Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Färg - lack - lösningsmedel

Visar 1 till 20 av 82

 • Mercalin Striper Pro

  Mercalin Striper Pro

  Högkvalitativ och slitagebeständig linjespray för användning såväl inomhus som utomhus. Mercalin Striper Pro används för linjemarkering i mer krävande miljöer, som t.ex. inomhuslager (ej ny epoxi), för truck- och gångvägar, m.m Levereras i 750 ml burk. Den halvblanka ytan (som är smutsavvisande) tillsammans med färgens slitage-egenskaper ger en lång hållbarhet och synbarhet över lång tid. Passar i Mercalins markeringsvagnar. Med 180º ventil.
  Mer info
  2 Varianter
 • Batterivatten T-Vatten Kemetyl

  Batterivatten T-Vatten Kemetyl

  T-vatten för batterier, ångstrykjärn och finrengöring. Vid batterier ska vattennivån ligga ca 5 mm över plattorna och med T-Vatten i ångstrykjärnet undviks kalkavlagringar. T-Vatten är avjoniserat vatten för tekniskt bruk.
  Mer info
  3 Varianter
 • Mercalin Striper

  Mercalin Striper

  Linjespray avsedd för inomhus och utomhus. Gäller för asfalt, betong, målade golv(ej ny epoxy), gräs, grus m.m Fungerar även väl på snö och is. Passar i Mercalin markeringsvagnar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Markeringsvagn Mercalin till linjefärg

  Markeringsvagn Mercalin till linjefärg

  Markeringsvagn för linjemarkering (tillsammans med Mercalin Striper och Mercalin Striper Pro) på parkeringsplatser, spel- och lekplatser, skolgårdar och inomhus på lager etc. Linjebredden ändras enkelt genom att justera avståndet till marken. Medger bredd på mellan 1–10 cm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Emaljlack/Bättringsfärg SEAB

  Emaljlack/Bättringsfärg SEAB

  Emaljlack är en vit bättringslack för skador på spis, tvättmaskin, badkar etc. Vatten och värmebeständig upp till+125°C. Faromärking: mycket brandfarlig, hälsoskadlig.
  Mer info
  1 Variant
 • Kaustiksoda Nitor Inne

  Kaustiksoda Nitor Inne

  Grovrengöringsmedel som löser fett, mat, hår och annat organiskt material i avlopp och golvbrunnar. Dödar lukt- och sjukdomsframkallande bakterier. Till avlutning av oljefärg. Effektiv vid grovrengöring av t.ex. garagegolv. Kraftigt utspädd med vatten är den ofarlig för miljön.. Faromärkning: starkt frätande. Hanteras med försiktighet. Läs varningstext på flaskan noga.
  Mer info
  1 Variant
 • T-Röd Kemetyl Rengöring

  T-Röd Kemetyl Rengöring

  T-röd används som rengöringsmedel för t ex fönster, speglar, TV-rutor, sanitetsgods m.m. Lösningsmedel för vissa färger och fläckar samt frostskydd för bilens spolarvätskesystem, VVS-system m.m. Faromärkning: Mycket brandfarligt, irriterande..
  Mer info
  3 Varianter
 • Markeringsvagn komplett Mercalin mindre

  Markeringsvagn komplett Mercalin mindre

  Markeringsvagn bestående av handtag med två hjul och bakdel med två hjul. Ger linjebredd på 4-11cm. Passar Striper och Striper Pro
  Stadig och lätt att använda vid olika underlag. Levereras i tre delar.
  Mer info
  1 Variant
 • Sprayfärg Snabblack Master

  Sprayfärg Snabblack Master

  Master Snabblack är en snabbtorkande lackfärg som fäster på de flesta trä- och metallmaterial. Den har stor täckförmåga och är klibbtorr inom 3-5 minuter beroende på temperatur. 400 ml. Faromärkning: extremt brandfarlig, irriterande.
  Mer info
  17 Varianter
 • Tändvätska T-Gul Kemetyl

  Tändvätska T-Gul Kemetyl

  T-Gul är en effektiv tändvätska till grillar och brasor. Passar även bra som bränsle till fotogenkök och värmare. Vid grilltändning sprutas T-Gul jämnt över kolen/briketterna/veden och låt vätskan dra in i 1-2 minuter före tändning. För bästa grillresultat skall grillning ske när glödbädden bliviti grå. Faromärkning: Hälsoskadligt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Markeringsvagn Masterliner

  Markeringsvagn Masterliner

  Linjevagn för teknoroad linjespray och Master Markör märkfärg.
  Mer info
  1 Variant
 • Glykol Q8 Koncentrerad

  Glykol Q8 Koncentrerad

  Frysskyddsvätska för öppna och slutna system i motorer. Baserad på monoetylenglykol (MEG). Ger förutom frysskydd ett utmärkt skydd mot rost och korrosion i kylsystem. Passar utmärkt till alla kylarsystem och motortyper, även av aluminium och andra lättmetaller. Faromärkning: hälsoskadligt.
  Mer info
  11 Varianter
 • Märkfärg Mercalin RS

  Märkfärg Mercalin RS

  Mercalin RS är en mångsidig märkspray för utsättning, märkning och geodesi vid väg, hus- och tunnelbyggen, gruvdrift, schaktning m.m. Den integrerade hatten tillsammans med 360 grader ventilen gör användningen enkel. RS fäster på de flesta underlag, även fuktiga som t.ex asfalt, betong, gräs, grus, trä, sten och is. Levereras i 500 ml.
  Mer info
  8 Varianter
 • Rostskyddsfärg Combicolor

  Rostskyddsfärg Combicolor

  En färg som kombinerar funktionen hos rostskyddande grundfärger och högblank lackering i en produkt. Färgen har en lång livslängd och är lätt att applicera. Kräver endast ett minimum av förberedelser av ytan. Färgen täcker mycket bra, i de flesta fall är endast en strykning nödvändig. För ett extra gott rostskydd, stryk ytan först med CombiPrimer 3369/3380. Bly- och kromatfri.

  Värmetålighet: +90°C
  Täckförmåga: 10,3 m²/liter
  Spädning och rengöring: Rust-Oleum Thinner 7301
  Arbetstemperatur: Mellan 0°C och +35°C
  Mer info
  19 Varianter
 • Mercalin Marker

  Mercalin Marker

  För markering och utsättning i klara fluorescerande kulörer. Hög täckförmåga och kulörstyrka med 360° ventil. Fäster på de flesta underlag, även fuktigt. Markeringen håller i ca 4 - 6 mån. Levereras i 500 ml burk..
  Mer info
  7 Varianter
 • Läcksökare CRC 10732

  Läcksökare CRC 10732

  Läcksökare för alla typer av gaser och tryckluftsutrustningar. Upptäcker och lokaliserar snabbt och säkert tryckförluster och gasläckor. För alla typer av gaser: propan, butan, gasol etc. Missfärgar ej, ofarlig på plast, stål, aluminium m.m. Ej korrosiv, ej giftig eller brandfarlig.
  Användningsområde: Båten, husvagnen, kylaggregat, luftkonditionering, avgassystem m.m. .
  Mer info
  1 Variant
 • Lösningsmedel Nitor Aceton

  Lösningsmedel Nitor Aceton

  Lösningsmedel Aceton. Löser fett, olja och harts. Till rengöring och fläckborttagning. Mycket brandfarlig. Densitet 0.79. Handskrekommendation: nitrilgrummi, PVC, 4H. Faromärkning; mycket brandfarlig, irriterande.
  Mer info
  3 Varianter
 • Förtunning Cellulosa Nitor

  Förtunning Cellulosa Nitor

  Cellulosaförtunning för spädning av lackfärger samt rengöring av penslar och verktyg. Handsktyp: 4h. Faromärkning: Mycket brandfarligt, hälsoskadlig.
  Mer info
  4 Varianter
 • Märkfärg Master Markör

  Märkfärg Master Markör

  En märkfärg för byggnads- och entreprenadsindustrins behov av snabba och säkra markeringar vid utsättning och måttsättning. En snabbtorkande färg som fäster på betong, asfalt, sten, jord samt trä. Innehåller 600 ml och är blyfri och kadmiumfri. Kan appliceras i alla riktningar. Åtgång: 1 flaska till ca 3,5 m².
  Mer info
  8 Varianter
 • Avkalkningsmedel Saltsyra Nitor

  Avkalkningsmedel Saltsyra Nitor

  Avkalkningsmedel Saltsyra, 30% teknisk. För kalk- och rostborttagning. Faromärkning: frätande.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.