Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Övrigt

Behöver du skyddskläder när du arbetar? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt skyddskläder för dig som jobbar inom bygg, hantverk, industri och service. Vårt sortiment av skyddskläder inkluderar såväl varselkläder och arbetskläder som skyddar dig oavsett om du behöver hjälp att hålla värmen, hålla dig sval eller torr, vara synlig, skyddad från elektricitet, smältmetall eller farliga kemikalier. Vi har slitstarka skyddskläder och arbetskläder av hög kvalitet för alla typer av arbetsmiljöer. Med våra bekväma och smidiga skyddskläder och arbetskläder kan du arbeta säkert och skydda kroppen både i tuffa miljöer och mot väder och vind. Utforska vårt breda utbud av skyddskläder och arbetskläder online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 139

 • Hammarhållare Snikki 9311 LTHR
  Hammarhållare Snikki 9311 LTHR
  Rörlig bygel i stål. Bygel storlek 7x4,5 cm. Quickgrip. Material: Läder.
  Mer info
  1 Variant
 • ID-korthållare Fristads 993 PST
  ID-korthållare Fristads 993 PST
  Id-kortshållare i plast som fästs med clips eller karbinhake. OEKO-TEX®-certifierad. Material: Plast.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygsbälte Snikki 9336 LTHR
  Verktygsbälte Snikki 9336 LTHR
  Proffsbälte av mycket hög kvalitet för yrkessnickare, elektriker, montörer m fl. 4 fickor för spik, skruv m.m. 6 fack för verktyg, hammarhållare i svart läder, knivhållare, hållare för märksnöre, nitförstärkt med metallspänne, 60 mm bred polstrad mjukrem. Fickorna bärs på höften, en funktion som är i särklass. Material: Läder.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygsbälte Ironside
  Verktygsbälte Ironside
  Av kraftig och slitstark nylon. 12 fickor och verktygshankar. Reglerbart midjeband med snäpplås.
  Mer info
  1 Variant
 • Hammarhållare Snickers 9716
  Hammarhållare Snickers 9716
  Högklassig hammarhållare med ergonomisk design. Vinklad för att lätt komma åt hammaren och för att den skall ligga bekvämt mot benet. Material: 100% Termoplastiska elastomerer (TPE).
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygsbälte Snickers 9770 XTR
  Verktygsbälte Snickers 9770 XTR
  Gör dig redo med detta ultimata snickarbälte. Räkna med ergonomisk design, vadderade hängslen och ett flexibelt infästningssystem som omfattar slitstarka fickor av läder och en specifik verktygsficka för snickare. Cordura® förstärkt bälte med ergonomisk design samt innovativt och flexibelt infästningssystem för fickor. Justerbara och avtagbara hängslen som är vadderade, minskar vikten på höfterna vilket förbättrar ergonomi och komfort. Verktygsficka för snickaren med fack och fästen, inkluderat en hammarhållare, knivfäste och fack för penna, två slitstarka spik- och skruvfickor i läder med vinklad design och breda öppningar för enkel åtkomst. Robust och innovativt aluminiumspänne för enkel öppning och stängning.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hammarhållare Snickers 9082
  Hammarhållare Snickers 9082
  Hammarhållare i slitstark rostskyddsbehandlad metall. Passar i Snickers system Flexi®Pocket. Material: Metall.
  Mer info
  1 Variant
 • Elektrikerbälte Snickers 9780 XTR
  Elektrikerbälte Snickers 9780 XTR
  Se till att du har detta ultimata verktygsbälte. Räkna med ergonomisk design, vadderade hängslen och flexibel infästning som omfattar slitstarka fickor av läder och en verktygsficka för elektriker. Cordura® förstärkt bälte med ergonomisk design samt innovativt och flexibelt infästningssystem för fickor. Justerbara och avtagbara hängslen som är vadderade, minskar vikten på höfterna vilket förbättrar ergonomi och komfort. Verktygsficka för elektriker med fack och fästen för skruvmejslar, tänger, kniv, voltmeter och hammare. Två slitstarka spik- och skruvfickor i läder med vinklad design och breda öppningar för enkel åtkomst. Robust och innovativt aluminiumspänne för enkel öppning och stängning.
  Mer info
  3 Varianter
 • ID korthållare Helly Hansen STD
  ID korthållare Helly Hansen STD
  ID-korthållare med knäppknapp. Material: Mjuk plast.
  Mer info
  1 Variant
 • Kardborrefäste Snickers 9700
  Kardborrefäste Snickers 9700
  Enkel, slitstark och pålitlig modell. Kan fästas i ett bälte. Material: Polyester
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygsficka Snickers 9794
  Verktygsficka Snickers 9794
  Passar till kardborrsfästen på Snickers byxor och västar samt till Snickers Flexi®Pocket system. Hölsterfickor som kan fästas antingen med kardborrefästen eller i ett vanligt skärp. En stor ficka med mindre fickor på utsidan. Trensar på utsatta ställen för extra hållbarhet. Säljes parvis. Material: 100% Cordura®-Polyamide 300 g/m².
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygsbälte Snikki 9335 LTHR
  Verktygsbälte Snikki 9335 LTHR
  För elektriker, plåtslagare, montörer, snickare m fl, 3 spik-, skruvfickor, 7 verktygsfack, vänstra verktygsficka kan även användas som spikficka. Hammarhållare i svart läder, knivhållare, nitförstärkt med spänne i metall, 70 mm polstrad mjukrem, tejphållare. Material: Läder.
  Mer info
  1 Variant
 • Elektrikerficka Snikki 9305 LTHR
  Elektrikerficka Snikki 9305 LTHR
  För installatörer, montörer m fl. 10 fack för mejslar, tänger, avbitare, skalverktyg m.m. Tejphållare, knivhållare, nitförstärkt, Quickgrip. Material: Läder.
  Mer info
  1 Variant
 • Materialficka Snikki 9303 LTHR
  Materialficka Snikki 9303 LTHR
  2 fickor för skruv, spik m.m. Stor ficka 20x16x8 cm, mindre ficka 13x14x4.5 cm, knivhållare, nitförstärkt, Quickgrip. Material: Läder.
  Mer info
  1 Variant
 • Materialficka Snikki 9304 LTHR
  Materialficka Snikki 9304 LTHR
  Två fickor för skruv, spik m.m. Stor ficka 20x16x8 cm. Mindre ficka 13x14x4,5 cm. Knivhållare, nitförstärkt och quickgrip. Material: Läder.
  Mer info
  1 Variant
 • Elektrikerficka Snikki 9142 LTHR
  Elektrikerficka Snikki 9142 LTHR
  För installatörer, montörer. 10 fack för mejslar, tänger, avbitare, skalverktyg etc. Hållare för märksnöre, nitförstärkt, quickgrip. Tillverkad i Sverige. Material: Läder.
  Mer info
  1 Variant
 • Elektrikerficka Snikki 9141 LTHR
  Elektrikerficka Snikki 9141 LTHR
  För installatörer, montörer m fl, 10 fack för mejslar, tänger, avbitare, skalverktyg eller mindre sladdlös skruvdragare, 3 fack för isolerande tänger etc. Hållare för märksnöre, stor ficka 15x18x3 cm, mindre fickor höjd 10 cm, hammarhållare, knivhållare, nitförstärkt , quickgrip. Tillverkad i Sverige. Material: Läder.
  Mer info
  1 Variant
 • Bälte Snikki 9369, 9370 POLY
  Bälte Snikki 9369, 9370 POLY
  Mjukt polstrat bälte för fickor, hållare och hölster med Quickgrip eller Quick-snap, 70 mm brett polstrat bälte med 40 mm bred nylonrem, värmereflekterande stoppning, metallspänne. Material: Polyester, Polyetenskum.
  Mer info
  2 Varianter
 • Verktygsbälte Snickers 9781
  Verktygsbälte Snickers 9781
  Håll allt på plats med detta stadiga elektrikerbälte. Designad med förstärkt funktionalitet och en flexibel infästning som omfattar slitstarka fickor av läder och en specifik verktygsficka för elektriker. Förstärkt bälte i böjd design med ett innovativt och flexibelt infästningssystem för fickor. Mjuk stoppning för ökad arbetskomfort, verktygsficka för elektrikern med fack och fästen för skruvmejslar, tänger, kniv, voltmeter och hammare. Två slitstarka spik- och skruvfickor i läder med vinklad design och breda öppningar för enkel åtkomst, robust och innovativt aluminiumspänne för enkel öppning och stängning.
  Mer info
  3 Varianter
 • Elektrikerficka Snickers 9785
  Elektrikerficka Snickers 9785
  Designad för elektrikern. Extremt slitstarkt verktygsficka i läder för dina viktiga verktyg. Unikt utformad för Snickers Workwear verktygsbälten. Slitstark ficka tillverkad i kraftigt läder. Dubbla sömmar och nitar för extra hållbarhet. Förstärkta fack och slitstarka nylonöglor ger bra överblick och tillgång till dina skruvmejslar, tänger, kniv och voltmeter. Hammarhållare i slitstarkt gummi med vinylbeläggning, passar Hultafors elektrikerhammare, pennfack och knivfäste som lämpar sig för Hultafors hantverksknivar. Unik lösning för enkel och tillförlitlig fastsättning på verktygsbältet. Material: Läder.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.