Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

52 Strömförsörjning

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.

Visar 1 till 20 av 439

 • Batteriladdare CTEK MXS 7.0 EU
  Batteriladdare CTEK MXS 7.0 EU
  MXS 7.0 EU är en 12Volts 8-stegs helautomatisk primärswitchad batteriladdare för bly/syrabatterier. (Öppna, MF, GEL och AGM). Fyra unika laddningslägen inkl. boost och supply läge. Underhållsladdning med pulser ger batteriet bästa prestanda och livslängd. Laddar även tomma batterier. Pulsfunktion för att väcka lätt sulfaterade batterier. Låg backström, lågt rippel och inspänningsoberoende (170-260V). Hög verkningsgrad: 85%. Kortslutningssäker och elektroniksäker, d.v.s. skadar ej känslig fordonselektronik. Levereras två utbytbara anslutningskablar, en med polklämmor och en med ringkabelskor. 5 års garanti. Kapslingsklass IP 65 (sköljtät och dammtät). Underhållsladdar upp till 225 Ah batterier.
  Mer info
  1 Variant
 • Ventilreglerat blybatteri (AGM-batteri), Leoch
  Ventilreglerat blybatteri (AGM-batteri), Leoch
  VRLA (ventilreglerade)
  Underhållningsfria
  10 års batterier
  Extremt rent bly ger bästa prestanda och förlänger livslängden
  VDS klassad
  UI samt IATA godkända
  Mer info
  5 Varianter
 • UPS 9130I Tower, Eaton
  UPS 9130I Tower, Eaton
  Eaton 9130 UPS ger onlineströmkvalitet och skalbara batteritider till servrar, röst- och datanätverk, lagringssystem och annan IT-utrustning. Med en effektivitetsnivå på > 95 % sänker 9130 UPS energikostnaderna samtidigt som batteritiden förlängs avsevärt med ABM-teknik. 9130 UPS har också ett tydligt LCD-användargränssnitt för att förenkla övervakning.

  Sänker energiförbrukningen och kostnaderna med en effektivitetsnivå på > 95 % i det höga effekttivitetsläget. Ger mer riktig kraft (watt) för att skydda mer utrustning och ge utrymme åt expanderande IT-system med en effektfaktor på 0,9. Förenklar UPS-övervakningen och –hanteringen med ett tydligt LCD-användargränssnitt, gratis intuitivt strömhanteringsprogram och tillvalstjänsten eNotify Remote Monitoring. Förlänger batteriets livslängd och systemets upptid med ABM-batteriladdningsteknik och batterier som kan bytas under drift. Förlänger batteriets drifttid för kritiska enheter med lastsegment (förutom för 700 VA-modellen). Maximerar drifttiderna med extra batterimoduler som tillval.
  Mer info
  7 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat serie CTH, 10-12 år, LEADER
  Blybatteri ventilreglerat serie CTH, 10-12 år, LEADER
  LEADER är ett ventilreglerat blybatteri av typ AGM(Absorbed Glass Mat), konstruerat för att passa de flesta cykliska- och standbyapplikationerna. Bly-Calciumlegeringen bidrar till låg självurladdning och lång livslängd. Genom sin uppbyggnad är LEADER-batterierna läckagesäkra och godkända för t.ex. flygtransport enligt IATA. Dessutom UL-godkända enl. MH20721. Batterierna är täta och varken ska eller kan fyllas på. Eurobatklass "High Performance" (10-12 år).
  Mer info
  13 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat serie CTG, LEADER
  Blybatteri ventilreglerat serie CTG, LEADER
  LEADER är ett ventilreglerat blybatteri av typ AGM (Absorbed Glass Mat), konstruerat för att passa de flesta cykliska- och standbyapplikationer. Bly-Kalciumlegeringen bidrar till låg självurladdning och lång livslängd. Genom sin uppbyggnad är LEADER batterier läckagesäkra och godkända för t.ex. flygtransport enligt IATA.
  Mer info
  17 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat AGM med 10 års livslängd, Ritar
  Blybatteri ventilreglerat AGM med 10 års livslängd, Ritar
  Ventilreglerade AGM-batterier främst för standby drift. Genom förändring av de positiva plattorna samt annan design på seperatorerna, får man fördelen av en batterityp med utökad livslängd. Minimalt underhåll erfordras eftersom vattenpåfyllning varken är nödvändig eller möjlig. Detta gör att batterierna kan placeras kontinuerligt i vilken riktning som helst, förutom upp och ner. Ventilreglerad design med nästan 100% syrgasrekombination vid standby applikationer. Kan användas inom ett brett temperaturområde med temperaturkompenserad laddning. Lagringstid vid temperatur +20C till 25C är självurladdningen per månad ca. 3% av den nominella kapaciteten.
  Mer info
  8 Varianter
 • Likriktare 230V-24Vdc för fast montage
  Likriktare 230V-24Vdc för fast montage
  Primärspänning 230V sekundärspäning 24Vdc
  Mer info
  4 Varianter
 • Batteriladdare CTEK MXS 25 EU
  Batteriladdare CTEK MXS 25 EU
  MXS 25 är en proff sladdare för 12_V. Den laddar snabbt och eff ektivt och är idealisk för verkstäder och i husvagnar, husbilar och båtar. MXS 25 har alla egenskaper och funktioner som löser många olika batterirelaterade problem. Den har funktioner som undersöker och visar om batteriet kan laddas och bibehålla laddning, en speciell rekonditioneringsfunktion som återställer skiktade och djupt urladdade batterier, unik underhållsladdning samt en temperaturgivare för optimerad laddning oavsett väderförhållandena. Laddaren har också en matningsfunktion så att batteriet kan kopplas bort från fordonet utan att viktiga inställningar går förlorade. MXS 25 är en helautomatisk åttastegsladdare som ger 25_ A till 12_V-batterier på mellan 40 och 500_Ah. Laddaren är IP44-klassad (användning utomhus), skyddar fordonselektroniken, bildar inga gnistor och är polaritetsskyddad och kortslutningssäker. Den levereras med 2 års garanti.
  Mer info
  1 Variant
 • Likriktare ostabiliserad för fast montage
  Likriktare ostabiliserad för fast montage
  Primärspänning 230V sekundärspäning 24Vdc
  Mer info
  2 Varianter
 • Batteriladdare Telwin
  Batteriladdare Telwin
  Verkstadsladdare med starthjälp för yrkesfolk och bilproffs. Överbelastnings- och polaritetsskydd. Levereras med 230V stickpropp. Dynamic 520 är utrustad med timer för snabbladdning.
  Leader 220 är en bänkmodell, och Dynamic 420 och 520 är golvmodeller med hjul.
  Mer info
  3 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat AGM med 5 års livslängd, Ritar
  Blybatteri ventilreglerat AGM med 5 års livslängd, Ritar
  Ventilreglerade AGM-batterier passande för både standby och cyklisk drift. Minimalt underhåll erfordras eftersom vattenpåfyllning varken är nödvändig eller möjlig. Detta gör att batterierna kan placeras kontinuerligt i vilken riktning som helst, förutom upp och ner. Ventilreglerad design med nästan 100% syrgasrekombination vid standby applikationer. Kan användas inom ett brett temperaturområde med temperaturkompenserad laddning. Lagringstid vid temperatur +20C till 25C är självurladdningen per månad ca. 3% av den nominella kapaciteten.
  Mer info
  8 Varianter
 • UPS 3S, Eaton
  UPS 3S, Eaton
  Eaton 3S ger ett prisvärt och pålitligt skydd för datorer i hemmet och på kontoret. Den skyddar mot de mest vanliga problemen på elnätet. Den attraktiva designen och finishen gör att Eaton 3S lätt passar in i moderna kontorsmiljöer.
  Mer info
  4 Varianter
 • Startbatteri Red Top Professional, Optima
  Startbatteri Red Top Professional, Optima
  Optima 1050 är ett professionellt startbatteri konstruerat med spiralcellsteknik där de lindade cellerna ger mycket hög startström vid varje starttillfälle. Tekniken ger tre gånger fler startcykler (livslängd) än normala batterier och batteriet är snabb- laddningsbart. Batteriet är vibrationsförstärkt med V-tech™ som ger upp till 70% bättre tålighet mot vibrationer jämfört med traditionella batterier. Det finns ingen flytande elektrolyt och därför behövs aldrig påfyllning göras. Batteriet kan monteras i valfritt läge och räknas som "icke transportfarligt gods". Batteriet har både standardpoler och en gängad sidoanslutning (3/8 UNC). Finns tillgängligt även i 6V-utförande. Används som startbatteri i personbilar, lätta lastbilar, lantbruksmaskiner, båtar och inom bilsport. 2 års garanti.
  Mer info
  1 Variant
 • UPS-serie 5S, Eaton
  UPS-serie 5S, Eaton
  Line-Interactive UPS för arbetsstationer, Reglerar spänningen,har inbyggt överspänningsskydd, USB port, slim-line design, mångsidig placering, Tel/Internet/Ethernet skydd. Kallstart, HID automatisk integration med vanligaste OS (Windowa, Mac OS X, Linux)
  Mer info
  4 Varianter
 • Skyddstransformator Typ LF 230-250/24 V stationär IP44
  Skyddstransformator Typ LF 230-250/24 V stationär IP44
  1-fas skyddstransformator i utförande enligt EN61558-2-6. Kompakt och robust utförande för industriellt bruk som tål fukt, damm och vibrationer. Låg ljudnivå. Ingjuten i självslocknande polyuretan med ytterhölje i plast. Klass ll, dubbel-isolerad. Kortslutningssäker och skyddad mot överlast med glasrörssäkring och inbyggd "one cut" termosäkring. Utanpåliggande fästhål för fast montage. Anslutning till skruvplintar lätt åtkomliga under lock. Kabelgenomföringar och detaljer för kabelavlastning medlevereras. Utspänningen kan regleras genom anslutning till plintar för 230 eller 250V på primärsidan. CE-märkt. Användningsområden: Strömförsörjning till styr- och reglerutrustningar, lås- och larmanläggningar, värmfolie eller -kabel, halogenbelysning och andra installationer för klenspänning (matning till SELV- och PELVkretsar). För fast montage.
  Mer info
  11 Varianter
 • UPS-serie Elilipse Pro, Eaton
  UPS-serie Elilipse Pro, Eaton
  Line-Interactive skydd för små servrar och arbetsstationer, Line-Interactive med booster & fader, ECO funktion upp till 15% energibesparingar, LCD-display, ASR-teknik, slim-line design, mångsidig formfaktor, telefon / fax / modem / Internet + Ethernet-skydd, Överspänningsskydd enligt IEC 61643-1, USB-port, Rack eller väggmontage som option, 3 års garanti.
  Uttag: Schuko (DIN).
  Mer info
  4 Varianter
 • Batteribackup PB-2450
  Batteribackup PB-2450
  PB-2450 är ett komplett strömförsörjningsaggregat för säker och avbrottsfri drift av produkter och system för passerkontroll. Vid installation av t ex en kortläsare är ett viktigt incitament att slippa nycklar, och därför är det en stor fördel att säkerställa full funktionalitet även vid strömavbrott. PB-2450 är tänkt för 5-8 dörrmiljöer, beroende på typ av elektrisk låsning, kabellängder etc. PB-2450 skall kompletteras med 2 st. blyackumulatorer, E 58xxxxx.

  Plåtkapsling
  Primärt 230V 50-60Hz
  Sekundärt 24VDC 5A
  Plats för 2 x 12V 7Ah ackumulator
  Mer info
  1 Variant
 • Blybatteri ventilreglerat 5-års batteri, Yuasa
  Blybatteri ventilreglerat 5-års batteri, Yuasa
  NP-serien består av ventilreglerade blybatterier som passar för både standby och cykliska applikationer. Kapacitetsområdet sträcker sig från 0,8 till 65 Ah. Livslängdsklass är upp till 5 år.
  Mer info
  10 Varianter
 • Nätaggregat MDR serien
  Nätaggregat MDR serien
  Nättaggregat switchat 1-fas för montering på DIN skena. Brett inspänningsområde 85-264V AC eller 120-370 V DC. Aggregatet har hög verkningsgrad och är skyddad mot kortslutning, överlast samt överspänning (MDR100 har även övertemperaturskydd). Utspänningen kan finjusteras. Konvektionskylning, ingen fläkt behövs. DC OK reläutgång finns. Strömförbrukning endast <0,75 W vid lastbortfall.
  Mer info
  3 Varianter
 • Strömförsörjning Sitop smart
  Strömförsörjning Sitop smart
  Primärswitchad med stabiliserad utspänning 24 V DC
  Mer info
  4 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.