Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Svets

Jobba säkert med buller, damm, fall och heta arbeten. Ahlsells sortiment för personligt skydd omfattar hörselskydd, fallskydd, skor, kläder, handskar, ögonskydd, avspärrning och andningsskydd.

Visar 1 till 20 av 66

 • Svetshjälm ESAB Warrior Tech 9-13
  Svetshjälm ESAB Warrior Tech 9-13
  Automatisk nedbländande svetshjälm med inbygt batteri som laddas av solceller i kassetten. Warriortech passar till de flesta svetspallikationer: MIG/MAG, MMA samt TIG över 20 amp.
  Mer info
  2 Varianter
 • Svetshjälm Activewear 725
  Svetshjälm Activewear 725
  Automatiskt nedbländande svetshjälm som drivs med solceller och 2 st AAA-batterier. Passar till de flesta svetsapplikationer: Pinnsvetsning, TIG över 20amp, MIG/MAG, Plasmabågsvetsning m.m. Komfortabel huvudställning med rattjustering. Ljusa läget: 3,5 DIN. Kassettstorlek: 110x90x9 mm. Användningstemperatur: -10°- +55° C.
  Mer info
  1 Variant
 • Svetshjälm 3M Speedglas 100/100V
  Svetshjälm 3M Speedglas 100/100V
  Automatiskt nedbländande svetshjälm för dig som inte svetsar så ofta. Lämpad för MIG/MAG svetsning och vissa typer av TIG.
  Mer info
  2 Varianter
 • Svetshjälm Activewear 820 iMUX
  Svetshjälm Activewear 820 iMUX
  Automatiskt nedbländande svetshjälm med högsta optiska kvalité, som drivs med solceller och 1 st CR2450 litium-batteri. Passar till de flesta svetsapplikationer. Mycket bekväm huvudställning med rattjustering. Ljusa läget: 3,5 DIN. Kassettstorlek: 133x114x9 mm. Användningstemperatur: -10°- +55° C.
  Mer info
  1 Variant
 • Svetshjälm ESAB Albatross 1000
  Svetshjälm ESAB Albatross 1000
  Albatross 1000 har ett uppfällbart (flip-up) visir för svetsglaset och plastlinsen skyddar ansiktet när visiret är uppfällt. Hjälmskalet är tillverkat av extremt tåligt material med låg vikt, vilket ger lång livslängd och utmärkt komfort.
  Mer info
  1 Variant
 • Svetsglasögon UVEX I-VO 9160
  Svetsglasögon UVEX I-VO 9160
  Svetsglasögon för gas, skärbrännare m.m. Sportig omslutande design ger utmärkt synfält och bättre säkerhet. Helt justerbara skalmar låter användaren ställa in passformen individuellt. Permanenta linsbeläggningar som inte försvinner. Hög användarkomfort med mjuka "kuddar" mot huvudet. Infradur beläggningen med grå lins ger perfekt färgåtergivning. Skyddar mot UV och IR strålning. Tålig också mot svetsloppor. Kan användas som vanliga solglasögon.
  Mer info
  3 Varianter
 • Svetshjälm 3M Speedglas 9100
  Svetshjälm 3M Speedglas 9100
  Automatiskt nedbländande svetsglas som underlättar vardagen för alla professionella svetsare. Det patenterade huvudbandet ger en komfortabel känsla av stabilitet och balans. Skyddar dina ögon och ditt ansikte mot strålning, värme och gnistor samtidigt som du har en perfekt sikt över ditt arbete. Sidofönster med täthets grad 5 ger större synfält. Art 293871 Svetshjälm 3M Speedglas H501800 levereras utan svetskassett. Art 420528 Svetskassett SPEEDGLAS 9100XXi har en förbättrad optik som gör färgerna klarare och gör det lättare att se detaljer.
  Mer info
  5 Varianter
 • Svetsglasögon UVEX Ultrasonic 9302 Flip-Up
  Svetsglasögon UVEX Ultrasonic 9302 Flip-Up
  Permanent Uvex supravision HC-AF beläggning på den klara linsen och DIN 5 på den gråa svetsskyddslinsen (gas). Uvex Ultrasonic Flip-up är baserade på Ultrasonicmodellen. Perfekta till gassvets, skärbrännare m.m. och kan användas utanpå de flesta glasögon med korrigerande linser. Den uppfällbara svetsskyddslinsen skyddar mot skador från svetsloppor. Den gråa svetsskyddslinsen begränsar inte förmågan att urskilja färger. Skyddar mot UV- och IR strålning. Enkelt byte av den gråa svetsskyddslinsen. Uvex beläggningar på glasögon är permanenta, kan inte tvättas bort, vilket gör skyddsglasögonen unika.
  Mer info
  1 Variant
 • Svetshjälm ESAB Globe Arc
  Svetshjälm ESAB Globe Arc
  Uppfällbart visir finns i olika mörkhetsgrader. Även det inre UV-skyddet finns i olika mörkhetsgrader och ger ett mycket stort siktfält. Rekommenderas för svetsning, skärning och slipning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skyddsglas ESAB
  Skyddsglas ESAB
  Diverse skyddsglas till ESABs svetshjälmar.
  Mer info
  19 Varianter
 • Svetsglasögon Activewear Weldy 4110
  Svetsglasögon Activewear Weldy 4110
  Svets- och skyddsglasöga med dubbla linser. Ventialtionshål i stomme minimerar imbildning. Kan bäras utangå egna glasögon. Den uppfällbara delen låses fast i uppfällt läge vid flip-up. 50 mm runda skydds- och svetsglas.
  Mer info
  1 Variant
 • Svetsglasögon 3M Maxim Ballistic
  Svetsglasögon 3M Maxim Ballistic
  Svetsfilter, skyddar mot slag, UV, synligt ljus och IR, svart båge. Användningsområden: Gassvetsning, hårdlödning, syrgasskärning. DX-beläggning och patenterad icke-sfärisk lins.
  Mer info
  1 Variant
 • Svetsskärm ESAB med handtag
  Svetsskärm ESAB med handtag
  Svetsskarm skyddar ansiktet mot svetssprut. Svetsskarmen ar tillverkad av termoplast och försedd med svetsglas 90 x 110mm, DIN 11.
  Mer info
  1 Variant
 • Svetsglas
  Svetsglas
  Svetsglas av högsta kvalitet och tillverkade av glas. Svetsglasen ger bästa skydd mot UV- och IR strålning och maximal termisk stabilitet. Alla svetsglas är individuellt märkta med mörkhetsgrad i DIN.
  Mer info
  10 Varianter
 • Svetsglas runda 50 mm
  Svetsglas runda 50 mm
  Svetsglas är av högsta kvalitet och tillverkade av glas. Svetsglasen ger bästa skydd mot UV- och IR strålning och maximal termisk stabilitet. Alla svetsglas är individuellt märkta med mörkhetsgrad i DIN.
  Mer info
  4 Varianter
 • Svetsglasögon 3M 2845F
  Svetsglasögon 3M 2845F
  Glasögonmodell 2845 har en ny unik stil och har konstruerats med smidighet och bekvämlighet för användaren. De har en integrerad överliggare för ökat skydd och en stark polykarbonatlins med beläggning mot repor och imma. Färgton 5 lins med silverbåge. Integrerad överliggare för ökat skydd och skalmar som går att ställa in på längden för komfort och optimal passform. Mjuk vaddering på insidan av skalmarna för ökad komfort och stabilitet. Ställbar lins för individuell justering och optimal passform. De är idealiska att kombinera med andningsskydd i 9300-serien och 4000-serien samt halvmasker i 7500-serien.
  Mer info
  1 Variant
 • Svetshjälm ESAB New-Tech 9-13 ADC Plus
  Svetshjälm ESAB New-Tech 9-13 ADC Plus
  Automatiskt nedbländande svetshjälmar,den mest avancerade och rekommenderas främst till MIG/MAG- och MMA-svetsning. Vinkelkompensation (ADC, Angular Dependence Correction) ger jämn mörkhetsgrad i hela siktrutan, oavsett svetsposition. Inbyggt batteri, som laddas av solceller inuti kassetten. Batteriet är konstruerat för att hålla hjälmens livslängd. Alla justeringar görs på det utvändiga reglaget.
  Mer info
  1 Variant
 • Svetshjälm 3M Speedglas 100V med grafik
  Svetshjälm 3M Speedglas 100V med grafik
  Automatiskt nedbländande svetshjälm för dig som inte svetsar så ofta. Lämpad för MIG/MAG svetsning och vissa typer av TIG.
  Mer info
  2 Varianter
 • Svetshjälm 3M Speedglas 9100FX uppfällbart visir
  Svetshjälm 3M Speedglas 9100FX uppfällbart visir
  3M Speedglas FX gör arbetet att kontrollera svetsfogen, slipa eller justera ett arbetsstycke i mörka arbetsutrymmen enkelt. Med FX svetshjälm fäller du upp kassetten som då ger en enkel växling mellan svetsglas och skyddsvisir. Kompatibel med svetsglasen i 9100 serien, utandningsluften leds ut via utandningsventiler på sidorna. I uppfällt läge stor klar siktyta på 17x10 cm, böjd för ökad sikt åt sidorna, Unikt patenterat filter med täthetsgrad 5 ger större synfält. 3M Speedglas 9100 FX har en flip-up kombination av en automatisk svetshjälm och ett skyddande visir. Stor, klar och välvd siktyta för enkel användning. Sidofönster med täthet 5.
  Mer info
  4 Varianter
 • Svetshjälm 3M Speedglas SL
  Svetshjälm 3M Speedglas SL
  När låg vikt är högsta prioritet. Täthetsgrad 3 i det ljusa läget. En rörelsesensor slår automatiskt på svetsglaset när du sätter på dig visiret. Smalt visir för trånga utrymmen.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.