Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Yrkeskängor/stövlar, utan skydd

Behöver du skor med skydd när du arbetar? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt arbetsskor för ditt jobb. Vårt skosortiment inkluderar både arbetsskor, skyddsskor, sandaler och tillbehör som t ex skosnören och strumpor och halkskydd. Vi har arbetsskor med såväl tåhätta, spiktrampskydd och stötdämpning som värme- och vattentåliga och luftiga arbetsskor – beroende på arbetsmiljö. Med våra bekväma och slitstarka arbetsskor kan du arbeta säkert och skydda både fötter och rygg även i tuffa miljöer. Utforska vårt breda utbud av arbetsskor online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 44

 • Gummistövel Dunlop D760933
  Gummistövel Dunlop D760933
  Bra grepp, bra passform, bekväm, bra stötdämpning, lätt.
  Mer info
  14 Varianter
 • Yrkeskänga Sievi 12854 GT 57
  Yrkeskänga Sievi 12854 GT 57
  Smidig vattentät yrkeskänga med GORE-TEX. 100% vattentät men andas, överlägsen komfort i varierande förhållanden.
  Mer info
  11 Varianter
 • Yrkeskänga Sievi Aurora 12137
  Yrkeskänga Sievi Aurora 12137
  En varm och bekväm ankelmodell med GripStep friktionssula. I sulkonstruktionen GripStep förenas friktionsegenskaperna hos PU och TR-gummi för maximering av greppet. Det varma ullteddyfodret och den lösa filtsulan med värmeisolerande aluminiumskikt håller kvar värmen i skon och kylan ute. Snörning och dragkedja.
  Mer info
  9 Varianter
 • Yrkeskänga Dunderdon F12 GTX Artic Grip
  Yrkeskänga Dunderdon F12 GTX Artic Grip
  DUNDERDON F12 GTX AG är en härlig kombination mellan en klassisk sko, en avslappnad sneaker och teknik från imorgon. Genom att kombinera en full ETPU-mellansula med Vibram® Arctic Grip erbjuder vi komfort som aldrig upplevts tidigare i denna typ av skor samt ett av marknadens mest avancerande halkskydd på isiga underlag. CORDURA® ovandel för hållbarhet och stil och GORE-TEX® membran för att garantera god andningsförmåga och torra fötter.
  Mer info
  9 Varianter
 • Yrkeskänga Arbesko 51692
  Yrkeskänga Arbesko 51692
  Varmfodrad känga i impregnerat skinn med H2O Blocker – en slitstark dragkedja med en effektiv barriär mot snöslask. Den nya inläggssulan X-40 med extra svikt och en värmebeständig nitrilgummisula med mycket bra fäste. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
  14 Varianter
 • Yrkeskänga Dunderdon Chukka F6
  Yrkeskänga Dunderdon Chukka F6
  En sko med ärlig, enkel och tidlös design. En modern klassiker som sticker ut från mängden.
  Mer info
  27 Varianter
 • Stövel Polyver Winter 3292
  Stövel Polyver Winter 3292
  Vinterfodrad PU-stövel för extrema förhållanden. Pälsfoder.
  Mer info
  15 Varianter
 • Yrkeskänga Jalas 1872 off road
  Yrkeskänga Jalas 1872 off road
  Bra grepp, bra passform, bekväm och bra stötdämpning.
  Mer info
  14 Varianter
 • Yrkeskänga Sievi 12854 GT 57 XL
  Yrkeskänga Sievi 12854 GT 57 XL
  Den sportiga ankelskon i GORE-TEX® i en vattentät modell som andas, garanterar maximal komfort och håller dina fötter torra under alla förhållanden. Polyuretansulan är mycket elastisk och behåller greppet även under svåra förhållanden. Den vida XL-lästen ger plats för tårna.
  Mer info
  5 Varianter
 • Yrkeskänga Sievi GT53
  Yrkeskänga Sievi GT53
  Kraftiga GORE-TEX-stövlar, som håller dina fötter torra oavsett vädret. GORE-TEX-materialets andningsegenskaper och de lösa Dual-sulorna försedda med stötdämpande kuddar ger användningskomfort. Ankelskyddet i minnesskum ger ett extra stöd, som under inverkan av temperaturen formar sig efter användarens fötter. Den elastiska sulan minskar belastningen som riktas mot fötter och rygg.
  Mer info
  12 Varianter
 • Yrkeskänga Sievi 12296 Soft Solid XL
  Yrkeskänga Sievi 12296 Soft Solid XL
  Hållbara stövlar på vilka ovandelens skinn behåller sin form väl och är vattenavstötande. Reflex på sidan av skaftet. Det varma teddyfodret tillsammans med den lösa filtsulan med aluminium håller fötterna varma. Passformen kan justeras med snören. Den omvända dragkedjan håller bättre än en traditionell och förhindrar att smuts kommer in i dragkedjan och tränger vidare in i skon. Vid XL-läst. Elastisk FlexStep-sula med bra grepp också i kyla.
  Mer info
  9 Varianter
 • Yrkeskänga Jalas Move 5032
  Yrkeskänga Jalas Move 5032
  Extremt bra grepp, utmärkt bra passform, extra bekväm, varm, extra bra stötdämpning, lätt.
  Mer info
  12 Varianter
 • Yrkeskänga Jalas Combat 9552
  Yrkeskänga Jalas Combat 9552
  Extremt bra grepp, utmärkt bra passform, extra bekväm, extra bra stötdämpning, lätt.
  Mer info
  12 Varianter
 • Yrkeskänga Meindl GTX
  Yrkeskänga Meindl GTX
  Meindl Vakuum GTX är lätta och samtidigt stabila kängor med ovandel i nubuckläder, med GORE-TEX-membran för 100% vattentäthet och god andning och MFS för perfekt passform för just din fot.

  Ovandel i nubuckläder med uppdragen gummering runt hela kängan för att bättre tåla slag och stötar i terräng. Yttersula Meindl Multigriff 2 av Vibram för god stötdämpning. Urtagbar och tvättbar Air Active Vakuum innersula. MFS - Memory Foam System runt hela foten, formar sig perfekt efter din fot. Utmärkt, bekväm, slitstark känga som tar dig genom vått och torrt i många år. Normal herrläst. Finns även som dammodell. Kategori B; modellen är lämplig för vandring i medelsvår terräng.
  Mer info
  31 Varianter
 • Yrkessko Helly Hansen 78231 Oslo Soft Toe BOA
  Yrkessko Helly Hansen 78231 Oslo Soft Toe BOA
  Oslo Soft Toe BOA ser ut och känns som en träningssko, men är utrustad med en ESD- och greppcertifierad yttersula med gummi/nitril. Från Oslo-skokonceptet kombinerar vi ett modernt utseende med lätta material och användbarhet!
  Mer info
  13 Varianter
 • Yrkeskänga Blundstone 500
  Yrkeskänga Blundstone 500
  Blundstones klassiska modell i brunt impregnerat skinn, utan stålhätta. Kraftig elastisk resår i båda sidor. Sulan av TPU är olje-och syrabeständig och har ett grovt mönster.
  Mer info
  13 Varianter
 • Känga Meindl Island MFS Active
  Känga Meindl Island MFS Active
  Island MFS Active är Meindls-, och en av världens mest sålda kängmodeller med över 1,5 miljoner par. Det är en mycket stabil, komfortabel och vattentät vandrarkänga för vandring i all slags terräng. Fodrad med GORE-TEX Performance Comfort Footwear för 100% vattentäthet och god andning. Vridstyv och sidostabil - håller foten på plats i alla lägen.
  MFS Memory Foam System, vilket är en foam i skaft och hälparti som med hjälp av kroppsvärmen formas efter din fot och ger perfekt individuell passform. DIGAfix för hälfixering och stadiga hakar för snabbsnörning. Rullsula för bekväm och avlastande gång och en uppdragen gummering för att bättre tåla slag och stötar i oländig terräng. Urtagbar och tvättbar Air Active Soft Print drysole innersula. Yttersula Meindl Multigriff av Vibram. Tillverkad i vaxat nubuckläder för extra lång hållbarhet.
  Mer info
  20 Varianter
 • Gummistövel Nokian Kaira
  Gummistövel Nokian Kaira
  Nokian Kaira är en hållbar stövel med urtagbart filtfoder. Används till friluftsaktiviteter året runt men mestadels i vinterklimat vid tex vinterfiske eller jakt. Kaira är en rejält varmfodrad stövel med löstagbart filtfoder i ull. Bra greppsula som kan dubbas med Nokian dubbsats vid behov. Rymlig läst med plats för extra strumpa. En stabil, vridstyv och varm stövel med förstärkt hålfot och en sula som även passar i en skidbindning. Använd Nokian Silicon Stick för en längre hållbarhet och en blankare och färgmässigt hållbar yta.
  Mer info
  12 Varianter
 • Yrkeskänga Blundstone 510
  Yrkeskänga Blundstone 510
  Svart impregnerat skinn, utan stålhätta. Kraftig elastisk resår på båda sidorna. Grov olje- och syrabeständig TPU-sula.
  Mer info
  13 Varianter
 • Läderstövel Sievi 12018
  Läderstövel Sievi 12018
  Halvhög vinterstövel med varmt teddyfoder. Ovanmaterialet är vattenavstötande och slitstarkt PU-belagt skinn. Polyuretansulan ger bra grepp också i kyla, tål olja och olika kemikalier. Bred XL-läst.
  Mer info
  9 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.