Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Drag- och lyftblock

Se till att din arbetsplats är säker och smidig gällande förvaring och hantering. Ahlsells sortiment för din arbetsplats hjälper dig med förvaring, stegar, bockar, pallar, ställningar, linor och kättingar.

Visar 1 till 20 av 44

 • Spaklyftblock KITO LX
  Spaklyftblock KITO LX
  Kompakt byggmått och mycket låg egenvikt. Lätt att bära med sig och enkelt att använda i trånga utrymmen. Tätstegad växellåda ger låg dragkraft i handtaget samt maximal uppspänning på lyftkättingen mellan två fasta punkter. Nickelpläterad lyftkätting klass 10. Praktisk bärväska med ögla för livrem finns som tillbehör till LX 250. Högre lyfthöjder på begäran.
  Tekniska data
  Mer info
  4 Varianter
 • Eltelfer KITO EQ
  Eltelfer KITO EQ
  Modern eltelfer med hög prestanda i kapacitetsområde 125kg - 1000kg. Utrustad med 2-hastigheters frekvensstyrning som standard, vilket ger mjuk och justerbar hastighetsreglering samt mjukstart/stopp. Termiskt motorskydd och överlastskydd samt slirkoppling. Unik quick-lift funktion som automatiskt aktiveras vid laster under 30% av maxlast vilket ökar lyfthastigheten och produktiviteten med upp till 15%. 380-460V/ 3-fas. Nickelplätterad lyftkätting. Kättingsamlare i plast. Ergonomiskt manöverdon. Manöverspänning 24V DC.
  Mer info
  4 Varianter
 • Snabblyftblock KITO CX
  Snabblyftblock KITO CX
  Tekniska data
  För alla typer av lyft- och dragarbeten. Lyftkapaciteter 0,25-2 ton. Kan krokmonteras till hand- och haspeldriven blockvagn. KITO CX har med sitt aluminiumhus extremt låg egenvikt och kort bygghöjd. Högre lyfthöjd och manöverhöjd på begäran.
  Mer info
  2 Varianter
 • Spaklyftblock KITO LB
  Spaklyftblock KITO LB
  För alla typer av lyft samt dragarbeten. Kompakta byggmått och låg egenvikt. Patenterad frikoppling för snabb och enkel kättingframmatning. Lyftkapacitet 0,8-9 ton. Nickelpläterad lyftkätting klass 10. Högre lyfthöjder på begäran.
  Tekniska data
  Mer info
  10 Varianter
 • Blockvagn KITO typ TSP
  Blockvagn KITO typ TSP
  Blockvagn med unika egenskaper för horisontell transport av gods i I-balk. Stålpressade, kullagrade löphjul med liten friktion mot I-balksflänsen, lättrullad med tyst gång. Finns för laster från 500 kg till 20 ton, balkbredd upp till 300 mm, med odriven åkrörelse typ TSP eller haspeldriven typ GTK. Blockvagnarna är utrustade med gummibuffert som dämpar stoppet. KITO blockvagnar finns även som elåkvagnar med 1 eller 2 hastigheter.
  Mer info
  5 Varianter
 • Snabblyftblock KITO Mighty/ CB
  Snabblyftblock KITO Mighty/ CB
  Tekniska data
  Lyftblocket är genom sin låga vikt lätt att arbeta med vid olika lyft- och dragarbeten. Lyftkapaciteter 0,5-100 ton. Blockhus och kåpor är tillverkade av kallpressad stålplåt vilket ger styrka och låg egenvikt. Nickelpläterad lastkätting tillverkad i klass 10. Kan direkt- eller krokmonteras till hand- och haspeldriven blockvagn. Samtliga modeller finns även med överlastskydd (OLL).Större kapaciteter på begäran.
  Mer info
  9 Varianter
 • Vinsch Haacon manuell 4483
  Vinsch Haacon manuell 4483
  Manuell vinsch med hög linkapacitet och som standard utrustad med justerbar säkerhetsvev, vilket gör att linhastigheten kan ändras beroende på belastning. Levereras i förzinkat utförande. Vinscharna är försedda med säkerhetsvev, vilken är backslagssäker och utrustad med dubbla spärrhakar. Lasten hålls kvar i alla lägen av en lasttrycksbroms. Inga hakar och spärrar som måste aktiveras vid användning.
  Vinschen går att få med andra vev alternativ så som fast vev och vev för frikoppling av lintrumman i obelastat läge.
  Mer info
  1 Variant
 • Lyftmagnet NEO
  Lyftmagnet NEO
  Brett program av permanenta lyftmagneter som erbjuder lösningar för lyft av magnetiska material. Lyfter platt och runt gods, har små byggmått samt låg egenvikt. Finns även som batterilyftmagnet med större lyftkapaciteter.
  Tekniska data
  Mer info
  6 Varianter
 • Balkklämma KITO
  Balkklämma KITO
  Balkklämman gör det enkelt att hitta flexibla upphängningspunkter med hög säkerhet. Snabbt och enkelt montage mot I-balksfläns med spännskruv. Tack vare klämmans unika design av upphängningsöglan är kapaciteten bibehållen vid lyft utanför viktcentrum. För att ytterligare uppnå en lägre bygghöjd kan lyftöglan kan vikas undan så att lyftblocket kan krokas direkt på klämmans axel. Lyftöglan fungerar även som ett ergonomiskt bärhandtag. KITO Balkklämma kännetecknas stort gripområde, låg egenvikt och finns i olika kapacitet och balkbredder.
  Mer info
  8 Varianter
 • Plåtlyfthandske typ IP 10
  Plåtlyfthandske typ IP 10
  Plåtlyfthandske med små byggmått, låg egenvikt och 3-faldig säkerhet. Försedd med låsregel, vilket gör att greppet hålls kvar även när plåten sätts ned eller vid stötar, finns i kapaciteter från 500 kg till 80 ton i olika gripområden. I standardutförande försedd med ledad lyftögla. Avsedd för lyft av plåt med hårdhet upp till 37 Rc (345 Hb). Finns även i utförande för lyft av rostfritt, hardox, I-balk, stålprofiler, tunnplåt, oljefat m.m.
  Mer info
  6 Varianter
 • Snabblyftblock Kito Mighty med överlastskydd
  Snabblyftblock Kito Mighty med överlastskydd
  Som Kito Mighty, men med överlastskydd (OLL); Lyftblocket är genom sin låga vikt lätt att arbeta med vid olika lyft- och dragarbeten. Lyftkapaciteter 0,5-100 ton. Blockhus och kåpor är tillverkade av kallpressad stålplåt vilket ger styrka och låg egenvikt. Nickelpläterad lastkätting tillverkad i klass 10. Kan direkt- eller krokmonteras till hand- och haspeldriven blockvagn. Större kapaciteter på begäran.
  Mer info
  7 Varianter
 • Blockvagn Kito typ GTK-TSG
  Blockvagn Kito typ GTK-TSG
  Haspeldriven blockvagn typ TSG ger en lätt och smidig förflyttning vid höga lyfthöjder och tyngre laster. Blockvagnarna kännetecknas av robust underhållsfri konstruktion med låg egenvikt. Haspeldriven blockvagn finns för laster från 1000 kg till 20 ton.Stålpressade löphjul med liten friktion mot I-balksflänsen innebär att blockvagnen blirmycket lättrullad och tyst. De kullagrade hjulen passar för plan och lutande fläns. Blockvagnen är tillverkad av pressad stålplåt som ger en kompakt blockvagn med låg egenvikt. Lätt inställbara för olika balkbredder upp till 305 mm. Utrustade med fallskydd och klätterskydd för säker transport av gods samt med gummibuffrar. Finns också med manuellt utförande typ TSP eller med motordrift med 2 hastigheter.
  Mer info
  2 Varianter
 • Spaklyftblock KITO LB, med överbelastningsskydd (OLL)
  Spaklyftblock KITO LB, med överbelastningsskydd (OLL)
  Spaklyftblock KITO LB med överlastskydd (OLL)
  Spaklyftblock med överlastskydd finns i alla storlekar från 800 kg till 9 ton och spaklyftblocken håller samma kompakta byggmått som standard spaklyftblock. Slirkopplingen är utformad för att skydda spaklyftblocket och kättingen mot skador vid ett eventuellt överlasttillbud.
  Tekniska data
  Mer info
  10 Varianter
 • Eltelfer KITO Delta ED
  Eltelfer KITO Delta ED
  "En smidig, lågbyggd elektrisk kättingtelfer med låg egenvikt för olika lyftbehov. Lyftkapacitet 60-480 kg, med två lyfthastigheter. Försedd med manöverdon monterat vid kroken. Kättingtelfern anslutes enkelt till 230V, 1-fas eluttag. Utrustad med överbelastningsskydd i form av friktionskoppling samt övre elektriskt gränsläge. Högre lyft- och manöverhöjd på begäran.
  Tekniska data"
  Mer info
  5 Varianter
 • Vinsch Haacon manuell 4210
  Vinsch Haacon manuell 4210
  Manuell vinsch i förzinkat utförande. En liten kompakt vinsch i två kapaciteter, 80 och 125 kg. Vinsch 4210 i kapacitet 80 kg är försedd med fast vev och 125 versionen är försedd med vikbart handtag. Vinscharna är försedda med säkerhetsvev, vilken är backslagssäker och utrustad med dubbla spärrhakar. Lasten hålls kvar i alla lägen av en lasttrycksbroms. Inga hakar och spärrar som måste aktiveras vid användning. Vinschen finns även i rostfritt utförande (125 kg).
  Mer info
  2 Varianter
 • Eltelfer Kito Delta EDC
  Eltelfer Kito Delta EDC
  "En smidig, lågbyggd elektrisk kättingtelfer med låg egenvikt för olika lyftbehov. Lyftkapacitet 60-480 kg, med två lyfthastigheter. Försedd med hängmanöverdon. Kättingtelfern anslutes enkelt till 230V, 1-fas eluttag. Utrustad med överbelastningsskydd i form av friktionskoppling samt övre elektriskt gränsläge. Högre lyft- och manöverhöjd på begäran.
  Mer info
  4 Varianter
 • Pelarsvängkran ODEN PKO
  Pelarsvängkran ODEN PKO
  Effektivt och rationellt hjälpmedel för att öka lyftutrustningens arbetsområde. Kapacitet 125-1000 kg. Kranens arm är försedd med kullagrad upphängning och ställbar broms för kontrollerad svängrörelse. Kan förankras direkt i betonggolvet. Finns även i väggsvängkransutförande. Svängkranarna finns i kapaciteter upp till 20 ton och armlängder från 2 till 20 meter.
  Mer info
  16 Varianter
 • Trebensbock Wimag
  Trebensbock Wimag
  WIMAG Trebensbock i aluminium finns med lyftkapacitet 250, 500 respektive 1000 kg. Genom att benen är teleskopiskt höj och sänkbara kan lyfthöjden enkelt ställas in. Finns med spikfot, fotplatta eller hjul beroende på modell.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vinsch manuell
  Vinsch manuell
  Vinsch typ 220 är pulverlackerad och lintrumman är kapslad. Vinscharna är försedda med säkerhetsvev med vikbart handtag. Utrustad med lasttrycksbroms.
  PMH vinschar finns också i rostfritt eller elförzinkat utförande och i el-, luft- eller hydrauldrivet utförande från 125 kg till 35 ton. Angiven lyfthöjd är per vevvarv.
  Mer info
  4 Varianter
 • Svängkran Frej och knäckarm Hymer
  Svängkran Frej och knäckarm Hymer
  Svängkranar för lättare laster upp till 100kg och armlängder 2-4 meter. Smidigt hjälpmedel vid upphängning av vakuumlyftare, el- och luftdrivna handverktyg m.m. Finns även för väggmontage. Svängkranar finns i kapaciteter upp till 20 ton med armlängder 2-20 meter.
  Mer info
  15 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.