Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Oljor - fett - skärvätskor

Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt produkt för ditt arbete. Vårt sortiment av kemtekniska- och hygienprodukter omfattar bl.a. fog- och tätmassor, brandtätning, rengöringsmedel, lim, smörjmedel, skärvätskor, färg, lösningsmedel, desinfektionsmedel och tvål. Utforska vårt breda utbud här eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 326

 • Unipak Glidex spray
  Unipak Glidex spray
  Ger lätt och problemfri hopsättning av plastmuffrör, gummilister och -packningar. Innehållet av silikon medför att rördelarna även efter längre tid lätt kan demonteras, förutom att det skyddar gummipackningen mot att torka ut/murkna. Bra vidhäftningsförmåga i våt/fuktig miljö. Används även med fördel vid dragning av installationskablar i rör och som fuktisolering av strömförande delar, och är dessutom ett effektivt och snabbverkande glidmedel för tröga lås, gångjärn, beslag, verktyg m.m.
  TIPS! Spruta ett skikt silikonolja på handsågen. Helt utan organiska lösningsmedel och ozonskadliga drivgaser. NSF godkänd för användning inom livsmedelsindustrin.
  Mer info
  1 Variant
 • Universalolja CRC 5-56
  Universalolja CRC 5-56
  En tunnare penetrerande, klibbfri universalolja som smörjer, löser rost, fett och harts, driver fukt, förhindrar gnissel och knarrning, frigör mekanismer som fastnat, skyddar i korrosiv miljö och förhindrar rost.

  Av CRC klassad som Active 95% product. När det är tekniskt möjligt fyller CRC aerosoler med den miljöbättre drivgasen CO2 vilket också innebär ca 35% mer produkt i burken och därigenom bättre ekonomi och mindre avfall.
  Mer info
  5 Varianter
 • Universalolja CRC 5-56 +
  Universalolja CRC 5-56 +
  Unik formulering- "icke brandfarlig" och utan faromärkning. Förbättrad och säkrare version av universalspray 5-56 med samma användningsområden. Komplexare basolja för bättre vidhäftning, utökade smörjande egenskaper och trycktålighet. Den skummande effekten ger oljan krypande effekt även vid större spalter.

  Skyddar metaller och legeringar mot korrosion. Tränger undan och stänger ute vatten och fukt. Lösgör metalldelar som kärvar eller sitter fast på grund av smuts, korrosion eller torkat fett. Förlängningsrör för precisionsapplicering. ANVÄNDNINGSOMRÅDEN: Kärvande och rostiga delar, rengöring av plastdetaljer, driva ut fukt, smörja gångjärn, bultar och muttrar och trädgårdutrustning.
  Mer info
  1 Variant
 • Vaselin vit
  Vaselin vit
  WHITE VASELINE är en smak- och luktfri, vitfärgad petroleumgelé som på grund av sin höga renhet används som smörjmedel eller ingående komponent inom t.ex. livsmedelsindustri, medicinsk industri och kosmetisk industri. Rekommenderas för smörjning eller som ingående komponent inom branscher, som t.ex. livsmedelsindustrin, medicinsk industri eller kosmetisk industri, där en produkt med hög renhet krävs. Produkten är också lämplig som impregneringsmedel för papphöljen i elektiska kablar och som yttre vibrationsdämpande fyllmedel i optiska fiberkablar. Fungerar även utmärkt för smörjning av plast och gummidetaljer. Produkten är smak- och luktfri samt har mycket låg påverkan på plaster och elastomerer. Fri från syror och därmed kompatibel med tätningsmaterial, metaller och o-ringar.
  Mer info
  1 Variant
 • Armaturfett, Oras
  Armaturfett, Oras
  10 g i tub.
  Mer info
  1 Variant
 • Kopparpasta CRC Copper paste
  Kopparpasta CRC Copper paste
  En mjuk allroundpasta avsedd för att förhindra fastbränning, fastrostning och kärvning. Temperaturområde -35C +1100C. Till bultar, flänsar, avgassystem, batteri-poler, turboaggregat, bromsar armaturer m.m. Även som smörja på drev och växlar vid mycket låga hastigheter.
  Mer info
  3 Varianter
 • Låsolja CRC Lockoil
  Låsolja CRC Lockoil
  Rengör och smörjer alla lås och ger samtidigt långtidsverkande skydd. Smörjmedlet lämnar en tunn film som skyddar smörjställena mot korrosiv miljö. Fri från silikontillsatser. Till alla slags lås i byggnader och fordon och finmekaniska instrument.

  Av CRC klassad som Active 95% product. När det är tekniskt möjligt fyller CRC aerosoler med den miljöbättre drivgasen CO2 vilket också innebär ca 35% mer produkt i burken och därigenom bättre ekonomi och mindre avfall.
  Mer info
  1 Variant
 • Linolja, kokt
  Linolja, kokt
  Kokt Linolja i plastflaskor.
  Mer info
  3 Varianter
 • Gänglåsning Loctite® 2700
  Gänglåsning Loctite® 2700
  LOCTITE 2700 Gänglåsning. Hög styrka. Framtagen för maximal effektivitet vid fixering och tätning av skruvar, muttrar och pinnskruvar. Fungerar på alla typer av metaller, inklusive passiva material. Kan demonteras genom uppvärmning till 250°C. Utomordentlig kemisk och termisk beständighet hos den härdade produkten. WRAS-godkännande (BS 6920): 1104508. Alternativ till Loctite 270 med klart bättre arbetsmiljö- och miljöegenskaper för användning där det inte krävs livsmedelsgodkännande. Inte märkt med några risksymboler, riskfraser eller säkerhetsfraser.
  Mer info
  2 Varianter
 • Smörjmedel, Uponor
  Smörjmedel, Uponor
  För smörjning av PVC-rörens ändar i samband med montering av gummiringstätade fogar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skärpasta Tilia
  Skärpasta Tilia
  Skärpastan är tillverkat av vegetabiliska oljor. Används vid skärande bearbetning borrning och stansning i de flesta material. Kylande och smörjande effekt och ger även ett skydd mot rost. Lämplig för sega material som alu/rostfritt.
  Mer info
  1 Variant
 • Skärvätska Tilia Universal
  Skärvätska Tilia Universal
  Skärvätska för skärande bearbetning i de flesta material. Baserad på vegetabiliska oljor. God kylande och smörjande egenskaper. Avsedd att spädas.
  Mer info
  2 Varianter
 • Elektronikrengöring CRC QD Contact cleaner
  Elektronikrengöring CRC QD Contact cleaner
  Mild, snabbtorkande elektronik rengöring. Lämplig för ömtåliga plaster. Avlägsnar effektivt lätta föroreningar, fett, olja. Eller uppfräschning av elektronik efter service. Även på mätverktyg eller som rengöring innan limning.
  Mer info
  1 Variant
 • Skärolja Tilia
  Skärolja Tilia
  Naturprodukt av vegetabiliska oljor. För all skärande bearbetning i de flesta material och lämplig för sega material som är alu/rostfritt och syrafast. Skäroljan är rostskyddande.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skärvätska CRC Supercut
  Skärvätska CRC Supercut
  Högeffektiv skär- och pressvätska baserad på mineralolja och syntetiska additiver. Lämplig för en rad järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller inklusive aluminium, mässing och koppar. För borrning, dragning, pressning, skärning, formning och sågning. Innehåller ej klor eller zink.
  Mer info
  1 Variant
 • Rostskydd CRC Zinc Industri
  Rostskydd CRC Zinc Industri
  Katodiskt skydd, även för skadade galvaniserade delar. Zinkbaserad beläggning med mycket bra vidhäftning på metallytor. Det höga zinkinnehållet offras under korrosionsprocessen och ger därmed den behandlade metallen ett galvaniskt skydd. Det torra skiktet innehåller maximal mängd zink (98 % renhetsgrad), vilket säkerställer en självläkande verkan vid repor i beläggningen. Den torra beläggningen har en matt yta med en perfekt struktur för målning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Skärolja Rocol RTD
  Skärolja Rocol RTD
  Mörk vätska med hög viskositet. Består uteslutande av högtrycksadditiver. Silikonfri. Innehåller ej mineralolja. Till de svåraste brotsch-, gäng- och borrningsoperationer.RTD Cleancut - helsyntetisk. För aluminium och koppar.
  Mer info
  3 Varianter
 • Silicone grease Loctite LB 8104
  Silicone grease Loctite LB 8104
  Färglöst silikonbaserat fett med kiselgel som förtjockningsmedel. Temperaturbeständigt upp till +200°C, lämpligt för smörjning av de flesta plaster och elastomerkomponenter.

  LOCTITE LB 8104 är ett färglöst silikonbaserat fett med kiselgel som förtjockningsmedel. Det har ett brett temperaturområde (upp till +200°C) och är lämpligt för smörjning av de flesta plaster och elastomerkomponenter. Det har H1 NSF registreringsnummer 122981 och NLGI-klass 2/3.

  Fördelar
  Silikonfett
  Ventil- och packningsfett
  Stort temperaturområde, upp till +200°C
  För smörjning av de flesta plaster och elastomerkomponenter
  H1 NSF reg nr.: 122981
  NLGI-klass 2/3
  Mer info
  1 Variant
 • Hjullagerfett Q8 Rubens WB
  Hjullagerfett Q8 Rubens WB
  Litiumkomplexförtvålat mineraloljebaserat
  smörjfett med hög smörjförmåga innehållande EP-additiv och
  rostskyddande tillsatser. Har mycket bättre tålighet mot höga
  temperaturer än vanliga universalfett. Utmärkt allroundfett till
  krossanläggningar.
  Typiska användningsområden:
  Asfaltmaskiner, pappersmaskiner
  Stål- och aluminiumindustri
  Hjullager i bussar och lastbilar under hårda driftsförhållanden
  Hjullager i fordon utrustade med skivbromsar

  Fördelar:
  Enhetsfett med brett användningsområde
  Mycket god termisk stabilitet
  Långa smörjintervall
  Utmärkta rostskyddsegenskaper
  God vattenresistens och mekanisk stabilitet
  Blyfritt
  Behåller sin ursprungliga konsistens även efter
  temperaturchocker uppåt 250°C.
  Mer info
  5 Varianter
 • Skärpasta Rocol RTD klorfri
  Skärpasta Rocol RTD klorfri
  Baserad på vegetabilisk basolja. Används till gängning, brotschning, borrning och svarvning i metaller som t ex rostfritt stål och nimonic.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.