Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Tejp och tätningslister

Behöver du tejp till din arbetsplats? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt produkter för ditt arbete. Vårt sortiment av tejp och tätningslister inkluderar både maskeringstejp, byggtejp, eltejp, vävtejp, tejphållare samt tätningslist som hjälper dig i arbetet. Hitta rätt bland vårt utbud av tejp och tätningslister till ditt arbete. Bland vårt sortiment hittar du allt du behöver inom flera varianter av tejp, tätninglist och kardborrband för olika typer av jobb. Utforska vårt breda utbud online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 234

 • Vulkaniserande silikontejp Tesa 4600
  Vulkaniserande silikontejp Tesa 4600
  tesa® 4600 Xtreme Conditions är en självvulkaniserande silikontejp, som tål extrema förhållanden och kan användas vid krävande applikationer. Tejpen har inget häftämne utan fäster på sig själv när man lindar den tätt runt något. Kan användas för alla möjliga reparationer, tätning, isolering, skydd, säkring och buntning. Den självvulkaniserande tejpen ger omedelbar vidhäftning och kan användas på svåra varma, dammiga och feta underlag, och den kan till och med användas under vatten. Silikontejpen är extremt hållbar och beständig mot höga temperaturer, UV-ljus, många kemikalier, syror och oljor. Mycket flexibel och lämpar sig även för permanenta applikationer utomhus eller inne i motorytrymmen.
  Mer info
  3 Varianter
 • Byggtejp Tesa 4662
  Byggtejp Tesa 4662
  tesa® 4662 är en stark silvertejp som är lämplig för en mängd olika industriella applikationer, bland annat emballering, försegling, sammanfogning och montering. Den är enkel att riva av för hand, formbar mot alla ytor och vattenbeständig. Häftämnet av naturgummi ger enastående vidhäftning även på ojämna och smutsiga underlag som trä eller tegelstenar. Silvertejpen tål värme upp till 95 °C under 30 minuter. Bärarmaterialet består av en laminerad polyesterväv med en vävtäthet på 27 trådar per tum. Kan lätt avlägsnas efter användning utan att lämna några rester.
  Mer info
  4 Varianter
 • Märktejp Nitto 21
  Märktejp Nitto 21
  Märktejp av PVC. Används för märkning av ledare och kablar.
  Mer info
  14 Varianter
 • Bygg och Skyddstejp Tesa 4844 Basic
  Bygg och Skyddstejp Tesa 4844 Basic
  tesa® 4844 robust bygg-och skyddstejp som består av en filmbärare som är täckt med en åldersbeständigt häftämne i naturgummi. Denna kraftfulla kombination gör det möjligt för dig att använda den vädertåliga bygg-och skyddstejpen utomhus i upp till 2 veckor. När du vill skydda känsliga ytor från smuts eller skada vid gipsarbeten. Byggtejpen är bekväm att hantera och tack vare präglade strukturen så kan den enkelt rivas av för hand i en vinkel på 90°.
  Mer info
  1 Variant
 • Eltejp Nitto 225
  Eltejp Nitto 225
  Eltejp av PVC. Blyfri.
  Används för isolering och skydd av elektriska detaljer i fuktiga oljiga förhållanden.
  Lägsta pålindningstemperatur -18°.
  Nitto 225 är certifierad för elektriska applikationer enligt IEC 60454-3-1-7/F-PVCp/90.
  Mer info
  2 Varianter
 • Isoleringstejp Tesa 53988
  Isoleringstejp Tesa 53988
  tesaflex® 53988 är en pålitlig isoleringstejp för många olika användningsområden. På grund av det förhållandevis tjocka bärarmaterialet samt den höga flexibiliteten och förträffliga vidhäftningsförmågan – även vid låga temperaturer – är den idealisk för arbete med elektricitet, såsom isolering eller märkning av kablar. Dessutom kan PVC-tejpen även användas för reparationer. Finns i många färger – rött, blått, brunt, svart, vitt, grått, grönt, gult och gult/grönt – och är också mycket lämplig som markeringstejp.
  * Certifierad enligt IEC 60454-3-1 (VDE, IMQ, SEMKO), VOC-certifierad samt uppfyller RoHS 2.0-direktivet och REACH-förordningen
  * Tjock bärare (150 μm)
  * Hög dielektrisk genombrottsspänning (7 000 V)
  * Värmebeständig upp till +90 °C
  Mer info
  14 Varianter
 • Golvmarkeringstejp 3M 764I
  Golvmarkeringstejp 3M 764I
  Följsam gul vinyltejp för bland annat märkning, färgkodning och golvmarkering.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bygg och Skyddstejp Tesa 4172
  Bygg och Skyddstejp Tesa 4172
  Bygg-och skyddstejpen tesa® 4172 består av en mjuk PVC-film med naturgummi häftämne. Kombinationen av materialen säkerställer att bygg-och skyddstejpen enkelt kan rullas ut och rivas av för hand, samtidigt som tejpen går att användas på böjda ytor. Tejpen är beständig mot fukt och kemikalier och kan användas i temperaturer från 5 °C.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp Tesa 4613
  Vävtejp Tesa 4613
  tesa® 4613 är en multifunktionell silvertejp som är idealisk för olika industriella applikationer som emballering, förslutning, fixering, buntning eller försegling. Tejpen är lätt att använda eftersom den är enkel att riva av för hand. Häftämnet av naturgummi gör tejpen mycket mångsidig och säkerställer hög initial häftförmåga på olika ytor – även på ojämna eller skrovliga ytor. tesa® 4613 är vattenavvisande och tål temperaturer upp till 95 °C. Den PE-laminerade bäraren har en vävtäthet på 27 trådar per tum, vilket gör tejpen extremt flexibel.
  Mer info
  1 Variant
 • Gängtätningstejp Maxi
  Gängtätningstejp Maxi
  Lämpar sig väl för anläggningar med vatten och tryckluft. Dessutom lämplig för de flesta kemikalier, syror, baser, lösningsmedel mm. Max. tryck: 30 bar. Även användbar till hydraulik. Temperaturbeständig från -200oC till +160oC.
  Mer info
  1 Variant
 • Vävtejp 3M 2903
  Vävtejp 3M 2903
  Scotch® Vävtejp 2903 är en formbar vävtejp med många användningsområden. Den består av en polyetenfilm över ett tygskikt och ett syntetiskt gummihäftämne. Ett bra val för tillfälliga reparationer, buntning, skarvning, försegling, fixering och skydd. Effektivt syntetiskt gummihäftämne som snabbt fäster på en mängd olika ytor. Rivs av rakt i båda riktningar. Hög draghållfasthet, idealisk för buntning. Formbar tejp som underlättar applicering på oregelbundna ytor.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningstejp T-Flex
  Tätningstejp T-Flex
  Tätningstejp T-Flex är speciellt anpassad för skarvar och genomförningar i polyeten-/byggfolie (luft och ångspärr), vindkydd, alla typer av väderboarder, men den fäster också på PP-, PA-folie, trä, glas, kraftpapper, metall mm. Åldringsbeständig samt fri från lösningsmedel, klor och formaldehyd. Godkänd av Sitac och P-märkt. godkänd. Underlag skall vara torrt, rent och fettfritt. UV beständig 6 månader samt åldringsbeständig: Minst 50 år.
  Mer info
  3 Varianter
 • Monteringstejp Tesa 4952
  Monteringstejp Tesa 4952
  tesa® 4952 är en dubbelhäftande tjock skumtejp som används till många olika monteringslösningar. Den dubbelhäftande tejpen erbjuder mycket bra vidhäftning på både släta och ojämna ytor . Tejpen är resistent mot UV-ljus, fukt, vatten, kemikalier och åldrande. Både för inom- och utomhusbruk och har en långvarig temperaturtålighet på upp till 80 °C. 4952 består av en bärare i vitt PE-skum med sluten cellstruktur och ett skjuvresistent modifierat akrylhäftämne. Skumtejpen är särskilt lämplig för montering av släta föremål så som speglar, skyltar och dekorativa material. Den har till och med fått certfiering för spegelmontering. Dessutom fungerar den bra som stötdämpare och utjämnare av termisk expansion hos material.
  Mer info
  4 Varianter
 • Vulktejp Tesa 62822
  Vulktejp Tesa 62822
  62822 tesa® är en självvulkaniserande tejp för vattentät isolering av kablar, tätning av slangar, rör m.m. Den är för fuktisolering av elektriska komponenter och förstärkning och omlindning av handtag och grepp.
  Mer info
  1 Variant
 • Packtejp Scotch 309 PP
  Packtejp Scotch 309 PP
  Scotch Packtejp 309 är en polypropen-tejp (PP) med vattenbaserat akrylhäftämne. Den är tyst, lättavrullad och tål solljus (UV-beständig). Produkten erbjuder bra prestanda över ett brett temperaturintervall särskilt i kallare och fuktigare tillämpningar (t.ex. kylrum). Används vid förslutning av lätt gods, returfiber och plastemballage.
  Mer info
  4 Varianter
 • Monteringstejp Tesa 51570
  Monteringstejp Tesa 51570
  tesa® 51570 är en dubbelhäftande tejp med nonwoven bärare. Den används vid permanent montering av metall och plastmaterial, t.ex. aluminium, polystyren, polypropylen, ABS. Det tjocka klisterlagret limmar bra mot ojämna underlag och har mycket hög inledande vidhäftning. tesa® 51570 rekommenderas inte vid temperaturbelastning över 60 °C under längre tid.
  Mer info
  1 Variant
 • Maskeringstejp Tesa 4323
  Maskeringstejp Tesa 4323
  Tesa® 4323 är en universal formbar maskeringstejp för enklare uppgifter och även för buntning, förslutning, fastsättning och lätt emballering. Tejpen består av ett bärarmaterial av kräppat papper och ett häftämnesystem av naturgummi. Detta häftämne ger mycket bra stadga och hög initial vidhäftning till flera olika typer av ytor och pappersbäraren förhindrar att färgstänk rinner av. Tejpen är lätt att riva för hand enkel att applicera och ta bort.
  Mer info
  6 Varianter
 • Golvmarkeringstejp Tesa 4169
  Golvmarkeringstejp Tesa 4169
  tesaflex® 4169 kraftig men mjuk PVC-tejp som är är idealisk för permanent golvmarkering. Möjliga applikationer för tejpen är markering av arbetsområden i fabriker och industrier, märkning av hjälplinjer på utrustning eller märkning av parkeringsrutor. Tejpen är lätt att använda med en dispenser och kan med sin formbara bärare användas i kurvor utan att vecka sig, även vid låga temperaturer. Akryl häftämnet erbjuder enastående vidhäftning på polära och icke-polära ytor samt ojämna och grova underlag.
  Mer info
  3 Varianter
 • Eltejp Nitto 228SK
  Eltejp Nitto 228SK
  Eltejp av PVC. Har goda egenskaper vid låga temperaturer och är självslocknande. Motståndskraftig mot syror och alkalier. Blyfri. Nitto 228SK är certifierad för elektriska applikationer enligt IEC 60454-3-1-7/F-PVCp/90.
  Mer info
  1 Variant
 • Bygg/Skyddstejp Tesa 4840
  Bygg/Skyddstejp Tesa 4840
  tesa® 4840 är en bygg- och skyddstejp med präglad struktur, vilket gör att den kan lätt rivas av för hand i en rak linje. Den är avsedd att användas på släta ytor för att skydda känsliga ytor mot fläckar och skador under målningsprocessen. Byggtejpen är beständig mot UV-ljus och naturligt åldrande, vilket gör den lämplig för applikationer utomhus upp till 6 veckor. Häftämnet av naturgummi har applicerats på ett mjukt och smidigt underlag av PVC-folie, som ger hög initial häftförmåga på olika ytor – även på skrovliga eller ojämna ytor utomhus.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.