på båda sidorna. Grov olje- och syrabeständig TPU-sula.
  Mer info
  13 Varianter
 • Stövel P-Original 3292
  Stövel P-Original 3292
  Vinterfodrad PU-stövel för extrema förhållanden. Pälsfoder.
  Mer info
  15 Varianter
 • Gummistövel Tuura Vinter
  Gummistövel Tuura Vinter
  Tuura är en rejält varmfodrad stövel med fast filtfoder i ull. Urtagbar filtinnersula. Bra greppsula som kan dubbas med Nokian dubbsats vid behov. Rymlig läst med plats för extra strumpa. En stabil, vridstyv och varm stövel med förstärkt hålfot och en sula som även passar i en skidbindning.
  Mer info
  6 Varianter
 • Gummistövel Tretorn Tornevik
  Gummistövel Tretorn Tornevik
  Tornevik Breathable är en allväderstövel som står sig hela jaktsäsongen igenom. Från tidig höst till kallaste vinter håller det tredimensionella fodret fötterna både varma och torra. En modern och smidig modell med kraftig yttersula, perfekt för det ojämna underlaget i skog och mark.
  Mer info
  12 Varianter
 • Gummistövel Sulman Sail
  Gummistövel Sulman Sail
  Klassisk seglarstövel med lös inläggssula.
  Mer info
  11 Varianter
 • Yrkeskänga Blundstone 500
  Yrkeskänga Blundstone 500
  Blundstones klassiska modell i brunt impregnerat skinn, utan stålhätta. Kraftig elastisk resår i båda sidor. Sulan av TPU är olje-och syrabeständig och har ett grovt mönster.
  Mer info
  13 Varianter
 • Gummistövel Tretorn Scout S 35080
  Gummistövel Tretorn Scout S 35080
  Skön och stabil allroundstövel med slitstarkt foder och justerbart skaft för fritidsbruk. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
  5 Varianter
 • Yrkeskänga Meindl GTX
  Yrkeskänga Meindl GTX
  Meindl Vakuum GTX är lätta och samtidigt stabila kängor med ovandel i nubuckläder, med GORE-TEX-membran för 100% vattentäthet och god andning och MFS för perfekt passform för just din fot.

  Ovandel i nubuckläder med uppdragen gummering runt hela kängan för att bättre tåla slag och stötar i terräng. Yttersula Meindl Multigriff 2 av Vibram för god stötdämpning. Urtagbar och tvättbar Air Active Vakuum innersula. MFS - Memory Foam System runt hela foten, formar sig perfekt efter din fot. Utmärkt, bekväm, slitstark känga som tar dig genom vått och torrt i många år. Normal herrläst. Finns även som dammodell. Kategori B; modellen är lämplig för vandring i medelsvår terräng.
  Mer info
  31 Varianter
 • Känga Meindl Island MFS Active
  Känga Meindl Island MFS Active
  Island MFS Active är Meindls-, och en av världens mest sålda kängmodeller med över 1,5 miljoner par. Det är en mycket stabil, komfortabel och vattentät vandrarkänga för vandring i all slags terräng. Fodrad med GORE-TEX Performance Comfort Footwear för 100% vattentäthet och god andning. Vridstyv och sidostabil - håller foten på plats i alla lägen.
  MFS Memory Foam System, vilket är en foam i skaft och hälparti som med hjälp av kroppsvärmen formas efter din fot och ger perfekt individuell passform. DIGAfix för hälfixering och stadiga hakar för snabbsnörning. Rullsula för bekväm och avlastande gång och en uppdragen gummering för att bättre tåla slag och stötar i oländig terräng. Urtagbar och tvättbar Air Active Soft Print drysole innersula. Yttersula Meindl Multigriff av Vibram. Tillverkad i vaxat nubuckläder för extra lång hållbarhet.
  Mer info
  20 Varianter
 • Gummistövel Tretorn Wings
  Gummistövel Tretorn Wings
  Inspirerad av originalet som lanserades på 60-talet är det här en riktig Tretorn-klassiker i ny och modern tappning. Med vikbara neoprenskaft håller Wings Neo värmen ända ner till -10° C. En handgjord stövel i naturgummi som kombinerar stil, funktion och komfort på ett perfekt sätt.
  Mer info
  11 Varianter
 • Gummistövel Dunlop D760933
  Gummistövel Dunlop D760933
  Bra grepp, bra passform, bekväm, bra stötdämpning, lätt.
  Mer info
  14 Varianter
 • Yrkeskänga Dunderdon F12 GTX Artic Grip
  Yrkeskänga Dunderdon F12 GTX Artic Grip
  DUNDERDON F12 GTX AG är en härlig kombination mellan en klassisk sko, en avslappnad sneaker och teknik från imorgon. Genom att kombinera en full ETPU-mellansula med Vibram® Arctic Grip erbjuder vi komfort som aldrig upplevts tidigare i denna typ av skor samt ett av marknadens mest avancerande halkskydd på isiga underlag. CORDURA® ovandel för hållbarhet och stil och GORE-TEX® membran för att garantera god andningsförmåga och torra fötter.
  Mer info
  9 Varianter
 • Gummistövel Grubs Fenline
  Gummistövel Grubs Fenline
  FenLine är en bekväm yrkes- och arbetsstövel med krafitg sula för arbetsplatser utan krav på godkändt skydd. Kraftig förstärkt tå-hälskydd. Sulan är oljebeständig, sajpad och dubbningsbar. Löstagbar innersula i 6 mm nitrocell. För lätt industri, serviceyrken, jordbruk etc.
  Mer info
  11 Varianter
 • Yrkeskänga Lundhags Syncro
  Yrkeskänga Lundhags Syncro
  Avancerad och teknisk känga med modern design. En skön 3-lagerskänga med både HFC™ hälgrepp, Poron® i skaftet för maximal stabilitet och en kraftfull cellgummibotten. Syncro har en Vibram® Traction-sula med kraftfullt grepp och en kraftig, styv och vattentät cellgummibotten med Certech® 4.0-konstruktion. Kängan har även extra hälgrepp. Skaftet är tillverkat av nubuck fullnarvsskinn och Poron som genom sin tröghet och dämpade förmåga gör skaftet oerhört stabilt men ändå följsamt. Det 1,4 mm tjocka microfiber-fodret i skaftet ger hög slitstyrka och mycket god passform. Skaftlängd: 23 cm. Längd på skosnören: 165 cm
  Mer info
  9 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.