Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Städ

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Visar 1 till 20 av 270

 • Ytdesinfektion Dax 75
  Ytdesinfektion Dax 75
  DAX Ytdesinfektion 75 är avsedd för desinfektion av synligt rena ytor t.ex. bänkar, bord och undersökningsbritsar. DAX Ytdesinfektion 75 har dokumenterad effekt mot bakterier, svampar och olika typer av virus som HIV, Hepatit B och C, Murine Norovirus och Adenovirus. Verkar snabbt och effektivt utan att lämna spår på den behandlade ytan.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytrengöringsservetter Plum 5252
  Ytrengöringsservetter Plum 5252
  Engångsduk för desinfektion av lösa föremål och hårda ytor som tål alkohol t.ex. sjukvårds- och livsmedelssektorn. Ethanol Disinfection 80% innehåller inte tvål. dokumenterat effktiv mot norovirus i enlighet med EN14476. 20X20 cm. 100 wipes/frp.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfekt Divodes
  Ytdesinfekt Divodes
  Snabbverkande bredspektrigt alkoholbaserat desinfektionsmedel för desinfektion av öppna spritbeständiga ytor. Färdig brukslösning. Ingen eftersköljning krävs.
  • Bredspektrigt alkoholbaserat desinfektionsmedel.
  • Ingen eftersköljning behövs.
  • Färdig brukslösning.
  • Skummar ej.
  • Inga rester.
  Mer info
  1 Variant
 • Handdisk Yes Original
  Handdisk Yes Original
  Handdiskmedel Yes Original är märkt enligt AISE Green Ribbon. En frivillig märkning som ges ut av AISE om tillverkaren kan styrka att vissa krav (som innefattar en bedömning av produktens påverkan under hela sin livscykel) tillgodoses.
  Mer info
  1 Variant
 • Avloppsrensare Mudin Express
  Avloppsrensare Mudin Express
  Tränger genom vattnet, öppnar och löser upp. Skonsam mot plast, betong, stålrör, ledningar, rostfritt stål och gummi. pH 14. Smörjer rören och förhindrar snabb återtätning. Tar bort illaluktande bakterier och är luktfri. Löser upp hår, fett, slam m.m
  Mer info
  1 Variant
 • Allrengöringsmedel Ajax Universal
  Allrengöringsmedel Ajax Universal
  Ajax Universal allrengöringsspray avlägsnar snabbt och effektivt alla typer av smuts, t.o.m. fett. Kan användas på alla tvättbara ytor i hemmet utom glas och fönster. Märkt med EU Ecolabel.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfektion Nordex Debisan
  Ytdesinfektion Nordex Debisan
  Till rengöring och desinfektion. Debisan är aktivt mot de flesta bakterier, mögel och svamp. Debisan motverkar statisk elektricitet samt är deodoriserande. Till golv, väggar och andra hårda ytor i sjukhus, skolor, daghem, gymnastiksalar, omklädningsrum och livsmedelslokaler. Använd 1% brukslösning. Bearbeta ytan noggrant med en duk. Låt verka 10-15 minuter. Ingen eftersköljning, lämna ytan fuktig och låt självtorka. Effekt på mikroorganismer:

  Grampositiva bakterier, t ex stafylokocker, streptokocker: God effekt
  Gramnegativa bakterier, t ex salmonella, coli, gonokocker: Mindre god effekt
  Tuberkelbakterier: Ingen effekt
  Hydrofila virus, t ex enterovirus: Ingen effekt
  Lipofila virus, t ex herpesvirus, influensavirus: God effekt
  Sporer: Ingen effekt
  Svampar, t ex trichophyton: Viss effekt
  Motsvarar EN 1276 och EN 1650
  Mer info
  2 Varianter
 • Tvättmedel Via Professional
  Tvättmedel Via Professional
  Miljömärkt med Svanen. Via Professional är ett koncentrerat tvättmedel med god effekt på proteinrik smuts och feta fläckar. Sensitive innehåller ingen parfym och är lämplig för personer med känslig hud eller allergier.
  Mer info
  4 Varianter
 • Maskindiskmedel Yes Powerdrops
  Maskindiskmedel Yes Powerdrops
  YES Maskindiskmedel Allt i Ett Original löser upp fett även under korta program genom att lösa upp snabbare än hårda tabletter. Tabletten placeras precis som den är i diskmaskinen, du behöver inte ta bort något inslagspapper. Svanenmärkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Glasputs Nordex Spectra Glasrent
  Glasputs Nordex Spectra Glasrent
  För rengöring av fönster, glas och speglar. Spruta Glasrent direkt på föremålet och polera sedan med en mjuk luddfri duk. Färdig att använd pH: 10,6 (brukslösning).
  Mer info
  2 Varianter
 • Rengöring Klorin
  Rengöring Klorin
  Rengöringsmedel och blekmedel. Klorin fungerar bäst i vattentemperaturer upp till 40 grader. Vid höga koncentrationer är det lämpligt att använda gummihandskar.Klorin innerhåller natriumhypoklorit, samma ämne som tillsätts för desinfektion av vårt dricksvatten. Klorins egenskaper när det gäller desinfektion är väl dokumenterade. Klorin används t ex när man desinfekterar vattentankar i båtar och sommarstugor. Klorin används på hotell, i resturanger och storkök för att garantera god hygien. Klorin används också inom sjukvården som ett ytdesinfektionsmedel för att förhindra smittspridning. Använd Klorin om du känner oro för bakterietillväxt i kök, infektionsrisk i badrum och toalett, vid dålig lukt i våtutrymmen samt vid missfärgad tvätt. Klorin tar bort alla kända bakterier, svampar och sporer.
  Mer info
  1 Variant
 • Maskindiskmedel Sun Professional Tabs
  Maskindiskmedel Sun Professional Tabs
  Miljömärkt med Svanen. Sun Professional Tabs är ett alkaliskt diskmedel i tablettform som är utvecklat för professionell användning. Avlägsnar effektivt fett, smuts och matrester i alla vattenhårdheter.100 st/frp.
  Mer info
  1 Variant
 • Avkalkning Nordex Kalcinex
  Avkalkning Nordex Kalcinex
  För rengöring och avkalkning av syratåliga ytor som sanitetsporslin, kakel och rostfritt. Effektivt mot kalk- och oxidbeläggningar. Ej på marmor och andra syrakänsliga ytor.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöring Stentvål Special Originalet
  Rengöring Stentvål Special Originalet
  Skyddande kombimedel för kalkhaltiga naturstensytor, linoleum samt trä. Förutom den rengörande effekten ger produkten impregnering och en mjuk glans åt behandlad yta. Används av marknadsledande proffs där man har högt ställda krav för rengörings och impregneringseffekt samt önskar en slittålig vatten- och smutsavvisande yta. Utan parfym, Bra Miljöval.
  Mer info
  4 Varianter
 • Glasputs Ajax
  Glasputs Ajax
  Ajax Multi Action Glass Spray rengör alla blanka ytor, såsom fönster, speglar, glasytor, kylskåpsdörrar, TV-skärmar etc. Den avlägsnar effektivt smuts och fett med ett skinande rent resultat utan streck och ränder. Produkten är enkel att använda. Det är bara att spraya på och sedan torka av.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytdesinfektionsmedel Bio Gen
  Ytdesinfektionsmedel Bio Gen
  Invekta Desinfektion är ett ytdesinficerande vattenbaserat medel som används för att neutralisera bakterier, listeria arter, jäst, svamp och influensavirus inom ett brett användningsområde. För desinficering av rengjorda golv, väggar, arbetsytor, transportband, behållare och utrustning inom hotell, restaurang, livsmedels och dryckesindustrin, mejeri och liknande industrier. Låt verka minst 5-10 minuter. OBS! Om den desinficerade ytan ska kommer i direkt kontakt med livsmedel skall den sköljas med rent vatten. Kan med försikighet användas på tangentbord och telefoner. OBS! Spraya inte direkt på utrustningen utan i trasa. 750 ml är brukslösning, 5 l är koncentrat. Koncentrat spädes 1 del + 9 delar vatten.
  Mer info
  2 Varianter
 • Allrengöringsmedel Original/Lemon Ajax
  Allrengöringsmedel Original/Lemon Ajax
  Ajax Original och Ajax Lemon löser upp fett och rengör effektivt. Svanenmärkt.
  Mer info
  3 Varianter
 • Overalltvättmedel Ekofekt
  Overalltvättmedel Ekofekt
  Overalltvättmedel Ekofekt för varsel och flamskyddade kläder. Miljöanpassat, drygt och lågskummande tvättmedel för all slags tvätt och tvättemperaturer mellan 30-90 grader. Tvättmedlet avlägsnar effektivt fett, olja, sot och annan svår smuts. Oparfymerat.
  Mer info
  1 Variant
 • Etikettborttagning CRC Label off
  Etikettborttagning CRC Label off
  Borttagningsmedel för etiketter. Blandning av lösningsmedel, fritt från CFC och HCFC. Tar bort självhäftande pappersetiketter från de flesta ytor på 2-3 minuter. (testa på plast före användning). Framtagen för livsmedelsindustrin. NSF-godkänd.
  Mer info
  1 Variant
 • Allrent Nordex Clean-Up
  Allrent Nordex Clean-Up
  Högeffektiv och snabb rengöring av bruksytor. Användning för glas, plast, kakel, sanitetsgods, rostfritt m.m. Även utmärkt till bilens fälgar.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.