Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Spackel och lagningsmassor

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Visar 1 till 20 av 33

 • Kemisk metallreparation Loctite 3463
  Kemisk metallreparation Loctite 3463
  Tätar läckage. Fäster på fuktiga ytor och härdar under vatten. Knådbar och stålfylld reparationsmassa.
  Mer info
  2 Varianter
 • Spackel Teroson UP 150
  Spackel Teroson UP 150
  Glasfiberspackel som utjämnar hål. Lämplig till stål, aluminium, galvade ytor och glasfiber. Skapar fiberförstärkt reparation. Vattenresistent. Hög draghållfasthet. Bearbetningstid: 6 min. Färg: Blå/ Grön. Slipbar: 20 till 30 min.
  Mer info
  1 Variant
 • Spackel Teroson UP 230
  Spackel Teroson UP 230
  Lättviktsspackel. Enkelt att slipa. Lämplig till stål, aluminium, galvade ytor och glasfiber. Reparerar bucklor, repor och småhål. Mycket flexibelt. Perfekt för tunnare struktur. Bearbetningstid: 4 min. Färg: ljusgrön. Slipbar: 25 till 30 min.
  Mer info
  1 Variant
 • Lagningskitt Baowachs
  Lagningskitt Baowachs
  Baowachs – lagningskitt är bruksfärdig, finns i många olika nyanser för snabba lagningar av ytor i trä eller laminat. För olika typer av ytskador, t ex kvisthål, repor, sprickor, spik och skruvhål. Värm staven i handen och fylls i det ställe som skall lagas, efter ev betsning. Vaxet är ljusäkta, sjunker inte, förenar sig med materialet och kan färgas med retuscheringsfärg samt lackeras.
  Mer info
  4 Varianter
 • Glasfiberspackel Plastic Padding
  Glasfiberspackel Plastic Padding
  PP Glasfiberspackel är en tvåkomponentsspackel med inbyggd glasfiberarmering. Produkten innehåller glasfiber vilket gör lagningarna extremt starka. Fäster utmärkt på metall, trä och hårdplast och är lätt att forma och applicera. Bör ej topplackas direkt. Används för lagning och tätning av rosthål, glasfiberkarosser och båtar.
  Mer info
  1 Variant
 • Spackel Plastic Padding kemisk metall
  Spackel Plastic Padding kemisk metall
  PP Kemisk Metall är en tvåkomponent på polyesterbas. Kan borras och gängas. Ger en tät och hård yta som kan övermålas. Vatten- och kemikalieresistent. Även lämplig för gjutning. Hård som betong på 10 minuter. Fyller, limmar, tätar och förenar trä, sten, metall m.m. i alla kombinationer.
  Mer info
  2 Varianter
 • Snickerispackel 615 Dana
  Snickerispackel 615 Dana
  Akrylbaserad finspackelmassa för inomhusbruk. Används till bredspackling och fyllning av mindre sprickor i trä, spånplatta, puts, betong och liknande, där man efter lätt slipning skall ha en finkornig yta. Övermålningsbar med färg i många glansheter.
  Mer info
  1 Variant
 • Läcktätare Plastic Padding
  Läcktätare Plastic Padding
  PP Läcktätare används till oljetråg, läckande rör, element, kylare, vattentankar m.m. Tål vatten, bensin och olja. Fäster permanent på aluminium, lättmetall, plåt, glasfiber, koppar, gjutningar och stål. Tål kontinuerlig värme upp till 100°C. Snabbhärdande.
  Mer info
  1 Variant
 • Snickerispackel CascoSpack S
  Snickerispackel CascoSpack S
  Färdigblandad snabbtorkande latexspackel för snickeri. För spackling av hål samt bredspackling av små ytor inomhus. Bra vidhäftning mot de flesta byggnadsmaterial.
  Mer info
  1 Variant
 • Trämassa Plastiskt Trä Dana 638
  Trämassa Plastiskt Trä Dana 638
  Plastisk Trä 638 är en snabb härdande trämassa till reparationer och utfyllning av hål och sprickor i trä. Efter härdning är den vatten- och skruvfast och kan sågas, skäras , hyvlas, slipas, spritbetsas, poleras och lackeras.
  Mer info
  2 Varianter
 • Reparationslim Rubberfix
  Reparationslim Rubberfix
  Lättapplicerad reparationspasta som kan användas för de flesta material. Hög flexibilitet för fogfyllning, tätning och limning. För reparationer av t ex:
  * Sulor och klackar
  * Regnkläder
  * Ryggsäckar
  * Gummistövlar
  * Våtdräkter
  * Canvas
  * Partytält
  och mycket mer....
  Mer info
  1 Variant
 • Lättspackel Filler One Strike Maxi
  Lättspackel Filler One Strike Maxi
  En lättviktsfiller för utjämning av olika underlag före målning eller tapetsering. Baserad på polymeriserad lättviktsfiller, vilket ger utmärkta egenskaper. Framtagen för proffs och gör-det-själv. Lämplig som utfyllnad i: gips, tegel, sten, trä, puts,. Använd ej på metall eller plast eller våta underlag. Vit efter torkning.
  Mer info
  1 Variant
 • Spackel Plastic Padding Elastic
  Spackel Plastic Padding Elastic
  PP Superspackel Elastic är en tvåkomponentsallroundspackel, som varken sjunker eller spricker och är lätt att slipa och bearbeta. Härdar på 10 minuter och kan övermålas. Används för permanent utfyllnad av sprickor och ojämnheter på trä, masonit, fiberplattor och betong m.m.
  Mer info
  2 Varianter
 • Spackel Snabb Bostik
  Spackel Snabb Bostik
  För spackling och utfyllnad av sprickor i trä och liknande material inomhus.
  Mer info
  1 Variant
 • Tätningspasta Hylomar
  Tätningspasta Hylomar
  Hylomar är en geleaktig, icke uthärdande tätningspasta, som ger en hundraprocentig tätning av en mängd olika förband, såsom flänsar, kåpor, växellådor m.m. Hylomar kan även användas till topplock. Eftersom produkten förhindrar fastbränning av packningar förenklar Hylomar demontering av detaljerna. Hylomar är bestående, elastisk och beständig mot i stort sett alla vätskor och är inte brännbart.
  Mer info
  1 Variant
 • Spackel CascoSpack Universal
  Spackel CascoSpack Universal
  Ljusgrått spackel för full bredspackling och små reparationer inomhus. Extremt lätt att applicera. Ger en mycket jämn yta. Hög fyllningskapacitet. Liten krympning. Mycket bra slipbarhet. Kort torktid.
  Mer info
  1 Variant
 • Lättspackel Medium 623 Extra Dana
  Lättspackel Medium 623 Extra Dana
  Spackelmassan är lätt att såväl spackla som remsmontera och slipa. Kan används inomhus till skarv- och bredspackling av väggar och tak av puts, betong, lättbetong, gipsplattor m.m. i torra utrymmen. Övermålningsbar med de flesta typer av inomhus färg. Produkten är Svanenmärkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Finspackel PP 2-komponent
  Finspackel PP 2-komponent
  PP Finspackel är en tvåkomponentsspackel som ger en mycket tät ytfinish. Mycket lämplig för ytor som skall övermålas eller lackeras. Idealiskt för ytspackling och för extremt fina spacklingar på metall och trä.
  Mer info
  1 Variant
 • Gelcoat PP filler
  Gelcoat PP filler
  PP Gelcoat Filler är utmärkt på glasfibeytor. Vit i färgen, men kan brytas i olika nyanser. Kan våtslipas - blir helt vattentät. Används för reparation av mindre skador i gelcoatskiktet på t.ex. båtar, surfingbrädor och plastkarosser samt ytskador i emalj och sanitetsporslin.
  Mer info
  1 Variant
 • Spackel Plastic Padding Kemiskt trä
  Spackel Plastic Padding Kemiskt trä
  PP Kemiskt Trä är en ljusbrun specialspackel för trämaterial. Lätt att forma, skära och slipa. Kan även användas utomhus då materialet är mycket väderbeständigt och varken krymper eller spricker. Kan övermålas eller lackas till önskad nyans.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.