Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Färg - lack - lösningsmedel

Visar 1 till 20 av 84

 • Batterivatten T-Vatten Kemetyl
  Batterivatten T-Vatten Kemetyl
  T-vatten för batterier, ångstrykjärn och finrengöring. Vid batterier ska vattennivån ligga ca 5 mm över plattorna och med T-Vatten i ångstrykjärnet undviks kalkavlagringar. T-Vatten är avjoniserat vatten för tekniskt bruk.
  Mer info
  3 Varianter
 • Mercalin Striper Pro
  Mercalin Striper Pro
  Högkvalitativ och slitagebeständig linjespray för användning såväl inomhus som utomhus. Mercalin Striper Pro används för linjemarkering i mer krävande miljöer, som t.ex. inomhuslager (ej ny epoxi), för truck- och gångvägar, m.m Levereras i 750 ml burk. Den halvblanka ytan (som är smutsavvisande) tillsammans med färgens slitage-egenskaper ger en lång hållbarhet och synbarhet över lång tid. Passar i Mercalins markeringsvagnar. Med 180º ventil.
  Mer info
  2 Varianter
 • Emaljlack/Bättringsfärg SEAB
  Emaljlack/Bättringsfärg SEAB
  Emaljlack är en vit bättringslack för skador på spis, tvättmaskin, badkar etc. Vatten och värmebeständig upp till+125°C. Faromärking: mycket brandfarlig, hälsoskadlig.
  Mer info
  1 Variant
 • Kaustiksoda Nitor Inne
  Kaustiksoda Nitor Inne
  Grovrengöringsmedel som löser fett, mat, hår och annat organiskt material i avlopp och golvbrunnar. Dödar lukt- och sjukdomsframkallande bakterier. Till avlutning av oljefärg. Effektiv vid grovrengöring av t.ex. garagegolv. Kraftigt utspädd med vatten är den ofarlig för miljön.. Faromärkning: starkt frätande. Hanteras med försiktighet. Läs varningstext på flaskan noga.
  Mer info
  1 Variant
 • Markeringsvagn Mercalin till linjefärg
  Markeringsvagn Mercalin till linjefärg
  Markeringsvagn för linjemarkering (tillsammans med Mercalin Striper och Mercalin Striper Pro) på parkeringsplatser, spel- och lekplatser, skolgårdar och inomhus på lager etc. Linjebredden ändras enkelt genom att justera avståndet till marken. Medger bredd på mellan 1–10 cm.
  Mer info
  2 Varianter
 • T-Röd Kemetyl Rengöring
  T-Röd Kemetyl Rengöring
  T-röd används som rengöringsmedel för t ex fönster, speglar, TV-rutor, sanitetsgods m.m. Lösningsmedel för vissa färger och fläckar samt frostskydd för bilens spolarvätskesystem, VVS-system m.m. Faromärkning: Mycket brandfarligt, irriterande..
  Mer info
  3 Varianter
 • Glykol Q8 Koncentrerad
  Glykol Q8 Koncentrerad
  Frysskyddsvätska för öppna och slutna system i motorer. Baserad på monoetylenglykol (MEG). Ger förutom frysskydd ett utmärkt skydd mot rost och korrosion i kylsystem. Passar utmärkt till alla kylarsystem och motortyper, även av aluminium och andra lättmetaller. Faromärkning: hälsoskadligt.
  Mer info
  11 Varianter
 • Mercalin Striper
  Mercalin Striper
  Linjespray avsedd för inomhus och utomhus. Gäller för asfalt, betong, målade golv(ej ny epoxy), gräs, grus m.m Fungerar även väl på snö och is. Passar i Mercalin markeringsvagnar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Markeringsvagn komplett Mercalin mindre
  Markeringsvagn komplett Mercalin mindre
  Markeringsvagn bestående av handtag med två hjul och bakdel med två hjul. Ger linjebredd på 4-11cm. Passar Striper och Striper Pro
  Stadig och lätt att använda vid olika underlag. Levereras i tre delar.
  Mer info
  1 Variant
 • Sprayfärg Snabblack Master
  Sprayfärg Snabblack Master
  Master Snabblack är en snabbtorkande lackfärg som fäster på de flesta trä- och metallmaterial. Den har stor täckförmåga och är klibbtorr inom 3-5 minuter beroende på temperatur. 400 ml. Faromärkning: extremt brandfarlig, irriterande.
  Mer info
  17 Varianter
 • Tändvätska T-Gul Kemetyl
  Tändvätska T-Gul Kemetyl
  T-Gul är en effektiv tändvätska till grillar och brasor. Passar även bra som bränsle till fotogenkök och värmare. Vid grilltändning sprutas T-Gul jämnt över kolen/briketterna/veden och låt vätskan dra in i 1-2 minuter före tändning. För bästa grillresultat skall grillning ske när glödbädden bliviti grå. Faromärkning: Hälsoskadligt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Läcksökare CRC 10732
  Läcksökare CRC 10732
  Läcksökare för alla typer av gaser och tryckluftsutrustningar. Upptäcker och lokaliserar snabbt och säkert tryckförluster och gasläckor. För alla typer av gaser: propan, butan, gasol etc. Missfärgar ej, ofarlig på plast, stål, aluminium m.m. Ej korrosiv, ej giftig eller brandfarlig.
  Användningsområde: Båten, husvagnen, kylaggregat, luftkonditionering, avgassystem m.m. .
  Mer info
  1 Variant
 • Markeringsvagn Masterliner
  Markeringsvagn Masterliner
  Linjevagn för teknoroad linjespray och Master Markör märkfärg.
  Mer info
  1 Variant
 • Sprayfärg Rust Oleum Hard Hat 2100
  Sprayfärg Rust Oleum Hard Hat 2100
  RUST-OLEUM® Hard Hat Aerosol Toppfärger 2100 är baserade på en snabbtorkande, kort soyaolje alkyd. Produkterna är baserade på bly- och kromatfria pigment. RUST-OLEUM Toppfärger 2100 ska appliceras över RUST-OLEUM Hard Hat 2169/2182 Primers eller på erforderligt rengjorda målade underlag. RUST-OLEUM Toppfärger 2100 är avsedda för mindre underhållsarbeten eller för bättringsmålning. RUST-OLEUM Toppfärger 2100 ska användas i lättare industriell miljö, normal fuktighet och inomhus applicering.

  Ytfinnish: högblanka
  Kulör: Valfri RAL-NCS-kulör
  Drivmedel: dimethyl eter
  Rekommenderad torrfilmtjocklek: 25my torrt, lika med 100my vått
  Dammtorr: 15 minuter
  Hanteringsbar: 30 minuter
  Övermålningsbar: inom 1 timma eller efter 48 timmar
  Full hårdhet: 7 dagar
  Värmeresistens: 100°C (torr värme)
  Teoretisk täckförmåga: 2,5 m²/sprayburk vid 25my torrfilmtjocklek

  Praktisk täckförmåga beror på många faktorer som underlagets porösitet och råhet och materialsvinn vid applicering.
  Avlägsna smuts, fett, olja, lös rost och alla andra föroreningar från underlaget på lämpligt sätt.
  Slipa existerande färgskikt som är i god kondition för att bryta glansen och få en lätt ruggad yta. Ytan måste vara ren och torr under applicering. Avlägsna skyddshatten. Skaka energiskt i minst en minut efter det att kulan hörs. Skaka kontinuerligt under användning.
  Håll burken ca 25cm från underlaget. För burken fram och tillbaka parallellt med underlaget.
  Håll burken i ständig rörelse under sprutning för att undvika rinningar. Applicera flera tunna skikt med ett par minuters mellanrum för att uppnå tillräcklig tjocklek. Vänd burken upp och ned efter användning och spruta munstycket rent i 2 - 3 sekunder.
  För optimalt resultat ska den relativa luftfuktigheten vara under 85% och burkens temperatur över 0°C.
  Klara kulörer kan behöva en ljusfärgad primer/mellanskikt.
  Mer info
  17 Varianter
 • Limtvätt Prols
  Limtvätt Prols
  Limborttagare speciellt utvecklad för att lösa mattlim men löser även de flesta enkomponentslim. Verkar snabbt och effektiv och lämnar inga rester. Appicera och låt verka och torka av. Faromärkning: Irriterande.
  Mer info
  1 Variant
 • Reflexspray Master Reflective
  Reflexspray Master Reflective
  Master Reflective är en spray med reflekterande egenskaper, avsedd för främst textilier, men kan användas på de flesta förekommande underlag. På de flesta underlag är sprayen osynlig i dagsljus. Produkten fungerar bäst på naturmaterial och material med struktur. Effekten är något mindre på blanka underlag samt syntettyger. Sprayen ger ett tunt ytskikt som är osynligt på dagen men har goda reflerande egenskaper i mörker, ex vid motljus från en bilstrålkastare. OBS! Du kan spraya på alla klädesplagg av naturmaterial utom på behandlat skinn. Sprayen kan eventuellt synas en liten aning på mörka och ljusa enfärgade underlag även i vanligt dagsljus. Om man sprayar en större mängd på ett ställe kan det uppstå en "gråaktig" missfärgning. Denna går att tvätta bort. Täckförmåga/200 ml burk: En burk kan ex räcka upp till en säsong för en joggare, beroende på tvättintervall. OBS: Låg ljusstyrka i ljuskälla såsom pannlampa eller ficklampa och syns därför dåligt. Om konsument är osäker på den reflekterande verkan kan de med fördel ta ett kort med mobilen med blixten på! Har de applicerat produkten rätt kommer motivet att lysa upp som ett tomtebloss på kortet och under en kort stund vid motljus från blixten. Skaka burken ordentligt före användning!
  Mer info
  2 Varianter
 • Bättringsfärg Touch Up White
  Bättringsfärg Touch Up White
  Reparationslack vit matt är en vattenbaserad vitpigmenterad lack för reparationer av lackerade träytor. Mörkbrun glasflaska med pensel på locket.
  Mer info
  3 Varianter
 • Märkfärg Mercalin RS
  Märkfärg Mercalin RS
  Mercalin RS är en mångsidig märkspray för utsättning, märkning och geodesi vid väg, hus- och tunnelbyggen, gruvdrift, schaktning m.m. Den integrerade hatten tillsammans med 360 grader ventilen gör användningen enkel. RS fäster på de flesta underlag, även fuktiga som t.ex asfalt, betong, gräs, grus, trä, sten och is. Levereras i 500 ml.
  Mer info
  8 Varianter
 • Rostskyddsprimer Master
  Rostskyddsprimer Master
  Används för att uppnå korrosionsskydd samt god vidhäftningsförmåga. Grundfärgen används på bilkarosser, svetsfogar och alla slags stål- och järnytor. Ger ett hållbart underlag för de flesta färger. Genomtorr efter 12 timmar, övermålningsbar efter 30 minuter. Tål temperaturer på +80°C. Faromärkning: Extremt brandfarlig, irriterande, miljöfarlig.
  Mer info
  2 Varianter
 • Lacknafta Kemetyl lågaromat
  Lacknafta Kemetyl lågaromat
  Kemetyl lacknafta för spädning av olje- och akrylfärger enligt färgtillverkarens anvisningar. Rengöring av målningsverktyg som använts till färger späd bara med lacknafta. Används även som fläckborttagare på golv, målade ytor, kakel, textilier, möbler m.m. Lacknaftan är avaromatiserad, vilket innebär att den endast avger en svag doft och är mindre farlig för hälsa och miljö än vanlig lacknafta. Faromärkning: Hälsoskadligt.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.