Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Hörselproppar

Visar 1 till 20 av 37

 • Hörselpropp 3M Ear Classic

  Hörselpropp 3M Ear Classic

  Mjuk hörselpropp som med sin slutna cellstruktur utvidgar sig och fyller ut den individuella hörselgången. Avsedd för arbete där buller är ett problem samt för fritid.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hörselpropp Moldex Spark Plugs

  Hörselpropp Moldex Spark Plugs

  En färgglad och tilltalande engånspropp i komfortabelt PU material. Formad efter öronkanalen vilket gör att proppen sitter mycket bekvämt och säkert i örongången. Lämplig för höga bullernivåer. Hela Moldex Stationen som är återvinningsbar byts vid varje påfyllning. Vägghållare ingår ej, beställ separat på 317679.
  Mer info
  4 Varianter
 • Bygelpropp 3M Ear Caps 200

  Bygelpropp 3M Ear Caps 200

  Bland de lättaste hörselpropparna med bygel på marknaden. Skyddar hela dagen vid bullerutsatt arbete och är idealiskt som engångsskydd för besökare på fabriken. Mjuk absorberande skumplast, leder ej elektricitet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp 3M Ear Soft

  Hörselpropp 3M Ear Soft

  Hörselpropp som kombinerar jämnt fördelat tryck, flexibilitet och god tätning med optimal komfort.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hörselpropp Moldex Pura Fit

  Hörselpropp Moldex Pura Fit

  50 par hörselpluggar i en hygienisk ändamålsenlig förpackning. Hörselpluggar för skydd mot höga bullernivåer. Tillverkad av ett mjukt komfortabelt PU skum. Ändamålsenlig hållbar förpackning med gängat lock.
  Mer info
  1 Variant
 • Hållare/Dispenser 3M

  Hållare/Dispenser 3M

  Nya hörselproppautomaten One Touch Pro är tillverkad av ABS-plast och är av robust konstruktion och kan både monteras på väggen och stå fritt. För såväl inomhus- som utomhusbruk. Automaten matar ut precis så många proppar man behöver och man slipper därmed onödigt svinn. Att använda en hörselproppsautomat är miljövänligt genom att det minskar förbrukningen av förpackningar jämfört med individuellt parpackade proppar. Automaten bör placeras på ett lättåtkomligt ställe, så att man säkerställer att alla som bör använda proppar på arbetsplatsen lätt kommer åt dem.

  Vägghållaren är till kartonger med 250 par som är parpckade.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp Howard Leight SmartFit

  Hörselpropp Howard Leight SmartFit

  Hörselpropp i förvaringsask, perfekt i miljöer där användarna kan behålla och förvara öronproppar för återanvändning. Avancerat material som med hjälp av kroppsvärmen anpassar sig till användarens hörselgång, ger hög komfort och individuell passform. Underlättar lagerhållningen – samma produkt passar i princip alla användare. Rengörs enkelt med tvål och vatten. HearPack förvaringsask och unikt system med avtagbart snöre.
  Mer info
  1 Variant
 • Hörselpropp Bilsom 303

  Hörselpropp Bilsom 303

  Rundad hörselpropp med slät, smutsavvisande yta. Finns i två storlekar för bästa passform och komfort. Finns i pås-förpackningar om 1 par alt 10 par. Slät, avsmalnande form gör proppen lätt att sätta i och ta ur. Snabb expansionsförmåga och ger därmed bästa anpassning till hörselgången. Skumpropp av polyuretan som formas bekvämt efter hörselgången. Bilsomat/vägghållaren kan fästas på väggen eller stå på bordet, plats för 400 par öronproppar. Den mindre dispensern är lämplig för mindre företag eller mindre arbetsenheter i stora företag.
  Mer info
  10 Varianter
 • Bygelpropp Moldex Wave Band 2K

  Bygelpropp Moldex Wave Band 2K

  Idealisk för bärare som går in i och ut ur bullriga miljöer. Extremt lätt vikt, endast 12 g. Inga kontaktpunkter - inget irriterande resonansljud. Anatomiskt utformad. Lågt bygeltryck, endast 1,2 N. Följer med ett par extra proppar i förpackningen.
  Mer info
  1 Variant
 • Hörselpropp Howard Leight Laser Lite

  Hörselpropp Howard Leight Laser Lite

  Hörselpropp med bra passform för de flesta hörselgångar.
  Mer info
  1 Variant
 • Hörselpropp 3M Ear Express

  Hörselpropp 3M Ear Express

  Hygienisk hörselpropp med skaft som inte behöver rullas. Passar bra till trängre hörselgångar. Avsedd för miljöer med lättare industribuller, entreprenadmaskiner.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hörselpropp Howard Leight 656

  Hörselpropp Howard Leight 656

  Bekväm hörselpropp med ultratunt membran för medelhög linjär ljuddämpning. Filtrerar bort skadligt buller men släpper igenom tal. Ultraflexibla ringar för perfekt passform och högsta komfort. Styv införingsstav som gör öronproppen lätt att sätta in och ta ut. Levereras i praktiskt plastetui.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp Howard Leight Fusion

  Hörselpropp Howard Leight Fusion

  Hörselpropp i förvaringsask, perfekt i miljöer där användarna kan behålla och förvara öronproppar för återanvändning. Styv kärna för enkel hantering. Mjuka flänsar för komfort och passform. Unikt system med avtagbart snöre. Rengörs enkelt med tvål och vatten.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bygelpropp 3M Ear Caboflex

  Bygelpropp 3M Ear Caboflex

  Idealisk för bärare som rör sig i miljöer med varierande ljudnivåer. När propparna inte används hänger de bekvämt och lättillgängligt runt nacken. Leder ej elektricitet. Används till skyddshjälm, svetshjälm, ansiktsskärm eller glasögon.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp Uvex X-Fit

  Hörselpropp Uvex X-Fit

  Uvex X-Fit har en konisk form som är anpassad för hörselgångens naturliga form. Den unika X-formiga kaviteten ger mindre material i proppen och ger därmed lägre tryck mot hörselgångens mynning för ökad komfort. Dessutom underlättar X-spåret insättning och urtag. Propparna är behagliga att använda under långa arbetspass tack vare anpassat kontrollerat expansionstryck.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp 3M 1100

  Hörselpropp 3M 1100

  3M™ 1100 hörselpropp utan snodd är tillverkade av mjukt icke-allergiframkallande PU-material för bästa komfort och lågt tryck mot örats insida. Den släta ytan står emot smuts och gör dem mer hygieniska, hållbara och bekväma. Den koniska formen passar i de flesta hörselgångar och gör proppen lätt att använda.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hörselpropp Uvex Com4-fit

  Hörselpropp Uvex Com4-fit

  Uvex Com4-fit har en konisk form som är anpassad för mindre örongångar. Den unika Xformiga kaviteten ger mindre material i proppen och ger därmed lägre tryck mot hörselgångens mynning för ökad komfort. Dessutom underlättar X-spåret insättning och urtag. Propparna är behagliga att använda under långa arbetspass tack vare anpassat kontrollerat expansionstryck.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp Sonomax Self-fit, formgjuten

  Hörselpropp Sonomax Self-fit, formgjuten

  Med Sonomax Self-fit kan man nu göra sina egna formgjutna hörselskydd på 5 minuter. Sonomax Self-fit består av ett huvudband med 2 silikonbehållare som fyller silikon i öronpropparna så hörselskyddet gjuts precist efter formen på hörselgången. Öronpropparna formas i mjukt silikon, så de är behagliga att bära också under längre tid.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hörselpropp 3M 1120

  Hörselpropp 3M 1120

  Hörselpropp som passar särskilt bra för korta eller smala hörselgångar och den unika ledade formen ger optimal passform. Det mjuka, icke-allergiframkallande skummet ger maximal komfort och lågt tryck mot örats insida. Den släta ytan motverkar att smuts fastnar, vilket gör proppen mer hygienisk.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hörselpropp Uvex Xact-Fit

  Hörselpropp Uvex Xact-Fit

  Uvex senaste innovation för hörselskydd. Skumpropp med patenterad ergonomisk utformning av propparnas tumgreppsförsedda förlängningar som gör att propparna är lätta att sätta in och ta ur, även med handskar, samt bekväma att ha i öronen. Enkelt utbytbar mindre skumproppsdel för högsta hygienkrav och minimerande av avfall.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.