Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Tejp och tätningslister

Visar 1 till 20 av 194

 • Tätningslist 3M P-Profil

  Tätningslist 3M P-Profil

  Slitstark självhäftande tätningslist för fönster och dörrar i EPDM-gummi. Utmärkt hållbarhet med 10 års flexibilitet. Motstår Ozon och UV-ljus. Väderbeständig. Vind- och vattentålig. Springbredd: 3-5 mm.
  Mer info
  4 Varianter
 • Dammtätningslist

  Dammtätningslist

  Dammlist som monteras mellan bågarna och släpper igenom luft men inte smuts. Genom att använda dammlist mellan glasen minskar behovet av rengöring och listen fungerar även som bullerdämpande. Dammlisten ger dessutom varmare innerglas och mindre kallras. Listen saknar release-papper och dras enkelt direkt från rullen som sitter fast i kartongens botten. Kartongen försluts enkelt och bevarar dammlisten hel och ren till nästa jobb. Förvaras och appliceras i rumstemperatur på torra och rena ytor. Klipp listen i hörnen och sträck inte vid montering. Montering under + 10° C rekommenderas ej.
  Mer info
  2 Varianter
 • Silvertejp A-Collection

  Silvertejp A-Collection

  PE belagd vävtejp för tätning av skarvar, ventilationsrör, luftslangar mm. Lättavriven.
  Mer info
  1 Variant
 • Halkskyddstejp 3M Safety walk

  Halkskyddstejp 3M Safety walk

  Halksäker beläggning med slipmineraler fästade med ett starkt hållbart häftämne till en dimensionsstabil platsfilm för att ge en effektiv och halksäker yta. För montering på räta och hala ytor med intensiv gångtrafik eller lätt fordonstrafik. Användningsområde: Köksgolv, korridorer, produktions- och förvaringsrum, ramper, stegar, på maskiner och båtar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Monteringstejp Tesa 4952

  Monteringstejp Tesa 4952

  För olika slags montage på grövre och ojämna ytor, även i fuktiga utrymmen och utomhus. För montering av fönsterbänkar, skyltar, speglar m.m. Mycket god initialhäftförmåga. Tjocklek ca 1,2 mm. Vid spegelmontering skall remsor monteras lodrätt och med anpassad längd. Hög åldersbeständighet.
  Mer info
  3 Varianter
 • Tätningslist 3M Silicon O-list SIR

  Tätningslist 3M Silicon O-list SIR

  Tätningslist i Silicon för fönster och dörrar. Överlägsen hållbarhet med 15 års flexibilitet. Rund. Storlek: 5,5mm, 7,5mm. Längd: 25m, 100m. Springbredd: 2-4mm, 2-6mm. Färg: Vit
  Mer info
  2 Varianter
 • Halkskyddstejp 3M Universal

  Halkskyddstejp 3M Universal

  Slitstark halkskyddstejp med lång hållbarhet. Mineralbelagd yta med hög friktion. Kostnadseffektiv lösning för att förhindra halkolyckor och skador. Enkel att applicera på torra och rena ytor. Fäster på betong (målad, primad), kakel, metall och primade porösa ytor. Användningsområde exempel: Ramper, trappor, restaurang kök, fabriker (in/utfart), frysrum, stegar, utrymningsvägar.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningslist 3M Skumplast/dammlist

  Tätningslist 3M Skumplast/dammlist

  Självhäftande tätningslist i skumplast för fönster och dörrar. Fäster på trä, glas, metall, vinyl, plast, ytor mm. För inomhusbruk. Storlek: 4,8mm x 9,5mm. Längd: 6m. Springbredd: 1-4 mm. Färg: Vit.
  Mer info
  1 Variant
 • Ventilations/Silvertejp Scotch® 2902

  Ventilations/Silvertejp Scotch® 2902

  Flexibel, vattentät och lättavriven silvertejp med snabb vidhäftning. För skarvning och tätning av ventilationskanaler och luftslangar.
  Mer info
  1 Variant
 • Byggtejp Tesa 4662

  Byggtejp Tesa 4662

  Plastbelagd allroundtape för tätning av skarvar, ventilationsrör, byggskivor m.m. God väderbeständighet och diffusionstäthet. Stark vävtejp med en baksida av 27 maskors vävd PET/bommullstyg som är belagd med ett naturgummiklister.tesa® duct 4662 är en självhäftande tejp.
  Mer info
  3 Varianter
 • Halkskyddstejp Tesa 60950/60951

  Halkskyddstejp Tesa 60950/60951

  Av aluminiumoxidkorn på PVC-folie med liner. Används där halkrisk föreligger. Hög häftförmåga på de flesta underlag. Avtagbar utan att lämna häftämnesrester. Hög slitstyrka, åldersbeständig. Beständig mot rengöringsmedel, vatten (även saltvatten) dock ej konstant under vatten. Temperaturbeständig -10°C - +50°C.
  Mer info
  5 Varianter
 • Tätningslist Omega Silikon

  Tätningslist Omega Silikon

  Tätningslist i omegaprofil av vit silikon för limning med silikonlim. Passar till springor mellan 2-6 mm. Listen är stadig att arbeta med, men ändå elastisk och följsam. Invändigt talkad för att inte klibba ihop.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningslist P-list

  Tätningslist P-list

  Den självhäftande, lättmonterade tesamoll® P-profilen för fönster och dörrar. Speciellt lämplig vid större springor, tack vare P-profilen. P-profilen gummi av hög kvalitet klarar nästan alla typer av väderlek och är lätt att montera
  Mer info
  6 Varianter
 • Häftkudde Tesa 55773

  Häftkudde Tesa 55773

  Dubbelhäftande fästkuddar av skumplast, för montering av lättare skyltar, krokar, plakat o dyl.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningslist 3M Silicon O-list SIO

  Tätningslist 3M Silicon O-list SIO

  Tätningslist i Silicon för fönster och dörrar. Överlägsen hållbarhet med 15 års flexibilitet. Rund med fästflik. Storlek: 9 x 5,5mm, 10,5 x 7,5mm. Längd: 25m,100m. Springbredd: 2-4mm, 2-6mm. Färg: Vit.
  Mer info
  3 Varianter
 • Borstlist

  Borstlist

  Till innerdörrar, entréportar, soprum och garage.
  Mer info
  4 Varianter
 • Eltejp a-collection

  Eltejp a-collection

  Eltejp är en universaltejp av god kvalitet. Den har en utmärkt beständighet mot nötning, fukt, kemikalier, syror och UV-ljus. Tejpen är tillverkad av PVC som ger hög elektrisk genomslagshållfasthet och ett utmärkt mekaniskt skydd. Den uppfyller kraven och är certifierad enligt CSA Std C22.2 No 197-M1983 samt UL Std No. 510(7-th edition). Lägsta pålindningstemperatur -10°C.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tätningslist 3M Universal Silicon

  Tätningslist 3M Universal Silicon

  Självhäftande tätningslist i Silicon för multianvändning. Överlägsen hållbarhet med 15 års flexibilitet. Rund med häftämne. Storlek: 9 x 7 mm. Längd: 6m. Springbredd: 2-7mm. Färg: Transparent, vit.
  Mer info
  2 Varianter
 • Varningstejp Scotch

  Varningstejp Scotch

  En följsam varning- och markeringstejp. Klara färger. Går att riva av för hand.
  Mer info
  2 Varianter
 • Monteringstejp Tesa 4965

  Monteringstejp Tesa 4965

  Genomskinlig dubbelhäftande, självhäftande tejp som har en bärare PET och ett modifierat akryl adhesiv.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.