Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Sulor och tillbehör

Välj underkategori

Visar 1 till 20 av 62

 • Halkskydd Springyard Active Grip

  Halkskydd Springyard Active Grip

  Smidigt halkskydd med dubbar under klack och framfot. För promenader och lättare arbete.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skoskydd Arbesko Visitors Cap V2013

  Skoskydd Arbesko Visitors Cap V2013

  Utanpåliggande tåhätta som skall användas utanpå den vanliga skon. Tåhättan uppfyller kraven enligt CE EN 12568. För tillfälligt bruk vid exempelvis studiebesök i miljöer där skyddsskor krävs. Enkel att sätta på med kardborre rem runt hälen. Identifiera storlekarna snabbt och enkelt med hjälp av färgkoden.
  Mer info
  3 Varianter
 • Inläggssula Sole Regular

  Inläggssula Sole Regular

  SOLE Regular är tunn sula med 2 mm stötdämpningsmaterial. Sulan ger bra isolering och optimalt stöd, stabilitet och komfort. Passar utmärkt i arbets-/skyddsskor men även till alpint, snowboard, längdskidåkning, kängor, jogging- och fritidsskor. Passar låga, mellan och höga fotvalv. Går att formanpassa i vanlig ugn, 90 grader i 2 min.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skohorn Arbesko 60 cm

  Skohorn Arbesko 60 cm

  Rejält skohorn tillverkat i flexibel och tålig polypropenplast. 60 cm.
  Mer info
  1 Variant
 • Inläggssula Jalas 8709H High Arch Support

  Inläggssula Jalas 8709H High Arch Support

  Innersula för höga fotvalv med dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD. Typgodkänd för bruk i alla JALAS skyddsskor. ESD-godkänd.
  Mer info
  8 Varianter
 • Impregneringsspray Arbesko Springyard

  Impregneringsspray Arbesko Springyard

  Impregneringsspray för läder, mocka och textil.
  Mer info
  1 Variant
 • Skofett Sievi

  Skofett Sievi

  Skofett för impregnering av sömmar och läder. Gift- och luktfri, innehåller inte silikon.
  Mer info
  1 Variant
 • Inläggssula Footlab Contour

  Inläggssula Footlab Contour

  Inläggssula som passar neutralt och högt fotvalv. Geldämpad i häl och under framfot.
  Mer info
  5 Varianter
 • Inläggssula Sole Ultra

  Inläggssula Sole Ultra

  SOLE Ultra har 4 mm stötdämpning och rekommenderas till alla skor där det finns utrymme. Ultra används bland annat av försvaret i Norge, Sverige, USA och Kanada. Passar utmärkt i arbets-/skyddsskor men även till löparskor och grövre kängor. Passar låga, mellan och höga fotvalv, går att formanpassa i vanlig ugn, 90 grader i 2 min.
  Mer info
  14 Varianter
 • Inläggssula Jalas 8711L Low Arch Support

  Inläggssula Jalas 8711L Low Arch Support

  Innersula för LÅGA fotvalv med dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD. Typgodkänd för bruk i alla JALAS skyddsskor. ESD-godkänd.
  Mer info
  8 Varianter
 • Halkskydd Snowline light

  Halkskydd Snowline light

  Snowline Chainsen Light är smidiga och 35% lättare än PRO-versionen. Lämplig till många utomhusaktiviteter, exempelvis terränglöpning, vandring, bergsklättring, expeditioner på snöiga, leriga, hala eller frusna underlag. Fäster enkelt utan spännen och är enkel att ta på och av. Gummit är testat till -40 grader C. Levereras i en praktisk packpåse med förslutning. Spikarna i härdat stål ger säkert grepp på isiga och hala underlag samt packad snö. Designen med gummi gör att de är enkla att använda och passar på olika typer av skor; både stövlar och kängor. 12 korta spikar täcker hela sulan, kan användas med mjuka, lätta skor. Lätt att justera dess storlek genom bra kombination mellan kedjor och spikar. Starkt motstånd mot rost med hjälp av rostfritt stål.
  Mer info
  3 Varianter
 • Värmesula Digitsole bluetooth

  Värmesula Digitsole bluetooth

  Digitsole Warm Series är en interaktiv värmesula som du styr med din smartphone. Överföring av data sker trådlöst via Bluetooth och sulan har inbyggt batteri. Genom Digitsoles app kan du inte bara styra exakt hur många grader du vill ha respektive sula, utan Digitsole mäter även även antalet steg och den distans du rört dig. Genom att lägga in din profil i appen räknar Digitsole ut din kaloriförbrukning under din aktivitet. Digitsole passar i de flesta skor/stövlar och fungerar till alla typer av aktiviteter och arbeten utomhus.
  De flesta människor kommer att känna sig bekväma med en temperatur på 30°C. Men den individuella uppfattningen av temperatur och komfort kan variera. För ditt välbefinnande kan du ställa in temperaturen i dina innersulor med en grads stegring mellan 20°C och 45°C. Var medveten om att hög temperatur kan orsaka obehag. Din app kommer att visa ett varningsmeddelande när du ställer in en högre temperatur än 40°C.
  Justerbara strolekar. Batteritid, ca 6 tim beroende på användning. Laddas med micro-usb kabel. Sulans höjd är 13 mm vid hälen och 5 mm vid tån. 2 års garanti.
  Mer info
  6 Varianter
 • Inläggssula Jalas 8710M Medium Arch Support

  Inläggssula Jalas 8710M Medium Arch Support

  Innersula för normala fotvalv med dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD. Typgodkänd för bruk i alla JALAS skyddsskor. ESD-godkänd.
  Mer info
  8 Varianter
 • Inläggssula Footlab Stable Track

  Inläggssula Footlab Stable Track

  Sulan ger stabilitet och komfort. Denna sulan är bra vid hälsporrebesvär. Geldämpad i häl och under framfot.
  Mer info
  5 Varianter
 • Inläggssula Arbesko Comfortho 10286, extra högt fotvalv

  Inläggssula Arbesko Comfortho 10286, extra högt fotvalv

  Comfortho - Skön komfort för hela foten. Hjälper fötter som har ett högre fotvalv än det normala och därmed belastar för mycket häl och främre trampdynan.
  Mer info
  7 Varianter
 • Värmesula Insoles

  Värmesula Insoles

  ThermaCELL® Heated Insoles gör det möjligt att alltid vara varm om fötterna oavsett vad du arbetar med i vinterkylan. Sulorna tillför värme till dina fötter. Det unika är att batteri och värmeplatta är integrerat direkt i sulan. Du slipper separata och otympliga värmeplattor, sladdar och batteripack som är i vägen och begränsar användningen. Heated Insoles fungerar i alla typer av skor, de finns i 5 olika storlekar och man klipper till dem så att de passar. Sulorna är termostatstyrda och håller en jämn värme och du reglerar enkelt värmen med en fjärrkontroll utan att ta sulorna ur skorna. Sulan är bekväm, böjbar och skyddas av ett vattenavstötande material, som är slitstarkt och hållbart. Flytta enkelt sulorna mellan dina olika skor.

  Sammanfattad produktinformation:
  · 3 inställningsalternativ: 38°C, 44°C samt ingen värme
  · Termostatstyrd värme
  · Regleras med fjärrkontroll, räckvidd 2,1 m
  · Integrerade batteriet som kan laddas 500 ggr
  · Ca 5 timmars kontinuerlig drift vid 38°C och ca 3,5 timmar vid 44°C
  · Uppladdning via vägguttag eller billaddare (billaddare = tillval)
  · Vattenavvisande och stötdämpande
  · 2 års garanti
  Mer info
  2 Varianter
 • Inläggssula Arbesko X40

  Inläggssula Arbesko X40

  Inläggssulan X-40 från Ortholite® bygger på den senaste teknologin inom fotbäddskonstruktion. En blandning av PU-skum och gummimaterial ger 40 procent bättre återfjädring och en fantastisk sviktkänsla.
  Mer info
  14 Varianter
 • Halkskydd Snowline Pro

  Halkskydd Snowline Pro

  Rejäla broddar när du behöver riktigt bra grepp. Perfekt för skogsbruk, jakt, fiske, stavgång, alpinterräng. Spikarna i härdat stål är 13 mm långa och ger säkert grepp på isiga och hala underlag samt packad snö. Designen med gummi gör att de är enkla att använda och passar på olika typer av skor; både löparskor, stövlar och kängor. Fäster enkelt utan spännen och är enkel att ta på och av. Gummit är testat till -40 grader C. 11 st 13 mm korta spikar täcker hela sulan och ger säkert grepp på isiga underlag och snö. Förpackade i påse med blixtlås Lätt att justera dess storlek genom bra kombination mellan kedjor och spikar. Rostfritt stål.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skosnöre Arbesko

  Skosnöre Arbesko

  Slitstarka skoband.
  Mer info
  6 Varianter
 • Inläggssula Jalas 8202 FX2 Supreme

  Inläggssula Jalas 8202 FX2 Supreme

  Innersula med lager av Merinoull samt dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD. Typgodkänd för bruk i alla JALAS skyddsskor. ESD-godkänd.
  Mer info
  15 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.