Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

52 Strömförsörjning

Visar 1 till 20 av 390

 • Blybatteri ventilreglerat CTH Leader 10-12 år, Celltech
  Blybatteri ventilreglerat CTH Leader 10-12 år, Celltech
  LEADER är ett ventilreglerat blybatteri av typ AGM(Absorbed Glass Mat), konstruerat för att passa de flesta cykliska- och standbyapplikationerna. Bly-Calciumlegeringen bidrar till låg självurladdning och lång livslängd. Genom sin uppbyggnad är LEADER-batterierna läckagesäkra och godkända för t.ex. flygtransport enligt IATA. Dessutom UL-godkända enl. MH20721. Batterierna är täta och varken ska eller kan fyllas på. Eurobatklass "High Performance" (10-12 år).
  Mer info
  13 Varianter
 • Batteriladdare CTEK MXS 7.0 EU
  Batteriladdare CTEK MXS 7.0 EU
  MXS 7.0 EU är en 12Volts 8-stegs helautomatisk primärswitchad batteriladdare för bly/syrabatterier. (Öppna, MF, GEL och AGM). Fyra unika laddningslägen inkl. boost och supply läge. Underhållsladdning med pulser ger batteriet bästa prestanda och livslängd. Laddar även tomma batterier. Pulsfunktion för att väcka lätt sulfaterade batterier. Låg backström, lågt rippel och inspänningsoberoende (170-260V). Hög verkningsgrad: 85%. Kortslutningssäker och elektroniksäker, d.v.s. skadar ej känslig fordonselektronik. Levereras två utbytbara anslutningskablar, en med polklämmor och en med ringkabelskor. 5 års garanti. Kapslingsklass IP 65 (sköljtät och dammtät). Underhållsladdar upp till 225 Ah batterier.
  Mer info
  1 Variant
 • UPS 9130I, Eaton
  UPS 9130I, Eaton
  Eaton 9130 UPS (Tower- eller Rackmodel) ger onlineströmkvalitet och skalbara batteritider till servrar, röst- och datanätverk, lagringssystem och annan IT-utrustning. Med en effektivitetsnivå på > 95 % sänker 9130 UPS energikostnaderna samtidigt som batteritiden förlängs avsevärt med ABM-teknik. 9130 UPS har också ett tydligt LCD-användargränssnitt för att förenkla övervakning.

  Sänker energiförbrukningen och kostnaderna med en effektivitetsnivå på > 95 % i det höga effekttivitetsläget
  Ger mer riktig kraft (watt) för att skydda mer utrustning och ge utrymme åt expanderande IT-system med en effektfaktor på 0,9
  Förenklar UPS-övervakningen och –hanteringen med ett tydligt LCD-användargränssnitt, gratis intuitivt strömhanteringsprogram och tillvalstjänsten eNotify Remote Monitoring
  Förlänger batteriets livslängd och systemets upptid med ABM-batteriladdningsteknik och batterier som kan bytas under drift
  Förlänger batteriets drifttid för kritiska enheter med lastsegment (förutom för 700 VA-modellen)
  Maximerar drifttiderna med extra batterimoduler som tillval
  Mer info
  11 Varianter
 • Likriktare 230V-24Vdc för fast montage
  Likriktare 230V-24Vdc för fast montage
  Primärspänning 230V sekundärspäning 24Vdc
  Mer info
  4 Varianter
 • Likriktare ostabiliserad för fast montage
  Likriktare ostabiliserad för fast montage
  Primärspänning 230V sekundärspäning 24Vdc
  Mer info
  2 Varianter
 • UPS 1
  UPS 1 76 Varianter
 • Blybatteri CTG, Celltech
  Blybatteri CTG, Celltech
  Blybatterier av typen CTG, se nedan för information.
  Mer info
  10 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat AGM med 5 års livslängd, Ritar
  Blybatteri ventilreglerat AGM med 5 års livslängd, Ritar
  Ventilreglerade AGM-batterier passande för både standby och cyklisk drift. Minimalt underhåll erfordras eftersom vattenpåfyllning varken är nödvändig eller möjlig. Detta gör att batterierna kan placeras kontinuerligt i vilken riktning som helst, förutom upp och ner. Ventilreglerad design med nästan 100% syrgasrekombination vid standby applikationer. Kan användas inom ett brett temperaturområde med temperaturkompenserad laddning. Lagringstid vid temperatur +20C till 25C är självurladdningen per månad ca. 3% av den nominella kapaciteten.
  Mer info
  7 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat 5-års batteri, Yuasa
  Blybatteri ventilreglerat 5-års batteri, Yuasa
  NP-serien består av ventilreglerade blybatterier som passar för både standby och cykliska applikationer. Kapacitetsområdet sträcker sig från 0,8 till 65 Ah. Livslängdsklass är upp till 5 år.
  Egenskaper:
  Mer info
  10 Varianter
 • Strömförsörjning Sitop smart
  Strömförsörjning Sitop smart
  Primärswitchad med stabiliserad utspänning 24 V DC
  Mer info
  4 Varianter
 • Batteriladdare Telwin
  Batteriladdare Telwin
  Verkstadsladdare med starthjälp för yrkesfolk och bilproffs. Överbelastnings- och polaritetsskydd. Levereras med 230V stickpropp. Dynamic 520 är utrustad med timer för snabbladdning.
  Leader 220 är en bänkmodell, och Dynamic 420 och 520 är golvmodeller med hjul.
  Mer info
  3 Varianter
 • Likriktare stabiliserad/reglerad för DIN skena eller skruvfastsättning
  Likriktare stabiliserad/reglerad för DIN skena eller skruvfastsättning
  Rippelspänningen överstiger ej 30 mV t-t och spänningen har en reglernoggrannhet på 0,1% och varierar ej med lasten. För drift av likspänningsutrustningar som kräver väl reglerad och stabil likspänning och som är känsliga för spänningsvariationer, t.ex. elektronikutrustningar, larmtablåer, induktiva givare, övervakningsutrustningar och utrustningar där belastningen varierar.
  Mer info
  2 Varianter
 • Transformator elektronisk Halotronic Mouse 230/12V för halogenlampor
  Transformator elektronisk Halotronic Mouse 230/12V för halogenlampor
  Halotronic Mouse har inbyggt kortslutnings-, överlast-, överhettningsskydd med automatisk återställning. HTM 150 är överkopplingsbar på primärsidan. Vid dimming kan både bakkantsdimmer (transistordimmer) och framkantsdimmer (tyristordimmer) användas. HTM styrs med bakkants eller framkantsdimmer med fasstyrning för induktiv last. HTN styrs med bakkantsdimmer med fasstyrning.
  Mer info
  4 Varianter
 • Batteriladdare CTEK MXS 10 EU
  Batteriladdare CTEK MXS 10 EU
  MXS 10 EU är en 12Volts 8-stegs helautomatisk primärswitchad batteriladdare för bly/syrabatterier. (Öppna, MF, GEL och AGM). Fyra unika laddningslägen inkl. boost och supply läge. Underhållsladdning med pulser ger batteriet bästa prestanda och livslängd. Laddar även tomma batterier. Pulsfunktion för att väcka lätt sulfaterade batterier. Låg backström, lågt rippel och inspänningsoberoende (170-260V). Hög verkningsgrad: 85%. Kortslutningssäker och elektroniksäker, d.v.s. skadar ej känslig fordonselektronik. Levereras två utbytbara anslutningskablar, en med polklämmor och en med ringkabelskor. 5 års garanti. Kapslingsklass IP 65 (sköljtät och dammtät).
  Mer info
  1 Variant
 • Transformator PVS 230V/24V för skruvfastsättning
  Transformator PVS 230V/24V för skruvfastsättning
  Skyddstransformator enl. EN 61 558 i klass II för användning i isolerade eller inte effektivt isolerade system där U = 50V växelström. Transformatorerna är utförda med skyddsseparation mellan primär- och sekundärlindningar och avsedda för matning av SELV- och PELV-kretsar. Transformatorerna är CE-märkta och uppfyller gällande LVD- och EMC-krav och uppfyller isolationskravet klass III som är 4kV.
  Transformatorerna är kapslade i hölje av ljusgrå UV-beständig själv-slocknande termoplast och försedda med genomföringar i plast vid > IP44, utbrytningsöppningar < IP40.
  Sekundärspänningen varierar linjärt med lasten och märkspänning är angiven vid 100 % last, transformatorn skall aldrig överbelastas men klarar startströmmar kortvarigt 300 % 10 s.
  Transformatorn är avsedd för generell användning, lämpliga användningsområden är t.ex. spänningsmatning av ställdon, driftdon, termostater, ljus- och ljudsignaler.
  Mer info
  7 Varianter
 • Nätdon LogoPower
  Nätdon LogoPower
  Anpassade till Logo
  Mer info
  5 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat 10-års batteri, Yuasa
  Blybatteri ventilreglerat 10-års batteri, Yuasa
  RE- och NPL-serien består av ventilreglerade blybatterier som är avsedda för standbyapplikationer. Kapacitetsområdet sträcker sig från 7 till 12 Ah för RE-serien och från 24 till 200 Ah för NPL-serien. Batterierna tillverkas i 6 V och 12 V block. Livslängdsklass är 10 år. Genom förändringar av bl.a. de positiva plattorna samt en ny design av separatorerna har man kunnat uppnå en förlängd livslängd jämfört med NP-serien. I övrigt har RE- och NPL-serien samma mekaniska och elektriska design som motsvarande modeller i NP-serien vilket gör det enkelt att byta batterier för den användare som vill förändra livslängdsklass.
  Mer info
  5 Varianter
 • Överlastskydd
  Överlastskydd
  4 kanalers diagnosmodul
  Mer info
  2 Varianter
 • Grov-/finskydd ED 250, Elrond
  Grov-/finskydd ED 250, Elrond
  Överspänningsskydd för inkommande matning, DIN-skenmonterbart. Det unika med detta skydd är att restspänningen är endast ca 900V vid 15kA (10/350µs)! Det betyder att det vid de flesta installationer inte behövs grovskydd, mellanskydd och finskydd med eventuella induktanser emellan. Detta skydd ersätter i de flesta fall kombinationen grov-, mellan- och finskydd. ED250 är framtagen för att skydda, vid inkommande central, utrustning som försörjs av AC Spänning (230/400V) mot överspänningar genererade av direkta eller indirekta blixtnedslag samt ifrån industriell omgivning. Uppfyller samtliga nationella och internationella standarder. ED250 har en indikering med tillhörande termosäkringar som löser ut då skyddet är förbrukat. ED250 är en kompaktare version av det populära ED150 med likartade egenskaper.Finns med eller utan fjärrlarm.
  Mer info
  2 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.