Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Absorptionsmedel

Visar 1 till 20 av 36

 • Absorptionsmedel Absol

  Absorptionsmedel Absol

  Ett obrännbart, poröst, kornigt, mineraliskt material med hög och snabb uppsugningsförmåga. Kornstorlek 0,5 - 5,0 mm. Huvudbeståndsdelen är ett kalciummineral som neutraliserar syror. Finns i 40 liter plastsäck eller i spann med bärhandtag anpassad för lastbilar mm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Absorberingsrulle Universal SMS

  Absorberingsrulle Universal SMS

  a-collection
  Absorberingsrulle Universal SMS för absorption av bl.a olja, vatten, lösningsmedel, kemikalier och skärvätskor dvs alla vätskor och är lämplig inomhus i industrin. . Universal SMS är mycket slitstark och man kan gå, stå och köra på den med fullgod absorptionsförmåga. Polypropylen är svårantänd. Universal absorbenter har grå färg och perforerad.
  Mer info
  2 Varianter
 • Absorberingsmatta Universal

  Absorberingsmatta Universal

  Absorberingssmatta Universal 50x32cm och absorberar 5 liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Absorberingsark Universal SMS

  Absorberingsark Universal SMS

  Absorberingsark Universal SMS, grå, för absorption av bl.a. olja, vatten, lösningsmedel, kemikalier och skärvätskor dvs. alla vätskor. Är lämplig inomhus i industrin. Universal SMS är mycket slitstark, man kan gå, stå och köra på den med fullgod absorptionsförmåga. Polypropylen är svårantänd.
  Mer info
  2 Varianter
 • Akutbox saneringskit av kroppsvätskor 40001

  Akutbox saneringskit av kroppsvätskor 40001

  Snabb och enkel lösning när kroppsvätskor (t.ex. blod, spyor, urin) kommit på fel plats. Passar även till alla andra flytande vätskor. Perfekt för t.ex. förskolor, skolor, restauranger, äldreboende, taxi- och bussbolag, mataffärer, sjukhus, djursjukhus, veterinärer, passagerarfärjor, tåg, flygplatser och städföretag.

  Så här tar du hand om olyckan
  Sätt på dig handskarna, strö Activa SuperSorb över "olyckan" och vänta minst 30 sekunder så att vätskan förvandlats till gelé. Sopa upp gelén med sopsetet och lägg det i soppåsen. Blanda iordning en flaska med VirKon. VirKon tar bort virus och bakterier. Häll VirKon i papperet eller på ytan och håll ytan fuktig i 10 minuter. Torka torrt. VirKon kan även användas för att rengöra föremål. Lägg ner föremålen i VirKonlösningen och låt verka under 2 minuter. Diska och låt verka ytterligare 10 minuter. Skölj med vatten och låt torka. Ta hjälp av Sanifix-borsten vid svåråtkomliga ställen. Spraya luften med Activa Zapper för att få en fräsch doft. Ytan är nu fri från vätska, lukt, bakterier och virus.

  Innehåller:
  Jobb-box. Bärbar dispenser med torkpapper
  SaniFix-borste. Kommer åt i hörn, fogar m.m.
  VirKon Desinfektionsmedel
  SuperSorb. Absorberande pulver som strös ut över våta föroreningar
  MAX Sopset
  Plasthandskar. 100 st/frp
  Activa Zapper luktborttagare. Fräsch citrondoft
  Soppåsar, 1 rulle
  Mer info
  1 Variant
 • Absorbent Floatabsorb 30 l/säck

  Absorbent Floatabsorb 30 l/säck

  Termiskt behandlad torv för sanering av diesel-, olje- och bensinutsläpp på mark och i vatten men även inom industrin. 10 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Absorbent SmellWell

  Absorbent SmellWell

  Absorbent SmellWell absorberar fukt och dålig lukt. Lägg påsen i skor,träningsväskan, bilen, båten, garderober eller byrålådor. Produkten innehåller ett naturligt innehåll och utan bakteriedödande ämnen. Fri från biocider. Finns i 6 olika designer och säljs på samma artikelnummer. Hållbarhet: ca 3 månader.
  Mer info
  1 Variant
 • Aborbtionsmedel Granulat supesorb Activa

  Aborbtionsmedel Granulat supesorb Activa

  Absorberingsmedel som suger upp spill eller läckage som t.ex. spyor, blod och urin. Omvandlar vätskan till hantertbar gelé som kan sopas upp. Absorberar 60 gånger sin egen vikt. För bilar, bussar, sjukhus, äldreomsorg, daghem, restauranger m.m. Fräsch citrondoft.
  Mer info
  1 Variant
 • Absorberingsark Oil Only

  Absorberingsark Oil Only

  "a-collection
  Absorberingsark Oil Only absorbenter som absorberar olja men ej absorberar vatten. Oil Only absorbenter mättade med olja flyter på vatten. Oil Only absorbenter har blå färg och FF är slitstark och den mest användbara typen. SMS är mer slitstark och man kan gå, stå och köra på den med fullgod absorptionsförmåga."
  Mer info
  4 Varianter
 • Spillberedskap Bygg Universal 25 L

  Spillberedskap Bygg Universal 25 L

  Spillberedskap ByggUniversal 25 liter. Levereras i förslutningsbar plastpåse.
  Innehållsförteckning:
  Mer info
  1 Variant
 • Absorberingsläns Oil Only

  Absorberingsläns Oil Only

  a-collection
  Absorberingsläns Oil Only i polypropylen som absorberar olja och petroleumprodukter men ej vatten. Oil Only absorbenten är mättad med olja och flyter på vatten.
  Mer info
  1 Variant
 • Servicepack Universal 20 liter

  Servicepack Universal 20 liter

  a-collection
  Servicepack Universal/Oil Only innehåller 20 tjockare ark 40 x 50 cm. Absorberar: 20 liter/frp.
  Mer info
  2 Varianter
 • Absorptionsmedel Absol

  Absorptionsmedel Absol

  Absol suger upp, sanerar och neutraliserar snabbt och effektivt miljöfarliga vätskor. Produkten fungerar också som brandbekämpnings- och halkskyddsmedel. Mångsidiga Absol platsar – kort sagt – överallt där det hanteras olja, fett, färg, lösningsmedel och syror. Absol framställs i huvudsak av sand, kalk, cement och vatten. Absol innehåller inga hälsofarliga ämnen.
  Mer info
  1 Variant
 • Absorptionsmedel Absodan

  Absorptionsmedel Absodan

  Tillverkas av naturliga råvaror utan kemiska tillsatser. Användes för absorbering av alla slags vätskor. Absorberar upp till 131% av sin egen vikt. Plus - mikrokornstorlek. Universal - normal kornstorlek.
  Mer info
  2 Varianter
 • Absorberingskudde Universal

  Absorberingskudde Universal

  Polypropylen absorbenter Universal för användning inne och utomhus. Absorberar olja, petroleumprodukter samt kemikalier, vatten och andra vätskor. Dammar inte.
  Mer info
  3 Varianter
 • Spillberedskap Anläggning Universal 55 L

  Spillberedskap Anläggning Universal 55 L

  Spillberedskap Anläggning Universal 55 liter. Levereras i väska.
  Innehållsförteckning:
  Mer info
  1 Variant
 • Saneringstunna Absol 120 l

  Saneringstunna Absol 120 l

  Praktisk hjulförsedd tunna för enkel uppsugning och omhändertagande av utspillda oljor och kemikalier mm. Skyffel och kvast ingår ej.
  Mer info
  1 Variant
 • Absorberingsrulle Oil Only

  Absorberingsrulle Oil Only

  Oil Only absorbenter som absorberar olja men ej absorberar vatten. Oil Only absorbenter mättade med oja flyter på vatten. Absorbenterna är perforerad och i blå färg. FF är slitstark och den mest användbara typen. SMS är mer slitstark och man kan gå, stå och köra på den med fullgod absorptionsförmåga.
  Mer info
  3 Varianter
 • Absorberingsorm Universal

  Absorberingsorm Universal

  a-collection
  Universal ormar är baserade på polypropylenfiber där allt är inneslutet i ett hölje av polypropylen nonwoven. Universalormar är flexibla sorbenter och kan användas vid avgränsning av spill eller läggas runt maskiner. Absorption: 70 L/frp. Universal fatlocksskydd anävänds på toppen av ett fat och förhindrar att vatten och smuts kommer in i fatet och förstör innehållet. Absorption: 5 L/frp.
  Mer info
  3 Varianter
 • Absorberingsmaterial FF Kem

  Absorberingsmaterial FF Kem

  a-collection
  Absorberingsark FF absorbenter för absorption av aggressiva vätskor, syror och baser. Gul färg och FF står för slitstark och mest användbar.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.