Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Avfettning/Rengöring

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Visar 1 till 20 av 150

 • Adblue Kemetyl
  Adblue Kemetyl
  Kvävereducerande medel som omvandlar skadliga kväveoxider från dieselavgaser till ofarligt kväve och vatten. Minskar utsläppen av skadliga kväveoxider med upp till 80%. Avsedd för dieselbilar som är utrustade med SCR-teknik, vilket är de flesta dieselbilar. Förpackningen på 4.7 litern är utrustad med en integrerad hällpip för att enkelt fylla på för konsumenten. Förvara dunken väl tillsluten.
  Mer info
  2 Varianter
 • Spolarvätska T-blå Kemetyl
  Spolarvätska T-blå Kemetyl
  T-blå spolarvätska är ett frostskydds- och rengöringsmedel för bilens rutor, strålkastare, fönster och speglar. T-blå tar effektivt bort vägsalt, trafikfilm, olja och annan smuts. Skadar inte bilens gummilister, torkarblad eller lack. Blandningsförhållande vid koncentrerat: 1:1 ger -25 grader, 1:2 ger -17 grader.
  Mer info
  5 Varianter
 • Bromsrengöring Master Regular Brake Cleaner
  Bromsrengöring Master Regular Brake Cleaner
  Rengöringsmedel för framför allt bromsdetaljer men passar även utmärkt för andra nedsmutsade delar. Heptanbaserat avfettningsmedel som avdunstar utan att lämna några rester och där den rengjorda ytan inte behöver eftertvättas.
  Mer info
  1 Variant
 • Ytrengöring Wipes Tork
  Ytrengöring Wipes Tork
  Tork Premium våtduk för ytrengöring i praktisk bärbar hink. Tar bort motorolja, fuktig målarfärg, matfett, lukt etc. 27x27cm. 58 dukar/box.
  Mer info
  2 Varianter
 • Avfettning Kemetyl T-Grön
  Avfettning Kemetyl T-Grön
  T-Grön® Kallavfettning verkar snabbt och är ett högeffektivt kallavfettningsmedel för att ta bort smuts, avlagringar av asfalt, olja, tjära och fett. Avfettningsmedlet T-Grön® Kallavfettning är även lämpligt för motortvätt.
  Mer info
  4 Varianter
 • Rengöringsmedel Strovels Alfanol HD Grön
  Rengöringsmedel Strovels Alfanol HD Grön
  Svanenmärkt kraftigt alkaliskt rengöringsmedel för skurmaskin och manuell rengöring. Perfekt att använda vid rengöring av t.ex. golv, fordon, maskiner mm. Kan användas vid rengöring av ytor efter brand och för hårt nedsmutsade lokaler. Snabbverkande, effektiv och lätt att skölja av. Dosering: 2-10%
  Mer info
  3 Varianter
 • Bilvård Nordex Auto Shampo Normal HF
  Bilvård Nordex Auto Shampo Normal HF
  Högskummande effektivt schampo för högtryckstvättning av fordon och entrepenadmaskiner. Tar effektivt bort trafiksmuts, vägdamm, salt, etc.
  Mer info
  1 Variant
 • Ogräsbekämpning Kraft Dubbel Ättika 12%
  Ogräsbekämpning Kraft Dubbel Ättika 12%
  Snabb, kraftfull och långtidsverkande ogräsättika, som är biologiskt nedbrytbar. Dubbel KraftÄttika™ innehåller ytaktiva ämnen som påskyndar växtens upptagning av ättikan, vilket enligt utförda studier ger en snabb och kraftfull effekt. Appliceras direkt på ogräset och redan efter ett par timmar börjar växten brytas ned. Används för bekämpning av ogräs på gångar och hårdgjorda ytor. Använd växtskyddsmedel med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöringsmedel Grön Fri Proffs
  Rengöringsmedel Grön Fri Proffs
  Effektivt mot alger och lav. För alla ytor utomhus såsom fasader, tak, marksten och markiser m.m. Appliceras med lågtrycksspruta eller pensel. Grön-Fri Proffs kan även appliceras med sprututrustning med ställbar dosering av koncentrerade kemikalier (blandningsförhållande 1:14). På väderutsatta ytor såsom tak etc. försvinner resterna med tiden utan att ytan bearbetas i efterhand. På målade vertikala ytor, t.ex. fasader, krävs det i de flesta fall att ytan tvättas för att resterna helt ska försvinna. Ytorna hålls fria från ny påväxt upp till fyra år. Biologiskt nerbrytbart. Högkoncentrat, spädes 1+14 med vatten. 1 liter utspädd till 15 liter brukslösning räcker till ca 75 m².
  Mer info
  2 Varianter
 • Tralltvätt Biokleen Steg 2 Trallskydd
  Tralltvätt Biokleen Steg 2 Trallskydd
  Trallskyddet är förebyggande bl.a. mot alger, mögel & röta. Vattenavvisande med långtidsverkan. Impregneringen är baserad på miljövänlig kiselteknologi vilket ger en ljus och silvergrå träyta som är vattenavvisande. Används i Biokleen Träskyddssystem.
  Mer info
  1 Variant
 • Avfettningsmedel Ironside Brake Cleaner
  Avfettningsmedel Ironside Brake Cleaner
  Rengöring och avfettning för bromsar och kopplingar. Avlägsnar olja, fett och avlagringar och lämnar inga rester. Lämplig även vid limning och målning.
  Likvärdig med 124 973 (Bräkleen)
  Mer info
  1 Variant
 • Avfettningsmedel CRC Brakleen PRO
  Avfettningsmedel CRC Brakleen PRO
  Ett effektivt och mycket snabbtorkande rengörings- och avfettningsmedel för olja, fett, avlagringar och harts. För bromsar, kopplingar, splines, växellåds- och motordelar m.m. Även som rengöring vid limning och måleriarbeten. Lämnar inga rester.
  Mer info
  2 Varianter
 • Startspray CRC Motor starter PRO
  Startspray CRC Motor starter PRO
  Inled såväl sommarsäsongen som den kalla våta årstiden problemfritt med startgas för bensin- och dieselmotorer. För t.ex. gräsklipparen, trimmern, båtmotorn eller snöslungan.
  Mer info
  1 Variant
 • Rengöring Brake clean 7235
  Rengöring Brake clean 7235
  Rengöringsspray för snabb och grundlig rengöring. Lämnar inga rester.
  Mer info
  1 Variant
 • Målartvätt Spray Biokleen
  Målartvätt Spray Biokleen
  Rengör enkelt och effektivt utvändigt målade ytor ifrån smuts och fett före målning och behöver inte eftersköljas med vatten. Mållartvätt till tvätthandske är utvecklad så att de eventuella rester som finns kvar efter rengöring inte påverkar färgens vidhäftning eller resultat. Spraya på och torka av - klar för målning direkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kallavfettning Strovels Smådelstvätt 100
  Kallavfettning Strovels Smådelstvätt 100
  Aromatfritt kallavfettningsmedel för smådelstvättar utan värme. För avlägsnande av fett-, olje-, tjär- och asfaltfläckar. Lämplig för avfettning av motorer, maskiner, verktyg m.m.
  Mer info
  1 Variant
 • Silikonborttagningsmedel Dana
  Silikonborttagningsmedel Dana
  Silikonborttagningsmedel 80 ml
  Mer info
  1 Variant
 • Teakolja Nitor
  Teakolja Nitor
  Nitor Teakolja är baserat på kokt linolja och skyddar och bevarar den vackra lysten i träet. Oljan tar bort gråhet i uttorkat trä och är avsedd för trädgårdsmöbler, impregnerat trä, träbåtar m.m. Snabb inträngningsförmåga och dryg med hög torrhalt. Avsedd för utomhusbruk.
  Mer info
  1 Variant
 • Myrmedel Myr Effekt - Dosor
  Myrmedel Myr Effekt - Dosor
  Påfyllbara myrdosor med lockbete för effektiv bekämpning av myror inomhus, på balkonger eller terrasser. Innehåller 2 dosor. Myr Effekt lockar till sig arbetsmyror och därmed bekämpas hela myrsamhällen effektivt. Används med fördel inomhus, på balkonger samt terrasser. Arbetsmyrorna dricker av betet och tar det med sig till boet där hela kolonin matas och utplånas. Tack vare en fördröjd effekt, kan varje myra gå flera gånger mellan dosan och myrsamhället. Biocider skall användas på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.
  Mer info
  1 Variant
 • Fri-Sprutan V-Control
  Fri-Sprutan V-Control
  Flatstrålsmunstycke med spridande riktad stråle medför liten mängd spraydimma. 30 cm lång lans. Spruta speciellt anpassad för i Fri-serien. Halvgenomskinlig 5 liters tank med tydlig gradering. Justerbar bärrem, 3 bar säkerhetsventil. Stor öppning för enkel påfyllning och tömning. Ergonomiskt pumphandtag.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.