Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

42 Mätinstrument

Visar 1 till 20 av 367

 • Spänningsprovare T-serien
  Spänningsprovare T-serien
  Flukes nya tvåpoliga spännings- och kontinuitetsprovare är byggda för att arbeta på samma sätt som du. De ger den bästa kombinationen av säkerhet, lättanvändbarhet och snabba svar som du kan hitta.

  Säkerhetsklassning KAT IV 600 V, KAT III 690 V (T110, T130 och T150) Flukes nya serie med tvåpoliga spänningsprovare uppfyller de senaste europeiska säkerhetsföreskrifterna i EN 61243-3: 2010, den senaste och tillämpliga standarden för denna typ av testutrustning. (KAT III, 600 V, och KAT II, 690 V för T90).

  Fyra sätt att indikera AC/DC-spänning: en tydlig, direkt synlig ljusdiodindikator, ljusstark digital display för mätvärdet, en ljudsignal för kontinuitetsprovning och vibrationer för att ge taktil återkoppling (vibrationsindikator finns i modellerna T110, T130 och T150).

  Fluke T110: Mellanmodell för grundläggande spännings- och kontinuitetsmätning samt fasföljdsvisning som klarar mörka förhållanden. CAT IV 600V-klassning för inom- och utomhusbruk.
  Fluke T130: Mellanmodell för grundläggande spännings- och kontinuitetsmätning samt fasföljdsvisning som klarar mörka förhållanden med faktisk spänningsmätning på bakgrundsbelyst LCD-display och datalåsningsfunktionalitet.
  Fluke T150: Avancerad modell för avancerad felsökning av AC- och DC-system i alla miljöer och med resistensmätning.
  Fluke T90: Basmodell för spännings- och kontiutetsmätning för underhåll.

  • Bakgrundsupplyst graderad skala och bakgrundsupplysta indikatorer
  • Vibrationer för att ge taktil återkoppling (T110, T130 och T150)
  • Ljud av/på vid provning i tysta områden
  • Batterilarm
  • Detekterar spänning även med urladdade batterier
  • Förbättrad probdockning för säker förvaring
  • Fasrotationsindikator för 3-fassystem
  • RCD-funktionalitet
  • Tvåknappsreglage gör att du kan dra mer ström från kretsen som provas och avsiktligt fjärrutlösa jordfelsbrytare (RCD/JFB)
  • Display Hold (T130 och T150)
  • Inbyggd elektrisk ficklampa (T110, T130 och T150)
  • Enfasspänning ger snabb identifikation av strömförande ledare
  • Påskjutbara probspetsar, probspetsskydd och förvaringstillbehör
  • Probspetsskydd och förvaringstillbehör
  • Spetsskyddet fungerar som en extra hand när elektriska säkerhetsuttag enligt UK-standard ska öppnas
  • Resistansmätning upp till 1 999 ohm (T150)
  • WearGuard™-isolering visar om testkablarna är skadade
  Mer info
  4 Varianter
 • Fuktmätare DT-128M
  Fuktmätare DT-128M
  Elma DT-128M är ett nytt smidigt instrument för icke destruktiv ytindikering av fukt i byggmaterial, samt konstaterande av fuktfördelning i väggar, tak och golv. Instrumentet arbetar med högfrekvens och mäter i 20 – 40mm djup. Instrumentet är avpassat för mätning på betong, gasbetong, mursten, gips, klinker osv. Mätkulan hålls vinkelrätt mot ämnet och fukten visas direkt på den stora belysta displayen. Elma DT-128M är utrustad med justerbar larmgräns, automatisk kalibrering, min/max, autoavstängning samt datahold. Levereras inkl. batterier och manual.
  Mer info
  1 Variant
 • Universaltestare T5
  Universaltestare T5
  Med Fluke T5 elektriska testare kan du kontrollera spänning, kontinuitet och ström med ett enda kompakt verktyg. Allt du behöver göra med T5 är att välja volt, ohm eller ström - sedan gör testaren resten. OpenJaw-ström gör det möjligt att kontrollera ström upp till 100 A - utan att kretsen bryts. De robusta testkablarna ryms längst bak i testaren, vilket gör det lätt att bära T5 i verktygsfodralet. Löstagbara SlimReach testprobar har anpassats för nationella elstandarder. Det går att använda tillvalstillbehör som klämmor och specialprobar tillsammans med testkablarna. 4 mm löstagbara probar samt instruktionsblad medföljer.
  Mer info
  2 Varianter
 • Universaltestare T5-1000 med hölster och Fluke 1 AC
  Universaltestare T5-1000 med hölster och Fluke 1 AC
  Universaltestare för kontinuitet, resistans, AC ström samt AC/DC-spänning. Unik öppen strömtång som mäter upp till 100A med 0.1A upplösning. Robust, kompakt konstruktion med praktisk förvaring av testsladdar. Klarar ett fall från 3 m. Alla ingångar på Fluke T5-1000 enligt IEC 1010-1 KAT III 1000V. Automatiskt frånslag för att spara batterier. I detta paket ingår även en Fluke 1AC spänningsdetektor samt ett H5 hölster.
  Medföljande tillbehör: 4 mm löstagbara probar samt instruktionsblad
  Mer info
  1 Variant
 • Protimeter Surveymaster
  Protimeter Surveymaster
  Protimeter Surveymaster fungerar både som en noggrann fuktkvotsmätare för trä men även som en snabb fuktindikator för oförstörande mätningar. Det har visat sig otroligt smidigt att ha både dessa funktioner i ett och samma instrument! Mätvärden visas digitalt på displayen och samtidigt indikerar en lysdiodskala grönt, gult och rött. Vid fuktkvotsmätning sticks två stift in i materialet och vid fuktindikering hålls instrumentet mot ytan. Surveymaster fungerar på alla byggmaterial och mäter ca 20 mm djupt. Det betyder att mätning kan ske genom kakel, plastmattor, gips m m.
  Till instrumentet medföljer väska, kabelseparerad givare för mätning i trånga utrymmen och djupmätningsgivare 130 mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Spänningsdetektor 1AC-II
  Spänningsdetektor 1AC-II
  Med den nya spänningsdetektorn Fluke 1AC-II sätts en ny standard för spänningsdetektorer på marknaden. Den unika konstruktionen tillför vesäntliga förbättringar jämfört med konventionella modeller. Fluke 1AC-II är som enda spänningsdetektor godkänd för EN61010 KAT IV 1000V. För att ytterligare öka personsäkerheten har den även en automatisk självtestfunktion. Batterihållaren sitter monterad så att den inte kan trilla av. Användaren väljer själv vid påslag om Fluke 1AC-II även skall indikera spänning med en ljudsignal. Levereras med instruktionsblad.
  Mer info
  2 Varianter
 • Vägguttagsprovare med jordfelsbrytartest
  Vägguttagsprovare med jordfelsbrytartest
  Denna lilla smidiga multimeter är ett utmärkt instrument för mätning av spänning och resistans mm.
  Mer info
  1 Variant
 • Instrumentset-Fastighet
  Instrumentset-Fastighet
  Instrumentset-Fastighet, setet består av:

  - Volt Stick Bright
  - Elma 2100X spänningsprovare
  - Elma 712 temperaturinstrument
  - TP01 temp.prob, tråd
  - Elma DT128M fuktmätare
  - Elma DT172 USB datalogger m. display
  - Elma 1335 luxmeter
  - Elmaväska stor modell. IP67
  Mer info
  1 Variant
 • Testinstrument Volt Stick PHASEN
  Testinstrument Volt Stick PHASEN
  Spänningsindikator som utan metallisk kontakt indikerar förekomst av 230V växelspänning i kablar, uttag, strömbrytare etc. Ett elektriskt fält indikeras med ett kraftigt rött sken i spetsen. Exempel på användningsområden är
  lokalisering av avbrott i kablar utanpå isoleringen (dock ej skärmade kablar), kontrollerar säkringar i elcentraler och proppskåp, skiljer på fas och nolla i både enfas- och trefasanläggningar, identifierar spänningsförande ledningar i kopplingsboxar, kontrollerar inkopplade strömbrytare, lokaliserar felaktiga lampor i serieanslutningar (t.ex. julgransbelysningar), kontrollerar om spänning finns i ojordade vägguttag samt kontroll av säkringar genom glaset på säkringshållare.
  Mer info
  1 Variant
 • Kabel och säkringssökare IDEAL SureTrace
  Kabel och säkringssökare IDEAL SureTrace
  IDEAL SureTrace är en ny komplett kabelsökare för sökning/lokalisering av bl.a. säkringr och dolda installationer (också i jord). Setet består av en sändarenhet, som både kan användas på installationer med och utan spänning (0-600V), samt en mottagare med justerbar känslighet.
  I setet ingår även ett extra batteripack, som ger en extra kraftig signal när man söker på en spänningslös installation. Dessutom ingår även en signaltång, med vilken man kan överföra signalen utan elektrisk kontakt.

  Vid anslutning till en spänningsförande kabel är det möjligt at följa/identifiera kabeln mot matningen, också i jord. Sändaren indikerar om den arbetar på en installation med eller utan spänning.

  Mottagaren har en tydlig display, där det indikeras hur kraftig signalen den uppfångar är med visning på en bargraf, digital visning, samt med ljudsignal. Det är möjligt att välja mellan tre nivåer av känslighet, detta säkrar en exakt sökning och därmed kan t.ex. säkringar i centraler identifieras med noggrannhet.

  Med detta set finns det många användningsområden. Bl.a. söka och följa kablar i väggar, tak och golv, hitta säkringar, identifiera en bestämd kabel i ett knippe, hitta avbrott och kortslutningar, följa kablar i jord m.m.


  IDEAL SureTrace uppfyller IEC 61010-1 KAT III 600V och levereras komplett i en väska inkl. testledningar, krokodilklämmor, schuko kontakt för vägguttag, batteripack, induktiv tång och en Svensk manual.
  Mer info
  1 Variant
 • Spänningsprovare Marelco 42.6702 LCD med fasföljd och summer
  Spänningsprovare Marelco 42.6702 LCD med fasföljd och summer
  I displayen kan spänningen läsas med tre siffror. Förbindelsetest med summer och LED. Tvåpolig test av fasföljd i trefasgrupp. Ficklampa vid mätspetsen ger belysning på mätområdet. Mätsladd i tålig PVC. Polindikering: Automatisk AC/DC detektering. Kapslingsklass IP65. Tillverkad för att möta EN 61243 och EN61010-1 KAT IV 600V.
  •Ljudstark summer <400kohm
  •Spänningsprovning med LED 6 - 690V
  •19mm polavstånd för uttagsmätning
  •Spänningsmätning med visning i display 24–690 V AC/DC
  •Fasföljdsprovning 50-60Hz
  •1-polig spänningsprovning 100-690V AC
  Levereras med: Batterier och svensk bruksanvisning
  Mer info
  1 Variant
 • Installationsprovare Eurotest AT
  Installationsprovare Eurotest AT
  Automatisk test och godkännande: I motsats till andra installationstestare på marknaden har Eurotest AT ingen tidskrävande vridomkopplare, där varje funktion måste utföras separat. Välj vilken testsekvens som skall utföras, anslut instrumentet och tryck på test, varefter alla mätningar görs automatiskt, minst fem gånger snabbare än tidigare. Eurotest AT är förprogrammerad med alla gränsvärden, så efter ett test visas det tydligt på displayen om mätningen är godkänd eller inte i förhållande till kraven i standarderna.

  Eurotest AT har inbyggda säkringstabeller som automatiskt jämför kortslutningsmätningen med den valda säkringens brytkurva och därefter godkänner eller underkänner mätningen.
  Eurotest AT gör det möjligt att lägga in installationsstrukturer och namnge alla mätningar ute hos kunden direkt på instrumentet. Dessutom kan kundnamn, adresser etc skrivas in direkt i instrumentet. Med sin kompakta storlek och stora display är Eurotest AT lagom att hänga runt halsen. Instrumentet bjuder på många spännande möjligheter, bl a användarvänliga hjälpmenyer med kopplingsscheman direkt i displayen.

  Eurotest AT uppfyller IEC 61010-1 KAT III 600V. Levereras komplett i väska inkl. uppladdningsbara batterier, laddare, testledningar, svensk manual, PCkabel (RS-232/USB) samt Windowsprogramvara.

  – Kortslutningsström/loopimpedans, fas/noll, fas/jord och fas/fas.
  – Testar alla typer av jordfelsbrytare, både typ A och AC (med pulserande DC). Smart rampfunktion med angivelse av frånkopplingsström och tid.
  – Låg - 200mA test på potentialutjämningsledare.
  – Beröringsspänning 0-100V.
  – Frånkopplingstid 0-1000ms.
  – Isolationstest med 100, 250, 500 och 1000V testspänning.
  – Jordfelsbrytare 10, 30, 100, 300, 500, 1000mA.
  – 2-och 3-poligt övergångsmotstånd till jord.
  – Fasföljdsvisare.
  – Inbyggt minne för 2000 mätningar och möjlighet till uppbyggnad av installationsstrukturer.
  – Windowsprogramvara för snabb och enkel dokumentation med möjlighet att redigera och lägga till egna kommentarer.
  – Hjälpfunktion – visar bl a kopplingsdiagram direkt i displayen.
  Mer info
  3 Varianter
 • Spänningsdetektor Fluke 2AC
  Spänningsdetektor Fluke 2AC
  Fluke 2AC är en spänningsdetektor i fickstorlek med funktioner anpassade för enklast möjliga handhavande. Fluke 2 AC detekterar närvaro av spänning och indikerar genom att tända mätspetsen. Med den integrerade klämman så kan Fluke 2AC förvaras säkert i bröstfickan. Inbyggt batteritest gör att användaren alltid har kontroll över batteriets status.
  Mer info
  1 Variant
 • Testinstrument Phasen Volt Stick Sound
  Testinstrument Phasen Volt Stick Sound
  Volt Stick Sound är ett instrument som, utan metallisk kontakt, indikerar förekomst av 230V växelspänning i kablar, uttag, strömbrytare etc. Ett elektriskt fält indikeras med ett kraftigt rött sken i spetsen och en ljudsignal. När detektering av elektriskt fält indikeras med enbart ljussignal bör batterierna bytas. Exempel på användningsområden är lokalisering avbrott i kablar utanpå isoleringen (dock ej skärmade kablar), kontrollerar säkringar i elcentraler och proppskåp, skiljer på fas och nolla i både enfas- och trefasanläggningar, identifierer spänningsförande ledningar i kopplingsboxar, kontrollerar inkopplade strömbrytare, lokaliserar felaktiga lampor i serieanslutningar (t.ex. julgransbelysningar), kontrollerar om spänning finns i ojordade vägguttag samt kontrollering av säkringar genom glaset på säkringshållaren.
  Mer info
  1 Variant
 • Värmekamera Flir E-serien
  Värmekamera Flir E-serien
  Flir E-serien för industriellt bruk

  Med en bildkvalitet på upp till 320 x 240 pixlar är FLIR E-serien idealisk för förebyggande underhåll och planerad inspektion av elektriska och mekaniska system för att säkerställa att de jobbar på så effektivt som möjligt och med minsta möjliga energiförbrukning. Enkel användning tack vare LCD-pekskärm och 60 Hz bildfrekvens för bästa bild.

  Med sin låga vikt, visuell kamera och utrustad med Wifi samt Bluetooth MeterLink (ej E30) effektiviseras jobbet.
  Mer info
  7 Varianter
 • Strömtång Kyoritsu 2033
  Strömtång Kyoritsu 2033
  Mini tångamperemeter, 300A AC/DC i fickformat
  – Tångamperemeter i ett mycket praktiskt litet format.
  – Instrumentet mäter både AC och DC ström upp till 300A och kan tack vare kan man komma åt på olika ställen där det annars är omöjligt med en normal tångamperemeter.
  – Instrumentet är försett med automatisk nolljusteringsfunktion, har datahold förlåsning av mätvärden och uppfyller IEC 61010-1 KAT III 300V.
  - Levereras komplett i väska inkl. batterier och manual.
  Mer info
  1 Variant
 • Ficktermometer -50°C till +300°C
  Ficktermometer -50°C till +300°C
  Med insticksgivare för mätning i vätskor, gaser och olika ämnen. Vattensäker och tålig. Clips på baksidan håller termometern på plats i fickan. Stabilt skydd för givaren verkar också som stickskydd och som förlängning av handtaget så att man inte riskerar att bränna sig vid mätning på mycket heta ställen. Gaser och omgivningstemperatur kan mätas utan att ta av skyddet eftersom givaren ligger fritt däri och luftventil finns vid givaren spets. MAX-MIN funktionen lagrar största och minsta värde och resultaten kan läsas av på annan plats. HOLD funktionen låser mätresultatet i displayen vilket är bra om det inte går att läsa displayen under mätning.

  Funktioner:
  HOLD
  MAX/MIN
  Celcius och Fareheit
  Förläng handtaget med fodralet, maxlängd 320mm
  Mer info
  1 Variant
 • Beröringsfri polsökare, Volt Stick Bright
  Beröringsfri polsökare, Volt Stick Bright
  Volt Stick Bright är alltid påslagen och klar för användning. Det är världens första polsökare som både har inbyggd självtest och batteritest, så användaren har maximal säkerhet vid detektering av spänning. Dessutom är Volt Stick Bright utrustad med en mycket kraftig röd LED samt en hög och tydlig ljudindikering när man detekterar spänning. Den inbyggda LED-ficklampam lyser framåt och gör det därmed enkelt att se vad man mäter på. Volt Stick Bright är dessutom utrustad med 2 känslighetsområden, som man enkelt skiftar mellan på tryckknappen. Därmed kan man detektera spänning från 20VAC ända upp till 1000VAC. Mätspetsen är smart utformad så den passar in i alla typer av uttag som finns i världen. Den slanka designen gör Volt Stick Bright idealisk att ha med i bröstfickan.
  Mer info
  1 Variant
 • FLIR ONE Värmekamera för Iphone
  FLIR ONE Värmekamera för Iphone
  FLIR ONE Pro Värmekamera 160x120 pixlar för iOS (Lightning)
  Kom ihåg att kontrollera kompatibilitetslistan - Termografera med din SmartPhone...
  Mer info
  1 Variant
 • Multimeter digital 110-serien
  Multimeter digital 110-serien
  Digitala multimetrar med sant effektivvärde
  Fluke 110-serien digitala multimetrar. Den nya Fluke 110-serien är en ny modellserie med toppmoderna multimetrar. Serien består av fyra digitala multimetrar med sann-RMS, var och en byggd för specifika användare så att de passar deras behov. Instrumenten kan enkelt användas med en hand och har en bakgrundsbelyst display med stora lättlästa siffror.
  Fluke 114– elektrisk multimeter. Modell 114 är idealisk för elektrisk felsökning och enkel funktionstestning i bostäder och kommersiella lokaler. Den har alla basfunktioner samt en speciell finess som förhindrar felaktiga avläsningar orsakade av läckspänningar.
  Fluke 115– multimeter för service på fältet. Modell 115 är en multimeter för dagligt bruk som optimerats för elektrisk och elektronisk test utomhus, inom industrin och vid andra tillämpningar där mer än en grundläggande funktion gör jobbet enklare.
  Fluke 116– multimeter med termometer och mikroampere. Modell 116 är avsedd för ingenjörer som jobbar med värme, ventilation och luftkonditionering. Den omfattar temperaturmätare och mikroamperefunktion för snabb felsökning av problem relaterade till värme och ventilation.
  Fluke 117- multimeter med beröringsfri spänningsdetektor. Modell 117 rekommenderas för elektriker som jobbar i kommersiella och icke-kommersiella lokaler (sjukhus, skolor). Den har utrustats med fineser som beröringsfri spänningsdetektor som gör jobbet snabbare och säkrare. Fluke 117 kan du också beställa tillsammans med en strömtång Fluke 322, en mjuk väska samt en upphängningsmagnet.
  Säkerhetsstandard: Alla kontakter är säkerhetsklassade enligt EN61010-1 KAT lll 600V. UL-, CSA- , TÜV- och VDE.
  Mer info
  4 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.