Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Smörjfett

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Visar 1 till 20 av 72

 • Armaturfett, Oras
  Armaturfett, Oras
  10 g i tub.
  Mer info
  1 Variant
 • Hjullagerfett Q8 Rubens WB
  Hjullagerfett Q8 Rubens WB
  Litiumkomplexförtvålat mineraloljebaserat
  smörjfett med hög smörjförmåga innehållande EP-additiv och
  rostskyddande tillsatser. Har mycket bättre tålighet mot höga
  temperaturer än vanliga universalfett. Utmärkt allroundfett till
  krossanläggningar.
  Typiska användningsområden:
  Asfaltmaskiner, pappersmaskiner
  Stål- och aluminiumindustri
  Hjullager i bussar och lastbilar under hårda driftsförhållanden
  Hjullager i fordon utrustade med skivbromsar

  Fördelar:
  Enhetsfett med brett användningsområde
  Mycket god termisk stabilitet
  Långa smörjintervall
  Utmärkta rostskyddsegenskaper
  God vattenresistens och mekanisk stabilitet
  Blyfritt
  Behåller sin ursprungliga konsistens även efter
  temperaturchocker uppåt 250°C.
  Mer info
  5 Varianter
 • Kopparpasta CRC Copper paste
  Kopparpasta CRC Copper paste
  En mjuk allroundpasta avsedd för att förhindra fastbränning, fastrostning och kärvning. Temperaturområde -35C +1100C. Till bultar, flänsar, avgassystem, batteri-poler, turboaggregat, bromsar armaturer m.m. Även som smörja på drev och växlar vid mycket låga hastigheter.
  Mer info
  3 Varianter
 • Vaselin vit
  Vaselin vit
  WHITE VASELINE är en smak- och luktfri, vitfärgad petroleumgelé som på grund av sin höga renhet används som smörjmedel eller ingående komponent inom t.ex. livsmedelsindustri, medicinsk industri och kosmetisk industri. Rekommenderas för smörjning eller som ingående komponent inom branscher, som t.ex. livsmedelsindustrin, medicinsk industri eller kosmetisk industri, där en produkt med hög renhet krävs. Produkten är också lämplig som impregneringsmedel för papphöljen i elektiska kablar och som yttre vibrationsdämpande fyllmedel i optiska fiberkablar. Fungerar även utmärkt för smörjning av plast och gummidetaljer. Produkten är smak- och luktfri samt har mycket låg påverkan på plaster och elastomerer. Fri från syror och därmed kompatibel med tätningsmaterial, metaller och o-ringar.
  Mer info
  1 Variant
 • Lagerfett Rocol Sapphire NLGI 2
  Lagerfett Rocol Sapphire NLGI 2
  Blåfärgat litiumförtvålat fett. God vidhäftning. Motstår vattenurlakning. Korrosionsskyddar. Lämpligt i de flesta lager. Ger förlängda smörjintervaller. Kan användas tillsammans med de flesta tvålförtjockade lagerfetter. Temperaturbeständighet -30°C till +150°C.
  Mer info
  1 Variant
 • Universalfett CRC Multi Grease
  Universalfett CRC Multi Grease
  EP-litiumbaserat universalfett fett för rull- och glidlager i alla vanliga hastighetsområden. God resistens mot oxidation. Skyddar mot nötning och korrosion. Lämpligt för stötlaster och vibrationer. Även på glidstyrningar, linjära styrningar, kopplingar, kilaxlar och skruvspindlar. NLGI-2.
  Mer info
  1 Variant
 • Universalfett CRC Food grease universal Patron
  Universalfett CRC Food grease universal Patron
  Livsmedelsgodkänt långtidsverkande mineralbaserat universalfett för maskiner, styrningar, ventiler, kedjor, växlar, kopplingar m.m. God termisk och mekanisk stabilitet, skyddar mot korrosion. NSF H1.
  Mer info
  1 Variant
 • Allroundspray Loctite 8201
  Allroundspray Loctite 8201
  Smörjmedel - universalolja. Spray med fem funktioner. För lätt smörjning av metaller

  LOCTITE LB 8201 är en penetrerande väska för universalanvändning som lösgör, smörjer, rengör, torkar och förhindrar korrosion på alla maskiner. Produkten innehåller inte silikon. Används för att lösgöra ihopkärvade eller korroderade delar såsom gängade fästdon, gångjärn och cylindriska förband. Ger en lätt smörjning, tränger undan fukt från fuktiga elektriska verktyg och lämnar en skyddande antirostfilm. Arbetstemperaturintervall mellan -20 °C och +120 °C.

  Fördelar:
  Spray med fem funktioner
  Lösgör monteringar
  Smörjer metall
  Rengör delar
  Driver ut fukt
  Förhindrar korrosion
  Mer info
  1 Variant
 • Lagerfett Molykote BR 2 Plus
  Lagerfett Molykote BR 2 Plus
  Lämpligt för glid- och rullningslager samt för andra fettsmorda maskinelement. Vid belastning bildas ur fettet en fast smörjfilm som plätteras in i ytgodset och som ger nödkörningsegenskaper, om övrig smörjning skulle falla bort.
  Mer info
  3 Varianter
 • Lagerfett Rocol Foodlube Grease 2
  Lagerfett Rocol Foodlube Grease 2
  Vitt vidhäftande. Giftfritt. Innehåller ej mineraliska kolväten. Tål hög belastning. Minskar slirning. Motstår vattenurlakning och lämpar sig därför för miljöer där rengöring ofta förekommer. Goda rostskyddsegenskaper. Livsmedelsgodkänd, U.SDA H1.
  Mer info
  1 Variant
 • Silicone grease Loctite LB 8104
  Silicone grease Loctite LB 8104
  Färglöst silikonbaserat fett med kiselgel som förtjockningsmedel. Temperaturbeständigt upp till +200°C, lämpligt för smörjning av de flesta plaster och elastomerkomponenter.

  LOCTITE LB 8104 är ett färglöst silikonbaserat fett med kiselgel som förtjockningsmedel. Det har ett brett temperaturområde (upp till +200°C) och är lämpligt för smörjning av de flesta plaster och elastomerkomponenter. Det har H1 NSF registreringsnummer 122981 och NLGI-klass 2/3.

  Fördelar
  Silikonfett
  Ventil- och packningsfett
  Stort temperaturområde, upp till +200°C
  För smörjning av de flesta plaster och elastomerkomponenter
  H1 NSF reg nr.: 122981
  NLGI-klass 2/3
  Mer info
  1 Variant
 • Montagepasta Molykote G Rapid Plus
  Montagepasta Molykote G Rapid Plus
  Med fasta smörjämnen. Brett användningsområde. Med mycket låg friktionskoefficient. Genom påföring av pastan på de rengjorda metallytorna utvecklas en smörjfilm av fasta smörjämnen som minskar friktionen, förhindrar metall-metall-kontakt (skärning, varmgång), skyddar mot förslitning samt ger nödkörningsegenskaper. Den fasta smörjfilmen är tryckbeständig intill flytgränsen för alla kända metaller. Hög åldrings- och temperaturbeständighet.
  Mer info
  2 Varianter
 • Smörjfett CRC Extreme lube syntet
  Smörjfett CRC Extreme lube syntet
  Syntetiskt smörjfett för livsmedels- och pharmaindustri. Utmärkt vattenbeständighet. Säker på de flesta plaster, gummimaterial och beläggningar. För pneumatik, materialhanteringsutrustning, verktyg, lager, ventiler, glidstyrningar, leder och drev m.m. Temperatur från -40 °C till 180 °C. NLGI 2. NSF H1.
  Mer info
  1 Variant
 • Silikonfett, FMM
  Silikonfett, FMM
  I tub.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagepasta CRC Ceramic paste
  Montagepasta CRC Ceramic paste
  Keramisk montagepasta. Temperaturer upp till 1400C. Montage av rostfria- och aluminium förband. Skydd mot fastbränning, nötning på gängade delar. På värmeväxlare, turbiner, rörkopplingar, flänsar. Som isolator mellan olika metaller. Ingen galvanisk korrosionspotential, tål höga tryck. Bra som fixturpasta vid svetsning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Silikonfett Molykote 111C
  Silikonfett Molykote 111C
  Smörj- och tätningsmedel för ventiler och är en icke smältande silikonpasta. Beständighet mot vatten och olja. God beständighet mot de flesta kemikalier. Ringa flyktighet. Ingen svällningsverkan på de flesta gummi- och konsthartsarter. Även om den utsätts för högre temperaturer under längre tid blir den varken hård eller smälter. Olöslig i vatten, metanol, etanol, aceton, glykol och glycerin. Beständig mot de flesta vattenlösningar av oorganiska salter och utspädda syror och baser.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kontaktfett
  Kontaktfett
  Tillförlitliga anslutningar för aluminiumledare kan endast uppnås ifall anslutningsstället rengöres, med en stålborste och infettas med skyddsfett.
  I plasttub. Skyddar mot oxidation och korrosion. Stelnar ej i kyla.
  Mer info
  1 Variant
 • Silikonfett Molykote 55M
  Silikonfett Molykote 55M
  Silikonbaserat fett för O-ringar, för smörjning av gummi och metall applikationer. Mycket oxidations stabilt, kompatibelt med de flesta plast och gummimaterial.
  Mer info
  1 Variant
 • Lagerfett Rocol Sapphire Hi-Load 2
  Lagerfett Rocol Sapphire Hi-Load 2
  Multikomplext förtjockat lagerfett med MoS². Beständig mot hög belastning och vibrationer. Förlänger smörjintervallerna för alla typer av lager. Temperaturområde -30ºC till +150ºC.
  Mer info
  1 Variant
 • Montagepasta Molykote G-N Plus
  Montagepasta Molykote G-N Plus
  Universell. En kombination av molybdendisulfid och vita, fasta smörjmedel. Genom att gnida in pastan i den rengjorda metallytan bildas en smörjfilm av fasta smörjmedel, som hindrar metall-metall-kontakt (skärning, varmgång), minskar friktion och förslitning och åstadkommer dessutom en nödkörningssmörjning. Den fasta smörjfilmen är tryckbeständig intill flytgränsen för alla kända metaller och har hög åldrings- och temperaturbeständighet.
  Mer info
  3 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.