Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

52 Strömförsörjning

Visar 1 till 20 av 356

 • UPS 9130I, Eaton

  UPS 9130I, Eaton

  Eaton 9130 UPS (Tower- eller Rackmodel) ger onlineströmkvalitet och skalbara batteritider till servrar, röst- och datanätverk, lagringssystem och annan IT-utrustning. Med en effektivitetsnivå på > 95 % sänker 9130 UPS energikostnaderna samtidigt som batteritiden förlängs avsevärt med ABM-teknik. 9130 UPS har också ett tydligt LCD-användargränssnitt för att förenkla övervakning.

  Sänker energiförbrukningen och kostnaderna med en effektivitetsnivå på > 95 % i det höga effekttivitetsläget
  Ger mer riktig kraft (watt) för att skydda mer utrustning och ge utrymme åt expanderande IT-system med en effektfaktor på 0,9
  Förenklar UPS-övervakningen och –hanteringen med ett tydligt LCD-användargränssnitt, gratis intuitivt strömhanteringsprogram och tillvalstjänsten eNotify Remote Monitoring
  Förlänger batteriets livslängd och systemets upptid med ABM-batteriladdningsteknik och batterier som kan bytas under drift
  Förlänger batteriets drifttid för kritiska enheter med lastsegment (förutom för 700 VA-modellen)
  Maximerar drifttiderna med extra batterimoduler som tillval
  Mer info
  11 Varianter
 • Batteriladdare CTEK MXS 7.0 EU

  Batteriladdare CTEK MXS 7.0 EU

  MXS 7.0 EU är en 12Volts 8-stegs helautomatisk primärswitchad batteriladdare för bly/syrabatterier. (Öppna, MF, GEL och AGM). Fyra unika laddningslägen inkl. boost och supply läge. Underhållsladdning med pulser ger batteriet bästa prestanda och livslängd. Laddar även tomma batterier. Pulsfunktion för att väcka lätt sulfaterade batterier. Låg backström, lågt rippel och inspänningsoberoende (170-260V). Hög verkningsgrad: 85%. Kortslutningssäker och elektroniksäker, d.v.s. skadar ej känslig fordonselektronik. Levereras två utbytbara anslutningskablar, en med polklämmor och en med ringkabelskor. 5 års garanti. Kapslingsklass IP 65 (sköljtät och dammtät). Underhållsladdar upp till 225 Ah batterier.
  Mer info
  1 Variant
 • Blybatteri ventilreglerat 5-års batteri, Yuasa

  Blybatteri ventilreglerat 5-års batteri, Yuasa

  NP-serien består av ventilreglerade blybatterier som passar för både standby och cykliska applikationer. Kapacitetsområdet sträcker sig från 0,8 till 65 Ah. Livslängdsklass är upp till 5 år.
  Egenskaper:
  Mer info
  10 Varianter
 • Blybatteri CTG

  Blybatteri CTG

  Blybatterier av typen CTG, se nedan för information.
  Mer info
  10 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat AGM med 5 års livslängd, Ritar

  Blybatteri ventilreglerat AGM med 5 års livslängd, Ritar

  Ventilreglerade AGM-batterier passande för både standby och cyklisk drift. Minimalt underhåll erfordras eftersom vattenpåfyllning varken är nödvändig eller möjlig. Detta gör att batterierna kan placeras kontinuerligt i vilken riktning som helst, förutom upp och ner. Ventilreglerad design med nästan 100% syrgasrekombination vid standby applikationer. Kan användas inom ett brett temperaturområde med temperaturkompenserad laddning. Lagringstid vid temperatur +20C till 25C är självurladdningen per månad ca. 3% av den nominella kapaciteten.
  Mer info
  8 Varianter
 • Likriktare ostabiliserad för fast montage

  Likriktare ostabiliserad för fast montage

  Primärspänning 230V sekundärspäning 24Vdc
  Mer info
  3 Varianter
 • Blybatteri ventilreglerat CTH Leader 10-12 år, Celltech

  Blybatteri ventilreglerat CTH Leader 10-12 år, Celltech

  LEADER är ett ventilreglerat blybatteri av typ AGM(Absorbed Glass Mat), konstruerat för att passa de flesta cykliska- och standbyapplikationerna. Bly-Calciumlegeringen bidrar till låg självurladdning och lång livslängd. Genom sin uppbyggnad är LEADER-batterierna läckagesäkra och godkända för t.ex. flygtransport enligt IATA. Dessutom UL-godkända enl. MH20721. Batterierna är täta och varken ska eller kan fyllas på. Eurobatklass "High Performance" (10-12 år).
  Mer info
  13 Varianter
 • Nätdon LogoPower

  Nätdon LogoPower

  Anpassade till Logo
  Mer info
  5 Varianter
 • Grov-/finskydd ED 250, Elrond

  Grov-/finskydd ED 250, Elrond

  Överspänningsskydd för inkommande matning, DIN-skenmonterbart. Det unika med detta skydd är att restspänningen är endast ca 900V vid 15kA (10/350µs)! Det betyder att det vid de flesta installationer inte behövs grovskydd, mellanskydd och finskydd med eventuella induktanser emellan. Detta skydd ersätter i de flesta fall kombinationen grov-, mellan- och finskydd. ED250 är framtagen för att skydda, vid inkommande central, utrustning som försörjs av AC Spänning (230/400V) mot överspänningar genererade av direkta eller indirekta blixtnedslag samt ifrån industriell omgivning. Uppfyller samtliga nationella och internationella standarder. ED250 har en indikering med tillhörande termosäkringar som löser ut då skyddet är förbrukat. ED250 är en kompaktare version av det populära ED150 med likartade egenskaper.Finns med eller utan fjärrlarm.
  Mer info
  2 Varianter
 • Batteriladdare Telwin

  Batteriladdare Telwin

  Verkstadsladdare med starthjälp för yrkesfolk och bilproffs. Överbelastnings- och polaritetsskydd. Levereras med 230V stickpropp. Dynamic 520 är utrustad med timer för snabbladdning.
  Leader 220 är en bänkmodell, och Dynamic 420 och 520 är golvmodeller med hjul.
  Mer info
  3 Varianter
 • Nätaggregat 2

  Nätaggregat 2

  98 Varianter
 • Batteriladdare CTEK MXS 10 EU

  Batteriladdare CTEK MXS 10 EU

  MXS 10 EU är en 12Volts 8-stegs helautomatisk primärswitchad batteriladdare för bly/syrabatterier. (Öppna, MF, GEL och AGM). Fyra unika laddningslägen inkl. boost och supply läge. Underhållsladdning med pulser ger batteriet bästa prestanda och livslängd. Laddar även tomma batterier. Pulsfunktion för att väcka lätt sulfaterade batterier. Låg backström, lågt rippel och inspänningsoberoende (170-260V). Hög verkningsgrad: 85%. Kortslutningssäker och elektroniksäker, d.v.s. skadar ej känslig fordonselektronik. Levereras två utbytbara anslutningskablar, en med polklämmor och en med ringkabelskor. 5 års garanti. Kapslingsklass IP 65 (sköljtät och dammtät).
  Mer info
  1 Variant
 • Nätfinskydd klass III, OBO Bettermann

  Nätfinskydd klass III, OBO Bettermann

  Finskydd klass III (D) för skydd av nätspänning till apparater med isolationsklass 1. Skyddet kan monteras i doser eller direkt i apparater. Eftersom skyddet har ett litet fysiskt mått(36x24x8mm)passar skyddet i de flesta applikationer. Skyddet består av varistorer och gasavledare.
  Avsedd för användning med jordade vägguttag. Förbrukat skydd måste bytas.
  Mer info
  1 Variant
 • Blybatteri ventilreglerat AGM med 10 års livslängd, Ritar

  Blybatteri ventilreglerat AGM med 10 års livslängd, Ritar

  Ventilreglerade AGM-batterier främst för standby drift. Genom förändring av de positiva plattorna samt annan design på seperatorerna, får man fördelen av en batterityp med utökad livslängd. Minimalt underhåll erfordras eftersom vattenpåfyllning varken är nödvändig eller möjlig. Detta gör att batterierna kan placeras kontinuerligt i vilken riktning som helst, förutom upp och ner. Ventilreglerad design med nästan 100% syrgasrekombination vid standby applikationer. Kan användas inom ett brett temperaturområde med temperaturkompenserad laddning. Lagringstid vid temperatur +20C till 25C är självurladdningen per månad ca. 3% av den nominella kapaciteten.
  Mer info
  8 Varianter
 • Strömförsörjningsaggregat Optimum

  Strömförsörjningsaggregat Optimum

  Optiumutförande
  Mer info
  2 Varianter
 • Transformator elektronisk rund, Vossloh Schwabe

  Transformator elektronisk rund, Vossloh Schwabe

  Dimbar elektronisk säkerhetstransformator för lågvolt-halogen-glödlampor 12V. Vid användning med dimmer skall dimmer med bakkantssytrning användas (transistordimmer).
  Utförande: Tillverkad i värmebeständig polyamid. Försedd med kortslutningsskydd med elektronisk avstängning med automatisk återgång. Temperaturbrytare med automatisk återställning. Omgivningstempetratur -20 till +35° C.
  70VA transformator passar i apparatdosa och 105VA transformator passar i kopplingsdosa E14 204 70.
  Vid användning av elektronisk transformator, observera att max längden mellan transformator och armaturen är 2 meter per ledning.
  Mer info
  1 Variant
 • Blybatteri ventilreglerat 10-års batteri, Yuasa

  Blybatteri ventilreglerat 10-års batteri, Yuasa

  RE- och NPL-serien består av ventilreglerade blybatterier som är avsedda för standbyapplikationer. Kapacitetsområdet sträcker sig från 7 till 12 Ah för RE-serien och från 24 till 200 Ah för NPL-serien. Batterierna tillverkas i 6 V och 12 V block. Livslängdsklass är 10 år. Genom förändringar av bl.a. de positiva plattorna samt en ny design av separatorerna har man kunnat uppnå en förlängd livslängd jämfört med NP-serien. I övrigt har RE- och NPL-serien samma mekaniska och elektriska design som motsvarande modeller i NP-serien vilket gör det enkelt att byta batterier för den användare som vill förändra livslängdsklass.
  Mer info
  5 Varianter
 • Batteribackup PB-2450

  Batteribackup PB-2450

  PB-2450 är ett komplett strömförsörjningsaggregat för säker och avbrottsfri drift av produkter och system för passerkontroll. Vid installation av t ex en kortläsare är ett viktigt incitament att slippa nycklar, och därför är det en stor fördel att säkerställa full funktionalitet även vid strömavbrott. PB-2450 är tänkt för 5-8 dörrmiljöer, beroende på typ av elektrisk låsning, kabellängder etc. PB-2450 skall kompletteras med 2 st. blyackumulatorer, E 58xxxxx.

  Plåtkapsling
  Primärt 230V 50-60Hz
  Sekundärt 24VDC 5A
  Plats för 2 x 12V 7Ah ackumulator
  Mer info
  1 Variant
 • Transformator PVS 230V/24V för skruvfastsättning

  Transformator PVS 230V/24V för skruvfastsättning

  Skyddstransformator enl. EN 61 558 i klass II för användning i isolerade eller inte effektivt isolerade system där U = 50V växelström. Transformatorerna är utförda med skyddsseparation mellan primär- och sekundärlindningar och avsedda för matning av SELV- och PELV-kretsar. Transformatorerna är CE-märkta och uppfyller gällande LVD- och EMC-krav och uppfyller isolationskravet klass III som är 4kV.
  Transformatorerna är kapslade i hölje av ljusgrå UV-beständig själv-slocknande termoplast och försedda med genomföringar i plast vid > IP44, utbrytningsöppningar < IP40.
  Sekundärspänningen varierar linjärt med lasten och märkspänning är angiven vid 100 % last, transformatorn skall aldrig överbelastas men klarar startströmmar kortvarigt 300 % 10 s.
  Transformatorn är avsedd för generell användning, lämpliga användningsområden är t.ex. spänningsmatning av ställdon, driftdon, termostater, ljus- och ljudsignaler.
  Mer info
  7 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.