Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

85 Elradiatorer och styrning

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 231

 • Konvektor Adax med inbyggd fläkt
  Konvektor Adax med inbyggd fläkt
  Litet kompakt konvektorelement. Låg strålning mot golvet hindrar uttorkning och missfärgning. Kontrollenhet placerad lätt tillgänglig på gaveln för enkel hantering och god översikt. Tystgående fläkt med separat strömbrytare. Treläges effektreglering och steglös termostat. Med överhettningsskydd. Skyddsklass IP20.
  Mer info
  1 Variant
 • Panelradiator oljefylld, höjd 300/500 mm, LVI Kaba
  Panelradiator oljefylld, höjd 300/500 mm, LVI Kaba
  Kaba är en perfekt extra värmekälla för de utrymmen i hemmet som inte används så ofta eller till exempel i garaget eller arbetsrummet. Platser där du kanske inte tillbringar så mycket tid regelbundet behöver också värme för en så behaglig vistelse som möjligt. Ett enkelt temperaturvred gör den till ett okomplicerat val för de utrymmen i hemmet som bara behöver en liten extra uppvärmning då och då. Skyddsklass IP32, används IP-stänkskydd (tillbehör) erhålls skyddsklass IP44.

  Kaba 230V levereras med stickproppsanslutning och golvkonsoler så att den också kan användas som en flyttbar enhet. Ingen kopplingsdosa ingår för 400 V radiator, finns som tillval E-nr. 8500033

  Tekniskt data:
  Elektronisk termostat med kalibreringsmöjlighet.
  Låsbar termostatenhet.
  Termostathus av slagtålig polykarbonat.
  Mer info
  10 Varianter
 • Panelradiator oljefylld, LVI Yali Comfort
  Panelradiator oljefylld, LVI Yali Comfort
  För nyproduktion eller renovering är Yali Comfort ett fantastiskt enkelt alternativ för uppvärmning av hemmet. Yali Comfort ger ett mycket behagligt inomhusklimat med sin slutna uppvärmningsteknik. Elektronisk termostat i analog tappning och lägesvred for temperatur/drift ger denna oljefyllda elradiator ett stort utbud av funktioner, som enkelt kan kontrolleras av användaren. Yttemperaturen kan reduceras till 75 eller 60 grader, vilket är perfekt i förskolor eller badrum. Yali Comfort kan kopplas till en extern trådbunden klocka för tidsinställd drift. Yali Comfort finns i både versioner som 230V och 400V och i en skala från 250W till 1500W, samt i både höjderna 300 mm och 500 mm. Yali Comfort ersätter Alata.
  Avancerad termostat med exakt reglering. Flera temperatursänknings- möjligheter: 3,5˚C–15˚C.

  Yttemperaturen kan reduceras till 75˚C eller 60˚C. Temperaturlägena 75˚C och 60˚C minskar effekten på radiatorn till 70% respektive 55% för en enkel radiator och 90% respektive 80% för en dubbel radiator.
  Termostathus gjord i självslocknande och UV-resistent plast ABS-PC V0
  Temperatursänkningen aktiveras manuellt eller via ett centralt kopplingsur och separat N-ledning.
  På radiatorn är ett kablage med "plug-in kontakt" monterat för sammankoppling av radiator och bifogad väggdosa. Master/slavkopplingsbar (obegränsat antal), Yali D/P/R

  Skyddsklass IP21, om IP-stänkskydd (tillbehör) används erhålles skyddsklass IP44.
  Mer info
  32 Varianter
 • Elradiator Frontutsläpp DX 40cm, 230/400V
  Elradiator Frontutsläpp DX 40cm, 230/400V
  Dimplex Front är en effektiv och elegant elradiator med utsläpp på framsidan. Termostaten är mycket noggrann vad gäller pendling och driftning, vilket ger perfekt värme med låg energiförbrukning. Noggrann elektronisk termostat och en standby förbrukning på <0.5W resulterar i en mycket energieffektiv uppvärmning. Dimplex Front är förberedd (tillbehör) för extern styrning via smartphone eller surfplatta, tack vare Nobö Energy Control. Det trådlösa energistyrningssystemet är enkelt att installera och programmera.
  Mer info
  9 Varianter
 • Elradiator a-collection 400V
  Elradiator a-collection 400V
  Elradiator är en modern produkt av hög kvalité. Radiatorn passar in i alla slags miljöer i både åretrunt-bostäder och fritidshus. Den elektroniska termostaten garanterar exakt reglering (± 0,2°C). Termostatens röda lysdiod indikerar tydligt när radiatorn värmer. Temperatursänkning om 5°C kan aktiveras via styrledare från kopplingsur och indikeras på radiatorn med blå lysdiod. Radiatorkroppen är tillverkad av galvaniserad stålplåt som lackerats vit (RAL 9010). De rundade hörnen är av slagfast polykarbonat. Enkel installation – väggstativet kan användas som schablon för infästning. Anslutningen mellan radiatorn och den medföljande väggdosan är av typen snabbkoppling. Om radiatorer i 230V-utförande skall anslutas med stickpropp så finns anpassat sladdställ som tillbehör. Produkten är dubbelisolerad och skall ej jordas.
  Mer info
  6 Varianter
 • Panelradiator oljefylld, Höjd 500 mm, LVI Yali Digital
  Panelradiator oljefylld, Höjd 500 mm, LVI Yali Digital
  Yali Digital är en modern panelradiator med en rad nya funktioner. Yali Digital erbjuder utmärkt temperaturkontroll med en klar synlig display som sitter diskret inhyst i sidopanelen. Yali Digital har en separat pekskärm som tillbehör (Touchscreen display) och kan enkelt anslutas till WiFi.
  Anslutning till både trådbundet och trådlöst system är möjlig. Radiatorn har en praktisk öppet fönster funktion. Om temperaturen sjunker fem grader inom 30 minuter, är Yali Digital programmerad att fungera som om ett fönster är öppet. Radiatorn kommer att stängas av, så länge tills temperaturen når en viss gräns och sedan kommer den att slå på igen som om fönstret har stängts. Radiatorn är utrustad med sekventiell styrning, en intelligent funktion som gör att den bakre panelen börjar arbeta först när temperaturen är 1 grad under inställt värde. Skyddsklass IP21, om IP-stänkskydd (tillbehör) används erhålles skyddsklass IP44. Yali Digital ersätter Yali G.
  Mer info
  20 Varianter
 • Infravärmare Frico CIR utan inbyggd brytare
  Infravärmare Frico CIR utan inbyggd brytare
  Comfortinfra används främst för att ge värmekomfort året om ute på altaner, balkonger, uteserveringar mm. Kräver inget väderskydd. Fem års rostskyddsgaranti. Även lämplig som punktuppvärmning i verkstäder och lager. Godkänd för installation i bad- och duschrum. Jordfelssäkert utförande, ingen risk för läck-strömmar. Reflektorer av högglanspolerad aluminium med maximal korrosions-beständighet. Rostfritt skyddsgaller. Grå kopplingsboxar av polycarbonat. Hölje av vitlackerat aluzinkplåt.
  Får endast monteras horisontellt på vägg eller i tak med min. avstånd 1,8 m över golv. Levereras med ställbara fästkonsoler som ger flexibelt cc-avstånd. Kan även pendlas i wire. Comfortinfran är överkopplingsbar. Färg: vit/ljusgrå. Kapsling: sköljtätt utförande IP24. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  7 Varianter
 • Våtrumspanel AVPS 10
  Våtrumspanel AVPS 10
  Våtrumspanel VPS10 finns både i 230 V och 400 V utförande. Panelen har Till/Från brytare och elektroniskt termostat. Max 60° C, även på luftutsläppet. Godkänd enligt SS 4330730 och BFS 1988:18. 230V-panelen levereras med sladd. Överhettningsskydd. Kapslingsklass IP24C.
  Mer info
  8 Varianter
 • Elradiator a-collection 230V
  Elradiator a-collection 230V
  Elradiator är en modern produkt av hög kvalité. Radiatorn passar in i alla slags miljöer i både åretrunt-bostäder och fritidshus. Den elektroniska termostaten garanterar exakt reglering (± 0,2°C). Termostatens röda lysdiod indikerar tydligt när radiatorn värmer. Temperatursänkning om 5°C kan aktiveras via styrledare från kopplingsur och indikeras på radiatorn med blå lysdiod. Radiatorkroppen är tillverkad av galvaniserad stålplåt som lackerats vit (RAL 9010). De rundade hörnen är av slagfast polykarbonat. Enkel installation – väggstativet kan användas som schablon för infästning. Anslutningen mellan radiatorn och den medföljande väggdosan är av typen snabbkoppling. Om radiatorer i 230V-utförande skall anslutas med stickpropp så finns anpassat sladdställ som tillbehör. Produkten är dubbelisolerad och skall ej jordas.

  Approved in accordance with: SEMKO, NEMKO, FIMKO
  Protection class: Drop-protected performance (IP21)
  Voltage: 230V (+10%/-15%), 50Hz
  Temperature: <75 °C
  Mer info
  6 Varianter
 • Värmestrålare för undertak, HP3/HP6
  Värmestrålare för undertak, HP3/HP6
  Värmestrålaren Thermocassette HP3/HP6 är avsedd för diskret uppvärmning
  i kontor, badrum, skolor etc. Den är konstruerad för takmontering, utanpåliggande eller infälld i systemundertak, och kan användas både för totaluppvärmning och för punktuppvärmning av t.ex. en receptionsdisk. Om den monteras i undertak är den väl skyddad från åverkan. Infälld montering gör att värmaren blir en del av taket.
  Mer info
  2 Varianter
 • Fläktkonvektor, PF Smart, 230V
  Fläktkonvektor, PF Smart, 230V
  Fläktkonvektor PF Smart är ett perfekt val för snabb och kostnadseffektiv uppvärmning. PFS kan fjärrstyras, så att det är varmt redan vid ankomst. Med en fläktkonvektor blir energiförbrukningen lägre än med en konvektor utan fläkt, eftersom luftflödet utjämnar temperaturskillnaden mellan golv och tak. De mycket goda upptorkande egenskaperna kommer till nytta i t.ex. garage, källare och hygienutrymmen. Vid installation kan yttemperatur väljas till 60 °C, vilket gör dem extra lämpliga att använda på förskolor, fritidshem och i hygienutrymmen etc. Kan användas portabelt tillsammans med golvstativ PFSS
  Mer info
  3 Varianter
 • Elradiator Front NFC 20/40cm, 230/400V
  Elradiator Front NFC 20/40cm, 230/400V
  Elradiator med inbyggd radiomottagare, som enkelt kan aktiveras mot det trådlösa styrsystemet; Nobö Energy Control E8585670. Stilren front med frontutsläpp. Noggrann elektronisk termostat och en stand-by förbrukning på mindre än 0,5W resulterar i en mycket energi effektiv uppvärmning. Denna radiator kan med fördel ingå i moderna värmesystem och lämpar sig väl för installation i både äldre och moderna fastigheter.
  Mer info
  16 Varianter
 • Halogeninfra IHW med bred värmespridning
  Halogeninfra IHW med bred värmespridning
  IH är en effektiv värmestrålare och det perfekta valet för utsatta utomhusmiljöer där designen är viktig. Möjligheterna är många då IH finns i två olika utföranden. IHW ger en behaglig värme i vistelsezonen från nära håll och med en bred värmespridning, rekommenderad installationshöjd 1,8-2,5 m. IHF har en mer fokuserad värmespridning och är avsedd att installeras på högre höjd, rekommenderad installationshöjd 2,3-3,5 m. IH är lättplacerad tack vare sin kompakta konstruktion. Den smarta designen ger ett stilrent intryck och produkten smälter väl in i prestigefyllda utomhusmiljöer. Levereras med vinklingsbart upphängningsfäste för vägg- eller takmontering. Max. glödtrådstemperatur: 2200 °C Färg: RAL 9006. Kapsling: IPX4. CE-märkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Golvtermostat analog IP21
  Golvtermostat analog IP21
  Analog termostat för montering i standard apparatdosa.
  Termostaten kan inställas på önskad temperatur från +5ºC till +30ºC.
  Lysdiod visar att värmen är inkopplad.
  Levereras med 3m golvgivare, Eljo-ram och centrumplatta samt Elko-centrumplatta.
  Mer info
  1 Variant
 • Termostat Halogeninfra IRCF
  Termostat Halogeninfra IRCF
  Kapillärrörstermostat för rumsvärme/kyla med invändigt vred, samt reglering i 1 eller 2 steg.
  Mer info
  1 Variant
 • Halogeninfra Frico ELIR för alla utomhusmiljöer där stor flexibilitet önskas
  Halogeninfra Frico ELIR för alla utomhusmiljöer där stor flexibilitet önskas
  Användningsområde: ELIR:s intensiva värmeavgivning gör den lämplig för alla utomhusmiljöer och för tuff industrimiljö. ELIR är lätt, stabil och flyttbar och passar även bra för tillfällig uppvärmning på bl.a. byggplatser. Den koncentrerade värmeavgivningen gör ELIR till ett bra komplement till avfuktare för torkning av områden med fuktskador. Hög kapslingsklass (IP65) gör det möjligt att använda värmaren i de allra flesta miljöer.
  Komfort: Värmestrålare ger intensiv, behaglig värme och förlänger sommarsäsongen. Eftersom värmestrålare inte har några rörliga delar är de ljudlösa och orsakar inga luftrörelser. Det betyder också minskad spridning av damm och andra partiklar.
  Drift och ekonomi: Värmestrålare ger snabb värme, är enkla och flexibla att installera och kräver minimalt underhåll. Eftersom det är den träffade ytan som värms upp men inte luften, är värmestrålare mycket energieffektiva. Detta gäller särskilt utomhus. Ju bättre skydd mot kylande vind ett uterum har, desto mindre energi behövs för att värma det.
  Design: Genomtänkt design i kompakt format. Enkel, robust och lätt (1 kg). ELIR har inget skyddglas vilket medför 10–15 % högre verkningsgrad jämfört med en glasförsedd värmare med samma kapslingsklass.
  Mer info
  1 Variant
 • Apparatskåp med kontrollenhet/termostat
  Apparatskåp med kontrollenhet/termostat
  Automatikskåp för temperaturstyrning av värmekabelanläggningar eller för temp- och fuktstyrning av värmekabelanläggningar.
  Mer info
  15 Varianter
 • Infravärmare Frico CIR i 2-pack
  Infravärmare Frico CIR i 2-pack
  Comfortinfra används främst för att ge värmekomfort året om ute på altaner, balkonger, uteserveringar mm. Kräver inget väderskydd. Fem års rostskyddsgaranti. Även lämplig som punktuppvärmning i verkstäder och lager. Godkänd för installation i bad- och duschrum. Jordfelssäkert utförande, ingen risk för läck-strömmar. Reflektorer av högglanspolerad aluminium med maximal korrosions-beständighet. Rostfritt skyddsgaller. Grå kopplingsboxar av polycarbonat. Hölje av vitlackerat aluzinkplåt.
  Får endast monteras horisontellt på vägg eller i tak med min. avstånd 1,8 m över golv. Levereras med ställbara fästkonsoler som ger flexibelt cc-avstånd. Kan även pendlas i wire. Comfortinfran är överkopplingsbar. Färg: vit/ljusgrå. Kapsling: sköljtätt utförande IP24. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Kräver inget väderskydd. Fem års rostskyddsgaranti.. Godkänd för installation i bad- och duschrum. Jordfelssäkert utförande, ingen risk för läck-strömmar. Reflektorer av högglanspolerad aluminium med maximal korrosions-beständighet. Rostfritt skyddsgaller. Grå kopplingsboxar av polycarbonat. Hölje av vitlackerat aluzinkplåt.
  Mer info
  1 Variant
 • Termostat för utanpåliggande montage
  Termostat för utanpåliggande montage
  T2TraceTemp är en elektronisk termostat anpassad för frostskydd och varmhållning av rör. Den är kapslad (IP54) för utanpåliggande montage. Den höga skyddsformen gör T²TraceTemp lämplig för reglering av värmekabel som är förlagd utomhus. Termostaten har 2-polig huvudströmställare och kan belastas med 2,3 kW. En diod lyser när reläet är draget och en när manöverspänning är inkopplad.
  Termostaten kan inställas på önskad temperatur från -10/+50ºC eller +50/+110ºC. Enkelt att ställa om mellan de båda temperaturområdena, låg och hög, med hjälp av en miniswitch inne i termostaten.
  Givaren levereras med 3 meter siliconkabel som kan förlängas upp till högst 100 meter (2x1,5mm²).
  Mer info
  1 Variant
 • Termostat i normutförande, Termonic
  Termostat i normutförande, Termonic
  Termostat i normutförande (DIN-skena), IP 54, 2 moduler. Stort temperaturområde, ställbar kopplingsdifferens för stora belastningar och svår industrimiljö. Givarövervakning som indikerar avbrott eller kortsluten givare. För kylanläggningar, klimatanläggningar, frysskyddsövervakning, värmekabelanläggningar inom- och utomhus.

  On- / Off-styrning
  Hysteres 1-10°C (under inställt värde)
  1 VX kontakt

  26090 leverereas med PTC-givare H410, PVC, polaritetsoberoende, 3 m kabel.
  26150 leverereas med PTC-givare H456, silikon, polaritetsoberoende, 3 m kabel.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.