Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hörselproppar

Personligt skydd så att du kan jobba säkert med buller, damm, fall och heta arbeten. Ahlsells sortiment för personligt skydd omfattar hörselskydd, fallskydd, skor, kläder, handskar, ögonskydd, avspärrning och andningsskydd.

Visar 1 till 20 av 43

 • Hörselpropp Moldex Spark Plugs
  Hörselpropp Moldex Spark Plugs
  En färgglad och tilltalande engånspropp i komfortabelt PU material. Formad efter öronkanalen vilket gör att proppen sitter mycket bekvämt och säkert i örongången. Lämplig för höga bullernivåer. Hela Moldex Stationen som är återvinningsbar byts vid varje påfyllning. Vägghållare ingår ej, beställ separat på 317679.
  Mer info
  4 Varianter
 • Bygelpropp 3M Ear Caps 200
  Bygelpropp 3M Ear Caps 200
  Bland de lättaste hörselpropparna med bygel på marknaden. Skyddar hela dagen vid bullerutsatt arbete och är idealiskt som engångsskydd för besökare på fabriken. Mjuk absorberande skumplast, leder ej elektricitet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp 3M Ear Classic
  Hörselpropp 3M Ear Classic
  Mjuk hörselpropp som med sin slutna cellstruktur utvidgar sig och fyller ut den individuella hörselgången. Avsedd för arbete där buller är ett problem samt för fritid
  Mer info
  3 Varianter
 • Hörselpropp 3M Ear Soft
  Hörselpropp 3M Ear Soft
  Hörselpropp som kombinerar jämnt fördelat tryck, flexibilitet och god tätning med optimal komfort.
  Mer info
  3 Varianter
 • Bygelpropp Moldex Wave Band 2K
  Bygelpropp Moldex Wave Band 2K
  Idealisk för bärare som går in i och ut ur bullriga miljöer. Extremt lätt vikt, endast 12 g. Inga kontaktpunkter - inget irriterande resonansljud. Anatomiskt utformad. Lågt bygeltryck, endast 1,2 N. Följer med ett par extra proppar i förpackningen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp Uvex Hi-com
  Hörselpropp Uvex Hi-com
  Uvex Hi-com har en unik och ytterst bekväm design anpassad efter hörselgångens utformning, vilket minimerar det tryck som kan uppstå i hörselgången när öronproppar används. Enkla att sätta in och ta ur tack vare den stora greppytan i bakkanten. Anpassad dämpning innebär att användaren fortfarande kan kommunicera utan problem och heller inte känner sig isolerad.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp Bilsom 303
  Hörselpropp Bilsom 303
  Rundad hörselpropp med slät, smutsavvisande yta. Finns i två storlekar för bästa passform och komfort. Finns i pås-förpackningar om 1 par alt 10 par. Slät, avsmalnande form gör proppen lätt att sätta i och ta ur. Snabb expansionsförmåga och ger därmed bästa anpassning till hörselgången. Skumpropp av polyuretan som formas bekvämt efter hörselgången. Bilsomat/vägghållaren kan fästas på väggen eller stå på bordet, plats för 400 par öronproppar. Den mindre dispensern är lämplig för mindre företag eller mindre arbetsenheter i stora företag.
  Mer info
  10 Varianter
 • Hållare/dispenser Uvex
  Hållare/dispenser Uvex
  Väggdispender för UVEX X-Fit, HI-Com, Com4-Fit, Xact-fit refill. För 600 par proppar. Proppar ingår ej. Kan lätt fyllas på utan att tömma tidigare "påfyllningar" (= alltid proppar tillgängliga). Säker och tillförlitlig utmatning av proppar, med hörbart ett-2-klicksystem. Minimerar förbrukning av förpackningsmaterial. Alla UVEX engångsproppar passar till dispensern.
  Mer info
  1 Variant
 • Hörselpropp Moldex Pura Fit
  Hörselpropp Moldex Pura Fit
  50 par hörselpluggar i en hygienisk ändamålsenlig förpackning. Hörselpluggar för skydd mot höga bullernivåer. Tillverkad av ett mjukt komfortabelt PU skum. Ändamålsenlig hållbar förpackning med gängat lock.
  Mer info
  1 Variant
 • Hörselpropp Howard Leight Fusion
  Hörselpropp Howard Leight Fusion
  Hörselpropp i förvaringsask, perfekt i miljöer där användarna kan behålla och förvara öronproppar för återanvändning. Styv kärna för enkel hantering. Mjuka flänsar för komfort och passform. Unikt system med avtagbart snöre. Rengörs enkelt med tvål och vatten.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp Moldex Rocket Cord
  Hörselpropp Moldex Rocket Cord
  Tvättbara och återanvändbara hörselproppar gjorda av mjukt och hudvänligt TPE-material. Rockets Cord är mycket bekväma tack vare en mjuk flexibel design och är hygienisk och enkel att applicera. Levereras i en praktisk PocketPack och är idealisk för varierande bullernivåer.
  Mer info
  1 Variant
 • Hörselpropp Howard Leight 656
  Hörselpropp Howard Leight 656
  Bekväm hörselpropp med ultratunt membran för medelhög linjär ljuddämpning. Filtrerar bort skadligt buller men släpper igenom tal. Ultraflexibla ringar för perfekt passform och högsta komfort. Styv införingsstav som gör öronproppen lätt att sätta in och ta ut. Levereras i praktiskt plastetui.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bygelpropp 3M Ear Caboflex
  Bygelpropp 3M Ear Caboflex
  Idealisk för bärare som rör sig i miljöer med varierande ljudnivåer. När propparna inte används hänger de bekvämt och lättillgängligt runt nacken. Leder ej elektricitet. Används till skyddshjälm, svetshjälm, ansiktsskärm eller glasögon.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp Howard Leight SmartFit
  Hörselpropp Howard Leight SmartFit
  Hörselpropp i förvaringsask, perfekt i miljöer där användarna kan behålla och förvara öronproppar för återanvändning. Avancerat material som med hjälp av kroppsvärmen anpassar sig till användarens hörselgång, ger hög komfort och individuell passform. Underlättar lagerhållningen – samma produkt passar i princip alla användare. Rengörs enkelt med tvål och vatten. HearPack förvaringsask och unikt system med avtagbart snöre.
  Mer info
  1 Variant
 • Hållare/Dispenser 3M
  Hållare/Dispenser 3M
  Nya hörselproppautomaten One Touch Pro är tillverkad av ABS-plast och är av robust konstruktion och kan både monteras på väggen och stå fritt. För såväl inomhus- som utomhusbruk. Automaten matar ut precis så många proppar man behöver och man slipper därmed onödigt svinn. Att använda en hörselproppsautomat är miljövänligt genom att det minskar förbrukningen av förpackningar jämfört med individuellt parpackade proppar. Automaten bör placeras på ett lättåtkomligt ställe, så att man säkerställer att alla som bör använda proppar på arbetsplatsen lätt kommer åt dem.

  Vägghållaren är till kartonger med 250 par som är parpckade.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp 3M Ear Express
  Hörselpropp 3M Ear Express
  Hygienisk hörselpropp med skaft som inte behöver rullas. Passar bra till trängre hörselgångar. Avsedd för miljöer med lättare industribuller, entreprenadmaskiner.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hörselpropp Howard Leight Laser Lite
  Hörselpropp Howard Leight Laser Lite
  Hörselpropp med bra passform för de flesta hörselgångar.
  Mer info
  1 Variant
 • Hörselpropp 3M 1100
  Hörselpropp 3M 1100
  3M™ 1100 hörselpropp är tillverkade av mjukt icke-allergiframkallande PU-material för bästa komfort och lågt tryck mot örats insida. Den släta ytan står emot smuts och gör dem mer hygieniska, hållbara och bekväma. Den koniska formen passar i de flesta hörselgångar och gör proppen lätt att använda.
  Mer info
  3 Varianter
 • Bygelpropp Bilsom PerCap
  Bygelpropp Bilsom PerCap
  Bygelpropp med hopfällbar bygel - bekväm att använda och i smart design. Extremt mjuka proppar som sitter utanför hörselgångens öppning. Flera lägesinställningar - över hjässan, under hakan, eller bakom nacken. Kompakt hopfällbar design som är enkel att förvara i fickan. Lätt utbytbara proppar. Idealisk för användare som utsätts för oregelbundet buller.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselpropp 3M Ear Ultrafit
  Hörselpropp 3M Ear Ultrafit
  En storlek vilken passar de flesta hörselgångar. De mjuka flänsarna säkrar stor kontaktyta, säker tätning och komfortabel mjukhet under lång tid. Flänsarna är vändbara för att möjliggöra noggrann rengöring. Ger en god dämpning med tillräckligt skydd i de flesta bullriga miljöer. Proppen är försedd med snodd och levereras i praktisk förvaringsask med bältesclips.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.