Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista är tom

Tele, Data, Säkerhet

Visar 1 till 20 av 3438

 • Brandvarnare med inbyggt 10-års batteri

  Brandvarnare med inbyggt 10-års batteri

  Brandvarnaren med marknadens längsta batteritid. (Ersätter helt E6302843). De specialanpassade litiumbatterierna har minst 60% högre kapacitet än övriga s.k. 10-årsbatterier på marknaden. Litiumbatterierna är fast monterade, vilket gör att du slipper risken att någon tar ut batteriet. Brandvarnaren är datummärkt och piper som vanligt när batterierna är på väg att ta slut efter minst 10 år. Använd brandvarnare lämnas bland elavfallet. Modell KI-9ILB. Finns även med sammakoppling och pausfunktion (E6302868)
  Mer info
  1 Variant
 • Batterier INDUSTRIAL 10/12-pack

  Batterier INDUSTRIAL 10/12-pack

  Energizer Industrial är ett alkaliskt premium batterier som är anpassat för att passa industri, instutitioner och storförbrukares krav på prestanda och förpacknings typ.
  Mer info
  5 Varianter
 • Brandvarnare 9V

  Brandvarnare 9V

  Optisk brandvarnare med testknapp för funktionskontroll och diod som indikerar full funktion.
  Batterispärr säkrar att brandvarnaren inte kan monteras utan batteri. Det vita monteringsfästet
  sätts med 2 skruv i taket med fästavståndet 74 mm. Modell 94.4101 har Super Heavy Duty
  batteri, och modell 94.4101U har litiumbatteri.
  Mer info
  2 Varianter
 • Brandvarnare 9V Litiumbatteri UltraLIfe

  Brandvarnare 9V Litiumbatteri UltraLIfe

  Med 9V UltraLife batteriet får man lång och ekonomisk drift med minimalt underhåll. Batteriet ger en drifttid i mellan 5-8 år. En medföljande sprint säkrar så att brandvarnaren inte kan tas ned från sitt fäste. Batterispärr medför att brandvarnaren inte kan monteras utan batteri.
  Mer info
  1 Variant
 • Brandvarnare optisk 9V paus Kamic

  Brandvarnare optisk 9V paus Kamic

  Med testknapp för funktionskontroll och diod som indikerar full funktion med 1 blink/min. Godkänd enligt EN14604:2005 med ljudtryck på 85dBm på 3 meter. Med pausfunktionen kan känsligheten tillfälligt sänkas för att undvika oönskade larm vid t.ex. matlagning. Med en sprint kan man säkra så att brandvarnaren inte kan tas ned från sitt fäste. Batterispärr säkrar att brandvarnaren inte kan monteras utan batteri. Levereras med 9V batteri, svart fästplatta som syns tydligt om brandvarnaren saknas i taket (fästavstånd 30-75mm), skruv och 5mm plugg samt bruksanvisning på svenska
  Mer info
  1 Variant
 • Optisk brandvarnare, a-collection

  Optisk brandvarnare, a-collection

  Optisk brandvarnare med testknapp och diod som indikerar funktion med 1 blink /min. Godkänd enligt EN 14604:2005 + AC: 2008, med ett ljudtryck av 85dbm. Säkerhetsfunktionen batterispärr säkrar att brandvarnaren inte kan monteras på sin fästplatta om inte batteriet är på plats. Optiska brandvarnare har ett avancerat fotocellsystem som detekterar rökpartiklar. Den optiska brandvarnaren är bäst när det gäller att detektera pyrande bränder med synliga rökpartiklar. Levereras med 1 års batteri, fästplatta, skruv, plugg och bruksanvisning.
  Mer info
  1 Variant
 • Brandvarnare trådlös 16 kanaler

  Brandvarnare trådlös 16 kanaler

  Ett obegränsat antal brandvarnare kan kopplas samman, 16 olika kanaler kan ställas in. Den detektor som känner rök, larmar till alla med samma kanal inom radions rackvidd. En eller flera brandvarnare kan ställas på prioriterad kanal som sänder och tar emot signal på alla kanaler. Med pausfunktionen kan känsligheten sänkas tillfälligt för att undvika oönskade larm vid t.ex. matlagning. Larmminne visar vilken detektor som larmat. Funktionen "förlarm" indikerar att larm är på väg genom korta pip i slavdetektorerna under 30 sekunder. Rökkännande detektor larmar fullt vilket ger tid att identifiera vilken detektor som har aktiverats. For inomhusklimat inom temperaturområdet +4°C till 40°C. Räckvidd 100m i fri terräng, radiofrekvens 434.33 MHz. Monteringsfästet har variabelt fästavstånd 30-75 mm och sätts med 2 skruv i taket. Fästet är svart och syns tydligt i taket om brandvarnaren saknas. Levereras med monteringsfäste, skruvar och 5mm plugg, alkaliskt batteri och svensk bruksanvisning. Testad och godkänd enligt EN 14604:2005 och R&TTE CE 0681.
  Mer info
  1 Variant
 • Batterier ULTIMATE LITHIUM 10-pack

  Batterier ULTIMATE LITHIUM 10-pack

  Ultimate Lithium Industripack 10-Pack. Energizer lithium har världens längsta livslängd på AA-batteri i högteknologiska applikationer. Klarar exterma väderförhållanden (från -40 ° C till +60 ° C). (33% lättare än alkaliska batterier).
  Mer info
  3 Varianter
 • Kodlås Codoor CD30, Vanderbilt

  Kodlås Codoor CD30, Vanderbilt

  Vanderbilt's Codoor passar smidigt direkt på innerdörrar, införliva ett elektroniskt kodlås med mekanisk låsanordning och en batterienhet i samma kapsling. Detta innebär att det inte finns något behov för kabeldragning och dörrkarmen behöver inte förändras.Resultatet blir en mycket enkel installation och tar bara några minuter per dörr.

  Tekniska data:
  Driftspänning: 9VDC. Two batteries, 9V 6LR61 (not included).
  Drifttid: Approx 1 year.
  Kodkapacitet: Nine 4-digit codes.
  Arbetstemperatur: 0 to +50 C.
  Miljö: Indoor use only.
  Kapslingsklass: IP30
  Dimensioner (B x H x D): 64 x 285 x 59 mm
  Vikt: 0.76 kg
  Mer info
  1 Variant
 • Dörrsignal, DC311N, 150m, vit

  Dörrsignal, DC311N, 150m, vit

  Vit, trådlös dörrklocka (868 Mhz) med 150m räckvidd över öppen yta. Enkel installation utan kabeldragning. Fyra ringsignaler att välja mellan. Innehåller portabel dörrklocka, tryckknapp, monteringsfästen och batteri till tryckknappen.
  Ljudstyrka: 80 dB Batterier: 4 st LR06 (AA) i ringklocka (ingår ej), 1 st CR2032 i tryckknapp (ingår)
  Mått ringklocka: (hxbxd) 110x70x42,5 mm Mått tryckknapp: (hxbxd) 70x30x16 mm
  Mer info
  1 Variant
 • Batterier i storpack

  Batterier i storpack

  Alkaliskt Batteri Classic AA/AAA/LR03 16-p 1,5V. Standardbatteri med bra prestanda för applikationer som kräver låg till medelhög strömförbrukning.
  Mer info
  2 Varianter
 • Batteri ECO Avdanced, 20-pack, AA/AAA

  Batteri ECO Avdanced, 20-pack, AA/AAA

  Eco Advanced är världens första AA-batteri tillverkat med återvunna batterier*. Vårt bästa alkaliska AA batteri som räcker längst har mest kraft som räcker upp till 80% längre**.

  * 4% återvunna batterier
  ** I digitalkameror jämfört med alkaliska standardbatterier.
  Mer info
  2 Varianter
 • Kodlås V42

  Kodlås V42

  K42 är världens mest sålda kodlås och är ett enkelt, kompakt kodlås med modern design för montering såväl inomhus som utomhus. Med två koder kan till exempel boende eller anställda använda den ena koden och hantverkare, fastighetsskötare eller brevbärare använda den andra koden. Halvsekundsfördröjning gör det i princip omöjligt att prova sig fram till rätt kod. Kodomställning sker via stift. Knappsatsen är bakgrundsbelyst. Infällnadslåda BB3 används vid infällning och skyddshuv SH1 eller SH2 rekommenderas vid utanpåliggande montage.
  Mer info
  2 Varianter
 • Batteri Lithium Photo

  Batteri Lithium Photo

  Fotobatteri som i första hand används till kameror, men har också ett bredare användningsområden, trådlösa larm och magnetkontakter med mera.
  Mer info
  4 Varianter
 • Batteri Advanced, 20-pack, C/D/9V

  Batteri Advanced, 20-pack, C/D/9V

  Vår bästa alkaliska batteri, Advanced ger strömkrävande produkter med medel till hög strömförbrukning den prestanda som krävs vad gäller driftstid och driftsäkerhet.
  Mer info
  3 Varianter
 • Mixerförstärkare för 100V högtalare, SAC

  Mixerförstärkare för 100V högtalare, SAC

  JEDIA mixer/förstärkare för de flesta sammanhang där man önskar använda linjehögtalare (70/100V) för säker och flexibel ljuddistribution. Förstärkarserien har inbyggt effektslutsteg.
  JPA-1120 har en högtalarväxel med 3 olika zoner, fem ingångar för såväl balanserade mikrofoner som band/CD/skivspelare. Fack för montering av radio, kassett, CD eller digital meddelandemodul. Inbyggd larmsignal och telegong. Larmingång, prioritetsfunktion. Bas & diskantkontroller. Utgångar för såväl lågohmiga högtalare som transformatorhögtalare.
  JPA-1120/1240A har 3 mik/linjeingångar med gain och phantommatning av kondensatormikrofoner samt 2 rena linjeingångar. Separata bas & diskantkontroller på alla ingångar. Prioritetsomkopplare. Ingång för telefonsystem. Larmsignal och telegong. Plats för JEDIA:s moduler. Mastervolym.. Fem utgångs-zoner (100V) med separata volymkontroller. 19" rackmontering 3HE. Ingång för 24V back-up.
  Mer info
  3 Varianter
 • Optisk brandvarnare 230V Ki-10, med batteribackup, Kamic

  Optisk brandvarnare 230V Ki-10, med batteribackup, Kamic

  Ingår i en serie optiska brandvarnare och värmedetektor för anslutning till elnätets 230 V, med batteribackup, och med en storlek på Ø 100 x 55 mm. Snabbfästet Fast-Fix, möjliggör snabb installation. Monteringsbasen kan förinstalleras på takdosa, över ett utkast eller med utanpåliggande kabel utan att brandvaranaren behöver monteras. Brand- & värmedetektorer kan sammankopplas med upp till 15 stycken, larmar en larmar alla. Som tillbehör finns KI-RB reläsockel för styrning av externa laster samt KI-RF radiosockel för trådlös sammankoppling. Kombinera gärna trådlöst och trådbundet.
  Ny optisk kammare med X - profil och termisk stabilitetskompensation, ger optimal detektionskapacitet samtidigt som oönskade larm motverkas. Varning för låg batterispänning börjar ofta på natten. Med dessa modeller kan undertrycka signalen i 10 timmar. Pausfunktion tystar brandvarnaren i 10 minuter. Vid ett larm kan man se viken detektor i kedjan som orsakade larmet genom indikeringslampan i brandvarnaren. Testade och godkänd enligt standard EN14604:2005 kraftig larmsignal på 85dB/3m.
  Mer info
  2 Varianter
 • Brandvarnare, trådlös, KI-9XRLB, Kamic

  Brandvarnare, trådlös, KI-9XRLB, Kamic

  Trådlös brandvarnare, med 10-års batteri.
  Alla enheter kommunicerar trådlöst. Då en detektor larmar, sänds kodad larmsignal till alla enheter i systemet inom radioräckvidden. Med repeaterfunktionen kan räckvidden i dubblas. Det inbyggda 10 års batteriet garanterar drift i minst 10 år. Detektorer ställda på omnikanalen "0" kan sända och ta emot signal från alla andra kanaler, detta är idealiskt om övervakning önskas i gemensamhetsutrymmen som t.ex. trapphus eller källare etc. Med totalt 240 kanaler kan denna detektor användas i stora flerfamiljshus utan risk för överhörning.
  16 x 15 kanaler och 1 omnikanal.
  Räckvidd ca 200 m. med repeater.
  Inbyggt 10 års litiumbatteri.
  Mycket enkel installation.
  Larmminne och larmidentifikation.
  Godkänd enligt SS-EN 14604:2005 / AC 2008.
  Levereras med: Inbyggt 10 års litiumbatteri, fäste, skruvar och svensk bruksanvisning
  Mer info
  1 Variant
 • Dörrsignal, DC311NP2, 150m, plug-in, vit

  Dörrsignal, DC311NP2, 150m, plug-in, vit

  Vit, trådlös dörrklocka (868 Mhz) med 150m räckvidd över öppen yta. Enkel installation utan kabeldragning. Dörrklockan ansluts till vägguttag (100 - 240V). Fyra ringsignaler att välja mellan. Innehåller portabel dörrklocka, tryckknapp, monteringsfästen och batteri till tryckknappen.
  Ljudstyrka: 80 dB Batterier: 1 st CR2032 i tryckknapp (ingår) Mått ringklocka: (hxbxd) 110x70x76,5 mm Mått tryckknapp: (hxbxd) 70x30x16 mm
  Mer info
  1 Variant
 • UPS 9130I, Eaton

  UPS 9130I, Eaton

  Eaton 9130 UPS (Tower- eller Rackmodel) ger onlineströmkvalitet och skalbara batteritider till servrar, röst- och datanätverk, lagringssystem och annan IT-utrustning. Med en effektivitetsnivå på > 95 % sänker 9130 UPS energikostnaderna samtidigt som batteritiden förlängs avsevärt med ABM-teknik. 9130 UPS har också ett tydligt LCD-användargränssnitt för att förenkla övervakning.

  Sänker energiförbrukningen och kostnaderna med en effektivitetsnivå på > 95 % i det höga effekttivitetsläget
  Ger mer riktig kraft (watt) för att skydda mer utrustning och ge utrymme åt expanderande IT-system med en effektfaktor på 0,9
  Förenklar UPS-övervakningen och –hanteringen med ett tydligt LCD-användargränssnitt, gratis intuitivt strömhanteringsprogram och tillvalstjänsten eNotify Remote Monitoring
  Förlänger batteriets livslängd och systemets upptid med ABM-batteriladdningsteknik och batterier som kan bytas under drift
  Förlänger batteriets drifttid för kritiska enheter med lastsegment (förutom för 700 VA-modellen)
  Maximerar drifttiderna med extra batterimoduler som tillval
  Mer info
  11 Varianter
 • ...

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.