Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hörselkåpor radio/medhörning

Personligt skydd så att du kan jobba säkert med buller, damm, fall och heta arbeten. Ahlsells sortiment för personligt skydd omfattar hörselskydd, fallskydd, skor, kläder, handskar, ögonskydd, avspärrning och andningsskydd.

Visar 1 till 3 av 3

 • Hörselkåpa 3M Peltor Alert radio och medhörning
  Hörselkåpa 3M Peltor Alert radio och medhörning
  Alert är ett nivåberoende hörselskydd som lyssnar till omgivningen. Skyddet har en inbyggd FM radiomottagare. Bygel i rostfritt stål med steglös höjdinställning. Tvåpunktsfästet ger en oslagbart jämn tryckfördelning över huvudet, vilket gör skyddet bekvämt att bära. Audioingång är standard.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hörselkåpa Howard Leight Sync™ Electo radio och medhörning
  Hörselkåpa Howard Leight Sync™ Electo radio och medhörning
  Bekväm och modern. Kombinerar underhållning genom digital FM-radio med avancerad ljudförstärkningsteknik för förbättrad uppmärksamhet på din omgivning (medhörning). Riktade stereomikrofoner förstärker och förbättrar omgivande ljud upp till 82dB vilket gör att du bättre hör viktig kommunikation så som larm-/varningssignaler och röster från kollegor. Sync Electo kontrollerar ljudet från högtalarna så att det ej överstiger 82dB.

  Dämpningsvärde för hjässbygel/hjälmfäste
  HMLSNR
  29272229
  Mer info
  2 Varianter
 • Hörselkåpa MSA left/right Dual Pro digitalradio medhörning
  Hörselkåpa MSA left/right Dual Pro digitalradio medhörning
  Svenskt producerat elektroniskt hörselskydd med hög komfort och ergonomisk passform. Kombinerad medhörningsfunktion och FM digital radio med kommunikationsknapp. Individuell inställningsnivå mellan medhörning och radio för att höra varningsljud och tal samtidigt som man lyssnar på radio. Med kommunikationknappen stängs radion av och endast kommunikation/medhörningen är på samtidigt som ni är skyddade ifrån skadligt buller. Tryck på knappen igen och den återgår till Ert inställningsval utav radio och medhörning. Left/Right är speciellt utformat för vänster och höger öra med större plats för öronen och unika tättningsringar. Med optimal plats för örat är den utmärkt vid långa arbetspass och med individuella och mjuka kåpor som eliminerar tryck på öronen. Automatisk batterisparfunktion med avstängning efter 4 timmar och varnar vid lågt batteri 10-20 timmar innan. AUX ingång för mobil eller komradio. Utmärkt för bygg och all industri där kommunikation och närvarande är viktig för en säker arbetsplats. Hörselkåpan passar till Peltor G2000.

  Dämpningsvärde för hjässbygel
  HMLSNR
  31241527

  Dämpningsvärde för hjälmmontage
  HMLSNR
  31241627
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.