Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

55 Optiska signalsystem

Visar 1 till 20 av 55

 • RWC-set

  RWC-set

  Komplett paket med apparater (exkl. strömförsörjning) för en normal installation på handikapptoalett. Märkspänning: 24V AC/DC. RWC-set består av 1 st Rumslampa, 2 st Signaltryckknappar och 1 st Återställningsknapp.
  Mer info
  1 Variant
 • Nödlarm RWC paket, Tjeders

  Nödlarm RWC paket, Tjeders

  Apparaten innehåller röd funktionsknapp och röd kvitteringsdiod under en 2mm ljusledare i locket. Tryck på locket: “Nödsignal". Inkoppling sker på jackbar skruvplint med trådskydd. För infällt montage i rund apparatdosa c/c 60mm eller utanpåliggande i väggram 5020012 (höjd 16mm). Täcklock för skruvfastsättning av vit termoplast..
  Mer info
  1 Variant
 • Minnesenhet

  Minnesenhet

  Minnesenhet med återställnings- och nödsignalknapp. Försedd med membrantryckknapp för återställning inkl nödsignalknapp och lysdiod. En potentialfri kontaktfunktion. Ryttare för olika signalkaraktärer och kontaktfunktioner..
  Mer info
  1 Variant
 • Rumslampa med minne

  Rumslampa med minne

  Med röd lysdiodindikering och justerbar summer, minnesfunktion och larmrelä med två potentialfria växlingskontakter. Märkspänning: 24VAC/DC. För montage på rörutlopp eller på apparatdosa med 60 mm fästskruvavstånd.
  Mer info
  1 Variant
 • RWC paket med trafo

  RWC paket med trafo

  RWC-paket med 1 trafo, 1 anropsknapp, 1 anropsknapp med signaluttag, 1 minnesenhet med återst/nödknapp och 1 rumslampa med sum. Montage i appdosa c/c 60mm alt up-montage i dosa, 21mm (knappar), 35mm (Trafo). Kompletteras med Exxact-ramar.
  Mer info
  1 Variant
 • Sladdtryckknapp med signaluttag

  Sladdtryckknapp med signaluttag

  Trend Signal Sladdtryknapp med telepropp RWC för nödsignalsknapp med signaluttag. Levereras inkl hållare. 1-polig slutande, max 20V DC, max 20mA, längd tre meter, 2-polig anslutningspropp 6,35mm. Av termoplast
  Mer info
  1 Variant
 • Återställningsknapp

  Återställningsknapp

  Membrantryckknapp med texten "ÅTERSTÄLLN" och lysdiodindikering. För infällt montage i apparatdosa med 60 mm fästskruvavstånd eller utanpåliggande i förhöjningsram.
  Mer info
  1 Variant
 • Återställningsknappp,Tjeders

  Återställningsknappp,Tjeders

  Apparaten innehåller 1st röd och 1st grön funktionsknapp och röd kvitteringsdiod under en 2mm ljusledare i locket. Minnesfunktion och ingångar för larm och återställning. Reläutgångar för larm. Tryck på locket: “Nödsignal" och “Återställning". Inkoppling sker på skruvplint med trådskydd. För infällt montage i rund apparatdosa c/c 60mm eller utanpåliggande i väggram 5020012 (höjd 26mm). Täcklock för skruvfastsättning av vit termoplast.
  Mer info
  1 Variant
 • Rumslampa

  Rumslampa

  Rumslampa med stor röd lysdiod och summer. Rumslampan strömförsörjs och aktiveras från minnesenheten. Rumslampan är utrustad med en 1-polig potentialfri reläutgång.
  Mer info
  1 Variant
 • Grupplampa med summer

  Grupplampa med summer

  Med röd lysdiodindikering och justerbar summerton. Märkspänning: 24V AC/DC. För montage på rörutlopp eller på apparatdosa med 60 mm fästskruvavstånd.
  Mer info
  1 Variant
 • RWC transformator

  RWC transformator

  Strömförsörjning för ett RWC-paket. Monteras i apparatdosa eller i förhöjningsram 34 mm (E18 307 97). Vid infällt montage i apparatdosa kan 1-facks RWC-produkt monteras över trafo med hjälp av en låg förhöjningsram 18 mm (E 18 307 93)..
  Mer info
  1 Variant
 • Trafo Infälld 230/12VAC 6VA, Tjeders

  Trafo Infälld 230/12VAC 6VA, Tjeders

  Transformator för infällt montage i rund apparatdosa c/c 60mm eller utanpåliggande i väggram 5020012 (höjd 26mm). Avsäkrad via inbyggd termosäkring på sekundärsidan. Tryck på locket: “Transformator" och 230VAC/12VAC". Inkoppling sker på skruvplint med trådskydd. Täcklock för skruvfastsättning av vit termoplast.
  Mer info
  1 Variant
 • Nödsignalknapp

  Nödsignalknapp

  Nödsignalknappar är försedda med membrantryckknappar för nödsignal samt lysdiod. Nödsignalknapparna finns i tre varianter; med nödsignalknapp, med nödsignalknapp och ingång för sladdtryckknapp samt nödsignalknapp med dragkontakt.
  Mer info
  3 Varianter
 • Anropsapp Knapp och Uttag, Tjeders

  Anropsapp Knapp och Uttag, Tjeders

  Apparaten innehåller röd funktionsknapp, funktionsuttag 6,35mm och röd kvitteringsdiod under en 2mm ljusledare i locket. Tryck på locket: “Nödsignal". Inkoppling sker på jackbar skruvplint med trådskydd. För infällt montage i rund apparatdosa c/c 60mm eller utanpåliggande i väggram Funktionsknapp data, Max spänning: 50 V, Max ström: 50 mA, Max effekt: 1 VA
  Mer info
  1 Variant
 • Sladdtryckknapp

  Sladdtryckknapp

  Hölje av vit termoplast, 2 m anslutningsledning med 3-pol. 6,3 mm telepropp. Beroende på koppling i uttaget vid installationen kan tillkopplad sladdtryckknapp övervakas mot urtagning eller ledningsbrott.
  Mer info
  1 Variant
 • Väggram Click

  Väggram Click

  Väggram 1-fack för skruvfastsättning av apparater med våg- och lodrät hålbild c/c 60 mm. Monteras utanpåliggande med 4st skruvar. Består av vit termoplast.
  Mer info
  1 Variant
 • Sladdtryckknapp med hållare

  Sladdtryckknapp med hållare

  Sladdtryckknappen är försedd med 2m mjuk vit sladd och vinklad telepropp. Levereras med hållare STH-600
  Mer info
  1 Variant
 • Väggram för RWC, Tjeders

  Väggram för RWC, Tjeders

  Väggram för skruvfastsättning av apparater med våg- och lodrät hålbild c/c 60mm. Monteras utanpåliggande med 4st skruvar. Består av vit termoplast
  Mer info
  7 Varianter
 • Minnesenhet med återställning

  Minnesenhet med återställning

  Minnesenhet med återställning och nödsignalknapp kombineras med apparater ur Exxact RWC-sortimentet för komplett system. För montage i apparatdosa c/c 60mm alternativt utanpåliggande montage i dosa 21mm. Kompletteras med valfri Exxact-ram.
  Mer info
  1 Variant
 • RWC transformator

  RWC transformator

  Trafo 230/12V AC för strömförsörjning av Exxact RWC-apparater, strömförsörjer max ett RWC-paket. För montage i apparatdosa c/c 60mm alternativt utanpåliggande montage i dosa 35mm. Kompletteras med valfri Exxact-ram.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.