Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Monteringstejp

Behöver du tejp till din arbetsplats? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt produkter för ditt arbete. Vårt sortiment av tejp och tätningslister inkluderar både maskeringstejp, byggtejp, eltejp, vävtejp, tejphållare samt tätningslist som hjälper dig i arbetet. Hitta rätt bland vårt utbud av tejp och tätningslister till ditt arbete. Bland vårt sortiment hittar du allt du behöver inom flera varianter av tejp, tätninglist och kardborrband för olika typer av jobb. Utforska vårt breda utbud online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 25

 • Monteringstejp Tesa 4952
  Monteringstejp Tesa 4952
  tesa® 4952 är en dubbelhäftande tjock skumtejp som används till många olika monteringslösningar. Den dubbelhäftande tejpen erbjuder mycket bra vidhäftning på både släta och ojämna ytor . Tejpen är resistent mot UV-ljus, fukt, vatten, kemikalier och åldrande. Både för inom- och utomhusbruk och har en långvarig temperaturtålighet på upp till 80 °C. 4952 består av en bärare i vitt PE-skum med sluten cellstruktur och ett skjuvresistent modifierat akrylhäftämne. Skumtejpen är särskilt lämplig för montering av släta föremål så som speglar, skyltar och dekorativa material. Den har till och med fått certfiering för spegelmontering. Dessutom fungerar den bra som stötdämpare och utjämnare av termisk expansion hos material.
  Mer info
  4 Varianter
 • Monteringstejp Tesa 51570
  Monteringstejp Tesa 51570
  tesa® 51570 är en dubbelhäftande tejp med nonwoven bärare. Den används vid permanent montering av metall och plastmaterial, t.ex. aluminium, polystyren, polypropylen, ABS. Det tjocka klisterlagret limmar bra mot ojämna underlag och har mycket hög inledande vidhäftning. tesa® 51570 rekommenderas inte vid temperaturbelastning över 60 °C under längre tid.
  Mer info
  1 Variant
 • Monteringstejp Tesa 4970
  Monteringstejp Tesa 4970
  tesa® 4970 är en dubbelhäftande monteringstejp med hög vidhäftningsförmåga som ofta används för montering av tunga skyltar och reklamdisplayer. PVC-bärarmaterialet är väderbeständigt. Det modifierade akrylhäftämnet har en enastående vidhäftning även på ytor med låg energi och grova eller lätt nedsmutsade underlag. Det starka häftämnet gör tejpen mycket resistent mot en mängd olika faktorer, bland annat fukt, temperaturer, åldrande, UV-ljus, mjukgörare och kemikalier. Lämplig för utomhusapplikationer som ska vara länge.
  Mer info
  3 Varianter
 • Mattejp Tesa Universal 56172
  Mattejp Tesa Universal 56172
  tesa® Dubbelhäftande monteringstejp Universal är en multifunktionell tejp för permanent läggning av mattor eller sammanfogning och fixering av olika material. Den erbjuder stark vidhäftning och kan användas för montering av dekorativa material, skyltar och lister.
  Mer info
  1 Variant
 • Mattejp 3M 42022050B
  Mattejp 3M 42022050B
  Extra stark mattejp för montering på alla typer av mattor och golvbeläggningar. Passar till de flesta ytor. Kan användas i fuktiga miljöer, t.ex. badrum. Extra starkt häftämne, fäster omedelbart och permanent. Limmet är mjukgörarbeständigt och fritt från lösningsmedel. Kan användas på PVC-ytor och mattor med skumgummi på baksidan. Kan även användas på golv med värmeslingor. Går att riva av för hand.
  Mer info
  1 Variant
 • Monteringstejp 3M 9088
  Monteringstejp 3M 9088
  3M monteringstejp 9088- är en av marknadens bästa allroundtejper för sammanfogning av ex. plastlister för prismarkering på butikshyllor, montering av kampanjmaterial, dekorationslister inom möbelindustrin och plastdetaljer i olika designkonstruktioner. Eftersom denna tejp har ett klart häftämne kan olika komponenter monteras ihop med diskreta fogar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Monteringstejp Tesa 4934
  Monteringstejp Tesa 4934
  tesa® 4934 är en dubbelhäftande monteringstejp som är perfekt för många olika industriella applikationer. Tejpen har en total tjocklek på 200 um och består av en bärare av väv, ett häftämne av syntetiskt gummi och skyddspapper. Den dubbelhäftande tejpen är resistent mot temperaturer på upp till 60 °C under korta perioder och kan stå emot en hög grad av fuktighet. Tejpen fungerar bäst inomhus, t.ex. vid montering av mattor. Häftämnet av syntetiskt gummi har framställts utan lösningsmedel och erbjuder mycket hög initial häftförmåga samt kort härdningstid, vilket gör den väldigt lämpad för grova och ojämna ytor. Tejpen kan rivas för hand.
  Mer info
  1 Variant
 • Monteringstejp 3M 9536W
  Monteringstejp 3M 9536W
  Universaltejp för icke kritiska applikationer för permanent montering inomhus Fäster mot både metall och plast, även PP och PE. Dubbelhäftande. Gummihäftämne.
  Mer info
  2 Varianter
 • Mattejp Tesa 55731/55735
  Mattejp Tesa 55731/55735
  tesa® avtagbara mattejp används för läggning av alla slags plast- och textilgolv. Denna tejp är inte bara en dubbelhäftande vävtejp som kombinerar stark vidhäftning med enkel borttagning. Den är också den perfekta monteringstejpen för känsliga golvytor, eftersom det kan tas bort från golvet utan att lämna häftämnesrester. Tejpen är textilförstärkt för att erbjuda extra stark fixering av en matta eller PVC-golv.
  Mer info
  2 Varianter
 • Monteringstejp Tesa 4965
  Monteringstejp Tesa 4965
  tesa® 4965 är en tunn transparent dubbelhäftande filmtejp för mycket krävande industriella monteringsapplikationer både inom- och utomhus. Tejpen ger enastående vidhäftning på svåra ytor och grova material. Stark vidhäftning vid höga temperaturer och hög initial vidhäftning. För montering av plast, skyltar, dekorativa delar och elektronik komponenter. Det modifierade akrylhäftämnet ger mycket god beständighet mot åldrande och fukt samt enastående beständighet mot kemikalier och mjukgörare. Tejpen tål temperaturer på upp till 200 °C under korta perioder och är resistent mot temperaturer upp till 100 °C under långa perioder.
  Mer info
  4 Varianter
 • Akrylfoamtejp VHB 3M
  Akrylfoamtejp VHB 3M
  3M™ Dubbelhäftande polyetenfoamtejp 9508W med akrylhäftämne och foam med slutna celler. Sammanfogar, tätar och dämpar vibrationer. Lämpliga för såväl- inom som utomhusbruk. För montering av namnskyltar, ramar och profiler som kräver hög kohesionsstyrka.
  Mer info
  4 Varianter
 • Mattejp 3M 4202750B
  Mattejp 3M 4202750B
  Dubbelsidig mattejp Scotch® stark är idealisk för extrema förhållanden. Den är lämplig för alla mattor och PVC-golv och är på många substrat som används - även i våtrum och på golvvärme. För optimal vidhäftning, måste ytan vara torr och ren.
  Mer info
  1 Variant
 • Mattejp 3M 42012050B
  Mattejp 3M 42012050B
  Dubbbelhäftande tejp för generellt bruk. Passar på släta ytor. Permanent, fäster omedelbart. Fäst tejpen på ren och torr yta. Häftämne utan lösningsmedel. Går att riva av för hand.
  Mer info
  1 Variant
 • Mattejp 3M 42010750B
  Mattejp 3M 42010750B
  Dubbbelhäftande tejp för generellt bruk. Passar på släta ytor. Permanent, fäster omedelbart. Fäst tejpen på ren och torr yta. Häftämne utan lösningsmedel. Går att riva av för hand.
  Mer info
  1 Variant
 • Mattejp Tesa 5686/5696
  Mattejp Tesa 5686/5696
  tesa® Mattejp Extra Stark är en tejp för mattor och PVC-golv som kombinerar stark vidhäftning med uthållighet. Det är en professionell självhäftande mattejp som är speciellt utformad för slitstarka golvbeläggningar. Tejpen användes i kombination med en tillräckligt fast, torr och ren golvyta. Den fungerarar även perfekt i rum med golvvärme. Det är också idealiskt för mattor och PVC-golv i alla täckta utomhusområden som balkonger eller uteplatser.
  Mer info
  2 Varianter
 • Mattejp Skandiatape
  Mattejp Skandiatape
  Dubbelhäftande 0,25 mm tjock högkvalitativ mattejp med en bärare av bomullsväv. Mycket god vidhäftning mot de flesta underlag. Tejpen är mjukgörartålig med ett brett användningsområde även inom bygg och industri. Flexibel tejp som är lätt att riva av för hand.
  Mer info
  1 Variant
 • Akrylfoamtejp VHB 9508W 3M
  Akrylfoamtejp VHB 9508W 3M
  9508W Dubbelhäftande foamtejp, foamtäthet 90 kg/m3. PE med akrylhäftämne. Tejperna är UV-resistenta. Idealiska för: montering av namnskyltar, speglar. Sammanfogar, förseglar och dämpar vibrationer. Pappersliner.
  Mer info
  2 Varianter
 • Monteringstejp Tesa 65610
  Monteringstejp Tesa 65610
  tesa® 65610 är en avtagbar dubbelhäftande skumtejp som har en bärare av PE-skum utrustad med en PET-förstärkt film och ett häftämne av akryl som fäster på en mängd olika ytor. PE-skumtejpen kompenserar för ojämna ytor, har en stötdämpande förmåga och ger hög vidhäftning även på strukturerade ytor. Många skumtejper har den nackdel att de lämnar skumrester på underlaget vilket innebär att det är kostsamt och tidskrävande att få bort dem. tesa® 65610 skiljer sig från andra skumtejper genom att vara avtagbar med en PET-förstärkt film så kan du enkelt och snabbt kan ta bort tejpen utan att den lämnar några rester. Den här lösningen sparar både tid och pengar åt användaren.
  Mer info
  1 Variant
 • Monteringstejp 3M PT1100
  Monteringstejp 3M PT1100
  Dubbelhäftande akryltejp med hög vidhäftningsförmåga tack vare akrylhäftämnet på båda sidor av tapen. Avsedd för permanent montering av emblem, dekorlister etc. Fäster på samtliga lacksystem och anpassar sig efter ojämnheter på underlaget. 90°C temperaturbeständighet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Monteringstejp Tesa 4959
  Monteringstejp Tesa 4959
  tesa® 4952 är en dubbelhäftande tjock skumtejp som används till många olika monteringslösningar. Den dubbelhäftande tejpen erbjuder mycket bra vidhäftning på både släta och ojämna ytor . Tejpen är resistent mot UV-ljus, fukt, vatten, kemikalier och åldrande. Både för inom- och utomhusbruk och har en långvarig temperaturtålighet på upp till 80 °C. 4952 består av en bärare i vitt PE-skum med sluten cellstruktur och ett skjuvresistent modifierat akrylhäftämne. Skumtejpen är särskilt lämplig för montering av släta föremål så som speglar, skyltar och dekorativa material. Den har till och med fått certfiering för spegelmontering. Dessutom fungerar den bra som stötdämpare och utjämnare av termisk expansion hos material.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.