Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hörselskydd medhörning

Behöver du hörselskydd när du arbetar? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt hörselskydd för ditt jobb. Vårt sortiment inkluderar både hörselkåpor, öronproppar och tillbehör som t ex hjässbygel, mikrofon och batteriladdare. Vi har hörselskydd med bluetooth och medhörningsfunktion för effektiv kommunikation dina kollegor. Med våra bekväma och smidiga hörselskydd och hörselkåpor skyddar du din hörsel och arbetar säkert även i bullriga miljöer. Utforska vårt breda utbud av hörselskydd och hörselkåpor online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 12 av 12

 • Hörselkåpa 3M Peltor Protac III Slim
  Hörselkåpa 3M Peltor Protac III Slim
  Peltor ProTac III Slim är ett hörselskydd med medhörning i en smalare modell lämplig för användning i en mindre bullrig miljö. Medhörningsfunktionen ökar din säkerhet och trygghet eftersom du bättre hör varningssignaler, larm, rop, backande fordon etc. Dessutom kan du även i bullriga miljöer kommunicera med dina kollegor utan att du behöver lyfta på hörselskyddet. Mikrofonerna på utsidan av kåpan släpper igenom tal och varningssignaler, medan höga ljudnivåer, buller och impulsljud dämpas på bråkdelar av en sekund så att du skyddas mot hörselskador. Hörselskyddet är mycket bekväm att bära under lång tid och har den välkända komforten som du förväntar dig av ett hörselskydd från 3M Peltor.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselkåpa 3M Peltor Protac Hunter & Shooting
  Hörselkåpa 3M Peltor Protac Hunter & Shooting
  Peltor ProTac Hunter är ett hörselskydd med medhörning i en smalare modell lämplig för jakt. Peltor ProTac Shooter är ett hörselskydd med medhörning i en bredare modell lämplig för användning på skyttebanan.Din jaktradio eller mobil kan anslutas för lyssning via 3,5 mm stereo ingången på kåporna, så att du är fullt kommunicerbar hela tiden. Mikrofoner utanpå kåporna fångar upp omgivande ljud med stor noggrannhet och ljudet analyseras blixtsnabbt av den inbyggda elektroniken innan det når örat. Svaga ljud kan förstärkas nästan tre gånger din normala hörsel (+ 8 dB) så att du bättre kan höra djur som närmar sig och du hör din hund skälla på längre avstånd. Ljudet återges i stereo så du behåller din förmåga att avgöra vilken riktning ljudet kommer från. Höga ljudnivåer, som skottet från geväret, dämpas däremot på bråkdelar av en sekund innan det når dina öron.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselkåpa 3M Peltor SportTac medhörning
  Hörselkåpa 3M Peltor SportTac medhörning
  Hörselskydd från Peltor med aktiv volymreglering skyddar mot skadligt buller så snabbt att du inte ens märker det. Specialutvecklat för jägare och skyttar. Smidigt nivåberoende funktion, som motverkar abrupt avstängning av ljudet. Med de utbytbara ytterskalen går det lätt att byta färg på kåporna. Försett med en automatisk avstängningsfunktion. Hopfällbar för enkel förvaring.

  Dämpningsvärde för hjässbygel
  HMLSNR
  29231626
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselkåpa 3M Peltor Protac III
  Hörselkåpa 3M Peltor Protac III
  Peltor ProTac III är ett hörselskydd med medhörning i en bredare modell lämplig för användning i en mycket bullrig miljö. Medhörningsfunktionen ökar din säkerhet och trygghet eftersom du bättre hör varningssignaler, larm, rop, backande fordon etc. Dessutom kan du även i bullriga miljöer kommunicera med dina kollegor utan att du behöver lyfta på hörselskyddet. Mikrofonerna på utsidan av kåpan släpper igenom tal och varningssignaler, medan höga ljudnivåer, buller och impulsljud dämpas på bråkdelar av en sekund så att du skyddas mot hörselskador. Hörselskyddet är mycket bekväm att bära under lång tid och har god komfort och lättmanuvrerade knappar.

  När du ansluter din mobil till hörselskyddet via kabel till 3,5 mm ingången så hör du ringsignalen i kåpan. Peltor ProTac III har Dual Shell Design, vilket innebär att all elektronik inuti kåpan är placerade långt ifrån örat.

  Vad är skillnaden mellan Peltor ProTac III och Peltor ProTac III Slim?
  Peltor ProTac III Slim en smalare modell lämplig för dig som arbetar i en mindre bullrig miljö, medan Peltor ProTac III är en bredare modell med mer dämpning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselkåpa 3M Peltor Tactical XP
  Hörselkåpa 3M Peltor Tactical XP
  Högdämpande elektronisk kåpa som ökar skyddseffekten och säkerheten vid arbete i buller av impulskaraktär. Nivåberoende funktion, så att du kan höra omgivande ljud som konversation, maskinljud och varningssignaler. Utrustad med följande funktioner; Volym till den nivåberoende funktionen, balans, justerbar frånslagningstid, equalizer samt volym till den externa ingången och det externa ingångsläget. Elektroniskt intalat menysystem. Gott om utrymme för örat. Den senaste inställningen sparas vid avstängning. Varningssignal avges före avstängning vid låg batterinivå. Stängs av automatiskt efter två timmar om inga funktioner används. Audioingång för extern radio.Inkopplingsbar till mobil, DECT-telefon och Com-radio. Hopfällbar bygel.

  Dämpningsvärde för hjässbygel
  HMLSNR
  32292031

  Dämpningsvärde för hjälmmontage
  HMLSNR
  33282030
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselkåpa MSA Supreme Pro X medhörning
  Hörselkåpa MSA Supreme Pro X medhörning
  Hörselskåpa anpassad för jägare, passar såväl höger som vänsterskytt. Bekväm hjässbygel med avtagbart, tvättbart exklusivt tyg. Hög förstärkning ger naturtroget ljud utan klipp. Två separata, välskyddade mikrofoner för optimal stereo effekt och möjlighet att lokalisera ljudets riktning. Båda kåporna är formade för att passa såväl högerhänta som vänsterhänta skyttar. AUX-ingång för anslutning till externa ljudkällor, t ex jaktradio och hundpejl. Ca 600 timmars drifttid med två standard AAA batterier. Genomgått IP 67 test hos Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut 2006.

  Dämpningsvärde för hjässbygel
  HMLSNR
  30221425
  Mer info
  1 Variant
 • Hörselpropp 3M Peltor EEP-100 EU
  Hörselpropp 3M Peltor EEP-100 EU
  Den elektroniska hörselproppen från 3M™ PELTOR™ skyddar din hörsel och förbättrar situationsmedvetenheten och kommunikationen i tuffa miljöer. Hörselpropparna kan laddas via förvaringsetuiets USB-uttag. Etuiet utgör också en smidig och praktisk förvaringsplats för propparna när de inte används. Den kompakta och lätta konstruktionen bidrar till komforten och användarupplevelsen samt gör dem kompatibla med det mesta när det gäller huvudburen personlig skyddsutrustning såsom hjälmar och ansiktsskydd.
  Mer info
  1 Variant
 • Hörselkåpa Honeywell Impact Pro
  Hörselkåpa Honeywell Impact Pro
  Kåpan har medhörning så att du kan kommunicera med omgivningen utan att skada din hörsel.
  Mer info
  1 Variant
 • Hörselkåpa 3M Peltor Optime "Push to listen"
  Hörselkåpa 3M Peltor Optime "Push to listen"
  Man trycker på en knapp på kåpan och har sedan medhörning under 30 sekunder. Sedan stängs medhörningen ned och kåpan funkar som en passiv kåpa igen.

  Dämpningsvärde för hjässbygel
  HMLSNR
  32 29 21 31

  Dämpningsvärde för hjälmmontage
  HMLSNR
  30 27 21 29
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselkåpa Honeywell Impact Sport
  Hörselkåpa Honeywell Impact Sport
  Tunn smidig hörselkåpa med medhörning vilket göra att du kan kommunicera med din omgivning utan att skada din hörsel.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselkåpa MSA Left/Right CutOff led
  Hörselkåpa MSA Left/Right CutOff led
  Svenskproducerat hörselskydd med hög komfort och ergonomisk passform. Med optimal plats för örat är den utmärkt vid långa arbetspass och med individuella och mjuka kåpor som eliminerar tryck på öronen. Medhörningsfunktion för att skydda mot skadligt buller och samtidigt uppfatta varningsingaler och rop samt förstärker tal. Ett optimalt skydd som underlättar vid kommunikation med att vara närvarande och samtidigt skyddad. Automatisk batteri sparfunktion med avstängning efter 4 timmar och som varnar vid lågt batteri 10-20 timmar innan. Ledlampa för att kunna se funktion och närvaro. Utmärkt för bygg och industri. Produkten är utrustad med en LED indikator. Den börjar att blinka när användaren ställt Cut Off funktionen i läge på. Drivs med 2 st AA-batterier. Välj adapter efter din hjälm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselkåpa MSA Left/Right CutOff medhörning
  Hörselkåpa MSA Left/Right CutOff medhörning
  Svenskproducerat hörselskydd med hög komfort och ergonomisk passform. Med optimal plats för örat är den utmärkt vid långa arbetspass och med individuella och mjuka kåpor som eliminerar tryck på öronen. Medhörningsfunktion för att skydda mot skadligt buller och samtidigt uppfatta varningsingaler och rop samt förstärker tal. Ett optimalt skydd som underlättar vid kommunikation med att vara närvarande och samtidigt skyddad. Automatisk batteri sparfunktion med avstängning efter 4 timmar och som varnar vid lågt batteri 10-20 timmar innan. AUX ingång för mobil eller komradio. Utmärkt för bygg och industri. Drivs med 2 st AA-batterier. Välj adapter efter din hjälm.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.