Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Ögonskydd

Visar 1 till 20 av 193

 • Förvaringsbox för skyddsglasögon

  Förvaringsbox för skyddsglasögon

  Förvaringsbox SECU-Box® för skyddsglasögon på din arbetsplats.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddsglasögon 3M OX3000

  Skyddsglasögon 3M OX3000

  Ett bra val för er som använder hörselskydd och eller vanliga glasögon. De raka justerbara skalmarna på OX 3000 passar perfekt tillsammans med hörselskydd.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddsglasögon Activewear Mission 4020

  Skyddsglasögon Activewear Mission 4020

  Lätt och enkelt skyddsglasöga med bra passform. Den bågfria linsen ger bra täckning för ögonen.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skyddsglasögon Activewear Twister 4060

  Skyddsglasögon Activewear Twister 4060

  Skyddsglasögon med ställbara skalmar i längd och i vinkel. Mjuk och ställbar näsbrygga. Ventilation ovanför ögat minimerar imbildning.
  Mer info
  4 Varianter
 • Visir 3M Peltor V40F

  Visir 3M Peltor V40F

  Mycket slagtåligt klart visir tillverkat av polykarbonat av hög kvalitet, vilket är mycket tåligt mot slag och repor. Visiret kan enkelt monteras på alla Peltors hörselskydd med hjässbygel.
  Mer info
  1 Variant
 • Svetshjälm ESAB Warrior Tech 9-13

  Svetshjälm ESAB Warrior Tech 9-13

  Automatisk nedbländande svetshjälm med inbygt batteri som laddas av solceller i kassetten. Warriortech passar till de flesta svetspallikationer: MIG/MAG, MMA samt TIG över 20 amp.
  Mer info
  2 Varianter
 • Svetshjälm Activewear 725

  Svetshjälm Activewear 725

  Automatiskt nedbländande svetshjälm som drivs med solceller och 2 st AAA-batterier. Passar till de flesta svetsapplikationer: Pinnsvetsning, TIG över 20amp, MIG/MAG, Plasmabågsvetsning m.m. Komfortabel huvudställning med rattjustering. Ljusa läget: 3,5 DIN. Kassettstorlek: 110x90x9 mm. Användningstemperatur: -10°- +55° C.
  Mer info
  1 Variant
 • Visirsystem Multisystem 3M G500 industri

  Visirsystem Multisystem 3M G500 industri

  3M™ G500 Multisystemkombination är designat för att kunna användas med passiva hörselskydd eller kommunikationsheadsets. Det är en smart lösning för den som behöver skydda ansikte och hörsel, men inte har behov av en hjälm. G500 Industri; komibination med visir 5F-11 och Optime 1 hörselskydd (gul). Används som stänkskydd inom industrin vid t.ex. slipning eller rengöringsarbeten. Med ventilation för högre komfort. Frontskyddet fungerar som en kabelhållare för Peltors hörselskydd med kommunikation. Kan användas både med och utan hörselkåpor. Passar Peltors P3E-fästen för hörselkåpor. Kan kombineras med integrerade skyddsglasögon: V6 för ökat ögonskydd.
  Mer info
  1 Variant
 • Visirsystem Multisystem 3M G500 skog

  Visirsystem Multisystem 3M G500 skog

  3M™ G500 Multisystemkombination är designat för att kunna användas med passiva hörselskydd eller kommunikationsheadsets. Det är en smart lösning för den som behöver skydda ansikte och hörsel, men inte har behov av en hjälm. G-500 Skog; komibination med nätvisir; 5C rostfritt stål alt 5J estad rostfritt stål och Optime 1 hörselskydd (orange). Passar Peltors P3E-fästen för hörselkåpor. Kan kombineras med integrerade skyddsglasögon: V6 för ökat ögonskydd.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skyddsglasögon Activewear Visitor 4000S

  Skyddsglasögon Activewear Visitor 4000S

  Skyddsglasöga med brett synfält anpassade för smalt ansikte. Lämpligt glasöga för besökare, kan bäras utanpå egna glasögon.
  Mer info
  2 Varianter
 • Korgglasögon UVEX Ultravision 9301

  Korgglasögon UVEX Ultravision 9301

  Permanent beläggning. Mjuk, tät och tryckfri passform runt ansikte och näsa. Exceptionell användarkomfort genom oöverträffad design. Brett och fullt justerbart huvudband, sofistikerat ventilationssystem. Linserna är utbytbara, men PC-linser passar inte i acetatbågen (och omvänt).

  Polykarbonatlins: EN 166 klass 1B, 120m/sek.
  Acetatlins: EN 166 klass 1F, 45 m/sek, imskydd.
  Mer info
  1 Variant
 • Visir Activewear Guard 4090

  Visir Activewear Guard 4090

  Komplett visir med huvudställning och siktskiva. Rattjustering för att enkelt justera passformen.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddsglasögon 3M 2800 Classic

  Skyddsglasögon 3M 2800 Classic

  Dessa skyddsglasögon är konstruerade för att passa över de flesta vanliga optiskt slipade glasögon, med minsta möjliga störning av synfältet. Svart båge med klar lins. De ger utmärkt täckning och synfält, i kombination med en hög slagtålighet. Skalmar med justerbar längd (fyra lägen) för optimal komfort och passform. Ställbar lins för enkel justering och maximal komfort. Mjuka lågprofilsskalmar för komfort och minimal kontakt med de slipade glasögonen under.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddsglasögon 3M Solus Scotchgard

  Skyddsglasögon 3M Solus Scotchgard

  Solus 1000-serien är helt nytt revolutionerande skyddsglasöga med Scotchgard™-behandling, som gör att du undviker imma och repor på dina skyddsglasögon. Förvaringspåse medföljer.
  Mer info
  8 Varianter
 • Rengöringsservett Peltor

  Rengöringsservett Peltor

  Rengörande servett med impregnering och med snabbtorkande vätska mot imma och statisk elektricitet.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddsglasögon 3M Secure Fit SF400AF,AS

  Skyddsglasögon 3M Secure Fit SF400AF,AS

  Nya 3M SecureFit 400 Skyddsglasögon har samma Pressure Diffusion Temple Technolgy för säker och bekväm passform som SecureFit 200. Mjuka justerbara näsbryggor för ännu bättre personlig passform, tilltalande design, ökad komfort och bekväma att bära.
  Mer info
  5 Varianter
 • Korgglasögon Activewear Space 4080

  Korgglasögon Activewear Space 4080

  Korgglasöga med böjd siktskiva som ger bra synfält. Stomme i transparent PVC som ger bra passform och sluter tätt. Ställbart nackband. Indirekt ventilation. Kan bäras utanpå egna glasögon. Utbytbar lins.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddsglasögon UVEX Carbon-Vision 9307

  Skyddsglasögon UVEX Carbon-Vision 9307

  Uvex supravision extreme-beläggningen hindrar korgglasögonen från att imma igen även under mycket svåra förhållanden. Låg vikt på 46 gram innebär att glasögonen kan räknas till marknadens lättaste korgglasögon med brett synfält. Unik kolfiberbåge, nackband och material ger användaren stabil och tryckfri passform. Justerbart nackband och omslutande design med låg profil sluter tätare än de flesta konventionella korgglasögon och ger effektivt skydd samtidigt som den är mindre störande och ger större rörelsefrihet. Uvex Carbonvision ger utmärkt skydd mot damm, vätskor och mekaniska faror. Uvex carbonvision är perfekta tillsammans med andningsmasker och hjälmar. Uvex beläggningar på glasögon är permanenta, kan inte tvättas bort, vilket gör skyddsglasögonen unika.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddsglasögon Activewear Visitor 4000

  Skyddsglasögon Activewear Visitor 4000

  Skyddsglasöga med brett synfält . Lämpligt glasöga för besökare, kan bäras utanpå egna glasögon.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skyddsglasögon UVEX Polavision 9231

  Skyddsglasögon UVEX Polavision 9231

  Uvex Polavision med polariserande filter skyddar tillförlitligt mot ansträngda ögon. Passar med fördel mot reflekterande ytor. (vid vatten, fönster, metall, frioglit) Ger synbart bättre komfort. Uvex beläggningar på glasögon är permanenta, kan inte tvättas bort, vilket gör skyddsglasögonen unika.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.