Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Golvrengöring

Behöver du färg till din arbetsplats? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt för ditt arbete. Vårt sortiment av kemteknik och hygien inkluderar både färg, lösningsmedel, fog, spackel, lim, rengöring , avfettningsmedel samt handdesinfektion. Hitta rätt bland vårt sortiment av kemteknik till ditt arbete. Bland vårt sortiment av kemteknik och hygien hittar du allt du behöver inom färg, fog och rengöring för olika typer av jobb. Utforska vårt breda utbud online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 51

 • Allrengöringsmedel Jontec Ceramica
  Allrengöringsmedel Jontec Ceramica
  Allrengöringsmedel för stengolv.
  Neutralt rengöringsmedel speciellt utvecklat för rengöring av keramiska golv med hög glans som glaserat porslin, klinker, polerad marmor eller granit, etc. Produkten är formulerad för att inte lämna någon hinna eller rester på golvet samtidigt som den bevarar den ursprungliga glansen och gör rent effektivt. För mopp och kombiskurmaskin.
  •Säker att använda på alla typer av obehandlade, vattentåliga hårda golv
  •Perfekt för högblanka klinker och stengolv
  •Lösningsmedelsbaserad, snabbtorkande formulering
  •Lämnar ingen hinna eller rester på golvet
  •Lämnar en fräsch doft
  Mer info
  1 Variant
 • Golvrengöring Taski Jontec 300
  Golvrengöring Taski Jontec 300
  Lågskummande neutralt golvrengöringsmedel , för kombiskurmaskin eller manuell daglig rengöring. Kan doseras i tvättmaskin för preparering av städklara textilier. Utan färg, utan parfym. Lämnar inga rester eller hinna på golvet. Miljömärkt med Svanen.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöring Stentvål Special Originalet
  Rengöring Stentvål Special Originalet
  Skyddande kombimedel för kalkhaltiga naturstensytor, linoleum samt trä. Förutom den rengörande effekten ger produkten impregnering och en mjuk glans åt behandlad yta. Används av marknadsledande proffs där man har högt ställda krav för rengörings och impregneringseffekt samt önskar en slittålig vatten- och smutsavvisande yta. Utan parfym, Bra Miljöval.
  Mer info
  4 Varianter
 • Golvspån Prol Vax/Olje
  Golvspån Prol Vax/Olje
  Olje- eller vaximpregnerat golvspån som både rengör och oljar/vaxar golvet. Sopas över golvet med borste och efterlämnar en ren inoljad/vaxad yta med hög finish. Avsedd för linolium, parkett, stengolv och behandlat betonggolv. Olje-Prol är avsedd för obehandlat betonggolv.
  Mer info
  2 Varianter
 • Golvvårdsmedel Stone Gloss
  Golvvårdsmedel Stone Gloss
  Stone Gloss är ett vattenbaserat vaxemulisionsmedel förstärkt med carnauba vax. Kombimedlet rengör och ger en slittålig vatten- och smutsavstötande yta. Används på alla slags sten, golv, kalksten, marmor, terrazzo, oglaserade keramiska plattor mm samt linoleumgolv.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rengöring Grumme Såpa
  Rengöring Grumme Såpa
  För rengöring av golv, sten, klinker, sanitetsgods, plastmaterial, obehandlat trä samt för ugnsrengöring. Bra miljöval.
  Mer info
  2 Varianter
 • Golvrengöring Bona Wood Floor Cleaner
  Golvrengöring Bona Wood Floor Cleaner
  Bona Wood Floor Cleaner är särskilt utvecklad för effektiv rengöring av lackerade och hårdvaxoljade trägolv. Praktisk, bruksfärdig. pH-neutral rengöringsspray. Cleaner lämnar inga ränder och kladdiga rester efter sig samtidigt som den effektivt avlägsnar den tuffaste smutsen. Kompartibel med Bona Wood Floor Refresher och många andra typer av underhållsprodukter. Finns som 1 liter sprayflaska och 0,85 liter flaska till Bona Spray Mop.
  Mer info
  2 Varianter
 • Grovrent Nordex S-Super Clean
  Grovrent Nordex S-Super Clean
  Koncentrerat grovrengöringsmedel för lättskurning av S-Polish alt S-Shine behandlade golv före ytförbättring samt för rengöring av kraftigt smutsade golv. För användning i kombimaskiner och även utmärkt till fukt- och våtmoppning. Ingår i S-Golvvårdssystemet.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöring Nordex Effektol Extra
  Rengöring Nordex Effektol Extra
  Alkaliskt grovrengöringsmedel för rengöring av hårt smutsade ytor. Effektiv på oljehaltig smuts och sot. Parfymerad. Till entréer, industrigolv och butikslokaler. Även utmärkt för borttagning av hårt sittande smuts, som t ex sot efter bränder. Används manuellt och till skur- och kombimaskiner.
  Mer info
  2 Varianter
 • Golvpolish Nordex S-Polish
  Golvpolish Nordex S-Polish
  En slitstark miljöanpassad allroundpolish av hög kvalitet. Ger en sidenmatt hård och slitstark yta. Läggs på i två tunna skikt. För ytbehandling av hårda golv som linoleum-, plast- samt stengolv.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöringsmedel Bona Stone Tile laminate Cleaner
  Rengöringsmedel Bona Stone Tile laminate Cleaner
  Bruksfärdigt rengöringsmedel med en sammansättning som lämpar sig för rengöring av en mängd olika golvmaterial, som tilll exempel laminat, vinyl, linoleum, oglaserade keramiska plattor samt sten och klinker. Finns som 1 liter sprayflaska , 4 liter refill och 850 ml flaska till Bona Spray Mop.
  Mer info
  2 Varianter
 • Golvrengöringsmedel CIF Professional Oxy-Gel
  Golvrengöringsmedel CIF Professional Oxy-Gel
  Golv och allrengöringsmedel. Under användandet bildas det aktiva syret till mikrobubblor som lyfter upp smutsen och gör den enkel att ta bort. Behöver ej eftersköljas.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvunderhållsvax Trend Gipeco
  Golvunderhållsvax Trend Gipeco
  Slitstark golvvax för ytbehandling av alla golv. Bildar en elastisk, hård, smutsavvisande och mycket lättstädad ytfi lm. Trend kräver mindre arbetsinsats än polish- och mjukvaxbehandling. Bygger vid regelmässigt underhåll med Trend upp trendytan allt efter slitage. Vilket innebär att nyläggning inte behöver göras om på 4–5 år. Kombineras med porfyllare på porösa golv. Torkar snabbt. Mycket lämplig på linoleumgolv.
  Mer info
  2 Varianter
 • Impregneringsvätska Trend Gipeco
  Impregneringsvätska Trend Gipeco
  Specialutvecklat Golvunderhållsvax för impregnering-/preparering av moppar i tvättmaskiner för städklart material. För regelmässig fuktrengöring och underhåll av golv som ytbehandlats med Trend Golvvax. Bygger vid rengöring upp trendytan allt efter slitage. Kan med fördel användas även på polishytor. Mycket god rengöringseffekt på ytbehandlade golv.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöring Fri Såpa Natur
  Rengöring Fri Såpa Natur
  Högkoncentrerad flytande såpa för daglig rengöring. Äkta såpa tillverkad med förnyelsebara råvaror, tillverkad av förtvålad tallolja. Frisk doft av naturlig såpa. Gul. Innehåller inget konserveringsmedel. För professionell användning till rengöring. Lämplig vid såväl manuell som maskinell rengöring av golv, sten, klinker, sanitetsgods, plastmaterial, obehandlat trä samt för ugnsrengöring. Svanenmärkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Trapprengöringsmedel Trapper Gipeco
  Trapprengöringsmedel Trapper Gipeco
  Lågskummande trapprengöringsmedel med suverän rengöringseffekt och fräsch doft. Specialutvecklat
  för rengöring och vård av stengolv t.ex. terrazzo. Avsedd för regelmässig rengöring av trappor och
  entréplan i hyresbostäder. Bevarar stenens ursprungliga lyster och ger en smutsavvisande yta.
  Lämnar ingen hinna eller kemrester på ytan.
  pH ca 8,7 i brukslösning (1%-ig)
  . 5 liter.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvrengöring Jontec Forward free
  Golvrengöring Jontec Forward free
  Alkaliskt kraftfullt golvrengöringsmedel speciellt framtaget för användning i kombiskurmaskiner. Den lågskummande formuleringen avlägsnar effektivt svår smuts och fett från alla vattentåliga, obehandlade hårda golv (förutom obehandlat trä). Är även idealiskt för lättskurning och för UHS rengöringsprogram (höghastighet) på behandlade golv. Utan färg, utan parfym.•Effektivt kraftfullt rengöringsmedel för obehandlade golv •Speciellt framtaget för användning i kombiskurmaskiner •Mycket effektivt för lättskurning och borttagning av ett skikt polish inför nyutläggning •Lämplig för maskinell samt manuell rengöring, lättskurning och för impregnering av moppar och dukar i tvättmaskin.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvrengöringsmedel Taski Jontec
  Golvrengöringsmedel Taski Jontec
  Lågskummande polymerbaserat dagligt rengörings- /underhållsmedel för vattentåliga hårda golv. Då produkten är lågskummande är den lämplig för användning i kombiskurmaskin. Rengör effektivt samt skyddar (vaxer och polymerer). Ger glans efter HS-polering. •Tar snabbt bort smuts och lämnar en skyddande film på golvet•Speciellt utvecklad för användning i kombiskurmaskin•Ger en polerbar skyddande film, HS-polering för ökad glans•Bygger upp en stegsäker skyddsfilm.
  Mer info
  1 Variant
 • Golvpolish-Ytförstärkare Polly Gipeco
  Golvpolish-Ytförstärkare Polly Gipeco
  För säker ytbehandling av alla golv i miljöer med hårt slitage och där golv behöver ett nytt
  slitskikt. Extra hög slitstyrka. Mycket hållbar för minimalt underhåll. Vilket innebär längre intervaller mellan lättskurning/nyläggning. Fantastiskt lätt att stryka ut. Torkar mycket snabbt. God resistens mot alkali och alkoholer. Innehåller polyuretan.
  pH ca 8,5 i koncentrat.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöring Tana Tanet AlcoSmart
  Rengöring Tana Tanet AlcoSmart
  TANET alcoSmart garanterar enkel och effektiv borttagning av smuts och fett från olika typer av golv såsom porösa stengolv eller hydrofoba PUR ytor och lämnar en uppfriskande doft av grapefrukt vid användning. TANET alcoSmart med dess integrerade SMART doseringsmembran i kapsylen, möjliggör en flexibel och praktisk dosering. Samtidigt som man undviker direktkontakt med produkten. Är baserad på "SMART Triple Efficiency" formulering med en exklusiv ytaktivt bas som kombinerar exceptionell vätning med dispergerande och rengörande egenskaper.Består till huvudelen av förnyelsebara råvaror och kommer i en flaska gjord av 30% återvunnet material. TANET alcoSmart tar ansvaret för kommande generationer. Är lämpligt för alla vattentåliga golv som sten, gummi, linoleum, PVC, pur med flera. Särskilt lämpligt för golv med akrylgolvpolish, och för alla tvättbara ytor såsom plast, glas, keramik, metall och lack. Användas manuellt eller i kombimaskin.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.