Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Emballagetejp

Behöver du tejp till din arbetsplats? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt produkter för ditt arbete. Vårt sortiment av tejp och tätningslister inkluderar både maskeringstejp, byggtejp, eltejp, vävtejp, tejphållare samt tätningslist som hjälper dig i arbetet. Hitta rätt bland vårt utbud av tejp och tätningslister till ditt arbete. Bland vårt sortiment hittar du allt du behöver inom flera varianter av tejp, tätninglist och kardborrband för olika typer av jobb. Utforska vårt breda utbud online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 21

 • Packtejp Transparent, a-collection
  Packtejp Transparent, a-collection
  En tyst avrullad transparent packtejp i akryl.
  Mer info
  1 Variant
 • Packtejp Scotch 309 PP
  Packtejp Scotch 309 PP
  Scotch Packtejp 309 är en polypropen-tejp (PP) med vattenbaserat akrylhäftämne. Den är tyst, lättavrullad och tål solljus (UV-beständig). Produkten erbjuder bra prestanda över ett brett temperaturintervall särskilt i kallare och fuktigare tillämpningar (t.ex. kylrum). Används vid förslutning av lätt gods, returfiber och plastemballage.
  Mer info
  4 Varianter
 • Packtejp Scotch 371 PP
  Packtejp Scotch 371 PP
  Standardpacktejp för basbehov. Hot-Melt-häftämne. Lösningsmedelfritt.
  Mer info
  1 Variant
 • Packtejp Scotch 6890 PVC
  Packtejp Scotch 6890 PVC
  En packtejp med kraftig hugg. Går att krympfilma. Tystavrullad.
  Mer info
  5 Varianter
 • Packtejp Tesa 4024
  Packtejp Tesa 4024
  Du kan försluta små till medelstora lådor professionellt med hjälp av tesa® 4024 packtejp. Den särskilt höga initiala vidhäftningsförmågan gör det möjligt att försegla kartonger direkt och säkert. Packtejpen utan lösningsmedel består av PP-film med akryl häftämne. Packtejpen har även lång livslängd tack vare den höga UV-beständigheten och dess resistens mot både åldring och temperaturer.
  Mer info
  1 Variant
 • Bandningstejp Tesa 4590
  Bandningstejp Tesa 4590
  tesa® 4590 är en längsarmerad bandningstejp som är idealisk för många olika industriella applikationer som buntning, palletering, krävande kartongförslutning, säkring under transport samt montering och förslutning av rullar. Bandningstejpen består av glasfiber på en PET-folie med ett syntetiskt gummihäftämne. Tejpen är slitstark, har utmärkt brottöjning och hög draghållfasthet. Mycket god vidhäftning på både polära och icke-polära material.
  Mer info
  4 Varianter
 • Packtejp Tesa 57180
  Packtejp Tesa 57180
  tesa® packtejp av papper. Robust och miljöneutral för förslutning av kartonger, lådor och kuvert.
  Mer info
  1 Variant
 • Packtejp Tesa 57175/57177
  Packtejp Tesa 57175/57177
  tesapack® Stark är en packtejp för förslutning av tyngre kartonger och paket. Tack vare sin tjocka bärare har tejpen hög UV-beständighet. Tejpen består av ett bärarmaterial av PVC och ett starkt häftämne av naturgummi. Finns i brun eller transparent version.
  Mer info
  2 Varianter
 • Packtejp Tesa 4120
  Packtejp Tesa 4120
  tesa® 4120 är med sin enkla, tysta och stabila avrullning den idealiska packtejpen för manuell användning. Packtejpen är idealisk för förslutning av medeltunga kartonger. Den finns i tre olika färger: brun, transparent och vit. Tejpen består av ett bärarmaterial av robust PVC och ett häftämne av naturgummi. Bärarmaterialet av PVC-folie gör att tejpen erbjuder elektrisk isolering och den är dessutom flamhämmande, den går att skriva ut på samt är väderbeständig och kemikaliebeständig. Häftämnet av naturgummi ger också mycket god vidhäftning till polära och ickepolära ytor samt ett starkt grepp och säker försegling.
  Mer info
  1 Variant
 • Säkerhetstejp Tesa 64007
  Säkerhetstejp Tesa 64007
  tesa® 64007 är en packtejp med manipuleringsskydd och den är utvecklad för att förhindra att kartonger öppnas och stängs obemärkt. Häftämnet av akryl garanterar hög initial häftförmåga på polära material samt god beständighet mot miljöpåverkan, kemikalier och åldrande. Den lätta BOPP-bäraren garanterar optimal säkerhet för förpackningar. tesa® 64007 förhindrar stöld under lagring eller transport av värdefullt gods. Tejpen används ofta för märkesvaror, teknik och konfidentiella dokument. tesa® 64007 kan användas som en vanlig packtejp i dispensers och maskiner med bromsfunktion.
  Mer info
  1 Variant
 • Packtejp Tesa 58153/58154
  Packtejp Tesa 58153/58154
  Robust och miljöneutral tesa® packtejp som ger säker förslutning av förpackningar. 100 % kvalitet, 100 % återvunnen plast.
  Mer info
  2 Varianter
 • Packtejp Tesa 4089
  Packtejp Tesa 4089
  tesa® 4089 är en packtejp som är lämplig för förslutning av kartonger av lätt och medelhög vikt. Den lämpar sig för lådor som fryses in och som förvaras i kalla miljöer. Tejpen består av ett bärarmaterial av PP och ett starkt häftämne av naturgummi.
  Mer info
  1 Variant
 • Packtejp Tesa 4124
  Packtejp Tesa 4124
  *tesa® 4124 är en premium packtejp som är idealisk för emballering av medeltunga till mycket tunga kartonger. Tejpen är lätt och tyst att rulla av. Består av ett bärarmaterial i PVC och ett häftämne av naturgummi som ger en hög draghållfastighet, beständighet och stabilitet. Tejpen fäster bra på många olika ytor, både polära och ickepolära.
  Mer info
  3 Varianter
 • Packtejp Tesa 4100
  Packtejp Tesa 4100
  tesa® 4100 är en präglad PVC-packtejp som är lämplig för förslutning av medeltunga kartonger. Tejpen består av ett bärarmaterial av PVC och ett starkt häftämne av naturgummi. Den präglade folien gör att tejpen kan rullas av lätt och tyst.
  Mer info
  1 Variant
 • Påsförslutningstejp Tesa 4104
  Påsförslutningstejp Tesa 4104
  tesa® 4104 är idealisk att använda för innerförpackningar, tex. vid försegling av små kartonger, plåtburkar eller plastpåsar. Tejpen är också lämplig för märkning eller färgkodning eftersom den finns i många starka färger, bland annat svart, vit, röd, gul, blå och grön. Den färgade packtejpen består av en PVC bärare och ett häftämne av naturgummi. Tejpen fungerar på en mängd olika ytor med både hög eller låg polaritet.
  Mer info
  1 Variant
 • Bandningstejp Tesa 4287
  Bandningstejp Tesa 4287
  tesa® 4287 är en formbar tejp för bandning och buntning som har god beständighet mot höga och låga temperaturer. Häftämnet av naturgummi ger god vidhäftning på olika underlag, bland annat ytor med låg energinivå. Bäraren av MOPP-folie ger tejpen medelhög brottstyrka, god skjuvningstålighet och låg töjbarhet. tesa® 4287 är mycket formbar och kan tas bort utan risk för att lämna skador, missfärgningar eller rester av häftämne.
  Mer info
  2 Varianter
 • Packtejp Tesa 58155/58156 m tryck
  Packtejp Tesa 58155/58156 m tryck
  Robust och miljöneutral tesa® packtejp som ger säker förslutning av förpackningar. 100 % kvalitet, 100 % återvunnen plast.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bandningstejp Tesa 51128
  Bandningstejp Tesa 51128
  tesa® 51128 är en bandningstejp med mjuk avrullning med ett speciellt häftämnessystem av lösningsmedelsfritt naturgummi. Den skadar inte ytan på etiketter och kartonger när den tas bort och den är lämplig för att säkra lastpallar lastade med tryckta eller märkta kartonger.
  Mer info
  1 Variant
 • Bandningstejp Tesa 4289
  Bandningstejp Tesa 4289
  tesa® 4289 är en mycket stark tejp för bandning och buntning med hög nötningsbeständighet. Hög beständighet mot UV-strålar samt höga och låga temperaturer. Häftämnet av naturgummi ger god vidhäftning även på låg-energiytor. Den starka och kraftiga bäraren av MOPP-folie ger tejpen en hög brottstyrka, enastående skjuvhållfasthet och låg töjbarhet. Tejpen kan tas bort utan risk för att lämna skador, missfärgningar eller rester av häftämne.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bandningstejp Tesa 4578
  Bandningstejp Tesa 4578
  tesa® 4578 är en universal kryssarmerad bandningstejp som passar för olika industriella applikationer såsom buntning och säkring vid lastpallar, forstärkt kartongförslutning, transportsäkring, fixering, buntning och ändförsegling. tesa® 4578 består av PET-fiber / BOPP med ett häftämne av syntetiskt gummi.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.