Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Kontaktlim

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Visar 1 till 7 av 7

 • Kontaktlim Dana 281
  Kontaktlim Dana 281
  Lösningsmedelshaltigt. Lättflytande, termoplastiskt på neoprengummibas. Används till limning av trä, träfiber- och spånplattor, plastlaminat, filt, natur- och syntetgummi, läder, betong, glas och metaller.
  Mer info
  4 Varianter
 • Kontaktlim Casco Contact
  Kontaktlim Casco Contact
  Vattenbaserat, tixotropt kontaktlim. Kan användas till många materialtyper till exempel golv- och väggmattor i PVC, kork och laminat samt till cellplast, läder, papper, textil, trä, metall och betong. Underlag kan vara täta eller sugande. Registrerad i Basta.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kontaktlim Bostik 1782
  Kontaktlim Bostik 1782
  Kontaktlim Bostik 1782 har vidsträckt användbarhet för limning av många plaster som styv PVC och folier av mjuk PVC mot trämaterial, betong m fl material. Limmet ger en transparent, ljusstabil limfog och passar bra vid t ex limning av lampskärmar där limfogen är synlig vid genomlysning.
  Mer info
  1 Variant
 • Kontaktlim DanAtac Aqua Contact 288
  Kontaktlim DanAtac Aqua Contact 288
  Vattenbaserat, termoplastiskt på förstärkt neoprengummibas. Tixotropt och är lätt att arbeta med och har ett kraftigt "hugg". Används till limning av både sugande och täta material t ex de flesta golv- och väggmateiral, golv- och väggkork, laminat, polystyrenskum, trä, metall, papp, papper, textiler samt vissa plasttyper. Användningstemperatur cirka 18-30°C. Temperaturbeständighet -30°C till +80°C.
  Mer info
  1 Variant
 • Kontaktlim Dana 284
  Kontaktlim Dana 284
  Klar kontaktlim som är lättflytande urethanbaserad kontaktlim till limning av de flesta plastmaterial, speciellt till mjuk PVC. Limmet är dessutom lämpligt till limning av läder, gummi, metall, textil, trä, papp och papper.
  Mer info
  1 Variant
 • Kontaktlim Master
  Kontaktlim Master
  Kontaktlim att användas vid t.ex. limning av mattor, metall, plast (inklusive polyeten och polypropen), gummi, läder, textil, filt, kartong m.m Snabbtorkande. Tål upp till +60°C utan att ändra kulör. Bör ej användas på polystyrenskum, cellplast/frigolit eller vinylplast som kan påverkas av lösningsmedlet i produkten. Enkelt och snabb att applicera genom munstycket som ger en jämn och kontrollerad yta av små droppar, vilket också minimerar spill.
  Mer info
  1 Variant
 • Kontaktlim Casco
  Kontaktlim Casco
  God beständighet mot vatten, värme och hushållskemikalier. Innehåller ej toluen. På målade eller lackerade ytor rekommenderas förtester.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.