Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Utförsäljning

Här kan du fynda utvalda delar av vårt sortiment inom infästning av högsta kvalitet till extra bra pris till ditt arbete. Passa på att uppdatera din arbetsplats med produkter som träskruv, mutter, muttersäkring, betonginfästning, montagedetaljer, maskingängade skruvar, hammarkapsel, hakankare och sexkantskruv samt övriga produkter inom infästning för att underlätta arbetet till förmånligare priser. Utforska vårt breda utbud av infästning till nedsatt pris online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 10 av 10

 • Träskruv med skarvmutter M8 och M10, a-collection
  Träskruv med skarvmutter M8 och M10, a-collection
  Elförzinkade FZB. För infästning i trä. Löstagbar skarvmutter med invändig gänga både M8 och M10. Lämplig för anslutning till gängstänger, pendlar för olika typer av upphängningar. Tillåten last i träkonstruktioner max.5 kN.
  Mer info
  1 Variant
 • Pendelmutter Pakolit för montering av gängstång i takjärn, a-collection
  Pendelmutter Pakolit för montering av gängstång i takjärn, a-collection
  - Snabb, enkel och användarvänlig
  - Arbetshandskar inget hinder
  - Monteras med en hand vid behov
  - Endast en nyckel vid åtdragning

  Lösa muttrar har använts för montering av gängstång i takjärn sedan 40 talet. Pakolit består av två muttrar inbördes centrerade i en elförzinkad hållare, en enhet utan lösa delar vilket förenklar monteringsarbetet. Pakolit hakas på ett takjärn eller en konsol, gängstången skruvas igenom båda muttrarna för hand och låses med en roterbart lagrad mutter.
  Pakolit M8 är avsedd för U‐profil eller motsvarande konsoler: materieltjocklek 2‐3mm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gipsskruv Stål special FIXX
  Gipsskruv Stål special FIXX
  Gipsskruv Stål används inomhus för att fästa gipsplattor i stålreglar med maxtjocklek 1,0 mm. Lämplig vid gipsmontage där inre skivan är av spån eller plywood. Trumpethuvud med Phillips kryssspår nr 2. Huvud Ø 8 mm. Monteringsanv: Skruvdragare med djupanslag, varvtal 2.000–3.000 r/m rekommenderas. Dimensionering Ca 15 st/m2, skruvavstånd 20 cm på skivkant och 30 cm på inre delen. Sätthärdat stål SS1370 (SAE1018).
  Mer info
  1 Variant
 • Vertigo
  Vertigo
  SB-pack.
  Mer info
  5 Varianter
 • Fönsterbleckskruv borrande Ejofix-FP
  Fönsterbleckskruv borrande Ejofix-FP
  Ejofix -FP bimetall är en skruv av rostfritt stål med borrspets av kolstål. Borrkapacitet i stålplåt max 1,5 mm. Ingen förborrning är nödvändig i fönsterblecksplåten. Övrigt: Låg skalle.
  Mer info
  1 Variant
 • Hammarkapsel Sormat KEMLA
  Hammarkapsel Sormat KEMLA
  Kemla– Polyester hammarankare i glasampull.
  Hammarkapsel av polyestertyp ger starka och enkla installationer.

  Hammarkapsel är en kemisk förankring för infästning av gängstänger och armeringsstål (kamjärn). KEMLA är lätt att montera eftersom inga montageverktyg behövs. Bara borra ett hål och stoppa i kapseln och slå in gängstången eller armeringsjärnet med en hammare. Som alla andra kemiska förankringar skapar infästningen inga stresskrafter i betongen, varför montering vid små kantavstånd kan tillåtas. KEMLA klarar också av dynamiska laster. Härdningstiden är beroende av betongens temperatur (vid +20°C ca 60 min). Normal hållbarhet efter tillverkningsdatum 12 månader. Faromärkning: irriterande.

  Montage i massiva material: Borra ett hål enligt monteringsdata i tabellen. Diamantborrande hål måste ruggas upp. Gör rent hålet noga från borrdamm med stålborste och blåspump. För in kapseln i hålet så att pilen pekar mot hålets botten. Se så att vätskan rör sig inne i kapseln när den är handvarm. Slå i gängstången eller armeringsjärnet i hålet med hjälp av en hammare eller slägga. Notera härdningstiderna innan ankaret kan belastas. Montera detaljen som skall sättas fast genom att dra åt muttern till rekommenderat åtdragningsmoment som visas i tabellen.

  Härdningstid: innan ankaret kan belastas i torr miljö.
  OBS! Montering i våta hål fördubblar härdningstiden.

  Tillåtna laster i kN: Armeringsjärn + Ankarstång och Helgängad stång stålkvalité 5.8 och AISI 316 – Osprucken betong C20/25.

  a) Dimension gängstång. b) För gängstång. c) För armeringsjärn.
  Mer info
  1 Variant
 • Slagankare EA, Fischer
  Slagankare EA, Fischer
  Infästning för Fischers montagesystem FUS och FLS. Slagankare med stort utdragsvärde för infästning av bland annat rörupphängning och ventilationer.
  Mer info
  1 Variant
 • Betongskruv Sormat försänkt
  Betongskruv Sormat försänkt
  S-CS F- Betongskruv med försänkt huvud och TX-grepp. Ekonomisk betongskruv för Osprucken betong.
  Elförzinkad för torr inomhusmiljö och för tillfälligt utomhusbruk.

  Betongskruv är ett innovativt förankringssystem för infästning i betong och tegel. Sormats betongskruv som kan skruvas direkt in i ett förborrat hål. Förankringsmetoden baseras på att de sågtandade gängorna på skruven skär ett spår i betongen. Betongskruvens speciella utformning gör att den efter montering är fri från expansionskrafter och kan belastas omedelbart. Inget rekommenderat åtdragningsmoment behövs för en säker infästning. Betongskruven kan användas för infästning i betong och andra massiva material som kalksandsten, massivt tegel, klinker samt även i hålbjälklag av betong.

  Tillåtna laster kN i osprucken betong C20/25. * Inkluderar en säkerhetsfaktor på 2,5.
  Mer info
  1 Variant
 • Sexkanthålskruv MC6S 12.9 obehandlad, småpack
  Sexkanthålskruv MC6S 12.9 obehandlad, småpack
  M-gänga. Sexkanthålskruv enligt DIN 912 (ISO 4762). H = helgängad.
  Mer info
  3 Varianter
 • Sexkanthålskruv MF6S 10.9 obehandlad, småpack
  Sexkanthålskruv MF6S 10.9 obehandlad, småpack
  M-gänga. Sexkanthålskruv med försänkt huvud enligt ISO 10642 (DIN 7991). Enligt normen ISO 10642 (DIN 7991) kan vissa dimensioner vara både hel eller delgängade.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.