Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vävtejp

Behöver du tejp till din arbetsplats? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt produkter för ditt arbete. Vårt sortiment av tejp och tätningslister inkluderar både maskeringstejp, byggtejp, eltejp, vävtejp, tejphållare samt tätningslist som hjälper dig i arbetet. Hitta rätt bland vårt utbud av tejp och tätningslister till ditt arbete. Bland vårt sortiment hittar du allt du behöver inom flera varianter av tejp, tätninglist och kardborrband för olika typer av jobb. Utforska vårt breda utbud online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 13 av 13

 • Silvertejp A-Collection
  Silvertejp A-Collection
  PE belagd vävtejp för tätning av skarvar, ventilationsrör, luftslangar mm. Lättavriven.
  Mer info
  2 Varianter
 • Byggtejp Tesa 4662
  Byggtejp Tesa 4662
  tesa® 4662 är en stark silvertejp som är lämplig för en mängd olika industriella applikationer, bland annat emballering, försegling, sammanfogning och montering. Den är enkel att riva av för hand, formbar mot alla ytor och vattenbeständig. Häftämnet av naturgummi ger enastående vidhäftning även på ojämna och smutsiga underlag som trä eller tegelstenar. Silvertejpen tål värme upp till 95 °C under 30 minuter. Bärarmaterialet består av en laminerad polyesterväv med en vävtäthet på 27 trådar per tum. Kan lätt avlägsnas efter användning utan att lämna några rester.
  Mer info
  4 Varianter
 • Vävtejp 3M 2903
  Vävtejp 3M 2903
  Scotch® Vävtejp 2903 är en formbar vävtejp med många användningsområden. Den består av en polyetenfilm över ett tygskikt och ett syntetiskt gummihäftämne. Ett bra val för tillfälliga reparationer, buntning, skarvning, försegling, fixering och skydd. Effektivt syntetiskt gummihäftämne som snabbt fäster på en mängd olika ytor. Rivs av rakt i båda riktningar. Hög draghållfasthet, idealisk för buntning. Formbar tejp som underlättar applicering på oregelbundna ytor.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp Tesa 4613
  Vävtejp Tesa 4613
  tesa® 4613 är en multifunktionell silvertejp som är idealisk för olika industriella applikationer som emballering, förslutning, fixering, buntning eller försegling. Tejpen är lätt att använda eftersom den är enkel att riva av för hand. Häftämnet av naturgummi gör tejpen mycket mångsidig och säkerställer hög initial häftförmåga på olika ytor – även på ojämna eller skrovliga ytor. tesa® 4613 är vattenavvisande och tål temperaturer upp till 95 °C. Den PE-laminerade bäraren har en vävtäthet på 27 trådar per tum, vilket gör tejpen extremt flexibel.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp 2904 3M
  Vävtejp 2904 3M
  3M Vävtejp 2904 är en stark och följsam Silvertejp. Användningsområden: reparation, buntning och förslutning. Tejpen är lätt att riva av för hand. Starkt häftämne med omdelbar vidhäftning.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp Tesa 4688
  Vävtejp Tesa 4688
  tesa® 4688 är en mångsidig vävtejp som kan användas för en rad olika applikationer. Så som maskering, märkning, emballering, skydd, montering och reparation inom olika branscher. Tejpen är baserad på PE-extruderad väv med ett vävtal på 55 trådar per tum, vilket gör att tejpen går lätt att riva av för hand med raka kanter. Naturgummi häftämne har utmärkta vidhäftningsegenskaper på flera olika ytor, både polära och ickepolära samt grova och ojämna underlag. tesa® 4688 är vattenavvisande och beständig mot temperaturer och slitage. tesa® 4688 är certifierad för användning i kärnkraftverk.
  Mer info
  9 Varianter
 • Vävtejp Tesa 4663
  Vävtejp Tesa 4663
  Den extra starka tesa® 4663 silvertejpen kan klara av de flesta utmaningarna, tack vare sin starka vidhäftningsstyrka och beständighet mot slitage. Tejpen är lämpad för olika applikationer, både inomhus och utomhus och kan även användas på grova och smutstiga ytor. Tejpen är vattenbeständig, kan motstå ångor och temperaturer upp till 95° C och kan enkelt rivas av för hand.
  Mer info
  1 Variant
 • Kärnkraftstejp Ateco AT712
  Kärnkraftstejp Ateco AT712
  AT 712 KÄRNKRAFTSTEJP. Vattentålig väv tejp med hög vidhäftning. Avtagbar från de flesta ytor utan att lämna limrester. Tejpen är lätt avrivbar och formbar. Aggressivt häftämne som inte kan orsaka rostangrepp. Lågt innehåll av svavel och saltbildare. AT 712 är testad och godkänd av NNC och EDF PMUC. Används som skyddstejp, skarvtejp och som förslutningstejp mm. Tejpens ytskikt är skrivbart för märkning etc.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vävtejp Tesa 4665
  Vävtejp Tesa 4665
  tesa® 4665 transparent vävtejp för utomhusbruk. Den består av ett PE-extruderat bärarmaterial och ett stark syntetiskt gummihäftämne, vilket gör tejpen extremt robust och motståndskraftig mot både UV-ljus och ogynnsamma väderförhållanden. Kan användas för olika uppgifter i upp till ett år, t.ex. för reparationsarbeten, fastsättningar och tätningar. Kan rivas av förhand.
  Mer info
  1 Variant
 • Ventilations/Silvertejp Scotch® 2902
  Ventilations/Silvertejp Scotch® 2902
  Flexibel, vattentät och lättavriven silvertejp med snabb vidhäftning. För skarvning och tätning av ventilationskanaler och luftslangar.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp Tesa 56341
  Vävtejp Tesa 56341
  Extra Power Perfect är tesas premiumkvalitet för mycket krävande uppgifter. Professionella rena resultat vid både lätta och svåra reparationer, renovering och underhåll.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vävtejp Tesa 4651
  Vävtejp Tesa 4651
  tesa® 4651 är en mycket stark vävtejp som används för många olika applikationer, bland annat markering, isolering, maskering, försegling, buntning eller reparation. Mycket beständigt mot miljöfaktorer som vatten, UV-ljus och fukt. Denna starka vävtejp är idealisk för långvarig eller till och med permanent användning utomhus. Tejpen är baserad på ett akrylbelagt bärarmaterial av väv med 145 trådar per tum, vilket ger den en hög draghållfastighet och slitstyrka. Häftämnet av naturgummi fäster mycket bra på olika ytor, både släta och grova. Vävtejpen är mycket värmeresistent och tål temperaturer upp till 130 °C.
  Mer info
  10 Varianter
 • Vävtejp Tesa 53799
  Vävtejp Tesa 53799
  tesa® 53799 är en högklassig polyetenbelagd vävtejp så kallad ""army tejp"". Produkten har en PE-baksida belagt med 80 mesh PET-väv och häftämne av naturgummi. Den är en mycket stark tejp med många användningsområden, används ofta inom det militära och jordbrukssektorn.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.