Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Vävtejp

Visar 1 till 12 av 12

 • Silvertejp A-Collection

  Silvertejp A-Collection

  PE belagd vävtejp för tätning av skarvar, ventilationsrör, luftslangar mm. Lättavriven.
  Mer info
  1 Variant
 • Ventilations/Silvertejp Scotch® 2902

  Ventilations/Silvertejp Scotch® 2902

  Flexibel, vattentät och lättavriven silvertejp med snabb vidhäftning. För skarvning och tätning av ventilationskanaler och luftslangar.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggtejp Tesa 4662

  Byggtejp Tesa 4662

  Plastbelagd allroundtape för tätning av skarvar, ventilationsrör, byggskivor m.m. God väderbeständighet och diffusionstäthet. Stark vävtejp med en baksida av 27 maskors vävd PET/bommullstyg som är belagd med ett naturgummiklister.tesa® duct 4662 är en självhäftande tejp.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vävtejp Tesa 4688

  Vävtejp Tesa 4688

  4688 är en polyetenbelagd tygtejp med en baksida av 55 maskors PET/rayonväv som är belagd med ett tryckkänsligt naturgummiklister.Tät. Draghållfast, ålders-, vatten och väderbeständig väv. Lätt avrullbar och enkel att riva av för hand. Hög häftförmåga.
  Mer info
  7 Varianter
 • Byggtejp/Silvertejp Scotch® 6969

  Byggtejp/Silvertejp Scotch® 6969

  Extremt stark och nötningstålig silvertejp. Flamhämmande, möter UL-723. Vatten- och väderbeständig.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp Tesa 4663

  Vävtejp Tesa 4663

  För skarvning och tätning av ventilationskanaler samt fastsättning av bygg- och skyddsfolier. Mycket hög häftförmåga även på grova ytor. Mindre lämplig på ömtåliga ytor.
  Flexibel, kraftig och vattentät vävtejp. Enkel att riva av för hand.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp Tesa 4613

  Vävtejp Tesa 4613

  Tesa® 4613 tygtejpen är lämplig för användning som verktyg för en rad olika hantverk, för användning både inomhus och utomhus. Bland annat kan tygtejpen användas för att säkra täckmaterial, för försegling av kartonger eller för att göra rör vattentäta. Tejpen används t.ex. inom professionell målnings- och dekorationshandel vid fastsättning av kablar och beslag, samt för försegling av komponenter. Tygtejpen består av ett PE-täckt bärarmaterial som är utrustat med en bindemedelsmassa i naturgummi. Du kan dra av den vattentäta tesa® 4613 tygtejpen för hand och använda den på grova ytor.
  Mer info
  1 Variant
 • Kärnkraftstejp Ateco AT712

  Kärnkraftstejp Ateco AT712

  AT 712 KÄRNKRAFTSTEJP. Vattentålig väv tejp med hög vidhäftning. Avtagbar från de flesta ytor utan att lämna limrester. Tejpen är lätt avrivbar och formbar. Aggressivt häftämne som inte kan orsaka rostangrepp. Lågt innehåll av svavel och saltbildare. AT 712 är testad och godkänd av NNC och EDF PMUC. Används som skyddstejp, skarvtejp och som förslutningstejp mm. Tejpens ytskikt är skrivbart för märkning etc.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vävtejp Tesa 4665

  Vävtejp Tesa 4665

  Transparent vävtejp för utomhusbruk. PE-belagd. För permanent användning där långvarig väderbeständighet krävs. Minimum 1 års väderbeständighet efter montering. Transparent bärare gör att reparationer blir nästan osynliga. Kan rivas av för hand-raka avrivningskanter. Formar sig efter komplicerade ytor och ojämna underlag.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp Tesa 56341

  Vävtejp Tesa 56341

  Extra Power Perfect är tesas premiumkvalitet för mycket krävande uppgifter. Professionella rena resultat vid både lätta och svåra reparationer, renovering och underhåll.
  Mer info
  6 Varianter
 • Vävtejp 3M 4104

  Vävtejp 3M 4104

  Transparent vävtejp för lagning/förstärkning på alla typer av material. Näst intill osynlig applicering. Inom- och utomhusbruk. UV-beständig och vattentålig. Lätt att riva av för hand. Den vävförstärkta tejpen är extra slittålig och mycket flexibel. Dess extra starka vidhäftningsförmåga gör den perfekt för reparationer. För inomhus- och utomhusbruk. Tejpen är UV-beständning och vattentålig. Reparerar t.ex. utemöbler, leksaker och dammsugarslangar av plast och fäster även på tegel och trä. Tejpen är enkel att ta bort för hand. Obs! För bästa resultat ska vävtejpen förvaras vid cirka 21°C och 50 % relativ luftfuktighet i originalförpackningen och användas inom ett år från inköpsdatumet.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.