Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

87 Eltemperatorer, Ridå- och takfläktar, Luftrenare

Visar 1 till 20 av 83

 • Värmefläkt portabel 230 V

  Värmefläkt portabel 230 V

  Robust konstruktion i korrossionsbeständig förzinkad stålplåt, kan enkelt hängas på väggen med medföljande konsol. Kraftig fläktmotor med låg ljudnivå. Elementen är konstruerade för optimalt luftflöde och snabb uppvärmning. Det styrande rastret på framsidan håller ihop luftströmmen och ger en lång kastlängd. Avsedd för både tillfällig och permanent uppvärmning, IP44 gör att den tål fuktiga utrymmen. Steglös termostat 5 - 35°C, styr värme och fläkt. Levereras med 2m kabel med stickpropp. Överhettningsskyddet återgår automatiskt när den kallnat.
  Mer info
  3 Varianter
 • Filterkassett för Torkrumsavfuktare A15x, El-Björn

  Filterkassett för Torkrumsavfuktare A15x, El-Björn

  Filterkassett för Torkrumsavfuktare A155 och A150.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kondensavfuktare för bygge och industri, Typ A65, Elbjörn

  Kondensavfuktare för bygge och industri, Typ A65, Elbjörn

  Robusta luftavfuktare som är konstruerade för professionell användning på byggarbetsplatser och inom industrin. Stora kraftiga hjul och styrhandtag underlättar förflyttning i trappor och på ojämna underlag. Det kraftiga handtagen håller för lyft med kran.

  El-Björns avfuktningsaggregat är resultatet från mer än 20 års tillverkning av kondensavfuktare för olika ändamål. Konstruktionen är väl beprövad och med hög tillförlitlighet. Det gör den driftsäker och enkel att underhålla. Att avfukta är en energisnål metod jämfört med att värma upp och ventilera bort fukt och värme. I en kondensavfuktare får du tillbaka det mesta av energin i form av värme. Utöver att totaleffekten återges som värme, ger varje liter vatten som avfuktas motsvarande 0,7 kW värme. Nästan som en värmepump. Samma luft cirkulerar hela tiden. Därför är metoden lätt att styra och mycket energisnål.

  Byggavfuktare med tillsatsvärme, förberedd för slanganslutning. A65 har en konstruktion som är för användaren både enkel och smidig att använda. Med endast 4 skruvar lossar du lätt toppen och kommer lätt åt för rengöring vilket ger en snabbare och enklare service.
  Mer info
  2 Varianter
 • Värmefläkt portabel 400 V

  Värmefläkt portabel 400 V

  Tåliga varmluftsfläktar i blålackerad, korrosionsbeständig aluzinkplåt. Den kraftiga fläktmotorn, med låg ljudnivå och nya elementkonstruktioner ger stor luftcirkulation och snabbare uppvärmning. Det styrande rastret på framsidan håller ihop luftströmmen och ger en lång kastlängd. Fläktarna är avsedda att användas för tillfälligt eller permanent uppvärmning. Kan användas i byggen, lager, verkstäder , förråd , sommarstugor, tvätt- och spolhallar, butiker och liknande torra och våta utrymmen. Fläktarna är utrustade med steglös termostat, +5oC till +45oC som reglerar värme och fläkt. På fläktar F 3 - VF 15 styr termostaten värme och fläkt alternativt bara värmen. Detta väljs med vippströmställare på manöverpanelen. På VF 3 - VF 15 återställs överhettningsskyddet manuellt på manöverpanelen. Fläkten VFBR 9 i specialutförande får även användas i brandfarliga utrymmen. VF 3 - VF 9 levereras med 2 m kabel och CEE-stickpropp 16A/400V, VF 15 med 32A/400V och modellerna med beteckning (B) med motsvarande CEE-intag. Alla modellerna kan levereras med timer (T) med upp till 14 timmars tillslagsfördröjning. Kan kopplas om till gångtidstimer. Upphängningskonsol ingår till samtliga fläktar utom de modeller med beteckningen "B" som ej går att hänga på vägg. Fläktarna är CE-märkta och typprovade av Semko med CB test certificate.
  Kapslingsklass IP 44 (VFBR 9, IP 55).
  Mer info
  13 Varianter
 • Torkrumsavfuktare A 75F/R, El-Björn

  Torkrumsavfuktare A 75F/R, El-Björn

  Torkning av kläder kan vara kostsamt och tidskrävande. A 75FR effektiv och energibesparande lösning
  Mer info
  1 Variant
 • Ozonaggregat Airmaster för luktsanering

  Ozonaggregat Airmaster för luktsanering

  Användningsområde:Airmaster saneringsaggregat är avsett i första hand för professionellt bruk. Produkten lämpar sig för luktborttagning vid sanering efter brand / vattenskador, samt till rök / luktsanering av bostäder och industrilokaler och vid sophantering.
  Så här arbetar saneringsaggregatet:Ozon är en specialform av syre, s.k. aktivt syre, och produceras genom elektrisk urladdning i ett speciellt keramiskt membran. Ozonet verkar genom att oxidera organiska ämnen och rök, samt oxiderar på ett effektivt sätt bort främmande luktämnen samt bakterier och virus. I de allra flesta fall blir slutprodukterna enbart koldioxid och vatten.
  Mer info
  2 Varianter
 • Torkrumsavfuktare A 155F, El-Björn

  Torkrumsavfuktare A 155F, El-Björn

  Torkrumsavfuktare som ger ett mycket högt luftflöde, sänker dina energikostnader samt höjer torkeffektiviteten. A 155 är unik på marknaden med ett miljövänligt, progressivt engångsfilter samt lågtrycksköldmedel som sparar kompressorn.
  Mer info
  1 Variant
 • Varmluftsfläkt 15 kW portabel, P153

  Varmluftsfläkt 15 kW portabel, P153

  Varmluftsfläkt Tiger är avsedd att användas för uppvärmning och torkning när det finns behov av höga effekter. Lämpliga användningsområden är t.ex. byggarbetsplatser, industrier, gruvor och verkstäder. Tiger 15 kW kan hängas på vägg (väggfäste LT22406 kan rekvireras kostnadsfritt). Tiger 15 kW har återställbart överhettningsskydd. Levereras med 1,8 m kabel utan don. Termostaten har inställningsområde 5-40ºC. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • Luftridå för entréer, med fjärrkontroll och inbyggd reglering, PA2200C

  Luftridå för entréer, med fjärrkontroll och inbyggd reglering, PA2200C

  PA2200C är en kompakt luftridå avsedd för mindre entrédörrar. Luftridån har en inbyggd reglering och kan också styras med en fjärrkontroll, vilket gör den mycket enkel att använda. PA2200C skapar en temperaturavskiljande luftspärr som effektivt förhindrar kalldrag och ger god värmekomfort innanför dörren. Med sin tidlösa design passar PA2200C i alla entréer. Luftridån har en manöverpanel diskret inbyggd på gaveln, vilket gör kabeldragning överflödig. Fronten kan lackeras om i valfri färg för att perfekt anpassas till omgivningen.

  • Rekommenderad installationshöjd 2,2 m*
  • Horisontellt montage
  • Elvärme: 3–16 kW
  • Optimerat luftflöde tack vare Thermozone-teknologin.

  Produktfakta:
  • Fjärrkontroll och inbyggd reglering.
  • 3 fläktsteg och 2 elvärmesteg.
  • Aggregat med 3 kW är försett med 1,5 m sladd och stickpropp.
  • Väggkonsoler ingår.
  • Fronten är lätt att ta av, vilket underlättar installation och underhållsarbete.
  • Korrosionsskyddat hölje i varmförzinkad och pulverlackerad stålplåt. Färg front: vit, RAL 9016, NCS S 0500-N. Färg galler, bakstycke, gavlar och konsoler: grå, RAL 7046.

  Reglering:
  • Fjärrkontroll.
  • Inbyggd manöverpanel på aggregatets gavel - 3 fläktsteg, 2 elvärmesteg
  • Manuell inställning av fläkt.
  • Automatisk reglering av värme.
  Mer info
  6 Varianter
 • Filterkassett för Torkrumsavfuktare A75F/R, El-Björn

  Filterkassett för Torkrumsavfuktare A75F/R, El-Björn

  Filterkassett för Torkrumsavfuktare A75.
  Mer info
  1 Variant
 • Cirkulationsfläkt för torkrumsavfuktare, El-Björn

  Cirkulationsfläkt för torkrumsavfuktare, El-Björn

  Grunden till korta torktider är torr luft och god luftcirkulation. Med avfuktare och extra fläktar i taket torkar tvätten mycket fort med följd att torktiderna blir kortare - enkelt och effektivt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Varmluftsfläkt K21 portabel

  Varmluftsfläkt K21 portabel

  K21 är en robust och kompakt värmekälla avsedd för portabelt bruk. Lämpar sig för uppvärmning i mindre utrymmen såsom garage, husvagn, förtält, sommarstuga, kontorsrum, altan m.m. Används K21 utomhus skall den skyddas under tak. K21 arbetar med ett självbegränsande keramiskt PTC-element och låg luftmängd. Detta ger en mycket intensiv varmluft (luften värms ca 65ºC när den passerar genom K21). Fläkten är försedd med 2 m anslutningskabel med jordad stickpropp. Höljet är tillverkat i vitlackerad plåt. Termostaten har inställningsområde 5-40ºC.
  Mer info
  1 Variant
 • Värmefläkt portabel, aHeat 2kW

  Värmefläkt portabel, aHeat 2kW

  aHeat är en kompakt och säker värmefläkt avsedd för portabelt bruk.
  Liten och portabel värmefläkt med hög utblåstemperatur. Den lämpar sig väl för uppvärmning av mindre utrymmen t.ex. sommarstugor, kontorsrum, uterum, garage etc. Den har ett självbegränsande PTC-element som inte kan överhettas. Värmefläkten är försedd med sladd med stickpropp för anslutning till jordat uttag. Hölje i svartlackerad stål-plåt och handtag i svart plast. Hög säkerhet tack vare dubbelt skydd (termobrytare och reglerbar termostat).
  Mer info
  1 Variant
 • Varmluftsfläkt 2-3 kW portabel

  Varmluftsfläkt 2-3 kW portabel

  Tiger är en serie varmluftsfläktar för portabelt bruk. Det kompakta och robusta utförandet gör den lämplig för användning i garage, verkstäder och butiker. Kan enkelt hängas på vägg (väggfäste TL22406 kan rekvireras på beställning). Funktionsväljaren gör det möjligt att låta termostaten styra bara värme eller både värme och fläkt. Det senare innebär att fläkten är i gång endast när värmeeffekten är inkopplad. Tiger 2 och 3 kW har stickpropp för anslutning till jordat uttag 230V (3kW kräver 16A säkring). Apparaterna med 400V3N har ett CEE-don monterat på anslutningskabeln och på baksidan finns ett uttag 230V, som ger möjlighet att ansluta belysning, borrmaskin eller liknande. Tiger har korrosionsskyddat hölje i rödlackerad stålplåt. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Varmluftsfläkt Panther 6 - 15 kW, Frico

  Varmluftsfläkt Panther 6 - 15 kW, Frico

  Panther är en serie mycket tysta och effektiva varmluftsfläktar för stationärt bruk. För uppvärmning, torkning och ventilation av t.ex. verkstäder, sporthallar, butiker, samlingslokaler och torkrum. Panther är utrustad med en termostat 5 - 35ºC.
  På manöverpanelen, som finns som tillbehör, kan önskad effekt/varvtal ställas in. Flera apparater kan styras från samma manöverpanel.
  Motorn är 1-fas, kullagrad och försedd med termokontakt. Panther 6-15 kW har en larmutgång med möjlighet att ansluta till DUC. Återställbart överhettningsskydd. Korrosionsskyddat hölje i vitlackerad stålplåt. Fläkten kan väggmonteras och ett flexibelt väggfäste gör det möjligt att rikta luftströmmen nedåt och åt sidan.
  Effektsteg: 0-1/2-1, ljudnivå 39-47 db(A).
  Anslutningsspänning: 6-15 kW: 400V/3, SE135: 440V/3 alt. 500V/3
  Kapsling: sköljtätt utförande IP44. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  5 Varianter
 • Industritakfläkt ICF20

  Industritakfläkt ICF20

  Används främst för att utjämna temperaturen
  i lokaler med högt i tak, t.ex. industri- och lagerlokaler,
  sporthallar och butiker. Tack vare att industritakfläkt ICF pressar ner den
  varma luften vid taket och sänker temperaturen där,
  minskar värmeförlusterna genom tak och väggar och
  uppvärmningskostnaderna kan i många fall reduceras med upp
  till 30 %.
  Mer info
  1 Variant
 • Industrifläkt ICF55

  Industrifläkt ICF55

  Takfläktar används främst för att utjämna temperaturen
  i lokaler med högt i tak, t.ex. industri- och lagerlokaler,
  sporthallar och butiker. Tack vare att industritakfläkt ICF pressar ner den
  varma luften vid taket och sänker temperaturen där,
  minskar värmeförlusterna genom tak och väggar och
  uppvärmningskostnaderna kan i många fall reduceras med upp
  till 30 %.
  Mer info
  1 Variant
 • Kondensavfuktare Frico BA

  Kondensavfuktare Frico BA

  BA är en kondensavfuktare med hög kapacitet som effektivt minskar luftfuktigheten. Avfuktaren är lämplig på byggarbetsplatser och efter vattenskador för att torka byggmaterial, mattor och väggbeklädnadsmaterial. Även i utrymmen som källare och lager, som ofta är fuktiga, hjälper BA till att undvika korrosions-, lukt- och mögelproblem. Energisnål rotationskompressor som sparar 30 % energi jämfört med en kolvkompressor. Användningstemperatur +3 – +30 °C. Försedd med en 2 meter lång sladd med stickpropp för anslutning till jordat uttag. Hölje i rostfri stålplåt. Nedre svep och botten i aluzink.
  Kapslingsklass: IPX4
  Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  4 Varianter
 • Varmluftsfläkt P53/P93

  Varmluftsfläkt P53/P93

  Robust värmefläkt för portabelt bruk i tuffa miljöer. Tiger är en serie tåliga och kompakta värmefläktar för proffs med höga krav. Värmefläkt Tiger är portabel, modeller upp till 15 kW kan även hängas på vägg. Nedan 5-9 kW är avsedda för uppvärmning och torkning i utrymmen som t.ex. garage, verkstäder och butiker.
  Värmefläkten är försedd med en 1,8 meter lång anslutningskabel. Det finns ett CEE-don monterat på anslutningskabeln. På baksidan finns ett 230V-uttag av typ F. Uttaget ger möjlighet att ansluta t.ex. belysning eller laddare för sladdlösa verktyg.
  Mer info
  2 Varianter
 • Luftridå PA

  Luftridå PA

  Denna luftridån är avsedd för mindre öppningar som kiosk- och betjäningsluckor samt kassadiskar, där en långsmal luftström önskas. Den skapar en temperaturavskiljande luftspärr som förhindrar kall luft från att tränga in och varm luft från att strömma ut. PA1508 ger även tillskottsvärme och förbättrar på detta sätt arbetsmiljön.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.