Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Rengöringsservetter - Hygien

Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt produkt för ditt arbete. Vårt sortiment av kemtekniska- och hygienprodukter omfattar bl.a. fog- och tätmassor, brandtätning, rengöringsmedel, lim, smörjmedel, skärvätskor, färg, lösningsmedel, desinfektionsmedel och tvål. Utforska vårt breda utbud här eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 6 av 6

 • Handrengöringsservetter Plum Heavy Duty
  Handrengöringsservetter Plum Heavy Duty
  Handrengöringsservetter tar effektivt men skonsamt bort olja, dieselolja, fett, färg och annan kraftig smuts utan att använda vatten. Den mjuka rengöringsservetten har en inbyggd slipeffekt och innehåller en effektiv rengöringsvätska med återfettande effekt. Mått: 20x25. Perforering för varje servett. Burk med snäpplock.
  Mer info
  1 Variant
 • Våtduk Tork Premium
  Våtduk Tork Premium

  Artikel 313995 är klassad som Smittskyddsartikel.
  Beslut har tagits att omgående införa en extraordinär process där vi aktivt och manuellt prioriterar tilldelningen av dessa Smittskyddsklassade artiklar till utvalda kunder. Kunder som kommer att prioriteras är de som fyller en samhällsbärande funktion med en verksamhet inom hälso- och sjukvården, polis, räddningstjänst, försvarsmakt, tull och gränsbevakning. Kontakta din säljare för rätt pris. Systembegränsningar tillåter tyvärr inte prisinformation vid manuell prioritering av tillgången av denna artikel.

  Våtduk för handrengöring. Mild mot huden men tuff mot smuts och fett. Ingen tillsatt parfym. Tar bort motorolja, fuktig målarfärg, matfett, lukt m.m. 58 dukar/hink.
  Mer info
  2 Varianter
 • Rengöringsservetter Ekofekt
  Rengöringsservetter Ekofekt
  Rengöringsduk för hårt smutsade händer, då man ej har tillgång till vatten. Effektivt mot olja, fett, tjära, färg, kåda, lim med mera. Biologiskt nedbrytningsbar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Mygg- och fästingservett No Bite
  Mygg- och fästingservett No Bite
  Mygg- och fästingservett No Bite mot mygg och knott. Minskar risken för bett av fästing. Används endast på mindre hudytor och används med försiktighet på barn. Produkten bör inte appliceras på barns händer och får inte användas på barn under 3 år. 10 servetter/ask.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöringsduk Loctite
  Rengöringsduk Loctite
  Loctite 7852 Rengöringsduk för händer och detaljrengöring. Tar bort smuts, limrester, spackel, målarfärg, olja, fett etc. Rengör händer, verktyg, detaljer, ytor etc. Dubbelsidig teknologi: en sträv sida + en mjuk sida. Använd den sträva sidan till rengöring av svåra smutsfläckar och/eller ojämna ytor. Använd den mjuka/absorberande sidan till rengöring av lättare fläckar samt mjuka och ömtåliga ytor.
  Mer info
  1 Variant
 • Wipes Swarfega Black Box
  Wipes Swarfega Black Box
  Kraftiga dukar impregnerade med en avancerad formulering av handrengöringsvätska för en snabb och säker borttagning av syntetisk-, 2-komponent-och cellulosafärg, grundfärg, lack, avfettning, tätningsmaterial m m. Rengör snabbt och effektivt utan att torka ut huden. Rengöringsdukarna används utan vatten, på arbetsplatsen eller i bilen. Black Box rengöringsduk är enkel att använda. Drag ut en duk från spannen och torka händerna tills all smuts är upplöst och absorberad av duken. Var noggrann mellan fingrar och på nagelband.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.