Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Värmeprodukter

Visar 1 till 20 av 486

 • Konvektor Adax med inbyggd fläkt
  Konvektor Adax med inbyggd fläkt
  Litet kompakt konvektorelement. Låg strålning mot golvet hindrar uttorkning och missfärgning. Kontrollenhet placerad lätt tillgänglig på gaveln för enkel hantering och god översikt. Tystgående fläkt med separat strömbrytare. Treläges effektreglering och steglös termostat. Med överhettningsskydd. Skyddsklass IP20.
  Mer info
  1 Variant
 • Filterkassett för Torkrumsavfuktare A15x, El-Björn
  Filterkassett för Torkrumsavfuktare A15x, El-Björn
  Filterkassett för Torkrumsavfuktare A155 och A150.
  Mer info
  2 Varianter
 • Värmefläkt portabel 230 V
  Värmefläkt portabel 230 V
  Robust konstruktion i korrossionsbeständig förzinkad stålplåt, kan enkelt hängas på väggen med medföljande konsol. Kraftig fläktmotor med låg ljudnivå. Elementen är konstruerade för optimalt luftflöde och snabb uppvärmning. Det styrande rastret på framsidan håller ihop luftströmmen och ger en lång kastlängd. Avsedd för både tillfällig och permanent uppvärmning, IP44 gör att den tål fuktiga utrymmen. Steglös termostat 5 - 35°C, styr värme och fläkt. Levereras med 2m kabel med stickpropp. Överhettningsskyddet återgår automatiskt när den kallnat.
  Mer info
  2 Varianter
 • Panelradiator oljefylld, höjd 300/500 mm, LVI Kaba
  Panelradiator oljefylld, höjd 300/500 mm, LVI Kaba
  Kaba är en perfekt extra värmekälla för de utrymmen i hemmet som inte används så ofta eller till exempel i garaget eller arbetsrummet. Platser där du kanske inte tillbringar så mycket tid regelbundet behöver också värme för en så behaglig vistelse som möjligt. Ett enkelt temperaturvred gör den till ett okomplicerat val för de utrymmen i hemmet som bara behöver en liten extra uppvärmning då och då. Skyddsklass IP32, används IP-stänkskydd (tillbehör) erhålls skyddsklass IP44.

  Kaba 230V levereras med stickproppsanslutning och golvkonsoler så att den också kan användas som en flyttbar enhet. Ingen kopplingsdosa ingår för 400 V radiator, finns som tillval E-nr. 8500033

  Tekniskt data:
  Elektronisk termostat med kalibreringsmöjlighet.
  Låsbar termostatenhet.
  Termostathus av slagtålig polykarbonat.
  Mer info
  10 Varianter
 • Ozonaggregat Airmaster för luktsanering
  Ozonaggregat Airmaster för luktsanering
  Användningsområde:Airmaster saneringsaggregat är avsett i första hand för professionellt bruk. Produkten lämpar sig för luktborttagning vid sanering efter brand / vattenskador, samt till rök / luktsanering av bostäder och industrilokaler och vid sophantering.
  Så här arbetar saneringsaggregatet:Ozon är en specialform av syre, s.k. aktivt syre, och produceras genom elektrisk urladdning i ett speciellt keramiskt membran. Ozonet verkar genom att oxidera organiska ämnen och rök, samt oxiderar på ett effektivt sätt bort främmande luktämnen samt bakterier och virus. I de allra flesta fall blir slutprodukterna enbart koldioxid och vatten.
  Mer info
  2 Varianter
 • Elradiator Frontutsläpp DX 40cm, 230/400V
  Elradiator Frontutsläpp DX 40cm, 230/400V
  Dimplex Front är en effektiv och elegant elradiator med utsläpp på framsidan. Termostaten är mycket noggrann vad gäller pendling och driftning, vilket ger perfekt värme med låg energiförbrukning. Noggrann elektronisk termostat och en standby förbrukning på <0.5W resulterar i en mycket energieffektiv uppvärmning. Dimplex Front är förberedd (tillbehör) för extern styrning via smartphone eller surfplatta, tack vare Nobö Energy Control. Det trådlösa energistyrningssystemet är enkelt att installera och programmera.
  Mer info
  11 Varianter
 • Torkrumsavfuktare A 75F/R, El-Björn
  Torkrumsavfuktare A 75F/R, El-Björn
  Torkning av kläder kan vara kostsamt och tidskrävande. A 75FR effektiv och energibesparande lösning
  Mer info
  1 Variant
 • Värmefläkt portabel 400 V
  Värmefläkt portabel 400 V
  Tåliga varmluftsfläktar i blålackerad, korrosionsbeständig aluzinkplåt. Den kraftiga fläktmotorn, med låg ljudnivå och nya elementkonstruktioner ger stor luftcirkulation och snabbare uppvärmning. Det styrande rastret på framsidan håller ihop luftströmmen och ger en lång kastlängd. Fläktarna är avsedda att användas för tillfälligt eller permanent uppvärmning. Kan användas i byggen, lager, verkstäder , förråd , sommarstugor, tvätt- och spolhallar, butiker och liknande torra och våta utrymmen. Fläktarna är utrustade med steglös termostat, +5oC till +45oC som reglerar värme och fläkt. På fläktar F 3 - VF 15 styr termostaten värme och fläkt alternativt bara värmen. Detta väljs med vippströmställare på manöverpanelen. På VF 3 - VF 15 återställs överhettningsskyddet manuellt på manöverpanelen. Fläkten VFBR 9 i specialutförande får även användas i brandfarliga utrymmen. VF 3 - VF 9 levereras med 2 m kabel och CEE-stickpropp 16A/400V, VF 15 med 32A/400V och modellerna med beteckning (B) med motsvarande CEE-intag. Alla modellerna kan levereras med timer (T) med upp till 14 timmars tillslagsfördröjning. Kan kopplas om till gångtidstimer. Upphängningskonsol ingår till samtliga fläktar utom de modeller med beteckningen "B" som ej går att hänga på vägg. Fläktarna är CE-märkta och typprovade av Semko med CB test certificate.
  Kapslingsklass IP 44 (VFBR 9, IP 55).
  Mer info
  13 Varianter
 • Torkrumsavfuktare A 155F, El-Björn
  Torkrumsavfuktare A 155F, El-Björn
  Torkrumsavfuktare som ger ett mycket högt luftflöde, sänker dina energikostnader samt höjer torkeffektiviteten. A 155 är unik på marknaden med ett miljövänligt, progressivt engångsfilter samt lågtrycksköldmedel som sparar kompressorn.
  Mer info
  1 Variant
 • Panelradiator oljefylld, LVI Yali Comfort
  Panelradiator oljefylld, LVI Yali Comfort
  För nyproduktion eller renovering är Yali Comfort ett fantastiskt enkelt alternativ för uppvärmning av hemmet. Yali Comfort ger ett mycket behagligt inomhusklimat med sin slutna uppvärmningsteknik. Elektronisk termostat i analog tappning och lägesvred for temperatur/drift ger denna oljefyllda elradiator ett stort utbud av funktioner, som enkelt kan kontrolleras av användaren. Yttemperaturen kan reduceras till 75 eller 60 grader, vilket är perfekt i förskolor eller badrum. Yali Comfort kan kopplas till en extern trådbunden klocka för tidsinställd drift. Yali Comfort finns i både versioner som 230V och 400V och i en skala från 250W till 1500W, samt i både höjderna 300 mm och 500 mm. Yali Comfort ersätter Alata.
  Avancerad termostat med exakt reglering. Flera temperatursänknings- möjligheter: 3,5˚C–15˚C.

  Yttemperaturen kan reduceras till 75˚C eller 60˚C. Temperaturlägena 75˚C och 60˚C minskar effekten på radiatorn till 70% respektive 55% för en enkel radiator och 90% respektive 80% för en dubbel radiator.
  Termostathus gjord i självslocknande och UV-resistent plast ABS-PC V0
  Temperatursänkningen aktiveras manuellt eller via ett centralt kopplingsur och separat N-ledning.
  På radiatorn är ett kablage med "plug-in kontakt" monterat för sammankoppling av radiator och bifogad väggdosa.
  Master/slavkopplingsbar (obegränsat antal), Yali D/P/R
  Mer info
  32 Varianter
 • Värmefläkt portabel, aHeat 2kW
  Värmefläkt portabel, aHeat 2kW
  aHeat är en kompakt och säker värmefläkt avsedd för portabelt bruk.
  Liten och portabel värmefläkt med hög utblåstemperatur. Den lämpar sig väl för uppvärmning av mindre utrymmen t.ex. sommarstugor, kontorsrum, uterum, garage etc. Den har ett självbegränsande PTC-element som inte kan överhettas. Värmefläkten är försedd med sladd med stickpropp för anslutning till jordat uttag. Hölje i svartlackerad stål-plåt och handtag i svart plast. Hög säkerhet tack vare dubbelt skydd (termobrytare och reglerbar termostat).
  Mer info
  1 Variant
 • Panelradiator oljefylld, Höjd 500 mm, LVI Yali Digital
  Panelradiator oljefylld, Höjd 500 mm, LVI Yali Digital
  Yali Digital är en modern panelradiator med en rad nya funktioner. Yali Digital erbjuder utmärkt temperaturkontroll med en klar synlig display som sitter diskret inhyst i sidopanelen. Yali Digital har en separat pekskärm som tillbehör (Touchscreen display) och kan enkelt anslutas till WiFi.
  Anslutning till både trådbundet och trådlöst system är möjlig. Radiatorn har en praktisk öppet fönster funktion. Om temperaturen sjunker fem grader inom 30 minuter, är Yali Digital programmerad att fungera som om ett fönster är öppet. Radiatorn kommer att stängas av, så länge tills temperaturen når en viss gräns och sedan kommer den att slå på igen som om fönstret har stängts. Radiatorn är utrustad med sekventiell styrning, en intelligent funktion som gör att den bakre panelen börjar arbeta först när temperaturen är 1 grad under inställt värde. Skyddsklass IP21, om IP-stänkskydd (tillbehör) används erhålles skyddsklass IP44. Yali Digital ersätter Yali G.
  Mer info
  20 Varianter
 • Elradiator a-collection 400V
  Elradiator a-collection 400V
  Elradiator är en modern produkt av hög kvalité. Radiatorn passar in i alla slags miljöer i både åretrunt-bostäder och fritidshus. Den elektroniska termostaten garanterar exakt reglering (± 0,2°C). Termostatens röda lysdiod indikerar tydligt när radiatorn värmer. Temperatursänkning om 5°C kan aktiveras via styrledare från kopplingsur och indikeras på radiatorn med blå lysdiod. Radiatorkroppen är tillverkad av galvaniserad stålplåt som lackerats vit (RAL 9010). De rundade hörnen är av slagfast polykarbonat. Enkel installation – väggstativet kan användas som schablon för infästning. Anslutningen mellan radiatorn och den medföljande väggdosan är av typen snabbkoppling. Om radiatorer i 230V-utförande skall anslutas med stickpropp så finns anpassat sladdställ som tillbehör. Produkten är dubbelisolerad och skall ej jordas.
  Mer info
  6 Varianter
 • Luftridå för entréer, med fjärrkontroll och inbyggd reglering, PA2200C
  Luftridå för entréer, med fjärrkontroll och inbyggd reglering, PA2200C
  PA2200C är en kompakt luftridå avsedd för mindre entrédörrar. Luftridån har en inbyggd reglering och kan också styras med en fjärrkontroll, vilket gör den mycket enkel att använda. PA2200C skapar en temperaturavskiljande luftspärr som effektivt förhindrar kalldrag och ger god värmekomfort innanför dörren. Med sin tidlösa design passar PA2200C i alla entréer. Luftridån har en manöverpanel diskret inbyggd på gaveln, vilket gör kabeldragning överflödig. Fronten kan lackeras om i valfri färg för att perfekt anpassas till omgivningen.

  • Rekommenderad installationshöjd 2,2 m*
  • Horisontellt montage
  • Elvärme: 3–16 kW
  • Optimerat luftflöde tack vare Thermozone-teknologin.

  Produktfakta:
  • Fjärrkontroll och inbyggd reglering.
  • 3 fläktsteg och 2 elvärmesteg.
  • Aggregat med 3 kW är försett med 1,5 m sladd och stickpropp.
  • Väggkonsoler ingår.
  • Fronten är lätt att ta av, vilket underlättar installation och underhållsarbete.
  • Korrosionsskyddat hölje i varmförzinkad och pulverlackerad stålplåt. Färg front: vit, RAL 9016, NCS S 0500-N. Färg galler, bakstycke, gavlar och konsoler: grå, RAL 7046.

  Reglering:
  • Fjärrkontroll.
  • Inbyggd manöverpanel på aggregatets gavel - 3 fläktsteg, 2 elvärmesteg
  • Manuell inställning av fläkt.
  • Automatisk reglering av värme.
  Mer info
  6 Varianter
 • Filterkassett för Torkrumsavfuktare A75F/R, El-Björn
  Filterkassett för Torkrumsavfuktare A75F/R, El-Björn
  Filterkassett för Torkrumsavfuktare A75.
  Mer info
  1 Variant
 • Våtrumspanel AVPS 10
  Våtrumspanel AVPS 10
  Våtrumspanel VPS10 finns både i 230 V och 400 V utförande. Panelen har Till/Från brytare och elektroniskt termostat. Max 60° C, även på luftutsläppet. Godkänd enligt SS 4330730 och BFS 1988:18. 230V-panelen levereras med sladd. Överhettningsskydd. Kapslingsklass IP24C.
  Mer info
  8 Varianter
 • Varmluftsfläkt 2-3 kW portabel
  Varmluftsfläkt 2-3 kW portabel
  Tiger är en serie varmluftsfläktar för portabelt bruk. Det kompakta och robusta utförandet gör den lämplig för användning i garage, verkstäder och butiker. Kan enkelt hängas på vägg (väggfäste TL22406 kan rekvireras på beställning). Funktionsväljaren gör det möjligt att låta termostaten styra bara värme eller både värme och fläkt. Det senare innebär att fläkten är i gång endast när värmeeffekten är inkopplad. Tiger 2 och 3 kW har stickpropp för anslutning till jordat uttag 230V (3kW kräver 16A säkring). Apparaterna med 400V3N har ett CEE-don monterat på anslutningskabeln och på baksidan finns ett uttag 230V, som ger möjlighet att ansluta belysning, borrmaskin eller liknande. Tiger har korrosionsskyddat hölje i rödlackerad stålplåt. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Elradiator a-collection 230V
  Elradiator a-collection 230V
  Elradiator är en modern produkt av hög kvalité. Radiatorn passar in i alla slags miljöer i både åretrunt-bostäder och fritidshus. Den elektroniska termostaten garanterar exakt reglering (± 0,2°C). Termostatens röda lysdiod indikerar tydligt när radiatorn värmer. Temperatursänkning om 5°C kan aktiveras via styrledare från kopplingsur och indikeras på radiatorn med blå lysdiod. Radiatorkroppen är tillverkad av galvaniserad stålplåt som lackerats vit (RAL 9010). De rundade hörnen är av slagfast polykarbonat. Enkel installation – väggstativet kan användas som schablon för infästning. Anslutningen mellan radiatorn och den medföljande väggdosan är av typen snabbkoppling. Om radiatorer i 230V-utförande skall anslutas med stickpropp så finns anpassat sladdställ som tillbehör. Produkten är dubbelisolerad och skall ej jordas.
  Mer info
  6 Varianter
 • Varmluftsfläkt K21 portabel
  Varmluftsfläkt K21 portabel
  K21 är en robust och kompakt värmekälla avsedd för portabelt bruk. Lämpar sig för uppvärmning i mindre utrymmen såsom garage, husvagn, förtält, sommarstuga, kontorsrum, altan m.m. Används K21 utomhus skall den skyddas under tak. K21 arbetar med ett självbegränsande keramiskt PTC-element och låg luftmängd. Detta ger en mycket intensiv varmluft (luften värms ca 65ºC när den passerar genom K21). Fläkten är försedd med 2 m anslutningskabel med jordad stickpropp. Höljet är tillverkat i vitlackerad plåt. Termostaten har inställningsområde 5-40ºC.
  Mer info
  1 Variant
 • Varmluftsfläkt 15 kW portabel, P153
  Varmluftsfläkt 15 kW portabel, P153
  Varmluftsfläkt Tiger är avsedd att användas för uppvärmning och torkning när det finns behov av höga effekter. Lämpliga användningsområden är t.ex. byggarbetsplatser, industrier, gruvor och verkstäder. Tiger 15 kW kan hängas på vägg (väggfäste LT22406 kan rekvireras kostnadsfritt). Tiger 15 kW har återställbart överhettningsskydd. Levereras med 1,8 m kabel utan don. Termostaten har inställningsområde 5-40ºC. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  1 Variant
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.