Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Byggtejp

Visar 1 till 20 av 26

 • Aluminiumtejp 3M 3334

  Aluminiumtejp 3M 3334

  Trådförstärkt aluminiumtejp med akrylhäftämne som snabbt fäster mot de flesta ytor. För bästa resultat bör tejpen appliceras i rumstemperatur, därefter klarar tejpen upp till 80° C. Används som ång- och fuktspärr vid tätning av mineralull och folier.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bygg- och reparationstejp 3M 3903I

  Bygg- och reparationstejp 3M 3903I

  För fixering, buntning och reparation. Även utomhus. Rivbar präglad vinyl. Mycket lätt att riva av för hand. Maximal användningstemperatur 120º C under 1h. Finns i flera färger.
  Mer info
  3 Varianter
 • Byggfolietejp Tesa 4668

  Byggfolietejp Tesa 4668

  För skarvning och lagning av bl a byggfolie. Godkänd av SP och SITAC för skarvning av LD-polyeten vid luft och ångspärr. Väder- och UV-beständig. Åldersbeständigt häftämne. Stark häftförmåga. Lätt rivbar för hand. Mycket god resistens mot kemikalier. SITAC godkänd.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningstejp Sitko

  Tätningstejp Sitko

  Tätningstejp Sitko Elastic 50 mm /80 mm är ett membran som är belagd med ett tjockt Kallsvetsande dvs vulkaniserande butylgummilim. Butyltejpen limmar och tätar tillförlitligt metall,plast,tegel,betong och trämaterial.
  Med sin överläsna elasticitet kan den användas för tätningar av speciellt invecklade/komplexa former som tex spirorör.
  Mer info
  2 Varianter
 • Aluminiumfolietejp 3M 1404

  Aluminiumfolietejp 3M 1404

  Tejpen används till reparation, fuktspärr och tätning inom- eller utomhus. Flambeständig och temperaturtålig upp till 150° C.
  Mer info
  1 Variant
 • Besiktningslåda BT-85

  Besiktningslåda BT-85

  Reducerar protokollskrivning och visar tydligt besiktnings- och justeringsanmärkningar. Iaktta försiktighet vid märkning av papperstapeter. Varje besiktningslåda innehåller 6 st rullar med 150 st märklappar per rulle.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningstejp Sitko Flex

  Tätningstejp Sitko Flex

  Tätningstejp Sitko Flex är en av marknadens kraftigaste tätningstejper.Sitko Flex har en mycket stark häftförmåga samt en överlägsen åldersbeständighet på minst 50 år. Godkänd av Sitac för användning inomhus och utomhus P-märkt.
  Ligger även inne i miljödukument som Sunda Hus, Byggvarubedömningen och Basta.Tätningstejp Sitko Flex används för skarvar,genomföringar, lagningar i polyten-byggfolie (luft och ångspärr) vindskydd,utegips ,trä glas,pp-pa folie metall mm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Aluminiumfolie/Ventilationstejp 3311

  Aluminiumfolie/Ventilationstejp 3311

  Används till reparation, fuktspärr eller tätning. Tätning av ventilationskanaler och vid rörisolering. Fuktspärr vid försegling. möter UL-723.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggfolietejp Scotch 3501

  Byggfolietejp Scotch 3501

  Byggfolietejp i polyester för skarvning och tätning av byggfolie. Fungerar som diffusionsspärr runt fönster/dörrar. Perfekt för förslutning av ensilage. Fukt, köld och UV-beständig.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningstejp T-Flex

  Tätningstejp T-Flex

  Tätningstejp T-Flex är speciellt anpassad för skarvar och genomförningar i polyeten-/byggfolie (luft och ångspärr), vindkydd T-Vind Super, men den fäster också på PP-, PA-folie, trä, glas, kraftpapper, metall mm. Åldringsbeständig samt fri från lösningsmedel, klor och formaldehyd. Grön. Godkänd av Sitac och P-märkt. godkänd. Underlag skall vara torrt, rent och fettfritt. Åldringsbeständig: Minst 50 år.
  Mer info
  4 Varianter
 • Byggfolietejp Flexibel Tesa 60073

  Byggfolietejp Flexibel Tesa 60073

  Tesa Seal® 60073 är en flexibel, PE-baserad förseglingstejp för permanent försegling av överlappande ångspärr, penetration, skarvar och metallhäftor. Den flexibla baksidan ger enkel, snabb och bekväm försegling av runga material, t. ex. för rör eller kablar. Fiberväven ger bra formbarhet, gör produkten stark och förhindrar översträckning. Tejpen kan rivas för hand, permanent, mycket hög vidhäftning mot olika folieångspärrar. Bredden på 60 mm ger säker och enkel applicering, mycket hög åldersresistans även vid krävande förhållande. Bedömd och registrerad i Byggvarubedömningen.
  Mer info
  1 Variant
 • Lufttätningstejp 3M 8067

  Lufttätningstejp 3M 8067

  En ny tejpteknologi som används för permanent lufttätning i anslutningar, skarvar och genomföringar. Lufttätar, förhindrar fuktkonvektion och minskar därmed energiläckaget. Fäster mot de flesta material och kan appliceras på fuktiga ytor och i temperaturer ner till -18°C. Användningstemperatur -40° - +60° C. Har ett patenterat ryggmaterial som är godkänd för att täta kring penetrerande spikar. 6 månaders UV-resistens och levereras med en delad skyddsliner som förenklar appliceringen. Används till fönster och dörrar, vindsbjälklag och vindslucka. Den kan även användas till skarvar mellan bjälklag och väggliv samt eldosor och rör. Åldersbeständig och listad hos LEED och Sunda Hus. SITAC godkänd. Listad hos BASTA.
  Mer info
  4 Varianter
 • Betongtejp 3M 399

  Betongtejp 3M 399

  Betongtejp för de flesta ytor. Täcker, tätar, försluter, förstärker och lagar. Fäster på porösa och svåra ytor, betong, sten- och murverk, trä, masonit, täckfolie, presenning, gipsskivor m.m. Klarar högtrycksrengöring.
  För inom- och utomhusbruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Besiktningstejp

  Besiktningstejp

  Besiktningstejp för hantverkare.
  Mer info
  6 Varianter
 • Byggfolietejp 3M 4828

  Byggfolietejp 3M 4828

  Transparent polyetentejp som används till skarvning och lagning av byggfolier. Tejpen är godkänd av SITAC och P-märkt för skarvning av åldersbeständig byggfolie (luft- och ångspärr). Fukt, köld och UV-beständig samt åldersbeständig. Fungerar som diffussionsspärr runt fönster och dörrar. Godkänd enligt: SP Sitac.
  Mer info
  1 Variant
 • Lufttätningstejp 3M 8069

  Lufttätningstejp 3M 8069

  Dubbelhäftande tejp med aggressivt häftämne och omedelbar vidhäftning. Används för skarvning och lagning av åldersbeständig byggfolie, fäster även mot ojämna ytor t.ex. puts och betong. FAST-D fäster direkt mot stål- och/eller träreglar, FAST-D fästs direkt på underlaget för montering av t.ex. ångspärr.
  Mer info
  2 Varianter
 • Aluminiumtejp 3M 425

  Aluminiumtejp 3M 425

  Perfekt vid tillämpning på material som utsätts för höga temperaturer.
  Reparation inom luftfart eller transport. God termisk ledningsförmåga. Skyddar underlaget mot värme. Brandsäker tejp. Ytterst slitstark både inomhus och utomhus.
  Kan användas till isolering av kablar eller som maskeringstejp vid kemisk etsning.
  Mer info
  3 Varianter
 • Tätningstejp Sitko Flex Slitsad

  Tätningstejp Sitko Flex Slitsad

  Tätningstejp Sitko Flex Slitsad Release är en av marknadens kraftigaste tätningstejper.Sitko Flex har en mycket stark häftförmåga samt en överlägsen åldersbeständighet på minst 50 år. Godkänd av Sitac för användning inomhus och utomhus P-märkt. Ligger även inne i miljödukument som Sunda Hus, Byggvarubedömningen och Basta
  Tätningstejp Sitko Flex används för skarvar,genomföringar, lagningar i polyten-byggfolie (luft och ångspärr) vindskydd,utegips ,trä glas,pp-pa folie metall mm mm. Den Slitsade releasen underlättar i hörnen, runt fönster och komplicerade former.
  Mer info
  3 Varianter
 • Ångspärrtejp Dafa

  Ångspärrtejp Dafa

  DAFA-ångspärrtejp är en starkt vidhäftande tejp för skarvning av ångspärrfolier. DAFA-ångspärrstejp för skarvar inomhus mellan alla PP-/PE-membrantyper samt plywood, spånplattor, hyvlat trä och metall. Den blå ångspärrtejpen i DAFA AirStop System används till längs- och tvärgående skarvar i ångspärrfolier. Tejpen fäster på material som PP-/PE-membran, plywood, hyvlat trä, spånskivor och metall. Tejpens starka vidhäftning ökar med tiden och den är beständig mot fukt och andra klimatproblem. Den gröna ångspärrtejpen ingår också i DAFA AirStop System. Tejpen används för förseglingar vid utdrag, rör- och kabelgenomföringar, luftkanaler och hörn. Den gröna ångspärrtejpen är mycket flexibel och sträckbar och anpassar sig därför efter byggnadsdelarnas rörelser. OBS! DAFA-ångspärrtejp är en kraftigt vidhäftande tejp som endast bör användas vid permanent påföring, eftersom tejpen inte kan avlägsnas från underlaget igen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Aluminiumtejp Nitto AR

  Aluminiumtejp Nitto AR

  För värmeskydd av kabelmantlar vid krympning. Ventilationskanaler, störningsskydd, reflektor, montage av värmekabel på rör, metalldetektering, fuktspärr, maskering av elektroplätering.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.