Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Skyddstejp

Behöver du tejp till din arbetsplats? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt produkter för ditt arbete. Vårt sortiment av tejp och tätningslister inkluderar både maskeringstejp, byggtejp, eltejp, vävtejp, tejphållare samt tätningslist som hjälper dig i arbetet. Hitta rätt bland vårt utbud av tejp och tätningslister till ditt arbete. Bland vårt sortiment hittar du allt du behöver inom flera varianter av tejp, tätninglist och kardborrband för olika typer av jobb. Utforska vårt breda utbud online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 16 av 16

Sortera

 • Varningstejp a-collection
  Varningstejp a-collection
  Varning och maskeringstejp. Går att riva av för hand.
  Mer info
 • Halkskyddstejp a-collection
  Halkskyddstejp a-collection
  Av aluminiumoxidkorn på PVC-folie med liner. Används där halkrisk föreligger. Hög häftförmåga på de flesta underlag. Avtagbar utan att lämna häftämnesrester. Hög slitstyrka, åldersbeständig. Beständig mot rengöringsmedel, vatten (även saltvatten) dock ej konstant under vatten. Temperaturbeständig -10°C - +100°C.
  Mer info
 • Byggtejp a-collection
  Byggtejp a-collection
  Bygg- och reparationstejp Basic och utmärkt för märking, färgkodning och golvmarkering.
  Mer info
 • Halkskyddstejp Tesa 60950/60951
  Halkskyddstejp Tesa 60950/60951
  tesa® 60950/60951 Halkskyddstejp är utvecklad för att göra arbetsplatser inom industrin säkrare för alla medarbetare. PVC- och akrylbaserad tejp som är stark och hållbar, vilket garanterar effektivt halkskydd. Produktens starka självhäftande egenskaper gör den idealisk för krävande ytor som fabriksgolv och industriområden. Med en slitstyrka på 60 är den halksäkra tejpen det idealiska skyddet för att förhindra halkning, och den bidrar därmed till att förebygga olyckor i olika industri- och arbetsrelaterade miljöer. Den mycket synliga svarta färgen garanterar säkerheten i alla miljöer. Halkskyddstejpen tesa® 60950 är certifierad enligt DIN 51130-standarderna och skiljer sig från andra tejper genom att den är beständig mot saltvatten och kemikalier samtidigt som den kan rivas av för hand och är lätt att ta bort. Tejpen finns i tre andra färger: svart/gul, transparent och självlysande.
  Mer info
 • Halkskyddstejp 3M Universal
  Halkskyddstejp 3M Universal
  Slitstark halkskyddstejp med lång hållbarhet. Mineralbelagd yta med hög friktion. Kostnadseffektiv lösning för att förhindra halkolyckor och skador. Enkel att applicera på torra och rena ytor. Fäster på betong (målad, primad), kakel, metall och primade porösa ytor. Användningsområde exempel: Ramper, trappor, restaurang kök, fabriker (in/utfart), frysrum, stegar, utrymningsvägar.
  Mer info
 • Varningstejp Tesa 60760
  Varningstejp Tesa 60760
  tesaflex® 60760 är en stabil, tillfällig markeringstejp som kan användas i olika industrier för märkning av rörliga och stationära element. Tejpen består av ett bärarmaterial av PVC och ett häftämnesystem av naturgummi. Dessa komponenter ger mycket stark vidhäftning till ytor som har både höga och låga energinivåer. Den slitstarka varningstejpen, som kan rivas av för hand, är också lämplig för ojämna ytor, och den är en värdefull hjälp vid markering av faror på byggarbetsplatser eller i verkstäder. tesaflex® 60760 är stark, men flexibel med en brottöjning av 160 %. För att se till att tejpen syns optimalt finns den i flera starka färger.
  Mer info
 • Golvmarkeringstejp 3M 764I
  Golvmarkeringstejp 3M 764I
  Följsam gul vinyltejp för bland annat märkning, färgkodning och golvmarkering.
  Mer info
 • Halkskyddstejp 3M Safety walk
  Halkskyddstejp 3M Safety walk
  Halksäker beläggning med slipmineraler fästade med ett starkt hållbart häftämne till en dimensionsstabil platsfilm för att ge en effektiv och halksäker yta. För montering på räta och hala ytor med intensiv gångtrafik eller lätt fordonstrafik. Användningsområde: Köksgolv, korridorer, produktions- och förvaringsrum, ramper, stegar, på maskiner och båtar.
  Mer info
 • Bygg och Skyddstejp Tesa 4844 Basic
  Bygg och Skyddstejp Tesa 4844 Basic
  tesa® 4844 robust bygg-och skyddstejp som består av en filmbärare som är täckt med en åldersbeständigt häftämne i naturgummi. Denna kraftfulla kombination gör det möjligt för dig att använda den vädertåliga bygg-och skyddstejpen utomhus i upp till 2 veckor. När du vill skydda känsliga ytor från smuts eller skada vid gipsarbeten. Byggtejpen är bekväm att hantera och tack vare präglade strukturen så kan den enkelt rivas av för hand i en vinkel på 90°.
  Mer info
 • Golvmarkeringstejp Tesa 4169
  Golvmarkeringstejp Tesa 4169
  tesaflex® 4169 kraftig men mjuk PVC-tejp som är är idealisk för permanent golvmarkering. Möjliga applikationer för tejpen är markering av arbetsområden i fabriker och industrier, märkning av hjälplinjer på utrustning eller märkning av parkeringsrutor. Tejpen är lätt att använda med en dispenser och kan med sin formbara bärare användas i kurvor utan att vecka sig, även vid låga temperaturer. Akryl häftämnet erbjuder enastående vidhäftning på polära och icke-polära ytor samt ojämna och grova underlag.
  Mer info
 • Golvmarkering DuraStripe
  Golvmarkering DuraStripe
  Golvmarkeringar är ett måste för säkerheten men det skall även fungera under tuffa förhållanden, utan att kräva onödigt mycket underhåll. Durastripe golvmarkeringar installeras på några minuter och är konstruerade för att klara av krävande miljöer. Från spruckna, skadade eller hala ytor till konstant fot- och industrifordonstrafik. Tillverkat i ett mycket slitstarkt material för mycket tuffa miljöer. DuraStripe för varaktig golvmarkering av industriella golv. Passar de flesta underlag. Kan fästas på golv, pallställ, hyllplan mm. Enkelt och lätt "Peel & Stick installation".
  Mer info
 • Bygg och Skyddstejp Tesa 4843
  Bygg och Skyddstejp Tesa 4843
  tesa® 4843 slitstark bygg-och skyddstejp som kan användas utomhus i två veckor. Lämplig för användning i temperaturer på 0 grader. För att skydda material på undersidan från smuts eller skada vid utomhusarbeten, såsom på känsliga lister, höljen eller ytskikt. tesa® 4843 byggtejpen består av en mjuk, slitstark PVC-film som är täckt med en åldersbeständigt häftämne i naturgummi. Den är särskilt lämplig som grund för målnings- och gipsarbeten och kan fortfarande hanteras enkelt utan att lämna häftämnesrester i upp till 2 veckor. Den skyddar även mot fukt, kyla och en rad olika kemikalier.
  Mer info
 • Varningstejp Asbest Tesa 6875
  Varningstejp Asbest Tesa 6875
  tesa® 6875 är en varningstejp som varnar för "Asbest" eller "PCB" och som används för varning och märkning vid t.ex. pågående asbest- eller PCB-arbeten eller vid avfall. Tejpen består av en kraftig PVC-folie och fäster utmärkt på de flesta underlag.
  Mer info
 • Skyddstejp Scotch® 4010
  Skyddstejp Scotch® 4010
  Utmärkt vid putsning, målning eller skydd av trösklar och karmar. UV-beständig 4 veckor. Lämnar inga häftämnesrester. Följsam och slitstark vinyl.
  Mer info
 • Skyddstejp Tesa 51136
  Skyddstejp Tesa 51136
  tesa® 51136 akryltejp är en industriellt ytskyddstejp som används i fordons- och byggindustrin. Den finns med två olika vidhäftningsstyrkor för både normala och skrovliga ytor. Maskeringstejpen kan användas som ett tillfälligt skydd mot damm och skador på en lång rad polära och icke-polära ytor. Tejpen består av ett tunt PET-underlag och ett starkt häftämne av akryl. Denna kombination gör tesa® 51136-maskeringstejpen beständig mot olika faktorer som fukt, växlande temperaturer, UV-ljus och åldrande. Maskeringstejpen kan enkelt tas bort, vilket gör den väldigt användarvänlig.
  Mer info
 • Skyddstejp Tesa 51134
  Skyddstejp Tesa 51134
  tesa® 51134 är en transparent ytskyddstejp som är idealisk när man ska täcka stora områden i samband med professionella målnings- eller lackeringsarbeten. Maskeringstejpen är lätt att applicera och att ta bort utan att skada det underliggande materialet eller lämna rester av häftämne. tesa® 51134 utmärker sig på grund av sin utmärkta vidhäftningsförmåga till både släta och grova syntetiska ytor. Det kraftiga häftämnet av akryl säkerställer utmärkt beständighet mot fukt, ozon, växlande temperaturer och högtrycksspolning. Dessutom är tejpen flamsäker och färg fäster mycket bra på den. Tejpen är tålig och mycket beständig mot naturliga tecken på åldrande som t.ex. gulnande.
  Mer info

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.