Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vävtejp

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Visar 1 till 11 av 11

 • Byggtejp Tesa 4662
  Byggtejp Tesa 4662
  Plastbelagd allroundtape för tätning av skarvar, ventilationsrör, byggskivor m.m. God väderbeständighet och diffusionstäthet. Stark vävtejp med en baksida av 27 maskors vävd PET/bommullstyg som är belagd med ett naturgummiklister.tesa® duct 4662 är en självhäftande tejp.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vävtejp Silver 2903 3M
  Vävtejp Silver 2903 3M
  Scotch® Vävtejp 2903 är en formbar vävtejp med många användningsområden. Den består av en polyetenfilm över ett tygskikt och ett syntetiskt gummihäftämne. Ett bra val för tillfälliga reparationer, buntning, skarvning, försegling, fixering och skydd. Effektivt syntetiskt gummihäftämne som snabbt fäster på en mängd olika ytor. Rivs av rakt i båda riktningar. Hög draghållfasthet, idealisk för buntning. Formbar tejp som underlättar applicering på oregelbundna ytor.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp 2904 3M
  Vävtejp 2904 3M
  3M Vävtejp 2904 är en stark och följsam Silvertejp. Användningsområden: reparation, buntning och förslutning. Tejpen är lätt att riva av för hand. Starkt häftämne med omdelbar vidhäftning.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp Tesa 4663
  Vävtejp Tesa 4663
  För skarvning och tätning av ventilationskanaler samt fastsättning av bygg- och skyddsfolier. Mycket hög häftförmåga även på grova ytor. Mindre lämplig på ömtåliga ytor.
  Flexibel, kraftig och vattentät vävtejp. Enkel att riva av för hand.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp Tesa 4688
  Vävtejp Tesa 4688
  4688 är en polyetenbelagd tygtejp med en baksida av 55 maskors PET/rayonväv som är belagd med ett tryckkänsligt naturgummiklister.Tät. Draghållfast, ålders-, vatten och väderbeständig väv. Lätt avrullbar och enkel att riva av för hand. Hög häftförmåga.
  Mer info
  7 Varianter
 • Vävtejp Tesa 4613
  Vävtejp Tesa 4613
  Tesa® 4613 tygtejpen är lämplig för användning som verktyg för en rad olika hantverk, för användning både inomhus och utomhus. Bland annat kan tygtejpen användas för att säkra täckmaterial, för försegling av kartonger eller för att göra rör vattentäta. Tejpen används t.ex. inom professionell målnings- och dekorationshandel vid fastsättning av kablar och beslag, samt för försegling av komponenter. Tygtejpen består av ett PE-täckt bärarmaterial som är utrustat med en bindemedelsmassa i naturgummi. Du kan dra av den vattentäta tesa® 4613 tygtejpen för hand och använda den på grova ytor.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp Tesa 4665
  Vävtejp Tesa 4665
  Transparent vävtejp för utomhusbruk. PE-belagd. För permanent användning där långvarig väderbeständighet krävs. Minimum 1 års väderbeständighet efter montering. Transparent bärare gör att reparationer blir nästan osynliga. Kan rivas av för hand-raka avrivningskanter. Formar sig efter komplicerade ytor och ojämna underlag.
  Mer info
  1 Variant
 • Ventilations/Silvertejp Scotch® 2902
  Ventilations/Silvertejp Scotch® 2902
  Flexibel, vattentät och lättavriven silvertejp med snabb vidhäftning. För skarvning och tätning av ventilationskanaler och luftslangar.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp Tesa 56341
  Vävtejp Tesa 56341
  Extra Power Perfect är tesas premiumkvalitet för mycket krävande uppgifter. Professionella rena resultat vid både lätta och svåra reparationer, renovering och underhåll.
  Mer info
  3 Varianter
 • Silvertejp A-Collection
  Silvertejp A-Collection
  PE belagd vävtejp för tätning av skarvar, ventilationsrör, luftslangar mm. Lättavriven.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kärnkraftstejp Ateco AT712
  Kärnkraftstejp Ateco AT712
  AT 712 KÄRNKRAFTSTEJP. Vattentålig väv tejp med hög vidhäftning. Avtagbar från de flesta ytor utan att lämna limrester. Tejpen är lätt avrivbar och formbar. Aggressivt häftämne som inte kan orsaka rostangrepp. Lågt innehåll av svavel och saltbildare. AT 712 är testad och godkänd av NNC och EDF PMUC. Används som skyddstejp, skarvtejp och som förslutningstejp mm. Tejpens ytskikt är skrivbart för märkning etc.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.