Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Verktygslådor

Se till att din arbetsplats är säker och smidig gällande förvaring och hantering. Ahlsells sortiment för din arbetsplats hjälper dig med förvaring, stegar, bockar, pallar, ställningar, linor och kättingar.

Visar 1 till 20 av 42

 • Verktygslåda 800
  Verktygslåda 800
  Verktygslåda för t. ex snickare, försedd med en insatslåda 783x108x70mm. Producerad i 6 mm björkplywood. Galvaniserade plåtbeslag i samtliga hörn och på ovankanten. Locket är försett med galvaniserad ram av vinkelprofil. Bärhandtag på gavlar och ett lås som kan förses med hänglås. Ytbehandlad med UV-härdad lack för bästa skydd mot väta och slitage. Vikt 11,5 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • CarryLite set Raaco
  CarryLite set Raaco
  Set bestående av tre av de mest populära sortimentsboxarna från Raaco. Boxarna är tillverkade av polypropylen och har lock av glasklar, okrossbar polykarbonat. CL 55 5x10-25/2 57x413x330 mm, CL 80 5x10-15 79x413x330 mm, CL 150-9 147x413x330 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Sortimentsväska 20015
  Sortimentsväska 20015
  Sortimentsväska med flexibel fackindelning med upp till 20 fack. Skumplast på lockets insida. Producerad i 4 mm björkplywood. Galvaniserade plåtbeslag i samtliga hörn och på ovankanten. Locket är fösett med galvaniserad ram av vinkelprofil. Bärhandtag och lås på frontsidan. Ytbehandlad med UV-härdad lack för bästa skydd mot väta och slitage. Vikt 2,8 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygsvagn Stanley Fatmax
  Verktygsvagn Stanley Fatmax
  Mobil förvaring med fyra nivåer inkluderande en stor låda för skrymmande verktyg och maskiner, verktygslåda med uttagbar verktygsbricka och en stor justerbar sortimentlåda. 550x370x740mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygslåda med två insatslådor
  Verktygslåda med två insatslådor
  Verktygslåda för t. ex elektriker, försedd med två insatslådor 234x204x70 mm. Lådan är producerad i 4 mm björkplywood, locket är i 6 mm björkplywood. Galvaniserade plåtbeslag i samtliga hörn och på ovankanten. Locket är försett med galvaniserad ram av vinkelprofil. Bärhandtag på lock och ett lås som kan förses med hänglås. Ytbehandlad med UV-härdad lack för bästa skydd mot väta och slitage. Vikt 6,0 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygslåda 20020, 20050, 20060 och 20070
  Verktygslåda 20020, 20050, 20060 och 20070
  Verktygslåda för den mindre utrustningen. Producerad i 4 mm björkplywood, locket på lådorna 20050, 20060 och 20070 är i 6 mm björkplywood. Galvaniserad ram av vinkelprofil. Bärhandtag på lock samt ett lås som kan förses med hänglås. Ytbehandlad med UV-härdad lack för bästa skydd mot väta och slitage.
  Mer info
  4 Varianter
 • Verktygslåda Raaco Open Toolbox
  Verktygslåda Raaco Open Toolbox
  Robust öppen verktygslåda i polypropylen. För enkel och överskådlig hantering av verktyg och komponenter.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygslåda Raaco Compactbox
  Verktygslåda Raaco Compactbox
  Polypropylen, stabil och resistent mot oljor och kemikalier. Rundade hörn. Lös verktygsback med löstagbara mellanväggar. Stapelbar. 2 bygelhandtag som i nedfällt läge låser locket.
  Mer info
  7 Varianter
 • Verktygslåda för montörer
  Verktygslåda för montörer
  Verktygslåda för den stora utrustningen. Producerad i 6 mm björkplywood, locket på låda 20160 är i 8 mm björkplywood. Galvaniserade plåtbeslag i samtliga hörn och på ovankanten. Locket är försett med galvaniserad ram av vinkelprofil. Bärhandtag på båda gavlarna. som gör det möjligt att bära med båda händerna. Lås som kan förses med hänglås, 20140 har ett lås och 20160 har två lås. Ytbehandlad med UV-härdad lack för båsta skydd mot väta och slitage.
  Mer info
  2 Varianter
 • Verktygsväska 20010
  Verktygsväska 20010
  Verktygsväska för handverktyg eller tillbehör. Producerad i 4 mm björkplywood. Galvaniserade plåtbeslag i samtliga hörn och på ovankanten. Locket är försett med galvaniserad ram av vinkelprofil. Bärhandtag och lås på fronsidan. Ytbehandlad med UV-härdad lack för bästa skydd mot väta och slitage. Vikt 2,1 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygslåda 20110, 20120, 20130
  Verktygslåda 20110, 20120, 20130
  Verktygslåda för den lite större utrustningen. Producerade i 6 mm björkplywood. Galvaniserade plåtbeslag i samtliga hörn och på ovankanten. Locket är försett med galvaniserad ram av vinkelprofil. Bärhandtag på gavlar samt ett lås som kan förses med hänglås. Ytbehandlad med UV-härdad lack för bästa skydd mot väta och slitage.
  Mer info
  3 Varianter
 • Verktygsvagn Stanley Fatmax
  Verktygsvagn Stanley Fatmax
  Av metall och plast med löstagbar verktygslåda överst, två lådor för smådelsförvaring och ett stort förvaringsutrymme underst. Stora hjul och kraftiga låsbara metallspännen. 903x565x385 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygslåda med en insatslåda
  Verktygslåda med en insatslåda
  Verktygslåda för t. ex målare, försedd med en insatslåda 346x234x70 mm. Producerad i 6 mm björkplywodd. Galvaniserade plåtbeslag i samtliga hörn och på ovankanten. Locket är försett med galvanierad ram av vinkelprofil. Bärhandtag på både gavlar och lock samt ett lås som kan förses med hänglås. Ytbehandlad med UV-härdad lack för bästa skydd mot väta och slitage. Vikt 8,0 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygshink Hultafors
  Verktygshink Hultafors
  En ergonomisk hink tillverkad i robust PP-plast för mångsidig användning, som att bära verktyg och förnödenheter i. Verktygshinken har en ergonomiskt utformad baksida för att förbättra komfort och ergonomi vid bärande. Det bekväma handtaget går att ställa i uppfällt läge när hinken ställs ned för att underlätta vid nästa lyft av hinken. Verktygshinken är stapelbar och har även en graderad mätskala i liter på insidan. Hål på sidorna för att fästa ett axelband. Kan belastas med upp till 100 kilo.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygslåda Ironside öppen
  Verktygslåda Ironside öppen
  Av plast med aluminiumhandtag. Två öppna fack.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygslåda Ironside
  Verktygslåda Ironside
  Verktygslåda av plast med två sortimentsaskar i locket samt bärbar insatslåda, Spännen av metall.
  Mer info
  2 Varianter
 • Verktygskärra Ironside Trail Box Pro
  Verktygskärra Ironside Trail Box Pro
  Kärra med två hjul samt teleskophandtag av metall. Innehåller tre robusta sortimentsboxar med urtagbara insatslådor, en verktygsväska samt en verktygslåda.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygslåda Ironside medium med hjul och draghandtag
  Verktygslåda Ironside medium med hjul och draghandtag
  Rymlig verktygslåda med två hjul och utdragbart handtag i metall. Två sortimentsaskar samt två bärbara insatslådor ingår.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygslåda Ironside Professional large
  Verktygslåda Ironside Professional large
  Robust verktygslåda i plast med långt handtag av aluminium och spännen av metall. Löstagbara sortimentsaskar i locket samt inuti en bärbar insatslåda och en sortimentsask.
  Mer info
  1 Variant
 • Verktygslåda Ironside large med hjul och draghandtag
  Verktygslåda Ironside large med hjul och draghandtag
  Rymlig verktygslåda med två hjul och utdragbart handtag i metall. Två bärbara insatslådor ingår.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.