Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Domkrafter

Visar 1 till 16 av 16

 • Garagedomkraft Bahco

  Garagedomkraft Bahco

  Garagedomkrafter från Bahco.
  Mer info
  4 Varianter
 • Garagedomkraft Omega MagicLift hydraulisk

  Garagedomkraft Omega MagicLift hydraulisk

  Med kort chassi. Konstruerad för allmänna lyftbehov med säkra, starka lastbehandlingsegenskaper och snabba lyft. Utrustad med säkerhetsventil som förhindrar överbelastning. Extra breda hjul och massiv konstruktion för bästa stabilitet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kuggstångsdomkraft Rapid

  Kuggstångsdomkraft Rapid

  Domkraft försedd med säkerhetsvev och dubbelsidig spärr samt friktionsbroms. Nitat hus av stålplåt , med påskruvad växelhuskåpa. Finns i två modeller typ A med standardvev eller typ B med pumpvev. Övriga utföranden mot förfrågan, t.ex. ställbar lyftklack, större fotplatta. Samtliga versioner är pulverlackerade.
  Tekniska data
  Mer info
  8 Varianter
 • Pallbockar Bahco

  Pallbockar Bahco

  Används parvis.
  Mer info
  2 Varianter
 • Pelardomkraft Omega hydraulisk

  Pelardomkraft Omega hydraulisk

  Tillverkad av härdat stål där områden som utsätts för stor belastning är värmebehandlade. Maskinbearbetade och polerade cylindrar. Utrustade med säkerhetsventil som förhindrar överbelastning. Avlastningsventil ger en kontrollerad sänkning av lasten. Levereras med pumpspak.
  Tekniska data
  Mer info
  6 Varianter
 • Pallbockar Omega

  Pallbockar Omega

  Svetsat utförande. Spärranordning med låssprint fastsatt i kedja. Säljs och används endast parvis.
  Mer info
  2 Varianter
 • Pelardomkraft Rehobot hydraulisk

  Pelardomkraft Rehobot hydraulisk

  Rehobots handdomkraftsprogram innehåller ett brett urval standardmodeller. Samtliga domkrafter är utrustade med säkerhetsventil som förhindrar överbelastning och är servicevänliga med alla slitdelar lätt utbytbara. H-seriens fördelar är, låg manuell pumpkraft underlättar användning i obekväma ställningar, avlastningsventil som medger lätt kontrollerbar sänkning av lasten med säkerhet och precision och sil i oljebehållaren skyddar mot föroreningar. *) med bärhandtag.
  Tekniska data
  Mer info
  8 Varianter
 • Pallbockar Rehobot

  Pallbockar Rehobot

  Tre-benskonstruktion säkerställer stabil och stadig positionering. Steglös justering genom ställskruv. Uppfyller rekommendationerna från Svenska Arbetsmiljöverket. Levereras alltid i 2-pack.
  Mer info
  1 Variant
 • Garagedomkraft Omega MagicLift hydraulisk med långt chassi

  Garagedomkraft Omega MagicLift hydraulisk med långt chassi

  Förlängda ramar underlättar vid svåråtkomliga lägen i industri- och verkstadsmiljö. Bred konstruktion och låg tyngdpunkt ger optimal stabilitet vid belastning. Handtagsmanövererad avlastningsventil med användarsäker HTR (Hold-To-Run) mekanism som säkerställer kontrollerad sänkning av lasten.
  Tekniska data
  Mer info
  1 Variant
 • Garagedomkraft Omega MagicLift hydraulisk höglyftande

  Garagedomkraft Omega MagicLift hydraulisk höglyftande

  Extra hög lyftpunkt, bred konstruktion och låg tyngdpunkt för lyft i industrin, på verkstäder och byggarbetsplatser. Inbyggt överbelastningsskydd. Förlängda ramar underlättar vid svåråtkomliga lägen. Avlastningsventilen säkerställer en kontrollerad sänkning av lasten.
  Mer info
  1 Variant
 • Domkraft Omega sidlyftande

  Domkraft Omega sidlyftande

  Med värmebehandlad, förkromad kolv för optimal prestanda och hållbarhet. En säkerhetsventil förhindrar överbelastning.
  Tekniska data
  Mer info
  2 Varianter
 • Truck- och maskinlyftare Rehobot FLJ

  Truck- och maskinlyftare Rehobot FLJ

  Truck- och maskinlyftare Nike FLJ400B är ett bra hjälpmedel vid service och reparation av truckar och andra extremt lågbyggda fordon och maskiner. FLJ400B kan lyfta på två olika punkter på domkraften, framme vid den lågbyggda nosen, eller ovanpå hydraulcylindern. I det senare fallet lyfter den hela 770mm högt. (se tabellen nedan.) FLJ400B har omställbar lyftklack för släta eller ojämna ytor, låg vikt vilket gör den lätt att transportera och är också utrustad med avlastningsvred med dödmansgrepp.
  Tekniska data
  Mer info
  1 Variant
 • Maskindomkraft Silverstone

  Maskindomkraft Silverstone

  Extra låg, kompakt, stark maskindomkraft, som har tre lyfthöjder. Hydraulpumpen är skyddad av domkraftens lyftkropp. Manuell pumpstång. Lyfter både med lyftfoten och toppen av kroppen. Passar för service och installationsarbete av maskiner tillsammans med maskinskridskorna på nästa uppslag. Handtag och vridbara fötter ingår.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rehobot PP Lufthydrauliska pumpar serie 1000

  Rehobot PP Lufthydrauliska pumpar serie 1000

  PP-1000 lufthydrauliska pumpar är kompakta enstegspumpar som arbetar i alla lägen, såväl horisontalt som vertikalt, genom den inbyggda gummiblåsan i tanken. Pumparna kan manövreras med både hand och fot. Högt oljeflöde.Lätt att fylla och kontrollera oljenivån.Säkerhetsventil förhindrar att oljetanken kan överfyllas.Returledning för olja kan anslutas i oljepåfyllningshålet.
  PP70B-1000/LS201 och PP70B-1000/LS250 är färdigmonterade med 2 m eller 2,5 m slang, snabbkoppling (AQI7) och swivelkoppling (ASE10).
  Mer info
  3 Varianter
 • Rehobot PHS - Tvåstegs handpumpar

  Rehobot PHS - Tvåstegs handpumpar

  Samtliga Rehobots tvåstegshandpumpar ur PHS-serien är utrustade med manometer vilket ger god kontroll över arbetet. Manometern av modell AMT801 är direkt monterad i pumpen och sitter skyddad i ett urtag i spaken. Tvåstegsfunktionen gör pumpen mycket lättarbetat så att man snabbt når verktygets arbetstryck. Returanslutning på samtliga pumpar. Robust aluminiumtank. Nålventil - ger dig kontroll över avlastningen. Sänk även stora laster, med stor precision och säkerhet. Enkel oljepåfyllning. Hål för fastsättning.
  PHS70-1000/LS201, är färdigmonterad med en 2 m lång slang (LS201ES) inkl. snabbkoppling AQI7 och svivel ASE10.
  Mer info
  5 Varianter
 • Rehobot PP Lufthydrauliska pumpar serie 2100

  Rehobot PP Lufthydrauliska pumpar serie 2100

  Pumparna ur PP-2100 serien kan levereras i olika utföranden. FP-modellen är försedd med fotpedal för manövrering av start/stopp och avlastning. Inbyggd avlastningsventil för retur av olja till tank. Siktglas möjliggör kontroll av oljenivån. Pumparna är försedda med ljuddämpare.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.