Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Gaffellyftvagnar och höglyftare

Behöver du hjälp med lyft och hantering till din arbetsplats? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt. Vårt sortiment inkluderar både verktygsvagn, domkraft, presenning, skottkärra samt emballage och kätting för olika lösningar av hantering till ditt arbete. Hitta rätt verktygsvagn för dina verktyg och tillbehör. Vi har allt från sopsäckar till verktygsvagn. Våra slitstarka och praktiska lösningar för lyft och hantering hjälper dig i arbetet. Utforska vårt breda utbud online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 27

 • Gaffellyftvagn Silverstone 66-serien
  Gaffellyftvagn Silverstone 66-serien
  Slitstark gaffellyftvagn med normal lyftfunktion.Utrustad med inbyggd överlastventil för överlastskydd, underhållsfria bussningar/ lager (RS) och 13 smörjnipplar. Slutet hydraulsystem med skyddad/ tätad pump och helgjutet pumphus. Dubbla klätterhjul av nylon som skyddar gaffelhjul och pall. Fotbroms finns som tillbehör.
  Mer info
  8 Varianter
 • Gaffellyftvagn Silverstone snabblyft
  Gaffellyftvagn Silverstone snabblyft
  Gaffellyftvagn med automatiskt snabblyftsystem. Överströmningsventil garanterar att överbelastning inte kan ske. Hydraulpaket av högsta kvalitet och precision. Två hjälphjul av nylon skyddar gaffelhjulen och pallen. Styrhjulen är alltid gummihjul som standard. Fotbroms finns som tillbehör.
  Mer info
  8 Varianter
 • Gaffellyftvagn Logitrans Panther
  Gaffellyftvagn Logitrans Panther
  Gaffellyftvagn med engångssmorda kullager och dubbeltätad hydraulik samt hårdförkromade kolvstänger. Justerbar inkörningshöjd och inställbar styrhjulsaxel mellan fast eller rörlig. Glidskenor fram för hantering av lastpall på långsidan. Hjulbeläggning av nylon eller polyuretan, robust konstruktion med låg ljudnivå och egenvikt. Panther Silent med specialutformade gummihjul är i princip ljudlös och är mycket skonsam mot golvbeläggning. Finns även i rostfritt och motordrivet utförande (Panther Maxi/ Mini) med steglös körhastighet.
  Mer info
  17 Varianter
 • Gaffellyftvagn Silverstone med extra långa gafflar
  Gaffellyftvagn Silverstone med extra långa gafflar
  Robust konstruktion. Överströmningsventil motverkar överbelastning. Två hjälphjul av nylon skyddar gaffelhjulen och pallen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Saxlyftare Silverstone
  Saxlyftare Silverstone
  Sparar rygg och axlar och gör arbetet bekvämt. Kan användas både som arbetsstation och pallvagn. Stödben aktiveras automatiskt när gafflarna passerar 400 mm. SM1056 har snabblyftfunktion.
  Mer info
  3 Varianter
 • Gaffellyftvagn Silverstone med elektronisk våg
  Gaffellyftvagn Silverstone med elektronisk våg
  Lyftkapacitet 2000 kg. IP65 klassad vågenhet. Inbyggd tarafunktion. Drivs av 4 st 1,5V AA batterier, bytes 2ggr/år. Utrustad med fyra st lastceller för noggrann vägning. Hög upplösning ±1 kg vid 2000 kg. Gaffelhöjd min/max 85/200 mm, gaffellängd 1150 mm, gaffelbredd 555 mm. Boggie, polyuretanhjul. Vikt 117 kg.
  Mer info
  2 Varianter
 • Höglyftare Logitrans HL, EHL 1000/1500 kg
  Höglyftare Logitrans HL, EHL 1000/1500 kg
  Lyftbord och gaffellyftvagn i en och samma produkt. Med lyftvagnen hämtas, transporteras och lyfts en pall upp i rätt arbetshöjd. Hjulbeläggning av nylon, robust konstruktion med låg ljudnivå och egenvikt.
  HL1006 manuell – har två lyfthastigheter, som gör det möjligt att t ex lyfta upp en tom pall effektivt.
  EHL1004 elektrohydraulisk – levereras inklusive semitrackbatteri och laddare.
  Mer info
  2 Varianter
 • Hydraulisk lyftvagn Santo Lift
  Hydraulisk lyftvagn Santo Lift
  Smidig lättmanövrerad lyftvagn med manuell lyftrörelse med Quick-lyft. Lyftvagnen är utrustad med parkeringsbroms för stabil på- och avlastning. Kan även erhållas i kundanpassade versioner.
  Mer info
  2 Varianter
 • Lättlyftare Silverstone manuell
  Lättlyftare Silverstone manuell
  Flexibel och användarvänlig. Konstruerad för att avlasta rygg, nacke och axlar vid alla typer av lyftarbeten. Manövereras med en manuell handvinsch och stålwire. Undre chassi av svetsade stålprofiler, non-marking hjul med fotbromsar bak. Ultrakompakt lyftstativ, manuell eller elektrisk lyftning/sänkning. Plattformsstorlek: LxBxT 470x600x15mm. Gaffel LxBxT 400x330x40mm. Styrhjul 125mm diameter. Lasthjul 75mm diameter. Långa handtag för lätt förflyttning. Som tillbehör finns pikbomrullar (singel och dubbel), rotatorrullar, v-block etc. CE-godkänd enligt EN1757.
  Mer info
  2 Varianter
 • Lättlyftare Silverstone elektrisk
  Lättlyftare Silverstone elektrisk
  Flexibla och användarvänliga. Konstruerade för att avlasta rygg, nacke och axlar vid alla typer av lyftarbete. Lyft-/sänkningssystem med elektrisk motor, drivning med kedja, elektronisk reglering av lyft/sänkning inkl. mjuk start/stopp, elektrisk överlastskydd, portabel och justerbar handpanel, underhållsfritt/tätat batteri, automatisk batteriladdare, kabel till handpanel. Stödbenshöjd: 105 mm.
  Plattform i PP.
  Mer info
  5 Varianter
 • Höglyftare Silverstone S1000
  Höglyftare Silverstone S1000
  Med teleskopisk 2-stegs lyftcylinder, manuell pump och quicklift. Automatiskt snabblyftsystem upp till 150 kg last ger dubbla lyfthastigheten. Polyuretanhjul.
  Mer info
  1 Variant
 • Pallyftare Pallea
  Pallyftare Pallea
  Trots sin enkla konstruktion så kan du lyfta upp till 400 kg med en Pallea pallyft. Pallea Pallyft är väldigt mångsidig. hjulen kan rulla i vilken riktning som önskas, det betyder även att du bokstavligen kan vända på en 5-öring. En annan fördel med hjulens flexibilitet att du kan köra breda laster genom att manövrera Pallea Pallyft på tvären. Manöveregenskaperna gör att Pallea Pallyft fungerar alldeles utmärkt i trånga utrymmen, t ex på lastbilar, små lagerutrymmen och i trånga butiksmiljöer. I och med att Pallea pallyft inte innehåller någon hydralik och därmed ingen olja fungerar den perfekt i kyl- och frysrum. Pallea är CE märkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gaffellyftvagn Silverstone 88-serien
  Gaffellyftvagn Silverstone 88-serien
  Underhållsfri gaffelvagn med slitstarkt chassi för tuff och tung hantering upp till 3000kg. Normal lyftfunktion för lätt lyftning av tunga laster. Inbyggd överlastventil och underhållsfria bussningar. Lyfthastighet 7 mm/slag.
  Mer info
  1 Variant
 • Gaffellyftvagn Silverstone med våg
  Gaffellyftvagn Silverstone med våg
  Gaffellyftvagn med elektronisk våg. Stationär och mobil vägning. Kan samtidigt användas som normal gaffelvagn. Noggrannheten är 0,5% av den vägda lasten. Gradering 1 kg. Tarafunktionen ger möjlighet att lägga till eller dra ifrån nettovikten. Fyra lastceller ger noggrann vägning vid ojämna laster. De inbyggda batterierna laddas med extern laddare.
  Mer info
  1 Variant
 • Gaffellyftvagn Silverstone galvad
  Gaffellyftvagn Silverstone galvad
  Den galvaniserade vagnen är ett prisvärt alternativ till den rostfria vagnen. Varmgalvanisering självläker mekaniska repor, vilket gör vagnen fri från korrosion. Samma utrustning som den rostfria vagnen, samt utrustad med smörjnipplar.
  Mer info
  1 Variant
 • Gaffellyftvagn Silverstone låg
  Gaffellyftvagn Silverstone låg
  Lågprofilvagn som är 51 mm hög för hantering av låga pallar. Förstärkta gafflar och chassi.
  Mer info
  1 Variant
 • Tillbehör till lättlyftare Silverstone E
  Tillbehör till lättlyftare Silverstone E
  Dubbelspindel till E-serie.
  •Diameter Ø 47 mm
  •Längd 450 mm
  •CC avstånd 200 mm

  Rull-rotator till E-serie.
  •Rulle innerdiameter Ø 74-80 mm
  •Rulle ytterdia. Ø 500 mm
  •Rulle längd 250 mm

  Pikbom till E-serie.
  •Diameter Ø 47 mm
  •Längd 600 mm

  V-block till E-serie.
  •Storlek 400x400 mm
  •Höjd 80 mm
  Mer info
  4 Varianter
 • Motorlyftvagn Silverstone T20-15
  Motorlyftvagn Silverstone T20-15
  Prisvärda, elektriska pallvagnar med inbyggda laddare och batteri som räcker hela arbetsdagen. Curtis styrsystem ger tillförlitlighet och är lätt anpassat till föraren. Maskinen är utrustad med elektromagnetisk skivbroms för kontroll och minskat slitage. Ett genomgående säkerhetstänkande har resulterat i krypkörningsfunktion.

  Ergonomiskt utformade handtag och kontroller gör maskinerna bekväma och lättkörda samt sparar armar och axlar hos föraren. Med en lastkapacitet på 1500 kg klarar maskinerna de flesta pallar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Motorlyftvagn Silverstone T20-20
  Motorlyftvagn Silverstone T20-20
  Kompakt designad motorlyftvagn med luftfjädring för stabil gång över ojämnt underlag.

  Underhållsfria AGM batterier på 48V30Ah ger över sex timmars effektiv körning. Inbyggd laddare med kabelvinda för enkel hantering. Övre locket öppnas enkelt genom ett singelgrepp. Styrhjulet byts på fem minuter genom att ta loss en mutter.
  Mer info
  1 Variant
 • Orderplockare Silverstone CK05
  Orderplockare Silverstone CK05
  ORDERPLOCKNING PÅ HÖG HÖJD

  Silverstone CK-05 löser många av de problem och uppgifter som man kan ställas inför när arbeten inom industri, lager och butik skall utföras på hög höjd.
  Orderplockning upp till 5 m är inga problem.

  CK-O5 är enkel och smidig att manövrera tack vare elektrisk styrning och väl genomtänkta reglage. CK-05 behöver endast 1,8 meter gångbredd för att göra en helomvändning.

  Underhållsarbeten på höjden innebär ofta att skrymmande och vingliga stegar skall plockas fram och ändock är stabilitet och utrymme begränsat. Med Silverstone CK-05 kör man enkelt och smidigt runt samtidigt som det finns plats för både material och verktyg. Behöver du kunna förflytta dig i lokalerna och samtidigt dra med dig en eller flera vagnar? Inga problem, CK-05 löser även denna uppgift elegant och säkert. CK-05 är även utrustad med hjul som inte lämnar märken ens på känsliga golv.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.