Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Lyftbord

Visar 1 till 7 av 7

 • Lyftbord Silverstone

  Lyftbord Silverstone

  Elektro-hydrauliska. Lämpliga för alla typer av installationer, från montering på golv eller i grop. Bordens saxarmar är tillverkade av fyrkantsprofiler vilket gör bordet stabilt i sidled. Demonterbara lyftöglor (4st) för lätt hantering och installation. Ventil vid slangbrott för säkert stopp. Europeisk elektrohydraulisk pumpenhet (IP54) med låg ljudnivå, inbyggd överlastventil och flödeskompenserad ventil. Den övre plattformen har en säkerhetsram med dubbla brytare som täcker alla sidor. Gränslägesbrytare för övre position ger en längre livslängd av cylindrar. Handenhet upp/ner/nödstopp, inkl 3m kabel. Anslutningskabel 3m lång för 3-fas (380V/16Amp).
  Tekniska data
  Mer info
  7 Varianter
 • Lyftbord Silverstone manuellt

  Lyftbord Silverstone manuellt

  Lyftning med fotpump och sänkning med vridhandtag. Enkel och tillförlitlig konstruktion med lång livslängd, kända för sin driftsäkerhet. Kan användas som lyfthjälpmedel vid många typer av arbete. Finns både med dubbel- och enkelsax. Hjul av polyuretan med hjullager. Fast hjul fram och länkhjul bak med broms och hjulskydd.
  Mer info
  7 Varianter
 • Lyftbord Silverstone stationärt

  Lyftbord Silverstone stationärt

  Underhållsfria bussningar i saxen. Stort säkerhetsavstånd mellan saxarna, lyftcylinder med intern dränering, ventil för slangbrott, överlastventil. Anslutningskabel för 3-fas (380V/16Amp)*. Godkänd enligt lyftbordsstandard EN1570-1.
  Mer info
  1 Variant
 • Lyftbord TZ303

  Lyftbord TZ303

  Lättmanövrerad lyftvagn med fotpump.
  Mer info
  1 Variant
 • Lyftbord Intra-lift

  Lyftbord Intra-lift

  Manuellt lyftbord med vev och hjul. Pulverlackerat. Höjden justeras lätt med veven.
  Mer info
  1 Variant
 • Lyftbord Marco

  Lyftbord Marco

  Enkelsaxbord, som används för att erhålla optimal arbetshöjd. Arbetsplatsbord vid emballering eller uppackning. Används även för att lyfta tunga detaljer till rätt nivå, för hantering av ömtåligt gods, vid automatisk eller manuell stapling på pall samt i system som fordrar nivåutjämning. Borden kan placeras direkt på golvet, med eller utan underrede, för förflyttning såväl som placering i grop för automatisk påkörning med pallyftvagn.
  Mer info
  4 Varianter
 • Lyftbord

  Lyftbord

  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.