Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Köldmediebehållare

Jobbar du med installation och montage? Vi på Ahlsell kyl hjälper dig hitta installationstillbehör för köldmedier. Med rätt installationstillbehör utför du professionella reparationer och installationer. Här finner du torkfilter med inbyggd köldmediebehållare. Söker du kondensvattenpump för montering under splitaggregat hittar du även detta. Flertalet stora varumärken finns i vårt sortiment. Utforska vårt breda utbud av installationstillbehör köldmedier här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 6 av 6

 • Vertikala köldmediebehållare ALSRV
  Vertikala köldmediebehållare ALSRV
  ALSRV är köldmediebehållare för vertikalt montage från OCS som utöver de vanliga köldmedierna kan användas i köldmediesystem med R410a eftersom de tål ett max arbetstryck på 45 bar och är provtryckta med 67,5 bar. Levereras exklusive rotalockventiler och säkerhetsventil. Observera att ALSRV 1,0 till ALSRV 2,5 är försedda med lödanslutningar
  Från storlek 12 L till 24 L finns en 1/2" NPT anslutning för nivålarm. Installeras inget nivålarm där måste 1/2" NPT anslutningen proppas med artikel nr 7060560.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vätskenivåregulator IntelOil
  Vätskenivåregulator IntelOil
  IntelOil vätskenivåregulator övervakar vätskenivån i köldmediebehållare och genererar en larmsignal om nivån överstiger eller faller under en acceptabel gräns. IntelOil använder sig av en känslig, pålitlig och exakt sensorteknologi för att mäta vätskenivån. IntelOil kan användas för att mäta och reglera antingen hög eller låg vätskenivå genom att rotera den 180° vid montage. En grön, en gul eller en röd lampa lyser och indikerar om vätskenivån är normal, under kontroll, eller för hög. Förutom att larma vid för hög eller låg vätskenivå kan en utsignal kopplas till ett relä för att reglera vätskenivån i köldmediebehållaren eller till och med stänga av systemet. Levereras med en 3 meters matningskabel och en reläkabel. Max arbetstryck 60 bar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Horisontella köldmediebehållare ALSRH
  Horisontella köldmediebehållare ALSRH
  ALSRH är köldmediebehållare för horisontellt montage från OCS som utöver de vanliga köldmedierna kan användas i köldmediesystem med R410a eftersom de tål ett max arbetstryck på 45 bar och är provtryckta med 67,5 bar. Levereras exklusive rotalockventiler och säkerhetsventil.
  Köldmediebehållarna har en 1/2" NPT anslutning för nivålarm, installeras inget nivålarm där måste 1/2" NPT anslutningen proppas med artikel nr 7060560.
  Mer info
  1 Variant
 • Övrigt
  Övrigt
  Reservdelar köldmediebehållare
  Mer info
  2 Varianter
 • Universella köldmediebehållare ALSRU
  Universella köldmediebehållare ALSRU
  ALSRU är köldmediebehållare från OCS som både kan monteras horisontellt och vertikalt. Köldmediebehållarna kan utöver de vanliga köldmedierna användas i köldmediesystem med R410a eftersom de tål ett max arbetstryck på 45 bar och är provtryckta med 67,5 bar. Levereras exklusive rotalockventiler och säkerhetsventil. Storlek 30L har en 1/2" NPT anslutning för nivålarm. Installeras inget nivålarm där måste 1/2" NPT anslutningen proppas med artikel nr 7060560. Storlek 40L har en 1" NPT anslutning för nivålarm. Installeras inget nivålarm måste 1" NPT anslutningen proppas med artikel nr 7060580.
  Mer info
  1 Variant
 • Vertikala köldmediebehållare ALSRV CO2
  Vertikala köldmediebehållare ALSRV CO2
  ALSRV är köldmediebehållare för vertikalt montage från OCS som utöver de vanliga köldmedierna
  kan användas i köldmediesystem med R744a eftersom de tål ett max arbetstryck på 80 bar och är
  provtryckta med 120 bar.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.