Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

42 Mätinstrument

Visar 1 till 20 av 348

 • Fuktmätare DT-128M
  Fuktmätare DT-128M
  Elma DT-128M är ett nytt smidigt instrument för icke destruktiv ytindikering av fukt i byggmaterial, samt konstaterande av fuktfördelning i väggar, tak och golv. Instrumentet arbetar med högfrekvens och mäter i 20 – 40mm djup. Instrumentet är avpassat för mätning på betong, gasbetong, mursten, gips, klinker osv. Mätkulan hålls vinkelrätt mot ämnet och fukten visas direkt på den stora belysta displayen. Elma DT-128M är utrustad med justerbar larmgräns, automatisk kalibrering, min/max, autoavstängning samt datahold. Levereras inkl. batterier och manual.
  Mer info
  1 Variant
 • Vägguttagsprovare med jordfelsbrytartest
  Vägguttagsprovare med jordfelsbrytartest
  Denna lilla smidiga multimeter är ett utmärkt instrument för mätning av spänning och resistans mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Spänningsprovare T-serien
  Spänningsprovare T-serien
  Flukes nya tvåpoliga spännings- och kontinuitetsprovare är byggda för att arbeta på samma sätt som du. De ger den bästa kombinationen av säkerhet, lättanvändbarhet och snabba svar som du kan hitta.

  Säkerhetsklassning KAT IV 600 V, KAT III 690 V (T110, T130 och T150) Flukes nya serie med tvåpoliga spänningsprovare uppfyller de senaste europeiska säkerhetsföreskrifterna i EN 61243-3: 2010, den senaste och tillämpliga standarden för denna typ av testutrustning. (KAT III, 600 V, och KAT II, 690 V för T90).

  Fyra sätt att indikera AC/DC-spänning: en tydlig, direkt synlig ljusdiodindikator, ljusstark digital display för mätvärdet, en ljudsignal för kontinuitetsprovning och vibrationer för att ge taktil återkoppling (vibrationsindikator finns i modellerna T110, T130 och T150).

  Fluke T110: Mellanmodell för grundläggande spännings- och kontinuitetsmätning samt fasföljdsvisning som klarar mörka förhållanden. CAT IV 600V-klassning för inom- och utomhusbruk.
  Fluke T130: Mellanmodell för grundläggande spännings- och kontinuitetsmätning samt fasföljdsvisning som klarar mörka förhållanden med faktisk spänningsmätning på bakgrundsbelyst LCD-display och datalåsningsfunktionalitet.
  Fluke T150: Avancerad modell för avancerad felsökning av AC- och DC-system i alla miljöer och med resistensmätning.
  Fluke T90: Basmodell för spännings- och kontiutetsmätning för underhåll.

  • Bakgrundsupplyst graderad skala och bakgrundsupplysta indikatorer
  • Vibrationer för att ge taktil återkoppling (T110, T130 och T150)
  • Ljud av/på vid provning i tysta områden
  • Batterilarm
  • Detekterar spänning även med urladdade batterier
  • Förbättrad probdockning för säker förvaring
  • Fasrotationsindikator för 3-fassystem
  • RCD-funktionalitet
  • Tvåknappsreglage gör att du kan dra mer ström från kretsen som provas och avsiktligt fjärrutlösa jordfelsbrytare (RCD/JFB)
  • Display Hold (T130 och T150)
  • Inbyggd elektrisk ficklampa (T110, T130 och T150)
  • Enfasspänning ger snabb identifikation av strömförande ledare
  • Påskjutbara probspetsar, probspetsskydd och förvaringstillbehör
  • Probspetsskydd och förvaringstillbehör
  • Spetsskyddet fungerar som en extra hand när elektriska säkerhetsuttag enligt UK-standard ska öppnas
  • Resistansmätning upp till 1 999 ohm (T150)
  • WearGuard™-isolering visar om testkablarna är skadade
  Mer info
  4 Varianter
 • Universaltestare T5
  Universaltestare T5
  Med Fluke T5 elektriska testare kan du kontrollera spänning, kontinuitet och ström med ett enda kompakt verktyg. Allt du behöver göra med T5 är att välja volt, ohm eller ström - sedan gör testaren resten. OpenJaw-ström gör det möjligt att kontrollera ström upp till 100 A - utan att kretsen bryts. De robusta testkablarna ryms längst bak i testaren, vilket gör det lätt att bära T5 i verktygsfodralet. Löstagbara SlimReach testprobar har anpassats för nationella elstandarder. Det går att använda tillvalstillbehör som klämmor och specialprobar tillsammans med testkablarna. 4 mm löstagbara probar samt instruktionsblad medföljer.
  Mer info
  2 Varianter
 • Värmekamera Flir E-serien
  Värmekamera Flir E-serien
  Flir E-serien för industriellt bruk

  Med en bildkvalitet på upp till 320 x 240 pixlar är FLIR E-serien idealisk för förebyggande underhåll och planerad inspektion av elektriska och mekaniska system för att säkerställa att de jobbar på så effektivt som möjligt och med minsta möjliga energiförbrukning. Enkel användning tack vare LCD-pekskärm och 60 Hz bildfrekvens för bästa bild.

  Med sin låga vikt, visuell kamera och utrustad med Wifi samt Bluetooth MeterLink (ej E30) effektiviseras jobbet.
  Mer info
  7 Varianter
 • Testinstrument Volt Stick PHASEN
  Testinstrument Volt Stick PHASEN
  Spänningsindikator som utan metallisk kontakt indikerar förekomst av 230V växelspänning i kablar, uttag, strömbrytare etc. Ett elektriskt fält indikeras med ett kraftigt rött sken i spetsen. Exempel på användningsområden är
  lokalisering av avbrott i kablar utanpå isoleringen (dock ej skärmade kablar), kontrollerar säkringar i elcentraler och proppskåp, skiljer på fas och nolla i både enfas- och trefasanläggningar, identifierar spänningsförande ledningar i kopplingsboxar, kontrollerar inkopplade strömbrytare, lokaliserar felaktiga lampor i serieanslutningar (t.ex. julgransbelysningar), kontrollerar om spänning finns i ojordade vägguttag samt kontroll av säkringar genom glaset på säkringshållare.
  Mer info
  1 Variant
 • Spänningsdetektor 1AC-II
  Spänningsdetektor 1AC-II
  Med den nya spänningsdetektorn Fluke 1AC-II sätts en ny standard för spänningsdetektorer på marknaden. Den unika konstruktionen tillför vesäntliga förbättringar jämfört med konventionella modeller. Fluke 1AC-II är som enda spänningsdetektor godkänd för EN61010 KAT IV 1000V. För att ytterligare öka personsäkerheten har den även en automatisk självtestfunktion. Batterihållaren sitter monterad så att den inte kan trilla av. Användaren väljer själv vid påslag om Fluke 1AC-II även skall indikera spänning med en ljudsignal. Levereras med instruktionsblad.
  Mer info
  2 Varianter
 • Protimeter Surveymaster
  Protimeter Surveymaster
  Protimeter Surveymaster fungerar både som en noggrann fuktkvotsmätare för trä men även som en snabb fuktindikator för oförstörande mätningar. Det har visat sig otroligt smidigt att ha både dessa funktioner i ett och samma instrument! Mätvärden visas digitalt på displayen och samtidigt indikerar en lysdiodskala grönt, gult och rött. Vid fuktkvotsmätning sticks två stift in i materialet och vid fuktindikering hålls instrumentet mot ytan. Surveymaster fungerar på alla byggmaterial och mäter ca 20 mm djupt. Det betyder att mätning kan ske genom kakel, plastmattor, gips m m.
  Till instrumentet medföljer väska, kabelseparerad givare för mätning i trånga utrymmen och djupmätningsgivare 130 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Spänningsdetektor Fluke 2AC
  Spänningsdetektor Fluke 2AC
  Fluke 2AC är en spänningsdetektor i fickstorlek med funktioner anpassade för enklast möjliga handhavande. Fluke 2 AC detekterar närvaro av spänning och indikerar genom att tända mätspetsen. Med den integrerade klämman så kan Fluke 2AC förvaras säkert i bröstfickan. Inbyggt batteritest gör att användaren alltid har kontroll över batteriets status.
  Mer info
  1 Variant
 • FLIR ONE Värmekamera för Iphone
  FLIR ONE Värmekamera för Iphone
  FLIR ONE Pro Värmekamera 160x120 pixlar för iOS (Lightning)
  Kom ihåg att kontrollera kompatibilitetslistan - Termografera med din SmartPhone...
  Mer info
  1 Variant
 • Ficktermometer -50°C till +300°C
  Ficktermometer -50°C till +300°C
  Med insticksgivare för mätning i vätskor, gaser och olika ämnen. Vattensäker och tålig. Clips på baksidan håller termometern på plats i fickan. Stabilt skydd för givaren verkar också som stickskydd och som förlängning av handtaget så att man inte riskerar att bränna sig vid mätning på mycket heta ställen. Gaser och omgivningstemperatur kan mätas utan att ta av skyddet eftersom givaren ligger fritt däri och luftventil finns vid givaren spets. MAX-MIN funktionen lagrar största och minsta värde och resultaten kan läsas av på annan plats. HOLD funktionen låser mätresultatet i displayen vilket är bra om det inte går att läsa displayen under mätning.

  Funktioner:
  HOLD
  MAX/MIN
  Celcius och Fareheit
  Förläng handtaget med fodralet, maxlängd 320mm
  Mer info
  1 Variant
 • Strömtång Kyoritsu 2033
  Strömtång Kyoritsu 2033
  Mini tångamperemeter, 300A AC/DC i fickformat
  – Tångamperemeter i ett mycket praktiskt litet format.
  – Instrumentet mäter både AC och DC ström upp till 300A och kan tack vare kan man komma åt på olika ställen där det annars är omöjligt med en normal tångamperemeter.
  – Instrumentet är försett med automatisk nolljusteringsfunktion, har datahold förlåsning av mätvärden och uppfyller IEC 61010-1 KAT III 300V.
  - Levereras komplett i väska inkl. batterier och manual.
  Mer info
  1 Variant
 • Testinstrument Phasen Volt Stick Sound
  Testinstrument Phasen Volt Stick Sound
  Volt Stick Sound är ett instrument som, utan metallisk kontakt, indikerar förekomst av 230V växelspänning i kablar, uttag, strömbrytare etc. Ett elektriskt fält indikeras med ett kraftigt rött sken i spetsen och en ljudsignal. När detektering av elektriskt fält indikeras med enbart ljussignal bör batterierna bytas. Exempel på användningsområden är lokalisering avbrott i kablar utanpå isoleringen (dock ej skärmade kablar), kontrollerar säkringar i elcentraler och proppskåp, skiljer på fas och nolla i både enfas- och trefasanläggningar, identifierer spänningsförande ledningar i kopplingsboxar, kontrollerar inkopplade strömbrytare, lokaliserar felaktiga lampor i serieanslutningar (t.ex. julgransbelysningar), kontrollerar om spänning finns i ojordade vägguttag samt kontrollering av säkringar genom glaset på säkringshållaren.
  Mer info
  1 Variant
 • Beröringsfri polsökare, Volt Stick Bright
  Beröringsfri polsökare, Volt Stick Bright
  Volt Stick Bright är alltid påslagen och klar för användning. Det är världens första polsökare som både har inbyggd självtest och batteritest, så användaren har maximal säkerhet vid detektering av spänning. Dessutom är Volt Stick Bright utrustad med en mycket kraftig röd LED samt en hög och tydlig ljudindikering när man detekterar spänning. Den inbyggda LED-ficklampam lyser framåt och gör det därmed enkelt att se vad man mäter på. Volt Stick Bright är dessutom utrustad med 2 känslighetsområden, som man enkelt skiftar mellan på tryckknappen. Därmed kan man detektera spänning från 20VAC ända upp till 1000VAC. Mätspetsen är smart utformad så den passar in i alla typer av uttag som finns i världen. Den slanka designen gör Volt Stick Bright idealisk att ha med i bröstfickan.
  Mer info
  1 Variant
 • Spänningsprovare Marelco 42.6702 LCD med fasföljd och summer
  Spänningsprovare Marelco 42.6702 LCD med fasföljd och summer
  I displayen kan spänningen läsas med tre siffror. Förbindelsetest med summer och LED. Tvåpolig test av fasföljd i trefasgrupp. Ficklampa vid mätspetsen ger belysning på mätområdet. Mätsladd i tålig PVC. Polindikering: Automatisk AC/DC detektering. Kapslingsklass IP65. Tillverkad för att möta EN 61243 och EN61010-1 KAT IV 600V.
  •Ljudstark summer <400kohm
  •Spänningsprovning med LED 6 - 690V
  •19mm polavstånd för uttagsmätning
  •Spänningsmätning med visning i display 24–690 V AC/DC
  •Fasföljdsprovning 50-60Hz
  •1-polig spänningsprovning 100-690V AC
  Levereras med: Batterier och svensk bruksanvisning
  Mer info
  1 Variant
 • Värmekamera i Fickformat, C2, 80x60 pixlars
  Värmekamera i Fickformat, C2, 80x60 pixlars
  Flir C2. Termografering i fickstorlek - 80x60 pixlars värmekamera med foto och MSX
  Mer info
  1 Variant
 • Instrumentset-Fastighet
  Instrumentset-Fastighet
  Instrumentset-Fastighet, setet består av:

  - Volt Stick Bright
  - Elma 2100X spänningsprovare
  - Elma 712 temperaturinstrument
  - TP01 temp.prob, tråd
  - Elma DT128M fuktmätare
  - Elma DT172 USB datalogger m. display
  - Elma 1335 luxmeter
  - Elmaväska stor modell. IP67
  Mer info
  1 Variant
 • Temperaturinstrument TK110S
  Temperaturinstrument TK110S
  TK110 är en kompakt och robust termometer anpassad för industrimiljö. Till instrumentet finns ett stort urval av termoelementgivare typ K för mätområdet -200...+1300°C. Temperaturmätaren kan hantera termoelement typ K, typ J, typ T, typ S. Se i datablad för mätområde för andra typer av termoelement. Även givare av andra fabrikat kan anslutas. För extra robust mätinstrument rekomenderas elastiskt skyddshölje med magnetfäste. TK110 är en snabb och noggrann termometer som är mycket enkel att använda. Levereras med praktisk väska.OBS! Givare beställes separat
  Mer info
  1 Variant
 • Värmekamera Flir C3
  Värmekamera Flir C3
  FLIR C3 kompakt värmekamera - nu med WiFi
  Mer info
  1 Variant
 • Termometer Infraröd Fluke 561
  Termometer Infraröd Fluke 561
  I IR-läget kan du mäta temperaturer inom två meters avstånd från målet och avsöka ventilationskanaler på längre avstånd utan stege. Mätningarna underlättas av lasersiktet. En enda laserpunkt indikerar mätområdets ungefärliga mittpunkt. Mätområdet blir större ju längre bort du befinner dig.
  • IR-termometer för snabba mätningar på nära eller långt håll.
  • Kompatibel med alla termoelement med standardminikontakt av k-typ.
  • Lasersiktet stängs av vid omgivande temperaturer på över 40 °C.
  • Praktisk Velcro-rörprob medföljer för kontaktmätning av mycket heta respektive kalla områden. Med temperaturintervall 0 °C till 100 °C och ±2,2 °C noggrannhet.
  • Enpunkts lasersikte.
  • Bakgrundsbelyst display: Ja. LCD-skärm som visar två temperaturer (aktuell och MAX/MIN/DIF/KTC), batterinivå, F/C-temp och Scan/Hold.
  • Emissivitetsomkopplare: Låg (0,3), Medel (0,7), Hög (0,95).
  • Temperaturintervall som lämpar sig utmärkt för kontroll av värmesystem, ventilation, luftkonditionering och kylutrustning.
  • Enkel emissivitetsjustering för exakt mätning på rörledningar och i ventilationskanaler.
  • Lätt (endast 340 gram) och handhållen.
  • Mycket enkel att använda.
  • Effektiv – du behöver inte stänga av utrustningen för att göra IR-mätningar.
  • Identifiera problem tack vare funktionerna MIN, MAX och DIF.
  • Gör snabba, effektiva sökningar på stora områden och av mindre föremål.
  • Spektral respons 8-14µm.
  • HVAC/R-guiden gör alla till mätproffs på kort tid.
  • Laserefftekt: Klass 2 (II)-drift, uteffekt 1 mW, våglängd 630-670 nm.
  • Onoggrannhet: ±1,0 % av avläsning ±1 % av avläsning eller ±1 °C, beroende på vilket som är högst under 0 °C, ±1 °C ± 0,1 °/1 °.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.