Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Byggtejp

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Visar 1 till 20 av 27

 • Aluminiumtejp 3M 3334
  Aluminiumtejp 3M 3334
  Trådförstärkt aluminiumtejp med akrylhäftämne som snabbt fäster mot de flesta ytor. För bästa resultat bör tejpen appliceras i rumstemperatur, därefter klarar tejpen upp till 80° C. Används som ång- och fuktspärr vid tätning av mineralull och folier.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tätningstejp Sitko
  Tätningstejp Sitko
  Tätningstejp Sitko Elastic 50 mm /80 mm är ett membran som är belagd med ett tjockt Kallsvetsande dvs vulkaniserande butylgummilim. Butyltejpen limmar och tätar tillförlitligt metall,plast,tegel,betong och trämaterial.
  Med sin överläsna elasticitet kan den användas för tätningar av speciellt invecklade/komplexa former som tex spirorör.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bygg- och reparationstejp 3M 3903I
  Bygg- och reparationstejp 3M 3903I
  För fixering, buntning och reparation. Även utomhus. Rivbar präglad vinyl. Mycket lätt att riva av för hand. Maximal användningstemperatur 120º C under 1h. Finns i flera färger.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tätningstejp T-Flex
  Tätningstejp T-Flex
  Tätningstejp T-Flex är speciellt anpassad för skarvar och genomförningar i polyeten-/byggfolie (luft och ångspärr), vindkydd T-Vind Super, men den fäster också på PP-, PA-folie, trä, glas, kraftpapper, metall mm. Åldringsbeständig samt fri från lösningsmedel, klor och formaldehyd. Grön. Godkänd av Sitac och P-märkt. godkänd. Underlag skall vara torrt, rent och fettfritt. Åldringsbeständig: Minst 50 år.
  Mer info
  4 Varianter
 • Lufttätningstejp 3M 8069
  Lufttätningstejp 3M 8069
  Dubbelhäftande tejp med aggressivt häftämne och omedelbar vidhäftning. Används för skarvning och lagning av åldersbeständig byggfolie, fäster även mot ojämna ytor t.ex. puts och betong. FAST-D fäster direkt mot stål- och/eller träreglar, FAST-D fästs direkt på underlaget för montering av t.ex. ångspärr.
  Mer info
  2 Varianter
 • Besiktningslåda BT-85
  Besiktningslåda BT-85
  Reducerar protokollskrivning och visar tydligt besiktnings- och justeringsanmärkningar. Iaktta försiktighet vid märkning av papperstapeter. Varje besiktningslåda innehåller 6 st rullar med 150 st märklappar per rulle.
  Mer info
  1 Variant
 • Aluminiumfolietejp 3M 1404
  Aluminiumfolietejp 3M 1404
  Tejpen används till reparation, fuktspärr och tätning inom- eller utomhus. Flambeständig och temperaturtålig upp till 150° C.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggfolietejp Tesa 4668
  Byggfolietejp Tesa 4668
  För skarvning och lagning av bl a byggfolie. Godkänd av SP och SITAC för skarvning av LD-polyeten vid luft och ångspärr. Väder- och UV-beständig. Åldersbeständigt häftämne. Stark häftförmåga. Lätt rivbar för hand. Mycket god resistens mot kemikalier. SITAC godkänd.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningstejp Sitko Flex
  Tätningstejp Sitko Flex
  Tätningstejp Sitko Flex är en av marknadens kraftigaste tätningstejper.Sitko Flex har en mycket stark häftförmåga samt en överlägsen åldersbeständighet på minst 50 år. Godkänd av Sitac för användning inomhus och utomhus P-märkt.
  Ligger även inne i miljödukument som Sunda Hus, Byggvarubedömningen och Basta.Tätningstejp Sitko Flex används för skarvar,genomföringar, lagningar i polyten-byggfolie (luft och ångspärr) vindskydd,utegips ,trä glas,pp-pa folie metall mm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Aluminiumfolie/Ventilationstejp 3311
  Aluminiumfolie/Ventilationstejp 3311
  Används till reparation, fuktspärr eller tätning. Tätning av ventilationskanaler och vid rörisolering. Fuktspärr vid försegling. möter UL-723.
  Mer info
  1 Variant
 • Besiktningstejp
  Besiktningstejp
  Besiktningstejp för hantverkare.
  Mer info
  6 Varianter
 • Byggfolietejp Scotch 3501
  Byggfolietejp Scotch 3501
  Byggfolietejp i polyester för skarvning och tätning av byggfolie. Fungerar som diffusionsspärr runt fönster/dörrar. Perfekt för förslutning av ensilage. Fukt, köld och UV-beständig.
  Mer info
  1 Variant
 • Skarvtejp T-Duo T-EMB
  Skarvtejp T-Duo T-EMB
  Den dubbelhäftande skarvtejpen är speciellt anpassad för överlappskarvar av polyeten-/byggfolie (Luft-och ångspärr) eller som vidhäftning mot stål- och metallkonstruktioner. Fäster också på PP-, PA-folie, trä eller liknade ytor. Skarvtejp T-Duo är åldringsbeständig, godkänd, P-märkt och fri från lösningsmedel, klor och formaldehyd.
  Mer info
  1 Variant
 • Aluminiumtejp Nitto AR
  Aluminiumtejp Nitto AR
  För värmeskydd av kabelmantlar vid krympning. Ventilationskanaler, störningsskydd, reflektor, montage av värmekabel på rör, metalldetektering, fuktspärr, maskering av elektroplätering.
  Mer info
  1 Variant
 • Lufttätningstejp 3M 8067
  Lufttätningstejp 3M 8067
  En ny tejpteknologi som används för permanent lufttätning i anslutningar, skarvar och genomföringar. Lufttätar, förhindrar fuktkonvektion och minskar därmed energiläckaget. Fäster mot de flesta material och kan appliceras på fuktiga ytor och i temperaturer ner till -18°C. Användningstemperatur -40° - +60° C. Har ett patenterat ryggmaterial som är godkänd för att täta kring penetrerande spikar. 6 månaders UV-resistens och levereras med en delad skyddsliner som förenklar appliceringen. Används till fönster och dörrar, vindsbjälklag och vindslucka. Den kan även användas till skarvar mellan bjälklag och väggliv samt eldosor och rör.
  Mer info
  6 Varianter
 • Betongtejp 3M 399
  Betongtejp 3M 399
  Betongtejp för de flesta ytor. Täcker, tätar, försluter, förstärker och lagar. Fäster på porösa och svåra ytor, betong, sten- och murverk, trä, masonit, täckfolie, presenning, gipsskivor m.m. Klarar högtrycksrengöring.
  För inom- och utomhusbruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggfolietejp Flexibel Tesa 60073
  Byggfolietejp Flexibel Tesa 60073
  Tesa Seal® 60073 är en flexibel, PE-baserad förseglingstejp för permanent försegling av överlappande ångspärr, penetration, skarvar och metallhäftor. Den flexibla baksidan ger enkel, snabb och bekväm försegling av runga material, t. ex. för rör eller kablar. Fiberväven ger bra formbarhet, gör produkten stark och förhindrar översträckning. Tejpen kan rivas för hand, permanent, mycket hög vidhäftning mot olika folieångspärrar. Bredden på 60 mm ger säker och enkel applicering, mycket hög åldersresistans även vid krävande förhållande. Bedömd och registrerad i Byggvarubedömningen.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggfolietejp ETAB
  Byggfolietejp ETAB
  Flexibel tätningstejp av nätförstärkt polyeten med lösningsmedelsfritt häftämne av akryl. Extra hög häftförmåga, hög diffusionstäthet,50 års åldringsbeständighet, p-märkt och typgodkänd SITAC för användning som skarvning av byggfolie av polyeten, avsedd för luft- och ångspärr. Kan även tillhandahållas med delad liner samt i ark på rulle. Möter kraven som ställs i DIN 4108-7. Byggvarubedömd (BVD ID 89134). Användningsområden: För permanent skarvning, lagning och tätning av åldringsbeständig byggfolie i polyeten. Som tätningstejp vid genomföringar i polyetenfolie. Även för permanent skarvning och försegling av vindskydd (HDPE/PP/PE-fleece) vid takläggning, bygg- och fasadarbete. Fäster även bra mot trä, glas, metall etc. OBS! Skarven får ej belastas eller utsättas för spänning då detta innebär att tejpens egenskaper påverkas negativt.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggfolietejp 3M 4828
  Byggfolietejp 3M 4828
  Transparent polyetentejp som används till skarvning och lagning av byggfolier. Tejpen är godkänd av SITAC och P-märkt för skarvning av åldersbeständig byggfolie (luft- och ångspärr). Fukt, köld och UV-beständig samt åldersbeständig. Fungerar som diffussionsspärr runt fönster och dörrar. Godkänd enligt: SP Sitac.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningstejp Sitko Flex Slitsad
  Tätningstejp Sitko Flex Slitsad
  Tätningstejp Sitko Flex Slitsad Release är en av marknadens kraftigaste tätningstejper.Sitko Flex har en mycket stark häftförmåga samt en överlägsen åldersbeständighet på minst 50 år. Godkänd av Sitac för användning inomhus och utomhus P-märkt. Ligger även inne i miljödukument som Sunda Hus, Byggvarubedömningen och Basta
  Tätningstejp Sitko Flex används för skarvar,genomföringar, lagningar i polyten-byggfolie (luft och ångspärr) vindskydd,utegips ,trä glas,pp-pa folie metall mm mm. Den Slitsade releasen underlättar i hörnen, runt fönster och komplicerade former.
  Mer info
  3 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.