Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Gäng- och skärvätskor

Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt produkt för ditt arbete. Vårt sortiment av kemtekniska- och hygienprodukter omfattar bl.a. fog- och tätmassor, brandtätning, rengöringsmedel, lim, smörjmedel, skärvätskor, färg, lösningsmedel, desinfektionsmedel och tvål. Utforska vårt breda utbud här eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 45

 • Skärvätska CRC Supercut
  Skärvätska CRC Supercut
  Högeffektiv skär- och pressvätska baserad på mineralolja och syntetiska additiver. Lämplig för en rad järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller inklusive aluminium, mässing och koppar. För borrning, dragning, pressning, skärning, formning och sågning. Innehåller ej klor eller zink.
  Mer info
  1 Variant
 • Linolja, kokt
  Linolja, kokt
  Kokt Linolja i plastflaskor.
  Mer info
  3 Varianter
 • Gänglåsning Loctite® 2700
  Gänglåsning Loctite® 2700
  LOCTITE 2700 Gänglåsning. Hög styrka. Framtagen för maximal effektivitet vid fixering och tätning av skruvar, muttrar och pinnskruvar. Fungerar på alla typer av metaller, inklusive passiva material. Kan demonteras genom uppvärmning till 250°C. Utomordentlig kemisk och termisk beständighet hos den härdade produkten. WRAS-godkännande (BS 6920): 1104508. Alternativ till Loctite 270 med klart bättre arbetsmiljö- och miljöegenskaper för användning där det inte krävs livsmedelsgodkännande. Inte märkt med några risksymboler, riskfraser eller säkerhetsfraser.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skärvätska Tilia Universal
  Skärvätska Tilia Universal
  Skärvätska för skärande bearbetning i de flesta material. Baserad på vegetabiliska oljor. God kylande och smörjande egenskaper. Avsedd att spädas.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skärolja Rocol RTD
  Skärolja Rocol RTD
  Mörk vätska med hög viskositet. Består uteslutande av högtrycksadditiver. Silikonfri. Innehåller ej mineralolja. Till de svåraste brotsch-, gäng- och borrningsoperationer.RTD Cleancut - helsyntetisk. För aluminium och koppar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Gängolja Rems Special
  Gängolja Rems Special
  Höglegerad gängvätska baserad på mineralolja. Avspolningsbar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skärpasta Tilia
  Skärpasta Tilia
  Skärpastan är tillverkat av vegetabiliska oljor. Används vid skärande bearbetning borrning och stansning i de flesta material. Kylande och smörjande effekt och ger även ett skydd mot rost. Lämplig för sega material som alu/rostfritt.
  Mer info
  1 Variant
 • Skärolja Tilia
  Skärolja Tilia
  Naturprodukt av vegetabiliska oljor. För all skärande bearbetning i de flesta material och lämplig för sega material som är alu/rostfritt och syrafast. Skäroljan är rostskyddande.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skärpasta Rocol RTD klorfri
  Skärpasta Rocol RTD klorfri
  Baserad på vegetabilisk basolja. Används till gängning, brotschning, borrning och svarvning i metaller som t ex rostfritt stål och nimonic.
  Mer info
  1 Variant
 • Skärpasta Rocol RTD
  Skärpasta Rocol RTD
  För gängning och brotschning av hårda legeringar i stål, rostfritt och nickel. Låg smältpunkt. God vidhäftningsförmåga.
  Mer info
  3 Varianter
 • Aktivator Loctite® 7649
  Aktivator Loctite® 7649
  Aktivator till anaeroba limmer.
  Mer info
  1 Variant
 • Gängolja Tilia miljöanpassad
  Gängolja Tilia miljöanpassad
  Gängolja som är helt nedbrytbar i naturen, för gängning, borrning och stansning i alla material, som rostfritt, syrafast, aluminium, stål m.m. Gängoljan ger minimalt friktionsmotstånd, mindre verktygsslitage, bättre gängor, högre ytfinish. Har en extremt hög smörjande och kylande effekt.
  Mer info
  1 Variant
 • Skärolja Rocol RTD klorfri
  Skärolja Rocol RTD klorfri
  Innehåller EP-additiver. Röd. Fri från klor och mineralolja. Lätt avtvättbar. Används till gängning, brotschning, borrning och svarvning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skärvätska Rocol Ultracut 390H
  Skärvätska Rocol Ultracut 390H
  Vattenblandbar semisyntetisk skärvätska. Med innehåll av högraffinerad mineralolja. Koncentratet har en genomskinlig, grön flourescerande färg. Fri från biocider, nitrit, klorerat paraffin, svavelbehandlade estrar, fenol och fosfat. Användbar på de flesta material, även rostfritt. Lika lämplig i maskiner med avancerade produktionssystem som i vanliga konventionella maskiner.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gänglåsning Loctite® 248
  Gänglåsning Loctite® 248
  LOCTITE 248 Gänglåsning stift. Medelhög styrka. Möjliggör demontering med handverktyg. Används för fixering och tätning av skruvar, muttrar och pinnskruvar så att de inte lossar på grund av vibrationer. Produkten fungerar på alla metaller. Praktiskt stiftutförande motverkar dropp.
  Mer info
  1 Variant
 • Skärvätska Rocol Ultracut 370 Plus
  Skärvätska Rocol Ultracut 370 Plus
  Vattenblandbar semisyntetisk skär- och slipvätska. Koncentratet och emulsionen har en genomskinlig, grön, flourescerande färg. Fri från klor, nitrit och biocider. Lämplig för många olika bearbetningar på järn- och icke järnhaltiga material inklusive rostfritt stål och olika stållegeringar. Ger god prestanda även vid hög utspädningsgrad.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gängpasta Tilia
  Gängpasta Tilia
  Gängpastan används vid gängning, spårstickning, borrning m.m. Speciellt lämplig vid bearbetning av hårda och sega legeringar såsom rostfritt, syrafast samt aluminium. Hög kylande och smörjande effekt. Vegetabilisk.
  Mer info
  2 Varianter
 • Gänglåsning Loctite® 290
  Gänglåsning Loctite® 290
  LOCTITE 290 Gänglåsning. Medelhög/hög styrka. Låg viskositet. Fungerar endast på metall. Utformad för fixering och tätning av gängförband. Produkten kan även fylla porer i svetsar, gjutgods och metallpulverdelar. Idealisk för förmonterade gängförband, t.ex. instrumenteringsfästdon, elektriska kontaktdon och ställskruvar. Härdar utan kontakt med luft mellan tätt inpassade metallytor. Uppvärmning krävs för demontering.
  Mer info
  1 Variant
 • Aktivator Loctite 7452
  Aktivator Loctite 7452
  Transparent, färglös till svagt bärnstensfärgad aktivator för LOCTITE cyanakrylatlim. Kan för- eller efterappliceras.

  LOCTITE SF 7452 är en transparent, färglös till svagt bärnstensfärgad aktivator som ökar härdningshastigheten för LOCTITE cyanakrylatlim. Kan för- eller efterappliceras. Passar särskilt bra för efterapplikation på cyanakrylatlim för att säkra snabb fixering. Exempel på typiska applikationer är säkring av ledningar eller slingor till kretskort, intrångsskydd av justerbara komponenter, montering av standoffs, styrkanter och förstyvning.

  Fördelar:
  Härdar överskott av lim.
  Ger utmärkt kosmetiskt resultat utan den vita missfärgning som snabblim ger.
  Rekommenderas inte för plaster som lätt får stressprickor.
  Mer info
  1 Variant
 • Gänglåsning Loctite® 268
  Gänglåsning Loctite® 268
  LOCTITE 268 Gänglåsning stift. Hög styrka. Framtagen för maximal effektivitet vid fixering och tätning av skruvar, muttrar och pinnskruvar. Produkten används för permanentlåsning av monteringar där inget får lossna. Tillgänglig i stiftutförande och är enkel och effektiv vid användning på överliggande ytor.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.