Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Gummistövlar spiktramp tåhätta

Behöver du skor med skydd när du arbetar? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt arbetsskor för ditt jobb. Vårt skosortiment inkluderar både arbetsskor, skyddsskor, sandaler och tillbehör som t ex skosnören och strumpor och halkskydd. Vi har arbetsskor med såväl tåhätta, spiktrampskydd och stötdämpning som värme- och vattentåliga och luftiga arbetsskor – beroende på arbetsmiljö. Med våra bekväma och slitstarka arbetsskor kan du arbeta säkert och skydda både fötter och rygg även i tuffa miljöer. Utforska vårt breda utbud av arbetsskor online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 19 av 19

 • Skyddsstövel Dunlop Purofort Professional 462933
  Skyddsstövel Dunlop Purofort Professional 462933
  PU-stövel, tåhätta samt spiktrampsskydd i stål. Låg vikt, klippbart skaft.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddsstövel Cofra Hunter
  Skyddsstövel Cofra Hunter
  Lätt och smidig skyddsstövel för arbete i de flesta miljöer. Slitsula PU. Antibateriell, löstagbar innersula.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddsstövel Cofra Safest
  Skyddsstövel Cofra Safest
  Ovandel i lågdensitets-PU, antistatisk komfortabel stövel med stötdämpning. Metallfri tåhätta och mjuk spiktrampsula.
  Mer info
  11 Varianter
 • Skyddsstövel Dunlop Purofort+ C762041
  Skyddsstövel Dunlop Purofort+ C762041
  Komfortabel skyddsstövel med förhöjd skyddsnivå. Halksäkert inlägg i yttersula för bättre grepp, ribbat rivsäkert skaft med mer material, anatomisk fotbädd och ökat utrymme för tårna. Hög komfort, god passform och förstärkt skydd för att kunna bäras under långa arbetspass med bästa skydd och utan att resultera i trötta fötter. Motståndskraftig mot mineral-, vegetabiliska och animaliska oljor/fetter samt gödsel.
  Mer info
  10 Varianter
 • Skyddsstövel Grubs Ceramic
  Skyddsstövel Grubs Ceramic
  Ceramic 5.0 är en varm, bekväm och funktionell skyddsstövel för arbetsplatser med krav på godkänt skydd. Ceramic är en unik skyddsstövel. Tåhätta och spiktrampsskydd är i keramisk komposit, som inte leder kyla. Ceramic har en insida i nylonstretch som ventilerar överflödig fukt och värme från foten. Det innebär att stöveln kan användas året om. Ceramic är antimagnetisk och antistatisk och kan därför användas även inom brandfarliga områden. Förstärkt hälskydd. Skafthöjd 36 cm (storlek 42) vitamin isolerar upp till -20°.
  Mer info
  10 Varianter
 • Skyddsstövel Bekina 31820
  Skyddsstövel Bekina 31820
  Mycket lätt och tålig PU-stövel. Livsmedelsanpassad. Ut- märkt termisk isolering (sval på sommaren och varm på vintern). Resistent mot animaliska/vegetabiliska oljor och fett.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddsstövel Tretorn Spiktramp Pro
  Skyddsstövel Tretorn Spiktramp Pro
  En nyutvecklad gummistövel med hög komfort och tuff design. Specialkonstruerat pådrag/avdrag, justerbart skaft, snabbtorkande foder, spiktrampskydd och reflexband för ökad synlighet i mörker. Oljebeständig sula av nitrilgummi, förberedd för dubbar.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddsstövel Techno S5
  Skyddsstövel Techno S5
  Skyddsstövel för arbetsplatser med krav på godkänt skydd. Technos S5 är en bekväm arbetsstövel i Polyuretan (PU). Stöveln är en slitstark skyddsstövel som har god kemisk resistens och kan användas året om i de flesta arbetsmiljöer som lant- och skogsbruk, fiske, livsmedel, bygg och anläggning, petrokemisk industri och gruvor. Techno S5 har en bred och bekväm läst och ett ventilerande innerfoder. Technos S5 är testad enligt EN ISO 20345: 2011, SRC. Värmeisolerande 20 °C - Komfortzon mellan ca -10 ºC - +20 ºC. Slitstark sula med en inbyggd luftkudde som absorberar stötar. Bra friktion på hala underlag (SRC). Löstagbar innersula.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddsstövel Bekina 31710
  Skyddsstövel Bekina 31710
  Lätt och tålig PU-stövel. Livsmedelsanpassad. Löstagbar innersula. Bygel för enkel avdragning. Avkortbart skaft.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddsstövel Monitor Rättvik
  Skyddsstövel Monitor Rättvik
  En mycket prisvärd stövel med en bra och bred komfort. Stöveln är utrustad med en antihalk sula samt har en extra dämpning i hälen. Fodret är tillverkat i Polyester.
  Mer info
  13 Varianter
 • Gummistövel Sievi Light Boot Olive S4
  Gummistövel Sievi Light Boot Olive S4
  Sievis lättviktsstövlar är bekväma och säkra i våta miljöer. Tack vare polyuretanets mikrocellkonstruktion är stövlarna extra lätta och behagliga att använda och tål slitage.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddsstövel Polyver 3289
  Skyddsstövel Polyver 3289
  Vinterfodrad PU-stövel för extrema förhållanden. Tåhätta samt spiktramåpssskydd i stål. Pälsfoder.
  Mer info
  8 Varianter
 • Skyddsstövel Sievi Light Boot Olive S5
  Skyddsstövel Sievi Light Boot Olive S5
  Sievis lättviktsstövlar är bekväma och säkra i våta miljöer. Tack vare polyuretanets mikrocellkonstruktion är stövlarna extra lätta och behagliga att använda och tål slitage. Antistatisk och ESD-godkänd, olje-och kemikaliebeständig sula.
  Mer info
  14 Varianter
 • Sågskyddsstövel Tretorn 72613
  Sågskyddsstövel Tretorn 72613
  Sågskyddsstövel Skyddsklass 3. Utökat sågskydd samt spiktrampsskydd och stålhätta för maximalt skydd. Justerbart skaft med reflexdetalj. Markerat hälgrepp och kraftigt mönstrad halkskyddad sula förberedd för dubbar, gjord av oljerecistent Nitrilegummi. Förstärkt sulkonstruktion för extra komfort. Gjord av Naturgummi och fri från PVC.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddsstövel Tretorn Winter
  Skyddsstövel Tretorn Winter
  Rymlig, varmfodrad gummistövel med justerbart skaft och spiktrampskydd. Slitsula Nitril. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddsstövel Dunlop Purofort+
  Skyddsstövel Dunlop Purofort+
  Vattentät skyddsstövel med högsta kvalitetsnivå på skydd. Mycket bra grepp och passform. Bra stötdämpning och antistatiska egenskaper. Stålhätta, spiktrampskydd och oljebeständig yttersula.
  EN ISO 20345:2011, S5 CI SRC.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddsstövel Sulman Boxer
  Skyddsstövel Sulman Boxer
  Skyddsstövel av naturgummi, stöveln har ståltåhätta och spiktrampskydd. Oljebeständig/värmetålig sula, stöveln är mycket kraftigt byggd och har rejäl slitstyrka, som ger ett utmärkt skydd i tuffa miljöer. Reflex baktill.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddsstövel Techno S4
  Skyddsstövel Techno S4
  Skyddsstövel i Polyuretan (PU). Techno S4 är en bra stövel för livsmedelsindustrin. Stöveln är lätt att hålla ren och den har mycket god motståndskraft mot fetter, oljor, blod och slaktavfall. Techno S4 har en bred och bekväm läst och ett ventilerande innerfoder. Technos S4 är testad enligt EN ISO 20345: 2011, SRC. Värmeisolerande 20 °C - Komfortzon mellan ca -10 ºC - +20 ºC. Slitstark sula med en inbyggd luftkudde som absorberar stötar. Bra friktion på hala underlag (SRC). Löstagbar innersula.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddsstövel Dunlop 142PP Protomastor
  Skyddsstövel Dunlop 142PP Protomastor
  Vattentät stövel som är oljeresistant och är utrustad med en sula med SRA rating vilket borgar för ett säkert och bra grepp.
  Mer info
  13 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.