Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Fordonsrengöring - underhåll

Behöver du färg till din arbetsplats? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt för ditt arbete. Vårt sortiment av kemteknik och hygien inkluderar både färg, lösningsmedel, fog, spackel, lim, rengöring , avfettningsmedel samt handdesinfektion. Hitta rätt bland vårt sortiment av kemteknik till ditt arbete. Bland vårt sortiment av kemteknik och hygien hittar du allt du behöver inom färg, fog och rengöring för olika typer av jobb. Utforska vårt breda utbud online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 20 av 48

 • Adblue Yara
  Adblue Yara
  Yara Air1 AdBlue uppfyller alla krav enligt ISO 22241 och Euro- 5 och 6 normerna. Unik och praktisk 5-liters dunk med två handtag för lättare hantering. Både 5- och 10 liters är utrustade med påfyllnadspip för lätt och säker påfyllning. Förvara dunken väl tillsluten.
  Mer info
  2 Varianter
 • Spolarvätska T-blå Kemetyl
  Spolarvätska T-blå Kemetyl
  T-blå spolarvätska är ett frostskydds- och rengöringsmedel för bilens rutor, strålkastare, fönster och speglar. T-blå tar effektivt bort vägsalt, trafikfilm, olja och annan smuts. Skadar inte bilens gummilister, torkarblad eller lack. Blandningsförhållande vid koncentrerat: 1:1 ger -25 grader, 1:2 ger -17 grader.
  Mer info
  5 Varianter
 • Bromsrengöring Master Regular Brake Cleaner
  Bromsrengöring Master Regular Brake Cleaner
  Rengöringsmedel för framför allt bromsdetaljer men passar även utmärkt för andra nedsmutsade delar. Heptanbaserat avfettningsmedel som avdunstar utan att lämna några rester och där den rengjorda ytan inte behöver eftertvättas.
  Mer info
  1 Variant
 • Bilvård Nordex Auto Shampo Normal HF
  Bilvård Nordex Auto Shampo Normal HF
  Högskummande, effektivt schampo för högtryckstvättning av fordon och entreprenadmaskiner. Tar effektivt bort trafiksmuts, vägdamm, salt, etc. Utmärkt för normalt till hårt smutsade fordon. Även till borstvättmaskiner och manuell tvätt. Medlet hänger kvar på fordonet vilket gör att det verkar länge. Utmärkt för normalt till hårt smutsade fordon. Även till borstvättmaskiner och manuell tvätt. Medlet hänger kvar på fordonet som gör att medlet verkar länge.
  Mer info
  2 Varianter
 • Bromsrengöring Master Premium Eco
  Bromsrengöring Master Premium Eco
  Premium Brake Cleaner Eco är ett högpresterande avfettningsmedel som baseras på en blandning av acetaler, alkoholer och alifatiska kolväten för effektivast möjliga rengöring med mindre miljöpåverkan. Brake Cleander Eco är ett mycket effektivt rengöringsmedel för framförallt bromsdetaljer, men passar även utmärkt för andra nedsmutsade detaljer och avdunstar utan att lämna några rester varför den rengjorda ytan inte behöver eftertvättas. Drivgasen ger ett mycket lågt utsläpp av växthusgaser och därmed mindre miljöpåverkan.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöring Brake clean 7235
  Rengöring Brake clean 7235
  Rengöringsspray för snabb och grundlig rengöring. Lämnar inga rester.
  Mer info
  1 Variant
 • Startspray CRC Motor starter PRO
  Startspray CRC Motor starter PRO
  Inled såväl sommarsäsongen som den kalla våta årstiden problemfritt med startgas för bensin- och dieselmotorer. För t.ex. gräsklipparen, trimmern, båtmotorn eller snöslungan.
  Mer info
  1 Variant
 • Bilschampo Turtle Supertvätt
  Bilschampo Turtle Supertvätt
  Tvättmedlet som klarar av den svåraste smuts och ger en överlägsen glans. Innehåller bl.a. äkta Turtle Wax. Avlägsnar effektivt salt, asfalt, sot och smuts.
  Mer info
  1 Variant
 • Bilvård Nordex Car Shampo Shine
  Bilvård Nordex Car Shampo Shine
  För tvätt av hårt smutsade textiler och skyddskläder från industri- och verkstadsmiljöer med smuts bestående av fett, olja, sot etc. Lågskummande, kompakt tvättmedel utan blekmedel för professionell textiltvätt. Utvecklat för effektiv och skonsam kulörvätt och för tvätt av polyester/bomull. Prisvärt och drygt. Fosfat- och parfymfritt. Högkoncentrerad – Låg doseringen ger låg tvättkostnad. Räcker till 250 alt 178 tvättar. Till tvätt av oljiga, feta och hårt smutsade plagg och textilier. Utmärkt till overaller och yrkeskläder. Blanda inte vita och mörka textilier. Tvätta polyester/bomull separat. Förstör inte textilier och resårer med mera.
  Mer info
  3 Varianter
 • Bromsrengörare Dinitrol
  Bromsrengörare Dinitrol
  Avlägsnar effektivt olja, fett vax och smuts. För bromsar, kopplingar, förgasare och insprutningsventiler.
  Mer info
  1 Variant
 • Däcklagare CRC Fix
  Däcklagare CRC Fix
  Punkteringsspray. Tätar och pumpar upp däck på några sekunder. Lämnar en stabil film på däckets insida. Drivgasen används för att pumpa upp däcket till körbart tryck. I industrin på cyklar, transportkärror, drivhjul av däck m.m.
  Mer info
  1 Variant
 • Isborttagare Ice Remover
  Isborttagare Ice Remover
  Spraya bort isen på vindrutan. Tinar snabbt is på rutor och förhindrar ny isbildning.
  Mer info
  1 Variant
 • Avfettning Turtle Wax Micro Power
  Avfettning Turtle Wax Micro Power
  En effektiv förtvätt som tar bort hårt sittande smuts som asfaltsfläckar, olja, fett, vägsalt och vanlig smuts. Angriper inte metall eller lack. Verkar både på torr och våt yta. Miljömärkt med Svanen.
  Mer info
  1 Variant
 • Alkylatbensin OKQ8 2T
  Alkylatbensin OKQ8 2T
  Vid köp i internetbutiken av artikel 292681: LÄGSTA MINIMI KVANTITET: 3 x 5 LITER . Motorbensin för 2-takts bensinmotorer. Miljöanpassad bensin som ger mindre lukt, rök och sot vid förbränning. Färdigblandad med 2% biologiskt nedbrytbar 2-taktsolja av universal typ. Avsedd för användning som drivmedel i olika motorredskap med 2-taksmotorer som t ex motorsågar, gräsklippare och snöslungor. Lämplig även i snöskotrar, mopeder, crosscyklar, go-kart och utombordsmotorer.
  AVGIFTER: Smågodstillägg 250 kr samt Farligt Gods tillägg 175 kr tillkommer på varje order understigande 200 liter!
  Mer info
  3 Varianter
 • Alkylatbensin OKQ8 4T
  Alkylatbensin OKQ8 4T
  Vid köp i internetbutiken av artikel 292683: LÄGSTA MINIMI KVANTITET: 3 x 5 LITER. Motorbensin för 4-takts bensinmototer. Miljöanpassad bensin som ger mindre lufkt, rök och sot vid förbränning. Avsedd för användning som drivmedel i olika motorredskap med 4-taktsmotorer som kan köras på blyfri bensin, t ex motorsågar, gräsklippare och snöslungor. Lämplig även för 2-taktsmotorer utrustade med separat smörjning. Obs! Om denna bensin används i bilmotorer gäller inte garantin från tillverkaren på grund av att alkylatbensin inte uppfyller gällande bränslestandarder för bilmotorer.
  AVGIFTER: Smågodstillägg 250 kr samt Farligt Gods tillägg 175 kr tillkommer på varje order understigande 200 liter!
  Mer info
  3 Varianter
 • CRC Cockpit Shine Pro
  CRC Cockpit Shine Pro
  Fräschar upp och rengör plaster, vinyl och gummi. Lämnar ett glänsande, vattenavstötande skikt. Smetar inte, skyddar plast mot blekning och uttorkning. På paneler, gummimattor, i bilen, hissen, kontoret m.m. Fräsch citrondoft. Silikonfri.
  Mer info
  1 Variant
 • Fordonstvätt Lahega Wax Shampoo Plus
  Fordonstvätt Lahega Wax Shampoo Plus
  Svanenmärkt hand- och borstschampo med vaxeffekt. Högskummande. Parfym. Dosering: Manuell tvätt: 1:50. Automattvätt: 1:20 - 1:200 delar vatten.
  Mer info
  1 Variant
 • Propylenglykol Q8
  Propylenglykol Q8
  Propylenglykol är en frostskyddsvätska baserad på monopropylenglykol (MPG) för öppna och slutna kylsystem i bensin- och dieselmotorer.
  Fördelar
  •Baserad på propylenglykol som gör produkten mindre farlig för människan och miljön
  •Ger ett ordentligt frysskydd
  •Biologiskt nedbrytbar
  •Påverkar ej i kylsystemet ingående packningsmaterial
  •Innehåller tillsatsmedel som skyddar mot korrosion, frysning och överhettning
  •Innehåller ej amin-, nitrit- eller fosfatföreningar
  Kvalitetsnivå
  •Q8 Propylenglykol är godkänd av följande motortillverkare: British Leyland (bussar och lastbilar), Rolls Royce, MAN, Steyr-Daimler Puch
  •ASTM 5216
  •ASTM 4985
  •ASTM 3306
  •BS 6580:1992
  •SAE J1034
  •Afnor R15-601
  Mer info
  5 Varianter
 • Elektronisk P skiva
  Elektronisk P skiva
  Glöm Parkeringsskivan och slipp P-böter! Auto Park Time är den smarta och helautomatiska parkeringsskivan som själv ställer in tiden och visar när du parkerade bilen. Anpassad och utvecklad för att klara den tuffa påfrestningarna som råder vid bilens vindruta med både kalla och varma temperaturer. Den har separat ram som fästes mot vindrutan. Batteri CR2450 medföljer. Monteras på 1 minut.
  Mer info
  1 Variant
 • Bilvård Nordex Auto Combi Cleaner
  Bilvård Nordex Auto Combi Cleaner
  Microemulsions baserat avfettningsmedel och fordonsshampo för rengöring av fordon. Utmärkt även till avfettning och borttagning av fett, olja, sot och inom industri och verkstäder. Produkten är självseparerande enligt IVL-test. OBS! Används inte på varm billack eller i solljus. Iakttag försiktighet på bättringslackade ytor.
  Mer info
  2 Varianter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.