Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ögonduschar

Personligt skydd så att du kan jobba säkert med buller, damm, fall och heta arbeten. Ahlsells sortiment för personligt skydd omfattar hörselskydd, fallskydd, skor, kläder, handskar, ögonskydd, avspärrning och andningsskydd.

Visar 1 till 20 av 59

 • Ögondusch Cederroth 725200
  Ögondusch Cederroth 725200
  En lätthanterlig flaska med ergonomisk ögonkopp och generöst flöde av vätska. Snabb och enkel att öppna. Förutom utspädning och bortsköljning av den farliga substansen har Cederroths buffrade ögondusch också en neutraliserande effekt på alkalier och syror. Effekten är generellt starkare för alkalier än för syror. En obuffrad sköljlösning verkar enbart genom att späda ut alkalien /syran och skölja bort den, vilket kräver större mängd vätska och därmed längre sköljtid. Ögonduschflaskan resp vägghållaren säljes separat. Vägghållaren kan skruvas upp på väggen eller i närheten av arbetsplatser med hög olycksrisk. För engångsbruk. Hållbarhetstid: 4,5 år.

  Innehåll: 2x500 ml Steril buffrad isoton koksaltlösning
  Mer info
  1 Variant
 • Cederroth Eye Wound Cleansing Spray 726000
  Cederroth Eye Wound Cleansing Spray 726000
  Spray för att rengöra och skölja bort damm och smuts ur ögon och sår. Spraya med ett avstånd på 10-15 cm från ögat eller såret. Sprayen ger ett mjukt vätskeflöde och har en total spoltid på 5 minuter, praktiskt för till exempel skrubbsår som behöver rengöras ordentligt. Sprayen kan användas flera gånger och är steril till sista droppen.

  OBS! Produkten ersätter inte ögondusch vid akuta ögonolyckor (exempelvis vid stänk av frätande ämnen) men kan användas i steg 2 under transport till sjukhus efter initial sköljning.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschflaska Cederroth 7221 fickmodell
  Ögonduschflaska Cederroth 7221 fickmodell
  En personlig ögonduschflaska i fickformat som snabbt finns till hands vid olyckstillfället. Ögonduschflaskan har integrerad ögonkopp och dammskydd, innehåller steril buffrad koksaltlösning utan konserveringsmedel och är avsedd för engångsbruk. Kan användas i bälteshållaren. Hållbarhetstid: 4,5 år.
  Mer info
  1 Variant
 • Vägghållare Cederroth 7200
  Vägghållare Cederroth 7200
  Robust och praktisk vägghållare för Cederroth Ögondusch 500 ml (7252). Med vägghållaren får flaskan en bestämd plats så att alla vet var den finns. Flaskan sitter fastlåst i vägghållaren och. Öppnas automatiskt när den vrids ur hållaren – ögonsköljning kan påbörjas omedelbart. Kan placeras på flera olika sätt och passar därför alla arbetsplatser och lokaler. Den passar för montering på Första Hjälpen-tavlan (190900).
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschstation Plum 4650
  Ögonduschstation Plum 4650
  Ögonsköljstation optimerad för platser där olyckor med främmande partiklar är inblandade. Damm tät väggstation i tålig frigolit. Instruktioner på framsidan och spegel invändigt. Avsedd för mycket smutsiga, dammiga och mobila arbetsplatser. Volym: 2X0.5 l.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonskölj Plum Quickrinse 5160
  Ögonskölj Plum Quickrinse 5160
  Sterila ögonsköljampuller à 20 ml för att skölja ögat rent från damm och smuts samt för komfortsköljning vid torra, trötta och irriterade ögon. I oöppnad förpackning har den sterila vätskan en hållbarhet på tre år. Kan användas för påfyllning av QuickSafe-stationen eller separat. Passar till QuickFix plåsterkassett. Det ligger 4 refill uppsättningar á 5 st i varje box.

  Innehåller: 0,9 % natriumklorid
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschstation Cederroth 721500
  Ögonduschstation Cederroth 721500
  Cederroth Ögonduschstation är designad för att det ska gå fort att få hjälp. Stationen har plats för 2 flaskor som öppnas automatiskt när de vrids ur hållarna. Flaskorna är utformade så att ögat sköljs med ett rikligt flöde i cirka 1,5 minut och har marknadens längsta hållbarhetstid på 4,5 år.

  Innehåll
  2 st Cederroth Ögonduschflaskor à 500 ml
  1 st Salvequick plåsterautomat inkl 40 textil- och 45 plastplåster
  1 st Ögonduschinstruktion
  1 st Refillnyckel
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonsköljsflaska Plum 4604 o 4691 natriumklorid
  Ögonsköljsflaska Plum 4604 o 4691 natriumklorid
  200 ml flaska är enkel att ta med sig i den specialdesignade bältesväskan, första hjälpen lådan, verktygslådan eller liknande. 500 ml flaskan kan användas för påfyllning i stationer eller löst. Båda är utrustade med ergonimisk ögonkopp, lock och en utförlig bruksanvisning på etiketten.
  Hållbarhet: 3 år. Flaskorna är CE-märkta.

  Innehåll: 0,9% steril natriumklorid
  Mer info
  2 Varianter
 • Ögonsköljsflaska Plum 4801 Duo pH Neutral
  Ögonsköljsflaska Plum 4801 Duo pH Neutral
  Plum Ögonskölj är avsedd för sköljning där man fått damm, smuts och främmande ämnen i ögat medan pH Neutral är för ögonolyckor med syror och baser. pH Neutral: 4,9 steril fosfatbuffert. DUO ögonkopp garanterar sköljning av båda ögonen samtidigt . Rekommenderad sköljtid med pH Neutral: 500 ml: 2 min. Flaskorna är endast för engångsbruk och får inte återanvändas.
  Mer info
  1 Variant
 • Sprayburk Diphoterine Mini
  Sprayburk Diphoterine Mini
  Mini är en sprayflaska innehållande Diphoterine som är avsedda för att påbörja första-hjälpen behandling och neutralisering av kemikaliestänk på en mindre kroppsdel, t.ex. ansiktet eller arm inom 60 sekunder efter att en olycka inträffat. Kan kompletteras med tillhörande väggfäste. För engångsbruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonsköljflaska Plum Duo 4861 natriumkloridl
  Ögonsköljflaska Plum Duo 4861 natriumkloridl
  0,9 % steril natriumkloridlösning för sköljning av ögonen vid olyckor med främmande partiklar, smuts och damm. Levereras med Duo ögonkopp som gör det möjligt att skölja båda ögonen samtidigt. Kan användas separat eller för påfyllning av QuickSafe-stationer. Hållbarhet 3 år.

  Innehåll: 0,9 % steril natriumkloridlösning
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschväska Cederroth 7255
  Ögonduschväska Cederroth 7255
  Väska av hårdplast med handtag och transparent lock. Praktisk att bära med sig. För mobilt arbete eller vid sjuktransport. Väskan kan sätta upp på väggen med hjälp av vägghållare (levartnr 190400).

  Innehåll: 5x500 ml Cederroth ögondusch
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonsköljsflaska Plum 4752 pH Neutral
  Ögonsköljsflaska Plum 4752 pH Neutral
  En liten och praktisk flaska med 4,9% steril fosfatbuffert som neutraliserar syror och baser. Flaskan är enkel att ta med sig i den specialdesignade bältesväskan, för första hjälpen lådan, verktygslådan eller liknande. Kan även sättas upp i en vägghållare. Den är utrustad med ergonomisk ögonkopp, lock och en utförlig bruksanvisning på etiketten.
  Hållbarhet: 3år. Flaskan är CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschvägg 501 komplett
  Ögonduschvägg 501 komplett
  Ögonduschvägg med ögonsköljflaskor av engångsmodell. Lätt att fylla på. Ögonskölj för borttag av smuts, sårtvätt och linsrengöring.
  Mer info
  1 Variant
 • Refill MC Spolvätska
  Refill MC Spolvätska
  Medical Care Systems spolvätska, 3 års hållbarhet. Påse med 1 m slang i en enhet, förslutet med brytstift. Brytstiftet är markerat med en gul flagga med information som visar hur stiftet bryts genom vikning av slangen. Förslutet med brytstift för att garantera funktion och höggradigt ren vätska under produktens livstid eller fram till användningstillfället. Är utbytes/reservdel till MC1-6.

  Innehåll: Fysiologisk koksaltlösning 9 mg/ml
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonsköljflaska Diphoterine
  Ögonsköljflaska Diphoterine
  Diphoterine finns i 500 ml flaska med fast ögonkopp som är avsedd för att påbörja första-hjälpen behandling och neutralisering av ögat inom 60 sekunder efter ett kemikakaliestänk. För engångsbruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschstation Plum 4787 CombiBox Natriumklorid+ pH Neutral
  Ögonduschstation Plum 4787 CombiBox Natriumklorid+ pH Neutral
  Dammtät väggstation i slagtålig polystyren med 200 ml pH Neutral och 500 ml ögonsköljning. Passar speciellt bra till områden där det finns risk för kemiska och mekaniska skador och till områden med damm och smuts. Den är utrustad med bruksanvisning på framsidan och spegel invändigt i locket.
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonsköljsflaska Plum 4800 Duo natrumklorid
  Ögonsköljsflaska Plum 4800 Duo natrumklorid
  Plum Ögonskölj är avsedd för sköljning där man fått damm, smuts och främmande ämnen i ögat medan pH Neutral är för ögonolyckor med syror och baser. Plum Ögondusch: 0,9 % steril natriumklorid. DUO ögonkopp garanterar sköljning av båda ögonen samtidigt. Rekommenderad sköljtid med Plum DUO ögondusch 1000 ml: 5 min. Flaskorna är endast för engångsbruk och får inte återanvändas.
  Mer info
  1 Variant
 • Väska MC6 för ögon-, bränn- sårskadebehandling
  Väska MC6 för ögon-, bränn- sårskadebehandling
  Portabel väska i plast. Innehållande utrustning för ögon-, bränn- och sårskadebehandling. Boxen har snäpplås för snabb öppning och tätning mot damm. Utrustningen lämpar sig även för behandling under transport.

  Innehåll: 2 x 1 liter fysiologisk koksaltlösning 9 mg/ml, för ca 40 min spoltid
  Påse med 1 m slang i en enhet, förslutet med brytstift
  Spraymunstycke (ger en finfördelad spraydimma för sår och brännskador, monteras till den ena vätskepåsen)
  Ögonkopp medföljer för skonsam sköljning av ögon. Monteras på den andra vätskepåsens slang som ett komplement till spraymunstycket
  CE-märkt. Höggradigt ren vid obrutet stift eller vid omedelbar användning
  Mer info
  1 Variant
 • Ögonduschstation Plum 4810 Combboxi DUO Maxi
  Ögonduschstation Plum 4810 Combboxi DUO Maxi
  Dammtät väggstation med 1000 ml Plum Ögonskölj DUO och 500 ml pH Neutral DUO. Passar speciellt bra till produktionsområden med mycket smuts och damm samt till områden där det finns risk för kemiska och mekaniska skador. Den är utrustad med bruksanvisning på framsidan och spegel invändigt i locket.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.