Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Värmeprodukter

Visar 1 till 20 av 512

 • Konvektor Adax med inbyggd fläkt
  Konvektor Adax med inbyggd fläkt
  Litet kompakt konvektorelement. Låg strålning mot golvet hindrar uttorkning och missfärgning. Kontrollenhet placerad lätt tillgänglig på gaveln för enkel hantering och god översikt. Tystgående fläkt med separat strömbrytare. Treläges effektreglering och steglös termostat. Med överhettningsskydd. Skyddsklass IP20.
  Mer info
  1 Variant
 • Filterkassett för Torkrumsavfuktare A15x, El-Björn
  Filterkassett för Torkrumsavfuktare A15x, El-Björn
  Filterkassett för Torkrumsavfuktare A155 och A150.
  Mer info
  2 Varianter
 • Värmefläkt portabel 230 V
  Värmefläkt portabel 230 V
  Robust konstruktion i korrossionsbeständig förzinkad stålplåt, kan enkelt hängas på väggen med medföljande konsol. Kraftig fläktmotor med låg ljudnivå. Elementen är konstruerade för optimalt luftflöde och snabb uppvärmning. Det styrande rastret på framsidan håller ihop luftströmmen och ger en lång kastlängd. Avsedd för både tillfällig och permanent uppvärmning, IP44 gör att den tål fuktiga utrymmen. Steglös termostat 5 - 35°C, styr värme och fläkt. Levereras med 2m kabel med stickpropp. Överhettningsskyddet återgår automatiskt när den kallnat.
  Mer info
  3 Varianter
 • Torkrumsavfuktare A 155F
  Torkrumsavfuktare A 155F
  Torkrumsavfuktare som ger ett mycket högt luftflöde, sänker dina energikostnader samt höjer torkeffektiviteten. A 155 är unik på marknaden med ett miljövänligt, progressivt engångsfilter samt lågtrycksköldmedel som sparar kompressorn.
  Mer info
  1 Variant
 • Panelradiator oljefylld, höjd 300/500 mm, LVI Kaba
  Panelradiator oljefylld, höjd 300/500 mm, LVI Kaba
  Kaba är en perfekt extra värmekälla för de utrymmen i hemmet som inte används så ofta eller till exempel i garaget eller arbetsrummet. Platser där du kanske inte tillbringar så mycket tid regelbundet behöver också värme för en så behaglig vistelse som möjligt. Ett enkelt temperaturvred gör den till ett okomplicerat val för de utrymmen i hemmet som bara behöver en liten extra uppvärmning då och då. Skyddsklass IP32, används IP-stänkskydd (tillbehör) erhålls skyddsklass IP44.

  Kaba 230V levereras med stickproppsanslutning och golvkonsoler så att den också kan användas som en flyttbar enhet. Ingen kopplingsdosa ingår för 400 V radiator, finns som tillval E-nr. 8500033

  Tekniskt data:
  Elektronisk termostat med kalibreringsmöjlighet.
  Låsbar termostatenhet.
  Termostathus av slagtålig polykarbonat.
  Mer info
  10 Varianter
 • Varmluftsfläkt K21 portabel
  Varmluftsfläkt K21 portabel
  K21 är en robust och kompakt värmekälla avsedd för portabelt bruk. Lämpar sig för uppvärmning i mindre utrymmen såsom garage, husvagn, förtält, sommarstuga, kontorsrum, altan m.m. Används K21 utomhus skall den skyddas under tak. K21 arbetar med ett självbegränsande keramiskt PTC-element och låg luftmängd. Detta ger en mycket intensiv varmluft (luften värms ca 65ºC när den passerar genom K21). Fläkten är försedd med 2 m anslutningskabel med jordad stickpropp. Höljet är tillverkat i vitlackerad plåt. Termostaten har inställningsområde 5-40ºC.
  Mer info
  1 Variant
 • Panelradiator oljefylld, LVI Yali Comfort
  Panelradiator oljefylld, LVI Yali Comfort
  För nyproduktion eller renovering är Yali Comfort ett fantastiskt enkelt alternativ för uppvärmning av hemmet. Yali Comfort ger ett mycket behagligt inomhusklimat med sin slutna uppvärmningsteknik. Elektronisk termostat i analog tappning och lägesvred for temperatur/drift ger denna oljefyllda elradiator ett stort utbud av funktioner, som enkelt kan kontrolleras av användaren. Yttemperaturen kan reduceras till 75 eller 60 grader, vilket är perfekt i förskolor eller badrum. Yali Comfort kan kopplas till en extern trådbunden klocka för tidsinställd drift. Yali Comfort finns i både versioner som 230V och 400V och i en skala från 250W till 1500W, samt i både höjderna 300 mm och 500 mm. Yali Comfort ersätter Alata.
  Avancerad termostat med exakt reglering. Flera temperatursänknings- möjligheter: 3,5˚C–15˚C.

  Yttemperaturen kan reduceras till 75˚C eller 60˚C. Temperaturlägena 75˚C och 60˚C minskar effekten på radiatorn till 70% respektive 55% för en enkel radiator och 90% respektive 80% för en dubbel radiator.
  Termostathus gjord i självslocknande och UV-resistent plast ABS-PC V0
  Temperatursänkningen aktiveras manuellt eller via ett centralt kopplingsur och separat N-ledning.
  På radiatorn är ett kablage med "plug-in kontakt" monterat för sammankoppling av radiator och bifogad väggdosa. Master/slavkopplingsbar (obegränsat antal), Yali D/P/R

  Skyddsklass IP21, om IP-stänkskydd (tillbehör) används erhålles skyddsklass IP44.
  Mer info
  32 Varianter
 • Värmefläkt portabel 400 V
  Värmefläkt portabel 400 V
  Tåliga varmluftsfläktar i blålackerad, korrosionsbeständig aluzinkplåt. Den kraftiga fläktmotorn, med låg ljudnivå och nya elementkonstruktioner ger stor luftcirkulation och snabbare uppvärmning. Det styrande rastret på framsidan håller ihop luftströmmen och ger en lång kastlängd. Fläktarna är avsedda att användas för tillfälligt eller permanent uppvärmning. Kan användas i byggen, lager, verkstäder , förråd , sommarstugor, tvätt-och spolhallar, butiker och liknande torra och våta utrymmen. Fläktarna är utrustade med steglös termostat, +5oC till +45oC som reglerar värme och fläkt. På fläktar F 3 - VF 15 styr termostaten värme och fläkt alternativt bara värmen. Detta väljs med vippströmställare på manöverpanelen. På VF 3 - VF 15 återställs överhettningsskyddet manuellt på manöverpanelen. Fläkten VFBR 9 i specialutförande får även användas i brandfarliga utrymmen. VF 3 - VF 9 levereras med 2 m kabel och CEE-stickpropp 16A/400V, VF 15 med 32A/400V och modellerna med beteckning (B) med motsvarande CEE-intag. Alla modellerna kan levereras med timer (T) med upp till 14 timmars tillslagsfördröjning. Kan kopplas om till gångtidstimer. Upphängningskonsol ingår till samtliga fläktar utom de modeller med beteckningen "B" som ej går att hänga på vägg. Fläktarna är CE-märkta och typprovade av Semko med CB test certificate.
  Kapslingsklass IP 44 (VFBR 9, IP 55).
  Mer info
  12 Varianter
 • Torkrumsavfuktare A 75F/R, El-Björn
  Torkrumsavfuktare A 75F/R, El-Björn
  Torkning av kläder kan vara kostsamt och tidskrävande. A 75FR effektiv och energibesparande lösning
  Mer info
  1 Variant
 • Elradiator Frontutsläpp DX 40cm, 230/400V
  Elradiator Frontutsläpp DX 40cm, 230/400V
  Dimplex Front är en effektiv och elegant elradiator med utsläpp på framsidan. Termostaten är mycket noggrann vad gäller pendling och driftning, vilket ger perfekt värme med låg energiförbrukning. Noggrann elektronisk termostat och en standby förbrukning på <0.5W resulterar i en mycket energieffektiv uppvärmning. Dimplex Front är förberedd (tillbehör) för extern styrning via smartphone eller surfplatta, tack vare Nobö Energy Control. Det trådlösa energistyrningssystemet är enkelt att installera och programmera.
  Mer info
  11 Varianter
 • Varmluftsfläkt 2-3 kW portabel
  Varmluftsfläkt 2-3 kW portabel
  Tiger är en serie varmluftsfläktar för portabelt bruk. Det kompakta och robusta utförandet gör den lämplig för användning i garage, verkstäder och butiker. Kan enkelt hängas på vägg (väggfäste TL22406 kan rekvireras på beställning). Funktionsväljaren gör det möjligt att låta termostaten styra bara värme eller både värme och fläkt. Det senare innebär att fläkten är i gång endast när värmeeffekten är inkopplad. Tiger 2 och 3 kW har stickpropp för anslutning till jordat uttag 230V (3kW kräver 16A säkring). Apparaterna med 400V3N har ett CEE-don monterat på anslutningskabeln och på baksidan finns ett uttag 230V, som ger möjlighet att ansluta belysning, borrmaskin eller liknande. Tiger har korrosionsskyddat hölje i rödlackerad stålplåt. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kondensavfuktare AD 620S, 230V, upp till 200m³
  Kondensavfuktare AD 620S, 230V, upp till 200m³
  Kondensavfuktning används i slutna utrymmen där avsikten är att sänka fuktnivån i luften, detta för att materialet i omgivningen skall släppa fukt, så att jämnvikt uppstår.

  Kapacitet vid 20°C 60%RH 8 l/24h
  Kapacitet vid 10°C 70%RH 5 l/24h
  Kapacitet vid 27°C 60%RH 11 l/24h
  Kapacitet vid 30°C 80%RH 19 l/24h
  Mer info
  1 Variant
 • Filterkassett för Torkrumsavfuktare A75F/R, El-Björn
  Filterkassett för Torkrumsavfuktare A75F/R, El-Björn
  Filterkassett för Torkrumsavfuktare A75.
  Mer info
  1 Variant
 • Varmluftsfläkt Panther 6 - 15 kW
  Varmluftsfläkt Panther 6 - 15 kW
  Panther är en serie mycket tysta och effektiva varmluftsfläktar för stationärt bruk. För uppvärmning, torkning och ventilation av t.ex. verkstäder, sporthallar, butiker, samlingslokaler och torkrum. Panther är utrustad med en termostat 5 - 35ºC.
  På manöverpanelen, som finns som tillbehör, kan önskad effekt/varvtal ställas in. Flera apparater kan styras från samma manöverpanel.
  Motorn är 1-fas, kullagrad och försedd med termokontakt. Panther 6-15 kW har en larmutgång med möjlighet att ansluta till DUC. Återställbart överhettningsskydd. Korrosionsskyddat hölje i vitlackerad stålplåt. Fläkten kan väggmonteras och ett flexibelt väggfäste gör det möjligt att rikta luftströmmen nedåt och åt sidan.
  Effektsteg: 0-1/2-1, ljudnivå 39-47 db(A).
  Anslutningsspänning: 6-15 kW: 400V/3, SE135: 440V/3 alt. 500V/3
  Kapsling: sköljtätt utförande IP44. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  10 Varianter
 • Värmemattor för tjältining
  Värmemattor för tjältining
  Med värmemattorna kan du enkelt och effektivt göra upptinings- och värmearbeten inom en mängd olika områden. Upptining av mark, sand, vattenledningar, avloppsrör, foder i silos eller ensilagebalar. Varmhållning av el- och teleledningar, maskiner samt vid murningsarbeten. Brunnsborrning. Värmemattan är försedd med termostat och jordad stickpropp som enkelt ansluts till 230 V. Anslutningskabeln är 2,5 meter. Eftersom den är försedd med reflekterande material på ena sidan blir värmemattan extra effektiv. På sidorna har mattan öljetter för fixering alternativt upphängning. Tack vare den lätta och flexibla konstruktionen är den dessutom enkel att flytta. Den speciellt framtagna mattan för brunnsborrning har ett hål i mitten avsedd för foderröret. Värmekabeln i mattan är utvecklad för att klara de hårdaste krav och miljöer. Den tinar normalt upp till 30 cm/dygn och på sandmark ända upp till 60 cm/dygn. Mattan är SEMKO-godkänd samt CE-märkt.
  Mer info
  3 Varianter
 • Värmefläkt portabel, aHeat 2kW
  Värmefläkt portabel, aHeat 2kW
  aHeat är en kompakt och säker värmefläkt avsedd för portabelt bruk.
  Liten och portabel värmefläkt med hög utblåstemperatur. Den lämpar sig väl för uppvärmning av mindre utrymmen t.ex. sommarstugor, kontorsrum, uterum, garage etc. Den har ett självbegränsande PTC-element som inte kan överhettas. Värmefläkten är försedd med sladd med stickpropp för anslutning till jordat uttag. Hölje i svartlackerad stål-plåt och handtag i svart plast. Hög säkerhet tack vare dubbelt skydd (termobrytare och reglerbar termostat).
  Mer info
  1 Variant
 • Luftridå för entréer, med fjärrkontroll och inbyggd reglering, PA2200C
  Luftridå för entréer, med fjärrkontroll och inbyggd reglering, PA2200C
  PA2200C är en kompakt luftridå avsedd för mindre entrédörrar. Luftridån har en inbyggd reglering och kan också styras med en fjärrkontroll, vilket gör den mycket enkel att använda. PA2200C skapar en temperaturavskiljande luftspärr som effektivt förhindrar kalldrag och ger god värmekomfort innanför dörren. Med sin tidlösa design passar PA2200C i alla entréer. Luftridån har en manöverpanel diskret inbyggd på gaveln, vilket gör kabeldragning överflödig. Fronten kan lackeras om i valfri färg för att perfekt anpassas till omgivningen.

  • Rekommenderad installationshöjd 2,2 m*
  • Horisontellt montage
  • Elvärme: 3–16 kW
  • Optimerat luftflöde tack vare Thermozone-teknologin.

  Produktfakta:
  • Fjärrkontroll och inbyggd reglering.
  • 3 fläktsteg och 2 elvärmesteg.
  • Aggregat med 3 kW är försett med 1,5 m sladd och stickpropp.
  • Väggkonsoler ingår.
  • Fronten är lätt att ta av, vilket underlättar installation och underhållsarbete.
  • Korrosionsskyddat hölje i varmförzinkad och pulverlackerad stålplåt. Färg front: vit, RAL 9016, NCS S 0500-N. Färg galler, bakstycke, gavlar och konsoler: grå, RAL 7046.

  Reglering:
  • Fjärrkontroll.
  • Inbyggd manöverpanel på aggregatets gavel - 3 fläktsteg, 2 elvärmesteg
  • Manuell inställning av fläkt.
  • Automatisk reglering av värme.
  Mer info
  6 Varianter
 • Tjältiningsmatta EM-DEFROST
  Tjältiningsmatta EM-DEFROST

  EM-Defrost-Mat används för att tina upp tjäle, så att grävarbeten kan utföras även om marken har frusit. Med EM-Defrost-Mat kan gräv- och byggprojekt genomföras också under vinterhalvåret.

  EM-Defrost-Mat tinar upp och
  varmhåller exempelvis:
  • Vatten- och avloppsledningar
  • Djurfoder i silos
  • Mark vid t ex brunnsborrning
  • Jord och sand
  • El- och teleledningar
  • Maskiner
  • Murverk
  • Kabeltrummor

  Tjältiningsmattan är portabel och utrustad med handtag och fixeringsband som gör den enkel att transportera, bära och rulla ut. Mattan ansluts till elnät med en vanlig stickpropp.
  Mer info
  1 Variant
 • Kondensavfuktare
  Kondensavfuktare
  BA är en kondensavfuktare med hög kapacitet som effektivt minskar luftfuktigheten. Avfuktaren är lämplig på byggarbetsplatser och efter vattenskador för att torka byggmaterial, mattor och väggbeklädnadsmaterial. Även i utrymmen som källare och lager, som ofta är fuktiga, hjälper BA till att undvika korrosions-, lukt- och mögelproblem. Energisnål rotationskompressor som sparar 30 % energi jämfört med en kolvkompressor. Användningstemperatur +3 – +30 °C. Försedd med en 2 meter lång sladd med stickpropp för anslutning till jordat uttag. Hölje i rostfri stålplåt. Nedre svep och botten i aluzink.
  Kapslingsklass: IPX4
  Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  4 Varianter
 • Infravärmare Frico CIR utan inbyggd brytare
  Infravärmare Frico CIR utan inbyggd brytare
  Comfortinfra används främst för att ge värmekomfort året om ute på altaner, balkonger, uteserveringar mm. Kräver inget väderskydd. Fem års rostskyddsgaranti. Även lämplig som punktuppvärmning i verkstäder och lager. Godkänd för installation i bad- och duschrum. Jordfelssäkert utförande, ingen risk för läck-strömmar. Reflektorer av högglanspolerad aluminium med maximal korrosions-beständighet. Rostfritt skyddsgaller. Grå kopplingsboxar av polycarbonat. Hölje av vitlackerat aluzinkplåt.
  Får endast monteras horisontellt på vägg eller i tak med min. avstånd 1,8 m över golv. Levereras med ställbara fästkonsoler som ger flexibelt cc-avstånd. Kan även pendlas i wire. Comfortinfran är överkopplingsbar. Färg: vit/ljusgrå. Kapsling: sköljtätt utförande IP24. Godkänd av SEMKO samt CE-märkt.
  Mer info
  7 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.