Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Accessoarer

Behöver du skyddskläder när du arbetar? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt skyddskläder för dig som jobbar inom bygg, hantverk, industri och service. Vårt sortiment av skyddskläder inkluderar såväl varselkläder och arbetskläder som skyddar dig oavsett om du behöver hjälp att hålla värmen, hålla dig sval eller torr, vara synlig, skyddad från elektricitet, smältmetall eller farliga kemikalier. Vi har slitstarka skyddskläder och arbetskläder av hög kvalitet för alla typer av arbetsmiljöer. Med våra bekväma och smidiga skyddskläder och arbetskläder kan du arbeta säkert och skydda kroppen både i tuffa miljöer och mot väder och vind. Utforska vårt breda utbud av skyddskläder och arbetskläder online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 6 av 6

 • Bendamask Reflectil 761
  Bendamask Reflectil 761
  Bendamask med reflex. Material: 100% Polyester, 160 g/m2.
  Mer info
  1 Variant
 • Påse Multi Snickers 9798
  Påse Multi Snickers 9798
  Universalficka för daglig användning som passar med verktygsbärare och verktygsbälten. Den här fickan är mycket slitstark och gör att du snabbt och enkelt kommer åt dina verktyg och andra arbetsredskap eller material. Material: 100% Polyamide.
  Mer info
  1 Variant
 • Smartphone fodral Snickers 9746
  Smartphone fodral Snickers 9746
  Skyddande smartphonefodral för vardagsbruk. Fodralet har svetsade sömmar som ger ett tillförlitligt och hållbart skydd för din smartphone i olika arbetsförhållanden. Kan fästas på verktygsbärare eller bälte. Material: 100% Thermoplastic Polyurethane.
  Mer info
  1 Variant
 • Mätbandshållare Snickers 9768
  Mätbandshållare Snickers 9768
  Läderficka för måttband som fästs på ett bälte eller en verktygsbärare. En praktisk förvaringslösning för daglig användning där verktygen är lätta att komma åt. Material: Läder.
  Mer info
  1 Variant
 • Knivhållare Snickers 9769
  Knivhållare Snickers 9769
  Läderficka för universalknivar som fästs på bältet eller verktygsbäraren. En praktisk förvaringslösning för daglig användning där verktygen är lätta att komma åt. Material: Läder.
  Mer info
  1 Variant
 • USB Adapter Fristads 9178
  USB Adapter Fristads 9178
  Reseadapter med micro USB-kontakt / För laddning av litiumbatteriet i varselväst 131156 / Kabellängd 1 meter. Material: Plast.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.