Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Dispensrar för torkpapper

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Visar 1 till 20 av 21

 • Dispenser Tork Mini centrummatad M1
  Dispenser Tork Mini centrummatad M1
  Torkdispenser i mindre format för centrummatat papper. Idealisk där utrymmet är begränsat. Låsbar och enkel att hålla ren.
  Mer info
  5 Varianter
 • Dispenser Tork M2
  Dispenser Tork M2
  Klassisk Tork-dispenser för centrummatat papper. Dra av önskad längd. Låsbar och enkel att hålla ren. Tålig och robust.
  Mer info
  5 Varianter
 • Dispenser Tork Multifold handduk H2
  Dispenser Tork Multifold handduk H2
  Dispenser Tork för enkel påfyllning. Slimmad och kompakt; snygg och utrymmessnål. Öppnas från sidan, lätt att fylla på. Dispensering av en kedjevikt handduk H2.
  Mer info
  7 Varianter
 • Dispenser Tork handduk H3
  Dispenser Tork handduk H3
  Dispenser Tork handduk H3 är en hållbar och traditionell dispenser för Z- och C-vikta handdukar. Flexibel påfyllning. Lätt att underhålla.
  Mer info
  3 Varianter
 • Golvställ Tork W1
  Golvställ Tork W1
  Stabilt golvställ som passar alla områden med stor förbrukning där det krävs en mobil lösning med hög kapacitet. Ergonomisk design. Säker och pålitlig avrivning. Enkel laddning. Stabil konstruktion. Maxvikt 25 kg. Maxbredd på rullar: 43 cm.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser Tork Toilet Jumbo T1
  Dispenser Tork Toilet Jumbo T1
  Dispenser Tork toalettpapper Jumbo T1 med hög kapacitet: mindre underhåll. Kraftig design: tålig i välbesökta miljöer. Funktionalitet i alla detaljer. Praktisk och enkel att underhålla. Jämna, runda ytor; enkel att göra ren.
  Mer info
  3 Varianter
 • Dispenser Tork Toilet Mini Jumbo T2
  Dispenser Tork Toilet Mini Jumbo T2
  Dispenser Tork toalettappper Mini Jumbo T2 med kompakt och hygienisk design. Hög kapacitet: mindre underhåll. Kraftig konstruktion. Enkel att göra ren.
  Mer info
  6 Varianter
 • Väggställ Tork W1
  Väggställ Tork W1
  Dispenser med hög kapacitet som passar överallt där utrymmet är begränsat och det gäller att hitta en plats som är lätt att komma åt. Monteras på vägg. Ergonomisk design. Säker och pålitlig avrivning. Enkel laddning. Stabil konstruktion. Snabb och enkel påfyllning. Maxvikt: 25 kg.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser Tork W2
  Dispenser Tork W2
  Dispenser Tork för kombirullar W2. Passar för kök och miljöer där livsmedel hanteras samt industriell miljö. Hög kapacitet. Robust och tålig. Skyddar rullen. Snabb och enkel åtkomst. Monteras på vägg. Låsbar. Plast. Levereras med skruv, plugg samt nyckel.
  Mer info
  1 Variant
 • Sopsäckhållare Tork Golvställ W1
  Sopsäckhållare Tork Golvställ W1
  Sopsäckhållaren avsedd för Tork Golvställ W1.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser Tork Matic handduk H1 Manuell
  Dispenser Tork Matic handduk H1 Manuell
  Dispenser Tork handduk på rulle H1. Beröringsfritt system: Bättre hygien. Skär av och matar fram en handduk i taget. Ovikt handduk, färdig att använda. Idealiskt för välbesökta hygienutrymmen. Enkelt underhåll med LED-refillindikatorn som visar när det snart är dags för en ny påfyllning. Rullar som räcker länge minimerar underhållskostnader samtidigt som servicen maximeras. Enkel rengöring och intuitiv påfyllningsmekanism sparar tid.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dispenser Tork Top-Pack W4
  Dispenser Tork Top-Pack W4
  Dispenser Tork Top-Pak W4 är en smidig plastbehållare för torkpapper i Top-Pak förpackning för väggmontage. Enkel att montera upp och ta ner från väggen. En torkduk åt gången för kontrollerad förbrukning. Perfekt för miljöer där hygien är av största vikt, områden där livsmedel hanteras och i alla typer av industriella miljöer. Leverans med skruv och plugg men kan även monteras med magneter.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dispenser Tork SmallPack W8
  Dispenser Tork SmallPack W8
  De nya dispensrarna Tork Small Pack för vikta torkdukar i Performance design ger en platsbesparande bekvämlighet, hygieniskt skydd och en torkduk i taget för att minska förbrukning och avfall. Flexibla monteringsalternativ – sugkoppar eller magneter finns tillgängligt om du inte vill borra hål i väggen.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser Tork T7
  Dispenser Tork T7
  Tork Dispenser Coreless Mid-size Twin Toalettpapper utan hylsa. Med plats för upp till nio gånger mer papper än två vanliga toalettpappersrullar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dispenser Tork Toilet T9
  Dispenser Tork Toilet T9
  Robust dispenser som är lämplig för tuffa miljöer. Utmatning av ett ark i taget ger lägre förbrukning och bättre hygien. Extra hög kapacitet, litet underhållsbehov.
  Mer info
  2 Varianter
 • Centerbox Katrin
  Centerbox Katrin
  Elegant dispenser i borstat respektive vitlackat stål.Kontrollfönster visar när det är dags att fylla på papper. Fronten viks enkelt åt sidan och underlättar påfyllning med mycket papper på en gång. Låsbar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dispenser Tork PeakServe H5
  Dispenser Tork PeakServe H5
  Slimmad design med extra hög kapacitet. 250% fler handdukar per dispenser minskar risken för att de ska ta slut. Snabb utmatning av en handduk i taget ger mindre förbrukning, lägre kostnader och nöjdare besökare.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dispenser Tork Reflex M3
  Dispenser Tork Reflex M3
  Med dockningsstation för placering exempelvis på väggen. Ta så mycket du vill. Perfekt i restauranger, caféer, på städvagnar m.m.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser Tork Reflex M4
  Dispenser Tork Reflex M4
  Matar ut ett ark i taget för kontrollerad förbrukning. Rejäl dispenser som skyddar rullen effektivt. Perfekt i restauranger, caféer, på städvagnen m.m. Inkluderar vitt papper, 2-lags , 151 meter.
  Mer info
  1 Variant
 • Dispenser Tork Matic handduk H1 Sensor
  Dispenser Tork Matic handduk H1 Sensor
  Dispenser Tork handduk på rulle H1. Beröringsfritt system: Bättre hygien. Skär av och matar fram en handduk i taget. Ovikt handduk, färdig att använda. Hög kapacitet: fyll på mer sällan. Utmatning av ett ark i taget minskar förbrukningen och ger förbättrad hygien. Anpassningsbar handdukslängd gör att du kan välja den storlek som passar för din verksamhet.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.