Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Textiltvättmedel - sköljmedel

Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt produkt för ditt arbete. Vårt sortiment av kemtekniska- och hygienprodukter omfattar bl.a. fog- och tätmassor, brandtätning, rengöringsmedel, lim, smörjmedel, skärvätskor, färg, lösningsmedel, desinfektionsmedel och tvål. Utforska vårt breda utbud här eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 27

 • Sköljmedel Comfort Professional
  Sköljmedel Comfort Professional
  Comfort Professional underlättar avvattningen och motverkar statisk elektricitet. Tvätten blir därigenom lättare att stryka och mangla. Comfort Professional gör även tvätten mjukare. • Mjukgör effektivt många olika typer av textilier • Motverkare uppbyggnad av statisk elektricitet på syntetiska textilier • De parfymerade varianterna ger plaggen en fräsch och behaglig doft • Comfort Professional Sensitive innehåller ej parfym eller färg.
  Mer info
  2 Varianter
 • Overalltvättmedel Ekofekt
  Overalltvättmedel Ekofekt
  Overalltvättmedel Ekofekt för varsel och flamskyddade kläder. Miljöanpassat, drygt och lågskummande tvättmedel för all slags tvätt och tvättemperaturer mellan 30-90 grader. Tvättmedlet avlägsnar effektivt fett, olja, sot och annan svår smuts. Oparfymerat.
  Mer info
  1 Variant
 • Sköljmedel Nordex Lavér Soft Breeze
  Sköljmedel Nordex Lavér Soft Breeze
  Lavér Soft motverkar statisk elektricitet på textiler. Doseras till sista sköljvattnet, för att förbättra och bevara klädernas färg och form. Lavér Soft gör att tvätten blir mjuk.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättmedel Via Professional
  Tvättmedel Via Professional
  Miljömärkt med Svanen. Via Professional är ett koncentrerat tvättmedel med god effekt på proteinrik smuts och feta fläckar. Sensitive innehåller ingen parfym och är lämplig för personer med känslig hud eller allergier.
  Mer info
  4 Varianter
 • Tvättmedel Grumme flytande
  Tvättmedel Grumme flytande
  Grumme flytande kulörtvättmedel innehåller ingredienser som binder upp lösta pigment i tvättvattnet och därmed förhindrar att det färgar av sig på tvätten. Grumme flytande kulörtvättmedel har en behaglig doft. Kom ihåg att Grumme Kulörtvätt är effektivt redan vid 30°. Räcker upp till 20 tvättar.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättmedel Nordex Lavér Color
  Tvättmedel Nordex Lavér Color
  Lavér Color tvättar effektivt och bevarar plaggens färger. Tar bort fläckar utan blekning. Innehåller inte blekmedel . Tvättmedlet är avsett för maskintvätt, 40-60°C, men även utmärkt till handtvätt och blötläggning. Lätt parfymerad.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättmedel Nordex Lavér Color Sensitive
  Tvättmedel Nordex Lavér Color Sensitive
  Lavér Color Sensitive tvättar effektivt bort smuts och fläckar, samtidigt som det bevarar plaggens färger. Tvättmedlet är avsett för maskintvätt 40-60°C, men även utmärkt till handtvätt och blötläggning. Utan blekmedel och parfym. Rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Textiltvättmedel Kärcher
  Textiltvättmedel Kärcher
  Populärt grundrengöringsmedel för rengöring av textilier.
  Mer info
  3 Varianter
 • Tvättmedel Nordex Natur Color
  Tvättmedel Nordex Natur Color
  Nordex bästa tvättmedel. Fintvättmedel utvecklat för effektiv och skonsam kulörvätt och för tvätt av polyester/ bomull. Även utmärkt till handtvätt. Låg dosering ger låg tvättkostnad. Utan blekmedel och parfym. Tvättar effektivt redan vid 30°. Utvecklad för effektiv och skonsam finvätt och för tvätt av polyester/bomull. Även utmärkt till handtvätt. Utan fosfat, blekmedel och utan parfym. Bra miljöval.
  Mer info
  2 Varianter
 • Sköljmedel Nordex Lena Mjuk
  Sköljmedel Nordex Lena Mjuk
  Sköljmedel med antistatisk verkan för textilier. Gör tvätten mjuk och tar bort statisk elektricitet ur syntetfibrer. Underlättar strykning och mangling. Även för antistatbehandlilng av textila heltäckningsmattor.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tvättmedel Nordex Liquid Wash Color
  Tvättmedel Nordex Liquid Wash Color
  Högeffektivt flytande tvättmedel utan blekmedel och parfym. Passar till all daglig tvätt av hårt smutsade textilier. Användning: Till tvätt av oljiga, feta och hårt smutsade plagg och textilier. Utmärkt till overaller och yrkeskläder. Blanda inte vita och mörka textilier. Tvätta polyester/bomull separat. Passar för känsliga färger. Räcker upp till 125 (5L) / 250 (10L) tvättar. Bra miljöval.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tvättmedel Nordex PowerWash White
  Tvättmedel Nordex PowerWash White
  För tvätt av hårt smutsade textiler och skyddskläder från industri- och verkstadsmiljöer med smuts bestående av fett, olja, sot etc. Lågskummande, kompakt tvättmedel med blekmedel för professionell textiltvätt. Utvecklat för effektiv och skonsam vittvätt och innehåller blekmedel som ger extra effekt vid hårt smutsad tvätt och för fläckborttagning. Prisvärt och drygt. Fosfat- och parfymfritt. Högkoncentrerat – Låg doseringen ger låg tvättkostnad. Räcker till 250 alt 178 tvättar. Till tvätt av oljiga, feta och hårt smutsade plagg och textilier. Utmärkt till overaller och yrkeskläder. Blanda inte vita och mörka textilier. Tvätta polyester/bomull separat. Förstör inte textilier och resårer med mera.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättmedel flytande VIA Prof
  Tvättmedel flytande VIA Prof
  Effektivt och drygt flytande kulörtvättmedel i en praktisk bag-in-boxförpackning. Avsedd för professionellt bruk. Utan parfym och blekmedel.
  Skonsam för dina kulörta textilier. Effektiv redan vid lägre temperaturer. Lämplig även för handtvätt och svåra fläckar
  Enkel dosering med doseringstappen och doseringsbollen.
  Miljömärkt med Svanen.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättmedel Nordex Lavér Color Sensitive Liquid
  Tvättmedel Nordex Lavér Color Sensitive Liquid
  Högeffektivt flytande kulörtvättedel utan blekmedel. Passar till all daglig tvätt av kläder i de flesta material. Utan parfym. Utan fosfat
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättmedel flytande Via Color Protect Conc
  Tvättmedel flytande Via Color Protect Conc
  Flytande kulörtvättmedel i bekväm förpackning. Avsedd för professionellt bruk. Bevarar färgade plaggs färg och lyster längre. Skonsam för kulörta textilier. Effektiv redan vid lägre temperaturer. Lämplig även för handtvätt och svåra fläckar. Enkel dosering med doseringsbollen. Ger en fräsch doft.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättmedel Via Tvättkapslar
  Tvättmedel Via Tvättkapslar
  Effektivt flytande tvättmedel mot svåra fläckar i en enkel dosering. White är speciellt anpassat för att hjälpa till att bevara kläderna vita och ljusa även efter många tvättar. Color är speciellt anpassat för att hjälpa till att bevara klädernas färger så de håller sig fräschare längre. Effektiv redan vid låga temperaturer. Ger en fräsch doft. Miljömärkt med Svanen.
  Mer info
  2 Varianter
 • Tvättmedel Nordex Natur Plus
  Tvättmedel Nordex Natur Plus
  Vårt bästa tvättmedel. Fintvättmedel för vit eller ljus tvätt med extra rengörande ämnen som passar de typer av fläckar som syns mer på vita textiler. Med blekmedel och utan parfym. Bastvättmedel för vit eller ljus tvätt med extra rengörande ämnen som passar de typer av fläckar som syns mer på vita textiler. Till tvätt av alla textilier. Passar utmärkt till handtvätt. Låg dosering ger låg tvättkostnad. Utan fosfat, med blekmedel och utan parfym.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättmedel Nordex Lavér Sensitive
  Tvättmedel Nordex Lavér Sensitive
  Lavér Sensitive Vitt är ett effektivt och skonsamt tvättmedel med blekmedel, för ljusa och vita textilier. Tvättmedlet är avsett för maskintvätt 40-60°, men även utmärkt till handtvätt och blötläggning. Utan parfym. Rekommenderas av Astma- och Allergi-förbundet.
  Mer info
  1 Variant
 • Mopptvättmedel Activa Ready
  Mopptvättmedel Activa Ready
  Koncentrerat tvättmedel för maskintvättning av alla slags svabbgarn, bomulls- blandfiber-, syntet och mikrofibermoppar. Speciellt framtaget för att bibehålla moppens egenskaper och inte skada mikrofiber. Utvecklat för att användas i tvättmaskiner med doseringssystem, men fungerar väl i allt ifrån handtvätt i 30°C till 95°C i vanlig tvättmaskin. Innehåller ej parfym. Miljömärkt: Bra Miljöval.
  Mer info
  1 Variant
 • Tvättmedel Rapid Gipeco
  Tvättmedel Rapid Gipeco
  Specialutvecklat för tvätt av städtextilier. Mycket lämpligt för tvätt av golvmoppar och städdukar. Flytande. Tvättar effektivt rent redan vid låga temperaturer och sparar därför energi. Tvättar hygieniskt rent. Innehåller bakteriehämmande ämnen.
  pH ca 9,5 i brukslösning (0,3%-ig). Svanenmärkt.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.