Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Färg - lack - lösningsmedel

Visar 1 till 20 av 84

 • Batterivatten T-Vatten Kemetyl
  Batterivatten T-Vatten Kemetyl
  T-vatten för batterier, ångstrykjärn och finrengöring. Vid batterier ska vattennivån ligga ca 5 mm över plattorna och med T-Vatten i ångstrykjärnet undviks kalkavlagringar. T-Vatten är avjoniserat vatten för tekniskt bruk.
  Mer info
  3 Varianter
 • Mercalin Striper Pro
  Mercalin Striper Pro
  Högkvalitativ och slitagebeständig linjespray för användning såväl inomhus som utomhus. Mercalin Striper Pro används för linjemarkering i mer krävande miljöer, som t.ex. inomhuslager (ej ny epoxi), för truck- och gångvägar, m.m Levereras i 750 ml burk. Den halvblanka ytan (som är smutsavvisande) tillsammans med färgens slitage-egenskaper ger en lång hållbarhet och synbarhet över lång tid. Passar i Mercalins markeringsvagnar. Med 180º ventil.
  Mer info
  2 Varianter
 • Markeringsvagn Mercalin till linjefärg
  Markeringsvagn Mercalin till linjefärg
  Markeringsvagn för linjemarkering (tillsammans med Mercalin Striper och Mercalin Striper Pro) på parkeringsplatser, spel- och lekplatser, skolgårdar och inomhus på lager etc. Linjebredden ändras enkelt genom att justera avståndet till marken. Medger bredd på mellan 1–10 cm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Emaljlack/Bättringsfärg SEAB
  Emaljlack/Bättringsfärg SEAB
  Emaljlack är en vit bättringslack för skador på spis, tvättmaskin, badkar etc. Vatten och värmebeständig upp till+125°C. Faromärking: mycket brandfarlig, hälsoskadlig.
  Mer info
  1 Variant
 • Mercalin Striper
  Mercalin Striper
  Linjespray avsedd för inomhus och utomhus. Gäller för asfalt, betong, målade golv(ej ny epoxy), gräs, grus m.m Fungerar även väl på snö och is. Passar i Mercalin markeringsvagnar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kaustiksoda Nitor Inne
  Kaustiksoda Nitor Inne
  Grovrengöringsmedel som löser fett, mat, hår och annat organiskt material i avlopp och golvbrunnar. Dödar lukt- och sjukdomsframkallande bakterier. Till avlutning av oljefärg. Effektiv vid grovrengöring av t.ex. garagegolv. Kraftigt utspädd med vatten är den ofarlig för miljön.. Faromärkning: starkt frätande. Hanteras med försiktighet. Läs varningstext på flaskan noga.
  Mer info
  1 Variant
 • T-Röd Kemetyl Rengöring
  T-Röd Kemetyl Rengöring
  T-röd används som rengöringsmedel för t ex fönster, speglar, TV-rutor, sanitetsgods m.m. Lösningsmedel för vissa färger och fläckar samt frostskydd för bilens spolarvätskesystem, VVS-system m.m. Faromärkning: Mycket brandfarligt, irriterande..
  Mer info
  3 Varianter
 • Markeringsvagn komplett Mercalin mindre
  Markeringsvagn komplett Mercalin mindre
  Markeringsvagn bestående av handtag med två hjul och bakdel med två hjul. Ger linjebredd på 4-11cm. Passar Striper och Striper Pro
  Stadig och lätt att använda vid olika underlag. Levereras i tre delar.
  Mer info
  1 Variant
 • Sprayfärg Snabblack Master
  Sprayfärg Snabblack Master
  Master Snabblack är en snabbtorkande lackfärg som fäster på de flesta trä- och metallmaterial. Den har stor täckförmåga och är klibbtorr inom 3-5 minuter beroende på temperatur. 400 ml. Faromärkning: extremt brandfarlig, irriterande.
  Mer info
  17 Varianter
 • Glykol Q8 Koncentrerad
  Glykol Q8 Koncentrerad
  Frysskyddsvätska för öppna och slutna system i motorer. Baserad på monoetylenglykol (MEG). Ger förutom frysskydd ett utmärkt skydd mot rost och korrosion i kylsystem. Passar utmärkt till alla kylarsystem och motortyper, även av aluminium och andra lättmetaller. Faromärkning: hälsoskadligt.
  Mer info
  11 Varianter
 • Tändvätska T-Gul Kemetyl
  Tändvätska T-Gul Kemetyl
  T-Gul är en effektiv tändvätska till grillar och brasor. Passar även bra som bränsle till fotogenkök och värmare. Vid grilltändning sprutas T-Gul jämnt över kolen/briketterna/veden och låt vätskan dra in i 1-2 minuter före tändning. För bästa grillresultat skall grillning ske när glödbädden bliviti grå. Faromärkning: Hälsoskadligt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Reflexspray Master Reflective
  Reflexspray Master Reflective
  Master Reflective är en spray med reflekterande egenskaper, avsedd för främst textilier, men kan användas på de flesta förekommande underlag. På de flesta underlag är sprayen osynlig i dagsljus. Produkten fungerar bäst på naturmaterial och material med struktur. Effekten är något mindre på blanka underlag samt syntettyger. Sprayen ger ett tunt ytskikt som är osynligt på dagen men har goda reflerande egenskaper i mörker, ex vid motljus från en bilstrålkastare. OBS! Du kan spraya på alla klädesplagg av naturmaterial utom på behandlat skinn. Sprayen kan eventuellt synas en liten aning på mörka och ljusa enfärgade underlag även i vanligt dagsljus. Om man sprayar en större mängd på ett ställe kan det uppstå en "gråaktig" missfärgning. Denna går att tvätta bort. Täckförmåga/200 ml burk: En burk kan ex räcka upp till en säsong för en joggare, beroende på tvättintervall. OBS: Låg ljusstyrka i ljuskälla såsom pannlampa eller ficklampa och syns därför dåligt. Om konsument är osäker på den reflekterande verkan kan de med fördel ta ett kort med mobilen med blixten på! Har de applicerat produkten rätt kommer motivet att lysa upp som ett tomtebloss på kortet och under en kort stund vid motljus från blixten. Skaka burken ordentligt före användning!
  Mer info
  2 Varianter
 • Markeringsvagn Masterliner
  Markeringsvagn Masterliner
  Linjevagn för teknoroad linjespray och Master Markör märkfärg.
  Mer info
  1 Variant
 • Märkfärg Mercalin RS
  Märkfärg Mercalin RS
  Mercalin RS är en mångsidig märkspray för utsättning, märkning och geodesi vid väg, hus- och tunnelbyggen, gruvdrift, schaktning m.m. Den integrerade hatten tillsammans med 360 grader ventilen gör användningen enkel. RS fäster på de flesta underlag, även fuktiga som t.ex asfalt, betong, gräs, grus, trä, sten och is. Levereras i 500 ml.
  Mer info
  8 Varianter
 • Rostskyddsfärg Combicolor
  Rostskyddsfärg Combicolor
  En färg som kombinerar funktionen hos rostskyddande grundfärger och högblank lackering i en produkt. Färgen har en lång livslängd och är lätt att applicera. Kräver endast ett minimum av förberedelser av ytan. Färgen täcker mycket bra, i de flesta fall är endast en strykning nödvändig. För ett extra gott rostskydd, stryk ytan först med CombiPrimer 3369/3380. Bly- och kromatfri.

  Värmetålighet: +90°C
  Täckförmåga: 10,3 m²/liter
  Spädning och rengöring: Rust-Oleum Thinner 7301
  Arbetstemperatur: Mellan 0°C och +35°C
  Mer info
  20 Varianter
 • Rostskyddsprimer Master
  Rostskyddsprimer Master
  Används för att uppnå korrosionsskydd samt god vidhäftningsförmåga. Grundfärgen används på bilkarosser, svetsfogar och alla slags stål- och järnytor. Ger ett hållbart underlag för de flesta färger. Genomtorr efter 12 timmar, övermålningsbar efter 30 minuter. Tål temperaturer på +80°C. Faromärkning: Extremt brandfarlig, irriterande, miljöfarlig.
  Mer info
  2 Varianter
 • Limtvätt Prols
  Limtvätt Prols
  Limborttagare speciellt utvecklad för att lösa mattlim men löser även de flesta enkomponentslim. Verkar snabbt och effektiv och lämnar inga rester. Appicera och låt verka och torka av. Faromärkning: Irriterande.
  Mer info
  1 Variant
 • Isopropanol - Frostskydd och Rengöring Prols
  Isopropanol - Frostskydd och Rengöring Prols
  Isopropanol 99% är till för rengöring av fiberoptiska kontaktytor och när renhet är ett krav. Används tillsammans med luddfri torkduk vid svetsning eller annan typ av terminering – för avlägsnande av överskottsfett eller rester efter skalning.
  Mer info
  1 Variant
 • Lösningsmedel Nitor Aceton
  Lösningsmedel Nitor Aceton
  Lösningsmedel Aceton. Löser fett, olja och harts. Till rengöring och fläckborttagning. Mycket brandfarlig. Densitet 0.79. Handskrekommendation: nitrilgrummi, PVC, 4H. Faromärkning; mycket brandfarlig, irriterande.
  Mer info
  3 Varianter
 • Bättringsfärg Touch Up White
  Bättringsfärg Touch Up White
  Reparationslack vit matt är en vattenbaserad vitpigmenterad lack för reparationer av lackerade träytor. Mörkbrun glasflaska med pensel på locket.
  Mer info
  3 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.