Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hjälmpaket

Behöver du skyddshjälm när du arbetar? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt huvudskydd för ditt jobb. Vårt sortiment av huvudskydd inkluderar både skyddshjälmar och hjälmhuvor och tillbehör som t ex hjälmfästen och hakband. Vi har huvudskydd för allt från arbete på hög höjd till industri och bygg med integrerade skyddsglasögon och hjälmar förberedda för montering av hörselkåpor. Med våra bekväma och smidiga huvudskydd kan du arbeta säkert även i tuffa miljöer. Utforska vårt breda utbud av huvudskydd online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 5 av 5

 • Skogshjälmpaket Kask Zenith
  Skogshjälmpaket Kask Zenith
  Kasks nyaste hjälm Zenith som tar skyddshjälmen till en helt ny nivå. Detta är ett paket med visir och hörselkåpor monterade vid leverans. Hjälmen är idealisk för skog- och sågarbeten och annan liknande verksamhet. Enkel storleksjustering med ratt på baksidan av hjälmen. Den ger också möjligheten att justera hjälmens bredd, lutning och höjd. Oventilerad. Fyrpunktshakband är utformat för att minska risken för hjälmen faller av i händelse ett fall. 3 års garanti och upp till 10 års produktlivslängd från produktionsdagen.
  Mer info
  1 Variant
 • Skogshjälmpaket 3M Peltor G3000NOR31V5C
  Skogshjälmpaket 3M Peltor G3000NOR31V5C
  Komplett hjälmpaket för skogsarbete. Ventilerad hjälm med inrede med rattjustering och breda textilband för jämn tryckfördelning. Kåpornas breda tätningsringar innehåller en blandning av vätska och skum för högsta komfort och prestanda. Regnskydd av flamskyddad oljebeständig PVC belagd nylonväv, monteras i inredet. Mattlackerat rostfritt stålnät för skydd mot spån. Minimalt vattenbindande och reflekterande, endast 24 % ljusreduktion. Kåporna har arbets-, luftnings- och viloläge.
  Mer info
  1 Variant
 • Skogshjälmpaket 3M Peltor G2000NUOR31V4C-01
  Skogshjälmpaket 3M Peltor G2000NUOR31V4C-01
  Komplett hjälmpaket för skogsarbete. Mattlackerat rostfritt stålnät för skydd mot spån. Minimalt vattenbindande och reflekterande, hög ljusgenomsläpplighet. Kåporna har arbets-, luftnings- och viloläge. Breda tätningsringar med vätska+skum. Flamskyddad, oljebeständig PVC-belagd nylonväv, invändig fastsättning. Inredning med breda textilband.
  Mer info
  1 Variant
 • Hjälmpaket 3M Peltor G2001 Di-Electric Uvicator
  Hjälmpaket 3M Peltor G2001 Di-Electric Uvicator
  Hjälmpaket Peltor G2001 Uvicator Di-Electric. Specialkonstruerad för arbete i elektriskt laddade miljöer. Samtliga metalldelar är isolerade. Skyddar mot elektriska ljusbågar i händelse av kortslutning. Ljusbågetestad. Hjälmskal med elektrisk isolering i enlighet med SS-EN50365 . Kombinationen har testats för elektriska ljusbågar i enlighet med GS-ET-29.
  Innehåller: Hjälm G2001, läderinrede, hörselskydd H31, visir V4KK polykarbonat.

  Överenstämmer med: Hjälm: EN 397, EN50365, Hjälmkåpa: EN 352, Visir: EN 166, Paket: GS-ET-29
  Mer info
  1 Variant
 • Hjälmpaket 3M Peltor G3001 Di-Electric Uvicator
  Hjälmpaket 3M Peltor G3001 Di-Electric Uvicator
  Hjälmpaket Peltor G3001 Uvicator Di-Electric. Specialkonstruerad för arbete i elektriskt laddade miljöer. Samtliga metalldelar är isolerade. Skyddar mot elektriska ljusbågar i händelse av kortslutning. Ljusbågetestad. Hjälmskal med elektrisk isolering i enlighet med SS-EN50365 . Kombinationen har testats för elektriska ljusbågar i enlighet med GS-ET-29.
  Innehåller: Hjälm G3001, läderinrede, hörselskydd H31, visir V4KK polykarbonat.

  Hjälm: EN 397, EN50365, Hjälmkåpa: EN 352, Visir: EN 166, Paket: GS-ET-29
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.