Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Ögonduschar

Visar 1 till 20 av 57

 • Ögondusch Cederroth 725200

  Ögondusch Cederroth 725200

  En lätthanterlig flaska med ergonomisk ögonkopp och generöst flöde av vätska. Snabb och enkel att öppna. Förutom utspädning och bortsköljning av den farliga substansen har Cederroths buffrade ögondusch också en neutraliserande effekt på alkalier och syror. Effekten är generellt starkare för alkalier än för syror. En obuffrad sköljlösning verkar enbart genom att späda ut alkalien /syran och skölja bort den, vilket kräver större mängd vätska och därmed längre sköljtid. Ögonduschflaskan resp vägghållaren säljes separat. Vägghållaren kan skruvas upp på väggen eller i närheten av arbetsplatser med hög olycksrisk. För engångsbruk. Hållbarhetstid: 4,5 år.

  Innehåll: 2x500 ml Steril buffrad isoton koksaltlösning
  Mer info
  1 Variant
 • Ögondusch Tobin 3126

  Ögondusch Tobin 3126

  1-litersflaskor 126 för ögondusch 2st/fp. Innehållande steril fysiologisk koksaltlösning 0,9%.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschstation Cederroth 721500

  Ögonduschstation Cederroth 721500

  Cederroth Ögonduschstation är designad för att det ska gå fort att få hjälp. Stationen har plats för 2 flaskor som öppnas automatiskt när de vrids ur hållarna. Flaskorna är utformade så att ögat sköljs med ett rikligt flöde i cirka 1,5 minut och har marknadens längsta hållbarhetstid på 4,5 år.

  Innehåll
  2 st Cederroth Ögonduschflaskor à 500 ml
  1 st Salvequick plåsterautomat inkl 40 textil- och 45 plastplåster
  1 st Ögonduschinstruktion
  1 st Refillnyckel
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschflaska Cederroth 7221 fickmodell

  Ögonduschflaska Cederroth 7221 fickmodell

  En personlig ögonduschflaska i fickformat som snabbt finns till hands vid olyckstillfället. Ögonduschflaskan har integrerad ögonkopp och dammskydd, innehåller steril buffrad koksaltlösning utan konserveringsmedel och är avsedd för engångsbruk. Kan användas i bälteshållaren. Hållbarhetstid: 4,5 år.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonsköljvätska Diphoterine SIEW

  Ögonsköljvätska Diphoterine SIEW

  Diphoterine är avsedd för att påbörja första-hjälpen behandling och neutralisering av ögat inom 60 sekunder efter ett kemikakaliestänk.
  Mer info
  1 Variant
 • Vägghållare Cederroth 7200

  Vägghållare Cederroth 7200

  Robust och praktisk vägghållare för Cederroth Ögondusch 500 ml (7252). Med vägghållaren får flaskan en bestämd plats så att alla vet var den finns. Flaskan sitter fastlåst i vägghållaren och. Öppnas automatiskt när den vrids ur hållaren – ögonsköljning kan påbörjas omedelbart. Kan placeras på flera olika sätt och passar därför alla arbetsplatser och lokaler. Den passar för montering på Första Hjälpen-tavlan (190900).
  Mer info
  1 Variant
 • Cederroth Eye Wound Cleansing Spray 726000

  Cederroth Eye Wound Cleansing Spray 726000

  Spray för att rengöra och skölja bort damm och smuts ur ögon och sår. Spraya med ett avstånd på 10-15 cm från ögat eller såret. Sprayen ger ett mjukt vätskeflöde och har en total spoltid på 5 minuter, praktiskt för till exempel skrubbsår som behöver rengöras ordentligt. Sprayen kan användas flera gånger och är steril till sista droppen.

  OBS! Produkten ersätter inte ögondusch vid akuta ögonolyckor (exempelvis vid stänk av frätande ämnen) men kan användas i steg 2 under transport till sjukhus efter initial sköljning.
  Mer info
  1 Variant
 • Refill Ögondusch Sterisol 4631

  Refill Ögondusch Sterisol 4631

  Engångsflaska, refill till väggfäste. Innehåll: 1 liter steril isoton koksaltlösning(0,9 %). Tömningstiden är ca 6 respektive 12 minuter.Hållbarhet: Vätskan är hållbar i 3 år i oöppnad flaska. Endast för engångsbruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschflaska/Sårtvätt Aurena

  Ögonduschflaska/Sårtvätt Aurena

  Sterilt innehåll 3 år efter tillverkningsdatum, även efter upprepad användning. Bag-in-can, dvs drivgasen är skild från koksaltlösningen. Drivgasen är miljövänlig kväve. Fri från konserveringsmedel. Kan användas i precis den vinkel som arbetet kräver, även uppåt. Alltid tillräckligt tryck i flaskan ända till sista droppen. För steril/tvättning av alla typer av ytliga sår samt för ögontvätt. Spolning av ögonen kan ges kontinuerligt under mer än 15 min med en 200 ml burk.

  Innehåller: 0,9% buffrad koksaltlösning
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonsköljsflaska Plum 4752 pH Neutral 200ml

  Ögonsköljsflaska Plum 4752 pH Neutral 200ml

  En liten och praktisk flaska med 4,9% steril fosfatbuffert som neutraliserar syror och baser. Flaskan är enkel att ta med sig i den specialdesignade bältesväskan, för första hjälpen lådan, verktygslådan eller liknande. Kan även sättas upp i en vägghållare. Den är utrustad med ergonomisk ögonkopp, lock och en utförlig bruksanvisning på etiketten.
  Hållbarhet: 3år. Flaskan är CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonsköljsflaska Plum 4604 o 4691 natriumklorid

  Ögonsköljsflaska Plum 4604 o 4691 natriumklorid

  200 ml flaska är enkel att ta med sig i den specialdesignade bältesväskan, första hjälpen lådan, verktygslådan eller liknande. 500 ml flaskan kan användas för påfyllning i stationer eller löst. Båda är utrustade med ergonimisk ögonkopp, lock och en utförlig bruksanvisning på etiketten.
  Hållbarhet: 3 år. Flaskorna är CE-märkta.

  Innehåll: 0,9% steril natriumklorid
  Mer info
  2 Varianter
 • Ögonsköljsflaska Plum 4800 Duo natrumklorid 1000ml

  Ögonsköljsflaska Plum 4800 Duo natrumklorid 1000ml

  Plum Ögonskölj är avsedd för sköljning där man fått damm, smuts och främmande ämnen i ögat medan pH Neutral är för ögonolyckor med syror och baser. Plum Ögondusch: 0,9 % steril natriumklorid. DUO ögonkopp garanterar sköljning av båda ögonen samtidigt.Rekommenderad sköljtid med Plum DUO ögondusch 1000 ml: 5 min. Flaskorna är endast för engångsbruk och får inte återanvändas
  Mer info
  1 Variant
 • Värmeskåp Cederroth 790400 för ögondusch

  Värmeskåp Cederroth 790400 för ögondusch

  Värmeskåpet är avsett för förvaring av två flaskor Cederroth Ögondusch i kalla miljöer. Skåpet håller ögonduschvätskans temperatur på +20ºC vid omgivande temperatur ned till -20ºC. Skåpet är tillverkat i värmeisolerande expanderad polypropylen (EPP) och har ett termostatstyrt värmeelement av aluminium. Fungerar automatiskt vid både 12V och 24V utan ytterligare tillbehör (230 V med transformator, levartnr 790500). Spänningsvakt för att ej dra ut bilbatteri under långtidsparkering. Elsäkerhetstestat samt CE-märkt enligt Medicintekniska direktivet 93/42/EEC. Obs! Ögonduschflaskor ingår ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschvägg 501 komplett

  Ögonduschvägg 501 komplett

  Ögonduschvägg med ögonsköljflaskor av engångsmodell. Lätt att fylla på. Ögonskölj för borttag av smuts, sårtvätt och linsrengöring.
  Mer info
  2 Varianter
 • Ögonsköljsflaska Plum 4801 Duo pH Neutral 500ml

  Ögonsköljsflaska Plum 4801 Duo pH Neutral 500ml

  Plum Ögonskölj är avsedd för sköljning där man fått damm, smuts och främmande ämnen i ögat medan pH Neutral är för ögonolyckor med syror och baser. pH Neutral: 4,9 steril fosfatbuffert. DUO ögonkopp garanterar sköljning av båda ögonen samtidigt . Rekommenderad sköljtid med pH Neutral: 500 ml: 2 min. Flaskorna är endast för engångsbruk och får inte återanvändas.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschstation Sterisol

  Ögonduschstation Sterisol

  Enkelt och snabbt sätt att vid olycksfall få ett skadat öga under behandling. Spolning ska göras omedelbart vid olyckshändelse. Lämplig vid rörliga arbetsplatser, bilar, båtar, manskapsbodar m.m. Innehåller 1 liter Isoton koksaltlösning (0,9%) i engångsflaska. Spoltid ca 10 min/flaska. CE-märkt.

  4635 - 2st 1-liters flaskor med bärbart väggfäste
  4630 - 5st 1-liters flaskor med väggfäste
  4631 - 1st 1-liters påfyllningsflaska
  Mer info
  2 Varianter
 • MC-Kit med spolvätska

  MC-Kit med spolvätska

  MC-Kit med spolvätska, ögonkopp och spraymunstycke. Är en utbytes/reservdel till MC1-6.

  Innehåll: Fysiologisk koksaltlösning 9 mg/ml med 3 års hållbarhet
  Påse med 1 m slang i en enhet, förslutet med brytstift. Brytstiftet är markerat med en gul flagga med information som visar hur stiftet bryts genom vikning av slangen.

  Spraymunstycke monteras på slangen. Spraymunstycket ger en finfördelad spraydimma lämplig för kylning av brännskador eller renspolning av sårskador.

  Ögonkopp medföljer för skonsam sköljning av ögon. Monteras på den andra vätskepåsens slang som ett komplement till spraymunstycket.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonskölj Plum Quickrinse 5160

  Ögonskölj Plum Quickrinse 5160

  Sterila ögonsköljampuller à 20 ml för att skölja ögat rent från damm och smuts samt för komfortsköljning vid torra, trötta och irriterade ögon. I oöppnad förpackning har den sterila vätskan en hållbarhet på tre år. Kan användas för påfyllning av QuickSafe-stationen eller separat. Passar till QuickFix plåsterkassett. Det ligger 4 refill uppsättningar á 5 st i varje box.

  Innehåller: 0,9 % natriumklorid
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschstation Plum 4810 Combi Duo

  Ögonduschstation Plum 4810 Combi Duo

  Särskilt lämplig för platser där det finns risk för olyckor med såväl främmande ämnen som syror och baser, samt risk för att båda ögonen drabbas. Dammtät väggstation i tålig frigolit. Instruktioner på framsida samt spegel invändigt. Avsedd för mycket smutsiga, dammiga miljöer samt till mobila arbetsplatser.
  Mer info
  1 Variant
 • Refill MC Spolvätska

  Refill MC Spolvätska

  Medical Care Systems spolvätska, 3 års hållbarhet. Påse med 1 m slang i en enhet, förslutet med brytstift. Brytstiftet är markerat med en gul flagga med information som visar hur stiftet bryts genom vikning av slangen. Förslutet med brytstift för att garantera funktion och höggradigt ren vätska under produktens livstid eller fram till användningstillfället. Är utbytes/reservdel till MC1-6.

  Innehåll: Fysiologisk koksaltlösning 9 mg/ml
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.