Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Telfrar

Se till att din arbetsplats är säker och smidig gällande förvaring och hantering. Ahlsells sortiment för din arbetsplats hjälper dig med förvaring, stegar, bockar, pallar, ställningar, linor och kättingar.

Visar 1 till 11 av 11

 • Eltelfer KITO EQ
  Eltelfer KITO EQ
  Modern eltelfer med hög prestanda i kapacitetsområde 125kg - 1000kg. Utrustad med 2-hastigheters frekvensstyrning som standard, vilket ger mjuk och justerbar hastighetsreglering samt mjukstart/stopp. Termiskt motorskydd och överlastskydd samt slirkoppling. Unik quick-lift funktion som automatiskt aktiveras vid laster under 30% av maxlast vilket ökar lyfthastigheten och produktiviteten med upp till 15%. 380-460V/ 3-fas. Nickelplätterad lyftkätting. Kättingsamlare i plast. Ergonomiskt manöverdon. Manöverspänning 24V DC.
  Mer info
  4 Varianter
 • Kättingtelfer JDN Mini
  Kättingtelfer JDN Mini
  En snabb luftdriven kättingtelfer med låg egenvikt för alla lyftbehov. Lyftkapacitet 125-980 kg, med steglös lyft- och sänkhastighet. Försett med manöverdon i en följsam dragavlastad skyddsslang. Konstruerad för frekvent användning i tuffa driftsmiljöer. Tillverkad med tanke på enkelt underhåll och bekymmersfri livslängd. Telfern är utrustad som standard med gränslägesbrytare för både lyft- och sänkrörelsen samt justerbar maxhastighet. Försedd med QR-kod och NFC sensor, som innebär att rätt användarmanual, certifikat och reservdelslista alltid finns till hands. EX-klassning: ll 3GD llA T4.
  Mer info
  4 Varianter
 • Eltelfer KITO Delta ED
  Eltelfer KITO Delta ED
  "En smidig, lågbyggd elektrisk kättingtelfer med låg egenvikt för olika lyftbehov. Lyftkapacitet 60-480 kg, med två lyfthastigheter. Försedd med manöverdon monterat vid kroken. Kättingtelfern anslutes enkelt till 230V, 1-fas eluttag. Utrustad med överbelastningsskydd i form av friktionskoppling samt övre elektriskt gränsläge. Högre lyft- och manöverhöjd på begäran.
  Tekniska data"
  Mer info
  5 Varianter
 • Radiostyrning PMH
  Radiostyrning PMH
  Radiostyrning TIGER ger en effektiv och säker fjärrmanövrering av en travers lyft- och åkrörelser, maskiner, portar m.m. Radiosändaren ger rörelsefrihet och enkel behörig manövrering med upp till 28 funktioner. System TIGER finns med PIN-kod påslagning för att säkerställa användning av behörig operatör och kan visa feedback från din applikation. T60 system är avsett för enklare applikationer som t ex portar. Stort tillbehörsprogram som kontaktorstyrning, bärväskor och olika sändarfolier.
  Mer info
  6 Varianter
 • Eltelfer Kito Delta EDC
  Eltelfer Kito Delta EDC
  "En smidig, lågbyggd elektrisk kättingtelfer med låg egenvikt för olika lyftbehov. Lyftkapacitet 60-480 kg, med två lyfthastigheter. Försedd med hängmanöverdon. Kättingtelfern anslutes enkelt till 230V, 1-fas eluttag. Utrustad med överbelastningsskydd i form av friktionskoppling samt övre elektriskt gränsläge. Högre lyft- och manöverhöjd på begäran.
  Mer info
  4 Varianter
 • Eltelfer KITO EQS
  Eltelfer KITO EQS
  KITOs revolutionerande EQS kättingtelfer med 1-fas 230V strömmatning är konstruerad för enkel installation i vanligt vägguttag. Telfern är frekvensstyrd med 2 lyfthastigheter och mjukstart/stopp. Unik quicklift funktion som aktiveras när lasten är under 30 % av max last, vilket ökar produktiviteten med upp till 15 %. Telfern finns i kapacitet 500 kg och 1000 kg Levereras med upphängningsögla, nickelpläterad lyftkätting, kättingsamlar samt ergonomiskt manöverdon. Kan kompletteras med manuell blockvagn.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bockkran Wimag
  Bockkran Wimag
  WIMAG Aluminium bockkranar finns i kapaciteter från 500 kg till 1500 kg i olika utföranden. Bockkranarna är tillverkade i hög kvalitativa aluminiumprofiler som innebär att de har låg egenvikt och därmed är lätta att förflytta med sig. Finns med fotplatta eller hjul beroende på modell.
  Mer info
  5 Varianter
 • Svängkran Frej och knäckarm Hymer
  Svängkran Frej och knäckarm Hymer
  Svängkranar för lättare laster upp till 100kg och armlängder 2-4 meter. Smidigt hjälpmedel vid upphängning av vakuumlyftare, el- och luftdrivna handverktyg m.m. Finns även för väggmontage. Svängkranar finns i kapaciteter upp till 20 ton med armlängder 2-20 meter.
  Mer info
  15 Varianter
 • Pelarsvängkran ODEN PKO
  Pelarsvängkran ODEN PKO
  Effektivt och rationellt hjälpmedel för att öka lyftutrustningens arbetsområde. Kapacitet 125-1000 kg. Kranens arm är försedd med kullagrad upphängning och ställbar broms för kontrollerad svängrörelse. Kan förankras direkt i betonggolvet. Finns även i väggsvängkransutförande. Svängkranarna finns i kapaciteter upp till 20 ton och armlängder från 2 till 20 meter.
  Mer info
  16 Varianter
 • Trebensbock Wimag
  Trebensbock Wimag
  WIMAG Trebensbock i aluminium finns med lyftkapacitet 250, 500 respektive 1000 kg. Genom att benen är teleskopiskt höj och sänkbara kan lyfthöjden enkelt ställas in. Finns med spikfot, fotplatta eller hjul beroende på modell.
  Mer info
  7 Varianter
 • Verkstadskran
  Verkstadskran
  Lyftkapacitet i 3 lägen kg: 700-800-1000 Bomlängd i 3 lägen mm: 1225-1525-1735 Bomhöjd mm: 0-1900 Egenvikt kg: 100.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.