Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Gaffellyftvagnar och höglyftare

Behöver du hjälp med lyft och hantering till din arbetsplats? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt. Vårt sortiment inkluderar både verktygsvagn, domkraft, presenning, skottkärra samt emballage och kätting för olika lösningar av hantering till ditt arbete. Hitta rätt verktygsvagn för dina verktyg och tillbehör. Vi har allt från sopsäckar till verktygsvagn. Våra slitstarka och praktiska lösningar för lyft och hantering hjälper dig i arbetet. Utforska vårt breda utbud online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 27

 • Gaffellyftvagn Silverstone 66-serien
  Gaffellyftvagn Silverstone 66-serien
  Slitstark gaffellyftvagn med normal lyftfunktion.Utrustad med inbyggd överlastventil för överlastskydd, underhållsfria bussningar/ lager (RS) och 13 smörjnipplar. Slutet hydraulsystem med skyddad/ tätad pump och helgjutet pumphus. Dubbla klätterhjul av nylon som skyddar gaffelhjul och pall. Fotbroms finns som tillbehör.
  Mer info
  8 Varianter
 • Gaffellyftvagn Silverstone snabblyft
  Gaffellyftvagn Silverstone snabblyft
  Gaffellyftvagn med automatiskt snabblyftsystem. Överströmningsventil garanterar att överbelastning inte kan ske. Hydraulpaket av högsta kvalitet och precision. Två hjälphjul av nylon skyddar gaffelhjulen och pallen. Styrhjulen är alltid gummihjul som standard. Fotbroms finns som tillbehör.
  Mer info
  8 Varianter
 • Gaffellyftvagn Logitrans Panther
  Gaffellyftvagn Logitrans Panther
  Gaffellyftvagn med engångssmorda kullager och dubbeltätad hydraulik samt hårdförkromade kolvstänger. Justerbar inkörningshöjd och inställbar styrhjulsaxel mellan fast eller rörlig. Glidskenor fram för hantering av lastpall på långsidan. Hjulbeläggning av nylon eller polyuretan, robust konstruktion med låg ljudnivå och egenvikt. Panther Silent med specialutformade gummihjul är i princip ljudlös och är mycket skonsam mot golvbeläggning. Finns även i rostfritt och motordrivet utförande (Panther Maxi/ Mini) med steglös körhastighet.
  Mer info
  17 Varianter
 • Saxlyft Silverstone
  Saxlyft Silverstone
  Sparar rygg och axlar och gör arbetet bekvämt. Kan användas både som arbetsstation och pallvagn. Stödben aktiveras automatiskt när gafflarna passerar 400 mm. SM1056 har snabblyftfunktion.
  Mer info
  3 Varianter
 • Gaffellyftvagn Silverstone med extra långa gafflar
  Gaffellyftvagn Silverstone med extra långa gafflar
  Robust konstruktion. Överströmningsventil motverkar överbelastning. Två hjälphjul av nylon skyddar gaffelhjulen och pallen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gaffellyftvagn Silverstone 88-serien
  Gaffellyftvagn Silverstone 88-serien
  Underhållsfri gaffelvagn med slitstarkt chassi för tuff och tung hantering upp till 3000kg. Normal lyftfunktion för lätt lyftning av tunga laster. Inbyggd överlastventil och underhållsfria bussningar. Lyfthastighet 7 mm/slag.
  Mer info
  1 Variant
 • Gaffellyftvagn Silverstone med våg
  Gaffellyftvagn Silverstone med våg
  Gaffellyftvagn med elektronisk våg. Stationär och mobil vägning. Kan samtidigt användas som normal gaffelvagn. Noggrannheten är 0,5% av den vägda lasten. Gradering 1 kg. Tarafunktionen ger möjlighet att lägga till eller dra ifrån nettovikten. Fyra lastceller ger noggrann vägning vid ojämna laster. De inbyggda batterierna laddas med extern laddare.
  Mer info
  1 Variant
 • Gaffellyftvagn Silverstone galvad
  Gaffellyftvagn Silverstone galvad
  Den galvaniserade vagnen är ett prisvärt alternativ till den rostfria vagnen. Varmgalvanisering självläker mekaniska repor, vilket gör vagnen fri från korrosion. Samma utrustning som den rostfria vagnen, samt utrustad med smörjnipplar.
  Mer info
  1 Variant
 • Saxlyft Silverstone med teleskoplyft
  Saxlyft Silverstone med teleskoplyft
  Har en teleskopisk 2-stegs lyftcylinder. Automatiskt snabblyftsystem upp till 150 kg last ger dubbla lyfthastigheten. Polyuretanhjul.
  Mer info
  1 Variant
 • Motorlyftvagn Silverstone T20-15
  Motorlyftvagn Silverstone T20-15
  Prisvärda, elektriska pallvagnar med inbyggda laddare och batteri som räcker hela arbetsdagen. Curtis styrsystem ger tillförlitlighet och är lätt anpassat till föraren. Maskinen är utrustad med elektromagnetisk skivbroms för kontroll och minskat slitage. Ett genomgående säkerhetstänkande har resulterat i krypkörningsfunktion.

  Ergonomiskt utformade handtag och kontroller gör maskinerna bekväma och lättkörda samt sparar armar och axlar hos föraren. Med en lastkapacitet på 1500 kg klarar maskinerna de flesta pallar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gaffellyftvagn Silverstone med elektronisk våg
  Gaffellyftvagn Silverstone med elektronisk våg
  Lyftkapacitet 2000 kg. IP65 klassad vågenhet. Inbyggd tarafunktion. Drivs av 4 st 1,5V AA batterier, bytes 2ggr/år. Utrustad med fyra st lastceller för noggrann vägning. Hög upplösning ±1 kg vid 2000 kg. Gaffelhöjd min/max 85/200 mm, gaffellängd 1150 mm, gaffelbredd 555 mm. Boggie, polyuretanhjul. Vikt 117 kg.
  Mer info
  2 Varianter
 • Höglyftare Logitrans HL, EHL 1000/1500 kg
  Höglyftare Logitrans HL, EHL 1000/1500 kg
  Lyftbord och gaffellyftvagn i en och samma produkt. Med lyftvagnen hämtas, transporteras och lyfts en pall upp i rätt arbetshöjd. Hjulbeläggning av nylon, robust konstruktion med låg ljudnivå och egenvikt.
  HL1006 manuell – har två lyfthastigheter, som gör det möjligt att t ex lyfta upp en tom pall effektivt.
  EHL1004 elektrohydraulisk – levereras inklusive semitrackbatteri och laddare.
  Mer info
  2 Varianter
 • Höglyftare Silverstone S1000
  Höglyftare Silverstone S1000
  Med teleskopisk 2-stegs lyftcylinder, manuell pump och quicklift. Automatiskt snabblyftsystem upp till 150 kg last ger dubbla lyfthastigheten. Polyuretanhjul.
  Mer info
  1 Variant
 • Motorlyftvagn Silverstone T20-PL163Z fullelektrisk
  Motorlyftvagn Silverstone T20-PL163Z fullelektrisk
  Smidig och lättanvänd motordriven gaffelvagn. Underhållsfritt och uttagbart 24V/30Ah batteri ger 4 timmar effektiv användning. Inbyggd laddare.
  Mer info
  1 Variant
 • Orderplockare Silverstone CK05
  Orderplockare Silverstone CK05
  ORDERPLOCKNING PÅ HÖG HÖJD

  Silverstone CK-05 löser många av de problem och uppgifter som man kan ställas inför när arbeten inom industri, lager och butik skall utföras på hög höjd.
  Orderplockning upp till 5 m är inga problem.

  CK-O5 är enkel och smidig att manövrera tack vare elektrisk styrning och väl genomtänkta reglage. CK-05 behöver endast 1,8 meter gångbredd för att göra en helomvändning.

  Underhållsarbeten på höjden innebär ofta att skrymmande och vingliga stegar skall plockas fram och ändock är stabilitet och utrymme begränsat. Med Silverstone CK-05 kör man enkelt och smidigt runt samtidigt som det finns plats för både material och verktyg. Behöver du kunna förflytta dig i lokalerna och samtidigt dra med dig en eller flera vagnar? Inga problem, CK-05 löser även denna uppgift elegant och säkert. CK-05 är även utrustad med hjul som inte lämnar märken ens på känsliga golv.
  Mer info
  1 Variant
 • Orderplockare Silverstone JXO
  Orderplockare Silverstone JXO
  Med en arbetshöjd på upp till fem meter är JXO ett alternativ till stegar som idag används i butiker, underhållsarbeten eller vid plockning. Endast 750mm bred passar JXO att köras i trånga utrymmen och gångar. Lastytan kan höjas och sänkas (elektriskt) vilket ger god sikt vid körning samt en ergonomisk arbetsställning.
  Mer info
  1 Variant
 • Motorlyftvagn Silverstone T20-PL153 fullelektrisk
  Motorlyftvagn Silverstone T20-PL153 fullelektrisk
  Smidig och lättanvänd motordriven gaffelvagn. Underhållsfritt och uttagbart 24V/20Ah batteri som ger 3 timmar effektiv användning. Extern laddare.
  Mer info
  1 Variant
 • Pallyftare Pallea
  Pallyftare Pallea
  Trots sin enkla konstruktion så kan du lyfta upp till 400 kg med en Pallea pallyft. Pallea Pallyft är väldigt mångsidig. hjulen kan rulla i vilken riktning som önskas, det betyder även att du bokstavligen kan vända på en 5-öring. En annan fördel med hjulens flexibilitet att du kan köra breda laster genom att manövrera Pallea Pallyft på tvären. Manöveregenskaperna gör att Pallea Pallyft fungerar alldeles utmärkt i trånga utrymmen, t ex på lastbilar, små lagerutrymmen och i trånga butiksmiljöer. I och med att Pallea pallyft inte innehåller någon hydralik och därmed ingen olja fungerar den perfekt i kyl- och frysrum. Pallea är CE märkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gaffelkrok Silverstone
  Gaffelkrok Silverstone
  Förvandlar en gaffellyft till mobil kran. Justerbar längs gafflarnas längd och säkrar gafflarna med skruvar. Krok är länkad samt utrustad med säkerhetsspärr. Vikt 25 kg. Max gaffeldimension 160 x 60 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Krangaffel Silverstone
  Krangaffel Silverstone
  Behändig och robust konstruktion, som lätt kan användas utan rep eller kedjor. CY-serien har självbalanserat huvud och kranföraren behöver inte själv justera den. Godset bör dock väga minst 20 % av kapaciteten för att gafflarna ska behålla sin horisontella position. Gafflarnas bredd är justerbar, precis som krankroppen.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.