Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hjälmpaket

Personligt skydd så att du kan jobba säkert med buller, damm, fall och heta arbeten. Ahlsells sortiment för personligt skydd omfattar hörselskydd, fallskydd, skor, kläder, handskar, ögonskydd, avspärrning och andningsskydd.

Visar 1 till 9 av 9

 • Skogshjälmpaket 3M Peltor G3000NOR31V5C
  Skogshjälmpaket 3M Peltor G3000NOR31V5C
  Komplett hjälmpaket för skogsarbete. Ventilerad hjälm med inrede med rattjustering och breda textilband för jämn tryckfördelning. Kåpornas breda tätningsringar innehåller en blandning av vätska och skum för högsta komfort och prestanda. Regnskydd av flamskyddad oljebeständig PVC belagd nylonväv, monteras i inredet.
  Mer info
  1 Variant
 • Skogshjälmpaket Kask Zenith
  Skogshjälmpaket Kask Zenith
  Kasks nyaste hjälm Zenith som tar skyddshjälmen till en helt ny nivå. Detta är ett paket med visir och hörselkåpor monterade vid leverans. Hjälmen är idealisk för skog- och sågarbeten och annan liknande verksamhet. Enkel storleksjustering med ratt på baksidan av hjälmen. Den ger också möjligheten att justera hjälmens bredd, lutning och höjd. Oventilerad. Fyrpunktshakband är utformat för att minska risken för hjälmen faller av i händelse ett fall. 3 års garanti och upp till 10 års produktlivslängd från produktionsdagen.
  Mer info
  1 Variant
 • Hjälmpaket 3M Peltor G3001 Di-Electric Uvicator
  Hjälmpaket 3M Peltor G3001 Di-Electric Uvicator
  Hjälmpaket Peltor G3001 Uvicator Di-Electric. Specialkonstruerad för arbete i elektriskt laddade miljöer. Samtliga metalldelar är isolerade. Skyddar mot elektriska ljusbågar i händelse av kortslutning. Ljusbågetestad. Hjälmskal med elektrisk isolering i enlighet med SS-EN50365 . Kombinationen har testats för elektriska ljusbågar i enlighet med GS-ET-29.
  Innehåller: Hjälm G3001, läderinrede, hörselskydd H31, visir V4KK polykarbonat.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skyddshjälmpaket Svevia Plasma AQ
  Skyddshjälmpaket Svevia Plasma AQ
  Modern, lätt och bekväm hjälm med god ventilation, 3 års garanti. Lufthålen på skalet är skyddade med ett tunt nät av aluminium för att undvika att skräp kommer in i hjälmen. 4-punkts hakband och rattjustering, 10 års livlängd.
  Innehåller: Hjälm, adapter och logotyp.
  Mer info
  5 Varianter
 • Skyddshjälmpaket Svevia V-Gard 930 Ventilerad
  Skyddshjälmpaket Svevia V-Gard 930 Ventilerad
  Balanserad hjälm, modern, med låg profil och integrerat inbyggda skyddsglasögon som passar korrigerande glasögon med intelligent justering och innovativ gummitätning för glipor vid ögonskyddet på ansiktet med förstklassigt imskydd och repskydd (EN166 K+N). Regnränna och rattjustering för optimal komfort och hjälmskal i ABS material.
  Innehåller: Hjälm, hakband och logotyp.
  Mer info
  4 Varianter
 • Hjälmpaket 3M Peltor G2001 Di-Electric Uvicator
  Hjälmpaket 3M Peltor G2001 Di-Electric Uvicator
  Hjälmpaket Peltor G2001 Uvicator Di-Electric. Specialkonstruerad för arbete i elektriskt laddade miljöer. Samtliga metalldelar är isolerade. Skyddar mot elektriska ljusbågar i händelse av kortslutning. Ljusbågetestad. Hjälmskal med elektrisk isolering i enlighet med SS-EN50365 . Kombinationen har testats för elektriska ljusbågar i enlighet med GS-ET-29.
  Innehåller: Hjälm G2001, läderinrede, hörselskydd H31, visir V4KK polykarbonat.
  Mer info
  3 Varianter
 • Skyddshjälmpaket Svevia Besökshjälm V-Gard 520
  Skyddshjälmpaket Svevia Besökshjälm V-Gard 520
  V-Gard 520 är en perfekt allround hjälm för bygg- och Industri samt elektriker med hög kvalitet och kort skärm för bättre sikt. Passar även för höjd arbeten.En modern design och låg tyngdpunkt och flexibel textilinredning för individuell anpassning ger optimal komfort.
  Innehåller: Hjälm, hakband och logotyp.
  Mer info
  1 Variant
 • Skogshjälmpaket 3M Peltor G2000NUOR31V4C-01
  Skogshjälmpaket 3M Peltor G2000NUOR31V4C-01
  Komplett hjälmpaket för skogsarbete.
  Mer info
  1 Variant
 • Skyddshjälmpaket NCC Petzl Vertex ST
  Skyddshjälmpaket NCC Petzl Vertex ST
  Petzl Vertex är en tålig och komfortabel hjälm med 10 års livslängd. Justeringshjul i sidorna hjälper till att centrera hjälmen mitt på huvudet. Möjlighet finns att montera standardhörselkåpor samt ansiktskyddet Petzl Vizir och Vizen. Fyra pannlampsfästen samt skåra för montering av Petzl Pixa eller Ultra Vario pannlampa. Levereras med två olika tjocklekar på svettband för bästa passform.

  • Alla Vertex är testade och klarar kraven för EN 397* samt icke obligatoriska tillägg som tex extra skydd mot smält metall, öppen eld, högre tålighet mot deformation och sträng kyla samt kontakt med elektrisk ledare.
  • Alla Vertex är testade och klarar penetreringskraven för EN 12492 (hjälmstandard för bergsklättring) vilka är hårdare på ett flertal punkter än EN 397.
  • Vertex ST möter också kraven för EN 50365 (oavsiktlig kontakt med elektrisk ledare) som garanterar skydd upp till 1500 V DC, eller 1000 V AC. Dessutom är dessa hjälmar godkända enligt GS ET-29 class 1 (ljusbåge standard).
  Mer info
  3 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.