Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Skyddsskor

Visar 1 till 20 av 305

 • Skyddssko Sievi Roller 52156

  Skyddssko Sievi Roller 52156

  Skyddssko med komposittåhätta och mjukt spiktramp. Boa -snörning som är bekvämt då du bara med ett "vrid" och spänner dina skor så att de exakt passar dina fötter. Skorna kan också snabbt och enkelt tas av: snörningen släpper behändigt då du lyfter vredet. ESD godkänd, antistatisk, vattenavvisande, olje- och kemikaliebeständig samt mycket bra stötdämpning.
  Mer info
  9 Varianter
 • Skyddssko Jalas 3018 Zenit

  Skyddssko Jalas 3018 Zenit

  Skyddssko med tåhätta i aluminium, mjukt spiktrampsskydd samt greppsäker slitsula. Innersula i Merinoull med dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddskänga Arbesko 50692

  Skyddskänga Arbesko 50692

  Skön, varmfodrad skyddskänga med H2O Blocker – en slitstark dragkedja med effektiv barriär mot snöslask. Värmeisolerande Thermolite, inläggssula med skön fleece närmast foten, reflex, suverän stötdämpning, slitskydd på tån, aluminiumtåhätta, mjukt spiktrampskydd och en slitstark, värmebeständig nitrilgummisula med mycket bra fäste. Fullnarvigt impregnerat Super8-skinn.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddssko Sievi 52125 Viper Roller

  Skyddssko Sievi 52125 Viper Roller

  Hållbara och sportiga lågskor med Boa-mekanism. Ovanmaterialet är vattenavstötande mikrofiber som andas, och ovandelens ventilationsöppningar och 3D-dry-fodret gör skorna ännu luftigare. Tvålagerssula ger bästa möjliga slitstyrka och tack vare flexibla skåror böjer sig skon optimalt. FlexStep-sulan garanterar utmärkt stötdämpning.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddssko Jalas 9538 Exalter Easyroll

  Skyddssko Jalas 9538 Exalter Easyroll

  Luftig, lätt och komfortabel skyddsko med BOA-snörning. Aluminiumtåhätta och spiktrampskydd i textil. Ovandel i microfiber/textil. Värmebeständig och oljebeständig yttersula av nitril och ventilerande innersula. Antistatiska egenskaper. Antibakteriell fiber som motverkar odör. ESD-godkänd.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddskänga Jalas 3978 Offroad+

  Skyddskänga Jalas 3978 Offroad+

  Vinterfodrad skyddskänga med dragkedja, tåhätta i aluminium, mjukt spiktrampsskydd samt värmebeständig slitsula. Innersula med extra isolering samt dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddssko Solid Gear Revolution Infinity

  Skyddssko Solid Gear Revolution Infinity

  Revolution Infinity är en skyddssko med en komfort och dämpning som en joggingsko. Med komposittåhätta och mjukt spiktrampskydd, slitsula i gummi och fukttransporterande cordura i ovandelan har du en perfekt sko för dig som jobbar inom industri, service och lättare byggarbeten .Uttagbar PU-foam innersula. Bred läst. Skyddsklass S3. Finns i storlekarna 36-48.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddskänga Jalas 3318 Drylock

  Skyddskänga Jalas 3318 Drylock

  Vattentät skyddskänga med tåhätta i aluminium samt spiktrampsskydd i stål. Ovandel i narvläder med reflexer. Innersula i Merinoull med dubbla stötdämpningszoner i Poron XRD.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddssko Arbesko 342 BOA

  Skyddssko Arbesko 342 BOA

  Härligt skön och luftig skyddssko med ventilerande nät. Utrustad med det högteknologiska snörningssystemet Boa® och den nya, revolutionerande kombinationen av inläggssulan X-40 Duo och Energy Gel® 2.0 för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla. Slitskydd på tån, lätt aluminiumtåhätta och mjukt spiktrampskydd. ESD-funktion.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddssko Jalas 9548 Exalter Easyroll

  Skyddssko Jalas 9548 Exalter Easyroll

  Lätt och komfortabel skyddsko med BOA-snörning. Aluminiumtåhätta och spiktrampskydd i textil. Ovandel i microfiber/textil. Värmebeständig och oljebeständig yttersula av nitril och ventilerande innersula. Antistatiska egenskaper. Antibakteriell fiber som motverkar odör. ESD-godkänd.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddssko Arbesko 386 BOA

  Skyddssko Arbesko 386 BOA

  Bekväm och tålig skyddsko utrustad med det högteknologiska snörningssystemet Boa och den nya, revolutionerande kombinationen av inläggssulan X-40 Duo och Energy Gel 2.0 för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla. Fullnarvigt, impregnerat Super8-skinn. Tålig Cordura. Slitskydd på tån, lätt aluminiumtåhätta och mjukt spiktrampskydd. ESD-funktion.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddssko Arbesko 382

  Skyddssko Arbesko 382

  Helt ny skyddssko med den nya X-40 inläggssulan med skön svikt, lätt aluminiumtåhätta och mjukt metallfritt spiktrampskydd, ESD-funktion. Skon är i skinn med mockadetaljer och slitskydd på tån. Fodret är i luftig mesh och i kombination med den nya X-40 inläggssulan blir komforten mycket hög.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddssko Sievi GT 1 XL 52804

  Skyddssko Sievi GT 1 XL 52804

  Svart skyddssko med ljusbruna detaljer. Med GORE-TEX-membran som gör skon 100% vattentät samtidigt som materialet andas mycket bra. Slitsula PU.
  Mer info
  9 Varianter
 • Skyddskänga Solid Gear Polar GTX Vinter

  Skyddskänga Solid Gear Polar GTX Vinter

  Polar GTX bygger på en vridstyv Vibram gummisula som säkerställer en fotriktig ergonomi. Läder i Nubuck av högsta kvalitet. Vinterfodret är en kombination av Gore-tex membran och syntetiskt ull. Tillsammans med det patenterande BOA-systemet skapas en oslagbar passform.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddssko Helly Hansen Smestad Boa

  Skyddssko Helly Hansen Smestad Boa

  Skyddssko med Boa-system. Superlätt och stark nanocarbon komposittåhätta. Helly Wear Protection förstärkning. Ventilerande mesh foder. Uttagbar sula med stötdämpande gel. Lätt och stötdämpande EPR mellansula. Slitstark och halksäker gummisula.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddssko Solid Gear Griffin

  Skyddssko Solid Gear Griffin

  Griffin är en skyddssko tillverkad med den senaste tekniken som möjliggör en kombination av extrem slitstyrka och högsta komfort. Den nya TPU sulan från Vibram är framtagen för att ge bästa grepp på snö och is, även i väldigt låga temperaturer. Vårt läder är tillverkat i kombination med ripstop Cordura som impregneras och behandlas för att bli vattenavvisande med hög andningsfunktion.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddskänga Arbesko 402

  Skyddskänga Arbesko 402

  Skön och tålig skyddskänga med slitskydd på tån och den nya, revolutionerande kombinationen av inläggssulan X-40 Duo och Energy Gel 2.0 för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla. Fullnarvigt impregnerat Super8-skinn. ESD-funktion.
  Mer info
  14 Varianter
 • Skyddssko Sievi GT Roller

  Skyddssko Sievi GT Roller

  Sievi Roller har försetts med den patenterade snörningsmekanismen BOA. Mekanismen är lättanvänd och hållbar. Boa -mekanismen ger komfort till dem som använder skyddsskor: du vrider endast vredet och spänner dina skor så att de exakt passar dina fötter. Skorna kan också snabbt och enkelt tas av: snörningen släpper behändigt då du lyfter vredet.
  Mer info
  12 Varianter
 • Skyddssko Solid Gear Hydra

  Skyddssko Solid Gear Hydra

  Hydra GTX är en teknisk skyddssko med vridstyv yttersula från Vibram som säkerställer en fotriktig ergonomi. Ovandelen är en blandning av ripstop Cordura och läder som tillsammans med GORE-TEX-membranet säkerställer vattentäthet och bibehållen luftighet. Med det patenterade BOA systemet skapas en ny unik produkt av Solid Gear.
  Mer info
  13 Varianter
 • Skyddskänga Arbesko 429

  Skyddskänga Arbesko 429

  Varm och mycket smidig skyddskänga med värmande ullfoder, H2O Blocker – en slitstark dragkedja med effektiv barriär mot snöslask. Arbesko 429 har den nya, revolutionerande kombinationen av inläggssulan X-40 Duo och Energy Gel 2.0 för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla. Slitskydd på tån, och en slitstark, värmebeständig nitrilgummisula med adderad mjukhet som ger extra bra fäste i kalla temperaturer. Fullnarvigt impregnerat Super8-skinn.
  Mer info
  14 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.