Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Lyftbord

Se till att din arbetsplats är säker och smidig. Ahlsells sortiment för din arbetsplats hjälper dig med förvaring, stegar, bockar, pallar, ställningar, linor och kättingar.

Visar 1 till 8 av 8

 • Lyftbord TZ303
  Lyftbord TZ303
  Lättmanövrerad lyftvagn med fotpump.
  Mer info
  1 Variant
 • Lyftbord Silverstone manuellt
  Lyftbord Silverstone manuellt
  Lyftning med fotpump och sänkning med vridhandtag. Enkel och tillförlitlig konstruktion med lång livslängd, kända för sin driftsäkerhet. Kan användas som lyfthjälpmedel vid många typer av arbete. Finns både med dubbel- och enkelsax. Hjul av polyuretan med hjullager. Fast hjul fram och länkhjul bak med broms och hjulskydd.
  Mer info
  7 Varianter
 • Lyftbord Intra-lift
  Lyftbord Intra-lift
  Manuellt lyftbord med vev och hjul. Pulverlackerat. Höjden justeras lätt med veven.
  Mer info
  1 Variant
 • Lyftbord Silverstone
  Lyftbord Silverstone
  Elektro-hydrauliska. Lämpliga för alla typer av installationer, från montering på golv eller i grop. Bordens saxarmar är tillverkade av fyrkantsprofiler vilket gör bordet stabilt i sidled. Demonterbara lyftöglor (4st) för lätt hantering och installation. Ventil vid slangbrott för säkert stopp. Europeisk elektrohydraulisk pumpenhet (IP54) med låg ljudnivå, inbyggd överlastventil och flödeskompenserad ventil. Den övre plattformen har en säkerhetsram med dubbla brytare som täcker alla sidor. Gränslägesbrytare för övre position ger en längre livslängd av cylindrar. Handenhet upp/ner/nödstopp, inkl 3m kabel. Anslutningskabel 3m lång för 3-fas (380V/16Amp).
  Tekniska data
  Mer info
  7 Varianter
 • Lyftbord Silverstone stationärt
  Lyftbord Silverstone stationärt
  Underhållsfria bussningar i saxen. Stort säkerhetsavstånd mellan saxarna, lyftcylinder med intern dränering, ventil för slangbrott, överlastventil. Anslutningskabel för 3-fas (380V/16Amp)*. Godkänd enligt lyftbordsstandard EN1570-1.
  Mer info
  1 Variant
 • Lyftbord rostfritt
  Lyftbord rostfritt
  Rostfritt struktur är perfekt för läkemedel, livsmedel, dryck etc. Dubbla bromsar för ökad säkerhet. Robust konstruktion och ändå låg egenvikt.
  Mer info
  1 Variant
 • Lyftbord Marco
  Lyftbord Marco
  Enkelsaxbord, som används för att erhålla optimal arbetshöjd. Arbetsplatsbord vid emballering eller uppackning. Används även för att lyfta tunga detaljer till rätt nivå, för hantering av ömtåligt gods, vid automatisk eller manuell stapling på pall samt i system som fordrar nivåutjämning. Borden kan placeras direkt på golvet, med eller utan underrede, för förflyttning såväl som placering i grop för automatisk påkörning med pallyftvagn.
  Mer info
  4 Varianter
 • Lyftbord
  Lyftbord 1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.